Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑10/04/2024 15:45
Greska stopera i golmana se odmah vidi, a gredke napadaca se ne broje.
Meni bi svi bez plate bili.
Salah prvi. Jarane idi posti, ne smetaj.
Nunez, Gakpo, Diaz pa redom... amaterska predstava, amaterski i prihodi...
Premda onakva greška štopera se jednostavno nije smjela dogoditi.
Van Dike mu rukom pokazuje da vrati loptu golmanu. On ignoriše i da ni ne pogleda iza sebe pokušava dodati Van Dike-u.
Za Salaha spot on, idi posti, i odrekni se plate za taj mjesec u dobrotvorne svrhe
Za ostale napadače je malo kompleksnije.
Brz se tu fudbal igra, osobito Liverpool, i uglavnom se puca na prvu što prouzrokuje greške
Katkada sve ulazi, ali nekada ne. U biti svaki gol je donekle stvar sreće kada se sve poklopi.
Jedna stvar, kad smo se već dotakli napadača i realizacije, specifično utakmice protiv Uniteda. Gledam prvo poluvrijeme, ustvari uzmemo li u obzir dvije ranije utakmice ove sezone - još je gore, dakle gledam prvo poluvrijeme i najmanje deset šuteva je blokirano doslovno gdje se tri defanzivca Uniteda bacaju luđački ispred lopte. Mislim, ok, igraju tako odbranu jer moraju, jer im je formacija u raspadu i dovode se u očajne situacije.
Ali da nitko od naših igrača nema soli u glavi da ih trzne, pošakje po ćevape i onda doda ili zvekne na otvoren gol. A još gore da im nitko na poluvremenu ne kaže 'Jebo vas otac vidite li kako se bacaju - iskoristi to'. Jer nema povratka kad tako ideš u blok, izbacio si se iz igre ili si blokirao. A jer mi pucamo ko sivonje na prvu - uglavnom su blokirali. Baš manjak mozga - ne tehnike.
vaučer wrote: ↑10/04/2024 17:25
Jedna stvar, kad smo se već dotakli napadača i realizacije, specifično utakmice protiv Uniteda. Gledam prvo poluvrijeme, ustvari uzmemo li u obzir dvije ranije utakmice ove sezone - još je gore, dakle gledam prvo poluvrijeme i najmanje deset šuteva je blokirano doslovno gdje se tri defanzivca Uniteda bacaju luđački ispred lopte. Mislim, ok, igraju tako odbranu jer moraju, jer im je formacija u raspadu i dovode se u očajne situacije.
Ali da nitko od naših igrača nema soli u glavi da ih trzne, pošakje po ćevape i onda doda ili zvekne na otvoren gol. A još gore da im nitko na poluvremenu ne kaže 'Jebo vas otac vidite li kako se bacaju - iskoristi to'. Jer nema povratka kad tako ideš u blok, izbacio si se iz igre ili si blokirao. A jer mi pucamo ko sivonje na prvu - uglavnom su blokirali. Baš manjak mozga - ne tehnike.
Da to sam i ja primijetio, valjda ih tako treniraju, pucaj na prvu, pa gdje završi.
Kao kada je Pape rekao Avdiji Vrsajeviću, samo je ubaci u kazneni prostor, nekada će nekoga pogoditi.
Nema realizacije kao npr. kada je Misimovic poslao Casiljasa po ćevape ili Piksi kada je dao gol Španiji na Svjetskom prvenstvu u Italiji.
Jedna stvar se mora priznati Liverpool-u, stvaraju bezbroj šansi, ali realizacija je stvarno veliki problem.
drug_profi wrote: ↑10/04/2024 15:45
Greska stopera i golmana se odmah vidi, a gredke napadaca se ne broje.
Meni bi svi bez plate bili.
Salah prvi. Jarane idi posti, ne smetaj.
Nunez, Gakpo, Diaz pa redom... amaterska predstava, amaterski i prihodi...
I mene nervira što Salah posti, postim i ja da se razumjemo, ali možeš bar kada je utakmica ne postit pa kasnije naposti taj dan, opravdano ti je.
Klub ti plaća ogroman novac da daješ golove, navijači plaćaju karte da te gledaju a ti nemaš snage da šuteš loptu nego dodaš golmanu.
Da se razumijemo, nisam musliman, nemam pojma o tome, ali znam da nisi obavezan postit kad imaš veliki fizički napor.
Prije svega nije zdravo, niti može biti.
U nedostatku vode i minerala, mozak ne radi ispravno, odluke se pogrešne donose itd. Dan kad je utakmica, nemoj postiti, daj dobar zekjat, sadaku ili šta već treba, ili što kažeš naposti (neisam ranije čuo za to).
BHF_Manijak wrote: ↑10/04/2024 15:57
Ja ne znam sto ova ekipa s foruma nije nekad pogledala neku utakmicu zajedno...
Ko nam brani?
Ne znam fakat. Ima ovdje 6-7 standardnih nickova, a kako sma skontao dosta nas je iz Sa. Mislim da je Vaucer jedino dijasporac, Irska, a generalno je Mostarac.
Ostatak ekipe kako sam skontao je sve Sarajevo.
Jedino mi je Amidja upitan, mislim da je on vecinom po selima, junice ove ganja... Mora brat snimke utakmica gledat. Derbi na Goodisonu, a on mora teletu nogu previjat, poderalo se niz livadu.
convict wrote: ↑11/04/2024 11:24
Odmoriti neke igrace za ligu ili napasti punom snagom i pokusati zavrsiti posao veceras?
Mislim, pričamo o Kloppu koji je nakon što je razmontirao Spartu igrao drugi susret s punim sastavom. Dakle bit će puni gas, kako i treba. Ne želimo si praviti dodatni posao u Italiji.