Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
erotica wrote: ↑25/03/2024 09:55
Opet mi traži nigerijski broj, kartica mi uvijek prođe ali traži broj za potvrdu, bez obzira koji paket obaderem i da li je novi account ili reaktivacija starog.
@semsasuljakovic ti spomenu da imas nig broj, pomozi ako mozes da zavrsim aktivaciju
Nema broj, ali ima sajt gdje možeš kupiti privremeni broj na koji treba doći SMS:
erotica wrote: ↑25/03/2024 10:08
@crnivrag jesi ti uzimao preko njega, jel siguran za ostavljanje podataka kartice
Platio sam ovom sajtu putem PayPal-a 2$ i onda dokupljivao privremene brojeve i vraćao ih (odmah dobiješ refund na balans) dok ne ubodeš pravi na koji dođe SMS.
Meni naravno Nigerija nije htjela proći ni nakon pravog SMS-a jer je banka odbijala transakciju, pa sam na kraju putem istog sajta dokupio Egipat koji je odmah prošao.
erotica wrote: ↑25/03/2024 10:08
@crnivrag jesi ti uzimao preko njega, jel siguran za ostavljanje podataka kartice
Platio sam ovom sajtu putem PayPal-a 2$ i onda dokupljivao privremene brojeve i vraćao ih (odmah dobiješ refund na balans) dok ne ubodeš pravi na koji dođe SMS.
Meni naravno Nigerija nije htjela proći ni nakon pravog SMS-a jer je banka odbijala transakciju, pa sam na kraju putem istog sajta dokupio Egipat koji je odmah prošao.
Sad neće kartica da prođe u pm, pokušaću kasnije opet, bitno mi je da imam broj za verifikaciju.
erotica wrote: ↑25/03/2024 10:29
Sad neće kartica da prođe u pm, pokušaću kasnije opet, bitno mi je da imam broj za verifikaciju.
Kad dođeš do broja i dokupiš neki broj na sajtu, ako SMS ne dođe u roku od 2-3 minute, samo klikni na SMS not arrived i dobit ćeš odmah refund kredita nazad na balans, i onda probaj drugi broj, dok neki ne ubode.