A_A_AKCIJA wrote: ↑28/03/2024 23:41
upitan wrote: ↑28/03/2024 20:27
Zar nije Ustav BiH suspendovan(drzavni udar) na 24h, ko je to uradio.
Smith...
Zar nisu dvojica parlamentaraca(ruka 50 i 51)isli u ambasadu na razgovor,nekoliko dana prije sjednice.
Da se razumijemo,ako hoces stranu podrsku onda moras biti njihova pudlica a kad im vise nisi potreban onda politicki zavrsisi kao Haris Silajdzic ili Fadil Novalic.
Joooo
Brate, ne nasmijavaj me poslije iftara, padoh sa stolice, hoćeš bruh da dobijem?
Reci mi, jel' fakat znaš ikoga da onako, istinski vjeruje u ove tvoje gluposti, ili onako znate da je propaganda, ali vam valja guslati?
Fakat, da nam iskreno odgovoriš, ako je moguće.
Treba biti realan. Cinjenice ostaju cinjenice.
- Tijesna vecina u Predstavnickom domu, po vlastitom priznanju sudionika postignuta uz dogovor zapadnih ambasada
- Intervencijom Smita i suspendovanjem Ustava na jedan dan (opet uz podrsku zapadnih amasada) otklonjene prepreke opozicije u Domu naroda i vlast je mogla biti formirana.
E ja se sada samo nadam da ce te zapadne amasade i dalje podrzati ovu vlast i sprijeciti secesionisticke poteze prije nego vrag dodje po svoje.
Kako vidim, imaju plan B, barem prema onome sto je Dino pricao kod Zukica prije par dana. Ali bez vanjske pomoci sve sto ce napraviti ce biti mrtvo slovo na papiru.