Nismo ni prije korone i Ukrajine imali vecu proizvodnju nego danas, ali cijene su bile normalnije u smislu divljanja istih.
Malo mi je ta vadiona prejeftina, prije ce biti pohlepa trgovaca i opcenito drzave ali o tome smo vec iks puta.
Moderator: anex
GaČe Boa Arilje su vjerovatno duplo jeftinije a 5 puta kvalitetnije.tramvajtrojka wrote: ↑05/04/2024 20:49
imaju bokserice i klasika talijanke unutra oridjidji sve etikete![]()
I vlastita hanuma ti se razočara kad procita boa na gacamaNaslovnica wrote: ↑05/04/2024 21:12GaČe Boa Arilje su vjerovatno duplo jeftinije a 5 puta kvalitetnije.tramvajtrojka wrote: ↑05/04/2024 20:49
tramvajtrojka wrote: ↑05/04/2024 21:26I vlastita hanuma ti se razočara kad procita boa na gacamaNaslovnica wrote: ↑05/04/2024 21:12GaČe Boa Arilje su vjerovatno duplo jeftinije a 5 puta kvalitetnije.tramvajtrojka wrote: ↑05/04/2024 20:49
![]()
realno
![]()
Nisu Armani boxerice/ggace nista posebno realno, neki prosjecni kvalitet sa super poznatim imenom/brendom. Ali i taj lonsdale ne vrijedi tih para nikako.Nokian808 wrote: ↑05/04/2024 22:18 Ne znam ne bih dao za te Armani 20 KM. Neki dan narucio sa SportVision one Lonsdale ili tako nesto malo preko 100 KM 10 komada. Vec ih uzimao i kvalitetne nisu pijacarske ne znam sta taj Armani nudi vise od etikete koja je zapravo ofucana u nasim krajevima jer je svaki cigo nosi?
Alma Ras prije kad god odem nema brojeva ili ima samo par ili dva a ove slucjano uzeo jednom kad nije bilo ni Alme Ras ni Extreme Intimo (ja mislim da je to bilo Arilje?) i od tad stalno lijep dizajn uvijek online ima mog broja dodje djaba dostava na adresu ako je preko 100 KM narudžba...ne patim toliko za brandovima samo da dobro izgleda i da je malo iznad pijacarskog kvaliteta. Psiholoska granica mi je max 12 KM za gace...konektovan wrote: ↑05/04/2024 22:29Nisu Armani boxerice/ggace nista posebno realno, neki prosjecni kvalitet sa super poznatim imenom/brendom. Ali i taj lonsdale ne vrijedi tih para nikako.Nokian808 wrote: ↑05/04/2024 22:18 Ne znam ne bih dao za te Armani 20 KM. Neki dan narucio sa SportVision one Lonsdale ili tako nesto malo preko 100 KM 10 komada. Vec ih uzimao i kvalitetne nisu pijacarske ne znam sta taj Armani nudi vise od etikete koja je zapravo ofucana u nasim krajevima jer je svaki cigo nosi?
Sti kaze naslovnica, bolje Boa Arilje ili mozda domaci brand, Alma ras kupiti.
Imaju i Devic u Bingu.konektovan wrote: ↑05/04/2024 22:29Nisu Armani boxerice/ggace nista posebno realno, neki prosjecni kvalitet sa super poznatim imenom/brendom. Ali i taj lonsdale ne vrijedi tih para nikako.Nokian808 wrote: ↑05/04/2024 22:18 Ne znam ne bih dao za te Armani 20 KM. Neki dan narucio sa SportVision one Lonsdale ili tako nesto malo preko 100 KM 10 komada. Vec ih uzimao i kvalitetne nisu pijacarske ne znam sta taj Armani nudi vise od etikete koja je zapravo ofucana u nasim krajevima jer je svaki cigo nosi?
Ima ekstra dokumentarac o poljskom mesu na netflixu....ugl ne uzimaj vise ako znas da je iz poljske...ali prave se muljaze sa deklaracijama tako da na deklaraciji moze pisati da je iz belgije a ono iz poljskeNokian808 wrote: ↑06/04/2024 12:15 Kupio u Mercatoru kg mljevenog mesa 11.95 KM
Porijeklo Poljska. Meso OK nije previse masno, ne smrdi.
Dobre cufte ispale bolje meso sigurno nego ono u Robot po 12.45 KM koje ima vise loja.
Pa eto preporuka ja odmah uzeo 3 kg i zamrznuo visak. Ne kupujem mljeveno skuplje od 13 KM nego ovako kad naleti uzmem smrznem...inace puretina, riba, morski plodovi. Zdravije a moze se cesto naci na akciji....
E bravo, .imam njihove potkosulje, cini mi se i oni su domaci brend. Nemam zamjerki, za onu cijenu kvalitet pamuka i vise nego dobar._BataZiv_0809 wrote: ↑06/04/2024 12:16Imaju i Devic u Bingu.konektovan wrote: ↑05/04/2024 22:29Nisu Armani boxerice/ggace nista posebno realno, neki prosjecni kvalitet sa super poznatim imenom/brendom. Ali i taj lonsdale ne vrijedi tih para nikako.Nokian808 wrote: ↑05/04/2024 22:18 Ne znam ne bih dao za te Armani 20 KM. Neki dan narucio sa SportVision one Lonsdale ili tako nesto malo preko 100 KM 10 komada. Vec ih uzimao i kvalitetne nisu pijacarske ne znam sta taj Armani nudi vise od etikete koja je zapravo ofucana u nasim krajevima jer je svaki cigo nosi?
Ja uzeo da imam u rucnoj prtljazi ako mi se izgubi kofer![]()
Dobre!
Alma Ras je Tito , pogotovo ako se uhvate akcije.konektovan wrote: ↑06/04/2024 12:45E bravo, .imam njihove potkosulje, cini mi se i oni su domaci brend. Nemam zamjerki, za onu cijenu kvalitet pamuka i vise nego dobar._BataZiv_0809 wrote: ↑06/04/2024 12:16Imaju i Devic u Bingu.konektovan wrote: ↑05/04/2024 22:29
Nisu Armani boxerice/ggace nista posebno realno, neki prosjecni kvalitet sa super poznatim imenom/brendom. Ali i taj lonsdale ne vrijedi tih para nikako.
Dobre!![]()
Iskreno, tako jedino i kupujem.teskeredzic_22 wrote: ↑06/04/2024 12:48Alma Ras je Tito , pogotovo ako se uhvate akcije.konektovan wrote: ↑06/04/2024 12:45E bravo, .imam njihove potkosulje, cini mi se i oni su domaci brend. Nemam zamjerki, za onu cijenu kvalitet pamuka i vise nego dobar._BataZiv_0809 wrote: ↑06/04/2024 12:16
Imaju i Devic u Bingu.
Dobre!![]()
![]()
Volovsko ?dječak sa šibicama wrote: ↑06/04/2024 16:19 Paradajz skuplji sada nego u martu, kao i vecina voca povrca, ide Bajram pa treba oderati kozu narodu.
5 markica onaj bolji paradajz.
5 km