Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
REDDEVILS wrote: ↑23/03/2024 17:26
Ja uzimam na Amazonu gift kartice.
Da, i ja. Ne kontam kako se isplati ljudima rizikovati sa ovim stranicama. Amazon
Tacno ne znam kako mi se isplati uzimati voucher od 100$ za 80$, misterija prava. Gamivo
Probao sam jednom. Nisam uspio ustediti (nakon konverzije me je izaslo skuplje). Kasnije sam saznao da se tu prodaju kartice koje "zarade" Scammer-i, odnosno sav sadzaj koji se nalazi tu, kartice, cd keys itd. je tu nelegalno. Onog trenutka kada je vaucer iz nekog razloga nevazeci, nema povrata, odnosno, prepusteni ste na milost i nemilost scammer-a od kojeg kupujete.
Tako da sam ipak najsretniji/sigurniji s amazonom dok se ne pojavi varijanta sa BiH.
tap3ah75 wrote: ↑25/03/2024 18:32
Trebam reklamirati dzojstik pod garancijom
Ne mogu naći nigdje garantni listić
Je li dovoljan fiskalni račun?
Kupljeno je u SD.
Da, i ja. Ne kontam kako se isplati ljudima rizikovati sa ovim stranicama. Amazon
Tacno ne znam kako mi se isplati uzimati voucher od 100$ za 80$, misterija prava. Gamivo
Probao sam jednom. Nisam uspio ustediti (nakon konverzije me je izaslo skuplje). Kasnije sam saznao da se tu prodaju kartice koje "zarade" Scammer-i, odnosno sav sadzaj koji se nalazi tu, kartice, cd keys itd. je tu nelegalno. Onog trenutka kada je vaucer iz nekog razloga nevazeci, nema povrata, odnosno, prepusteni ste na milost i nemilost scammer-a od kojeg kupujete.
Tako da sam ipak najsretniji/sigurniji s amazonom dok se ne pojavi varijanta sa BiH.
Brate ako ne znas i ne razumijes se, nemoj pametovati. Sve ovo sto si napisao veze nema sa zivotom.
Raichu wrote: ↑25/03/2024 15:49
Brate ako ne znas i ne razumijes se, nemoj pametovati. Sve ovo sto si napisao veze nema sa zivotom.
mozes li mi objasniti zasto nema veze sa zivotom? evo i ja bih da ustedim, ali ne zelim ako je ukradeno.
mozes li mi objasniti zasto nema veze sa zivotom? evo i ja bih da ustedim, ali ne zelim ako je ukradeno.
Ma ja najpoznatije stranice godinama rade sa ukradenim softwerom i ti ih prvi provalio svaka cast,
Sve je regularno i transparentno, kada kupiš nešto, prolazi proces plaćanja, verifikacije, a kasnije i koda koji možeš koristit. Kupio sam preko 20 gift cardova za PSN, neke i po manjoj cijeni od onoga koliko mi dolazin na gift card-u. Imaš tačno definisana pravila i politiku reklamacije/povrata, što mi se jednom i dogodilo ... najnormalnije sam dobio svoju uplatu nazad.
Ja sam zadnjih 5-6 puta uzimao na instant-gamingu i nikad problema nisam imao! Stigne kljuc u roku par sekundi (psn gift card) i jos je instat gaming jeftiniji od drugih
ChataDodajStaHoces wrote: ↑26/03/2024 11:29
Ja ne znam gdje vi nadjete takve "atraktivne" ponude da ustedis nesto znacajno poredeci sa Amazon. Cak sta vise dosta ih je i skuplje
Ja ne znam gdje vi nadjete takve "atraktivne" ponude da ustedis nesto znacajno poredeci sa Amazon. Cak sta vise dosta ih je i skuplje
Moze li mi neko objasniti zbog cega se 100$ prodaje za 80$ (neko je spomenuo da je kupovao po toj cijeni). Takodjer, zasto bi neko prodavao gift card od 10$ za 9.50$? Ovo me stvarno zanima.
r_faruk wrote: ↑27/03/2024 21:17
Moze li mi neko objasniti zbog cega se 100$ prodaje za 80$ (neko je spomenuo da je kupovao po toj cijeni). Takodjer, zasto bi neko prodavao gift card od 10$ za 9.50$? Ovo me stvarno zanima.
Zato što kupuju te kodove na veliko direktno od distributera (Playstation, Microsoft, Steam...) ili preko drugih platformi ili dobiju besplatno preko kojekakvih promocija, pa i da na svakom zarade samo neki minimalan iznos, to su opet ogromne pare na količinu kodova koje prodaju. Npr. G2A ima preko 500.000 prodavača i svi ti prodavači se takmiče između sebe da ti ponude najbolju cijenu u odnosu na konkurenciju. Taj što ti prodaje 10$ za 9.50$ je vjerovatno kupio 10.000+ takvih kodova za npr 7.00$.
Kakav je Q70 Samsung sto se tice gaminga za ps5? Imam Q6FN od 55" par godina koristim i generalno sam zadovoljan tv.om, pa kontam da veci da uzmem nekih 65" pa se razmisljam izmedju Q70 Samsunga i Philipsa 65PUS8818.
Znaci Gaming i malo sporta netflixa i to je to ...
Ima li neko da bi mijenjao Cyberpunk za AC Valhala moj licni nalog sa igrom ili ako je disk,nudim ratchet and clank i onu jos jednu sto je dolazila uz konzolu?
Ja trenutno igram Valhalu. One prije Assiassin's Creed sam probao al' iz nekog razloga odustao...
Ovdje sam na oko 50%. Ps. dobio je na Extra pretplati.