Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kabal1337 wrote: ↑02/04/2024 22:24
kome to inace pucaju poluosovine?
zanimljivo, koliko serete da su izinjeri najpametniji da su napravili sve smisljeno proracunato i onda izjava da ne znaju sracunati dimenziju za polusosovinu...
Recimo Mercedesu B klasi prve generacije.
suplja prica
Moj Golf 4 davne 2011 je za 7 dana polomio 11 poluosovina.
A3 Sedan ima lijepih detalja ali ne može se nazvati lijepim. Proporcije jednostavno nisu ok. A3 sedan je dobro ušminkana premium Thalia. Vidi se da je auto nakandno dizajnirano da bude sedan.
Leon16v wrote: ↑03/04/2024 09:07
Izgleda ko da je 2012
Nadji mi ljepse auto od trice sedan, cekam.
O unutrašnjosti je suvišno govoriti
Da, A3 veoma lijep auto, skladnih linija, iako ga evo neki porede sa renault taliom. Generalno, ovo je vrsta koja izumire...sedani kompaktne klase. Meni je takodjer lijep Mercedes A sedan, CLA...BMW 2 grancupe moze proci...
Cak razlika i u duzinama
b klasa razlika izmedju duzine desne i lijeve poluosovine 7%, mazda 3 razlika 43%
-Torque steer znacajno izrazeniji kod mazde ( manja razlika je bolja)
Last edited by kabal1337 on 03/04/2024 11:21, edited 2 times in total.
Evolution_IV wrote: ↑02/04/2024 23:03
to vec ne znam, meni samo ne ide u glavu da je prvo i osnovno display i kamera, jebo ti oni pleme
Ne kontam ni ja, mislim cuj hd kamera ili displej u 4k
Imam plejku i dobar tv, necu u autu gledati/igrati. Daj mi kvalitetno i pouzdano auto
Zaboravljas da na retrovizore ne mozes vidjetiti sta ti je iza auta jer logicno imas mrtvi ugao od karoserije. To je nesto sto poboljsava sigurnost pogotovo za vozace koji ne znaju uospte da koriste retrovizore.
Evolution_IV wrote: ↑02/04/2024 23:03
to vec ne znam, meni samo ne ide u glavu da je prvo i osnovno display i kamera, jebo ti oni pleme
Ne kontam ni ja, mislim cuj hd kamera ili displej u 4k
Imam plejku i dobar tv, necu u autu gledati/igrati. Daj mi kvalitetno i pouzdano auto
Zaboravljas da na retrovizore ne mozes vidjetiti sta ti je iza auta jer logicno imas mrtvi ugao od karoserije. To je nesto sto poboljsava sigurnost pogotovo za vozace koji ne znaju uospte da koriste retrovizore.
Bila je i kod vitare kamera nikad pomislio nisam je li hd ili sta, fino vidis gdje vozis.
Sjedes u auto bez kamere i senzora pogubis se, sto mi se desavalo
kabal1337 wrote: ↑03/04/2024 11:20
Cak razlika i u duzinama
b klasa razlika izmedju duzine desne i lijeve poluosovine 7%, mazda 3 razlika 43%
Ta uravnoteženost je nešto na šta u Mercedesu kod dizajniranja prilično paze.
Odakle kod Mazde tolika razlika u dužini? Gdje joj je smješten diferencijal u odnosu na mjenjač i motor?
Cak razlika i u duzinama
Ta uravnoteženost je nešto na šta u Mercedesu kod dizajniranja prilično paze.
Odakle kod Mazde tolika razlika u dužini? Gdje joj je smješten diferencijal u odnosu na mjenjač i motor?
Ne znam gdje on iskopa 43%, nije vise od 7-8% sigurno.
Cak razlika i u duzinama
na sta bi to licilo, de ba
dzaba sve ako nema lsd
honde su tu najbolje bile, jednake haman deana i lijeva
Last edited by Evolution_IV on 03/04/2024 11:53, edited 1 time in total.