Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sakib_jebivjetric

#24001 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sakib_jebivjetric »

Kako ih Azmir isprska :lol:
Opet :izet:
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#24002 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hilmija frlj »

Još jedan dan poslije kojeg ništa neće biti isto :lol:
bicakcic_solomon

#24003 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by bicakcic_solomon »

...
Last edited by bicakcic_solomon on 20/03/2024 00:20, edited 1 time in total.
kakaljin

#24004 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by kakaljin »

hrasno38 wrote: 18/03/2024 16:16
kakaljin wrote: 18/03/2024 16:11
hrasno38 wrote: 18/03/2024 16:06

Pa eto skinuli vas i Velez, TC....vjerovatno ce i ostali klubovi a ti se ufatio Zelje ko mahnit. Ponavljam jeste osteceni protiv Borca ali ste tu utakcimu igrali zahvaljujuci neregularnom izvodjenju penala protiv Slobode. I zasto bi vas neko podrzao. Zasto niste reagovali kada su se pojavili snimci izvodjenja penala u Tuzli i rekli nije fer da smo neregularno prosli na penale. Ja bi prvi stao uz vas i jebo majku svakome ko bi vas odbijo....al jok tek kad je vama zasviralo oko usiju digli ste graju. E zato nece niko sa vama
Znaci kada vam bude gorilo pod noktima onda mi necemo stati uz vas i sve ce otici u nedogled a mesetari ce krojiti tabelu i praviti cirkus od lige i reprezentacije.

Za pocetak je dovoljno da stanu dva najveca kluba u drzavi zajedno za dobrobit fudbala u drzavi pa da se pokrene nesto, ali vi necete jer ste ispalili i za 4R i sada da vas ne posalju u drugu ligu sa lakrdijom od sudjenja i namjestanjem rezultata.
Slazem se ali ne sad radit toga sto je sudija ostetio Sarajevo a nakon sto je u predhodnoj utakmici sudija sudio za Sarajevo koje je tada cutalo. Ironicno previse. Kada zavrsi ovo nakaradnoi prvesntvo u kojem je neko odlucio da ce Borac biti prvak a vjerovatno i osvajac kupa sastati se i zauzeti stav da nema fudbala dok se ne rjesi to to i to.
Jednom se mora pokrenuti, i Sarajevo je pokrenulo ali izgleda ostali klubovi su zadovoljni sa sudjenjem i ostalim stavarila u ligi.

Kakvo cekanje kraja prvenstva to treba sad odmah krenuti jer kraj prvenstva je kasno.

Po tebi znaci kada vi ovo pkrenete radi istih stvari kada vas ostete mi cemo reci ma necemo jer ranije sudije sudila za zeljeznicar a sada kada je protiv pokrecu pa eto mi necemo.
Logovan

#24005 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: 18/03/2024 16:14
Logovan wrote: 18/03/2024 16:09 Pa znači ni mi se ne bi trebali odazivati na pozive ako neko pozove. Svi bi bolje, a niko da se odazove. Ni mi, ni Velež, itd. Niko.
U biti bilo koji klub iz tih nekoliko vecih da pozove je cista ironija jer svi su hajrovali i od sudija i od ovog saveza ili od proslih saveza. Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Borac u razlicitim vremenskim periodima su bili miljenici i sada je smijesno da oni nekoga pozivaju radi nekakve sudijske lakrdije i to u sred sezone.
Zašto se uopšte moraju gledati prethodne sezone? Ili šuti i pati se kao što si se do sada patio ili progutaj šta se dešavalo u prethodnim sezonama i kreni naprijed.

Ne ide i borba i odbijanje radi nečega. Ne može se na obje strane.
kakaljin

#24006 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by kakaljin »

sakib_jebivjetric wrote: 18/03/2024 16:18 Kako ih Azmir isprska :lol:
Irelevantan lik u sportu tako da nista on nije uradio osim sto se ocekuje od njega da igra po vicinim notama i da ne radi za dobrobit BH fudbala
kakaljin

#24007 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by kakaljin »

Logovan wrote: 18/03/2024 16:21
hrasno38 wrote: 18/03/2024 16:14
Logovan wrote: 18/03/2024 16:09 Pa znači ni mi se ne bi trebali odazivati na pozive ako neko pozove. Svi bi bolje, a niko da se odazove. Ni mi, ni Velež, itd. Niko.
U biti bilo koji klub iz tih nekoliko vecih da pozove je cista ironija jer svi su hajrovali i od sudija i od ovog saveza ili od proslih saveza. Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i Borac u razlicitim vremenskim periodima su bili miljenici i sada je smijesno da oni nekoga pozivaju radi nekakve sudijske lakrdije i to u sred sezone.
Zašto se uopšte moraju gledati prethodne sezone? Ili šuti i pati se kao što si se do sada patio ili progutaj šta se dešavalo u prethodnim sezonama i kreni naprijed.

Ne ide i borba i odbijanje radi nečega. Ne može se na obje strane.
Tako je jednom se mora pokrenuti a ovim sta je prije bilo i sto nismo tada je samo mazanje ociju i bjezanje od rjesavanje problema.
studeni76

#24008 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by studeni76 »

Pa zašto niste podržali kada su drugi tražili akciju!?
HowForWhom

#24009 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by HowForWhom »

hrasno38 wrote: 18/03/2024 16:06
HowForWhom wrote: 18/03/2024 16:00
hrasno38 wrote: 18/03/2024 15:54
Sta si bolan pokusao...nazivas nas koji navijamo za Zelju a koi ti nismo napisali ni jednu uvredu lizacima kurca, abdicevcima itd itd! Lijepi stari Sarajevo-X.....ti bi davno zavrsio svoju karijeru!
Istina ocigledno boli, i meni bi bilo vatra da me oznacavaju kao Vicinu pudlicu jer ga moram slusati zbog kirije i sitnog sicara.
Ja bih sutio i poklopio se, ali jok, vi branite potez vase uprave sto znaci da ste isti kao i oni.
Pa eto skinuli vas i Velez, TC....vjerovatno ce i ostali klubovi a ti se ufatio Zelje ko mahnit. Ponavljam jeste osteceni protiv Borca ali ste tu utakcimu igrali zahvaljujuci neregularnom izvodjenju penala protiv Slobode. I zasto bi vas neko podrzao. Zasto niste reagovali kada su se pojavili snimci izvodjenja penala u Tuzli i rekli nije fer da smo neregularno prosli na penale. Ja bi prvi stao uz vas i jebo majku svakome ko bi vas odbijo....al jok tek kad je vama zasviralo oko usiju digli ste graju. E zato nece niko sa vama
I njih sam nazvao abdicevcima bh fudbala, samo je to tebi, a mozda i nekim drugima, tesko da skontate.
Ne mogu crtat, a i ne da mi se.

Vi ste vec, na poziv navijaca, odbili 2021 godine da se nesto uradi za bh fudbal.
Od tada zrinjski ima 2 titule, evo borac jednu, vi cete ako Bog da ispasti, nas deru kako stignu.

I opet ponavljam, valjda skontate, NE RADI SE OVDJE O SARAJEVU, danas mi, sutra vi, prekosutra Velez, a titule odlaze u Mostar i Banja Luku, jako cesto na neposten i kriminalan nacin.
Logovan

#24010 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

kakaljin wrote: 18/03/2024 16:24 Tako je jednom se mora pokrenuti a ovim sta je prije bilo i sto nismo tada je samo mazanje ociju i bjezanje od rjesavanje problema.
Vidjet ćeš da ćemo mi odbiti naredne sezone, a objašnjenje je da nas niko nije podržao kada smo zvali. :skoljka:

Ne može se ovako naprijed, ali nikako. Svako sebe gleda.
HowForWhom

#24011 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by HowForWhom »

Slazem se ali ne sad radit toga sto je sudija ostetio Sarajevo a nakon sto je u predhodnoj utakmici sudija sudio za Sarajevo koje je tada cutalo. Ironicno previse. Kada zavrsi ovo nakaradnoi prvesntvo u kojem je neko odlucio da ce Borac biti prvak a vjerovatno i osvajac kupa sastati se i zauzeti stav da nema fudbala dok se ne rjesi to to i to.
Pa i vi ste sutili i smijali se kad je 5 sudija sankcionisano jer su neosnovano i kriminalno sudili u vasu korist.
Onda Zrinjski odradi titulu u Bijeljini i mi vam krivi jer smo se eto smijali i radovali nasoj pobjedi na derbiju!?

De ba nemoj zajebavat, budi malo realan.

ako cemo vracat film daleko, zasto niko nije stao na stranu Sarajeva kad je Brotnjo morao biti prvak, slucaj Gavric i slucaj Sadovic?
kakaljin

#24012 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by kakaljin »

Logovan wrote: 18/03/2024 16:27
kakaljin wrote: 18/03/2024 16:24 Tako je jednom se mora pokrenuti a ovim sta je prije bilo i sto nismo tada je samo mazanje ociju i bjezanje od rjesavanje problema.
Vidjet ćeš da ćemo mi odbiti naredne sezone, a objašnjenje je da nas niko nije podržao kada smo zvali. :skoljka:

Pa kad se skonta kada te dvaput odbiju sto bi onda ti pristajao na poziv, ali kao sto sam vec rekao mora se krenuti naprijed i napraviti sastanak sto prije evo bila je odlicna prilika sada ali izgleda ostali klubovi su zadovoljni sa sudjenjem i stanjem u BH fubalu pa zato nisu pristali na sastanak, jer drugo objasnjenje nemam za odbijanje.

Logicno je da dva najveca kluba u drzavi prvi pokrenu to pitanje ali izgleda ovima sa grbavice to nije u interesu.
Charuga
Globalni moderator

#24013 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Charuga »

HowForWhom wrote: 18/03/2024 13:26Izvisili ste zbog istih Vicinih kuja koji su 2021 odustali od 4R
HowForWhom wrote: 18/03/2024 13:28Vi ste jednostavno postali Vicina Severina koja se prodaje od 2021 do danas.
HowForWhom wrote: 18/03/2024 14:08Uglavnom Vicine kujice, ko zna, mozda vas ove godine ostavi u ligi vaš ševac Vico.
HowForWhom wrote: 18/03/2024 14:44 Pa sta ces ocekivati od lika koji je je karo zenu od amidzica i sklepo joj dijete!?

To je taj nivo, Azmir, klub iz Novog Sarajeva, Gošk i športski prijatelji iz lištice.
HowForWhom wrote: 18/03/2024 15:19
ultima_palabra wrote: 18/03/2024 15:15 Pa Vico kakav god da je, bolje nam misli nego vi, dokazano sto puta. Kraj price.
Svako o svojoj pudlici koja mu lize karu misli sve najbolje.
Vi ste Vicina pudlica.
HowForWhom wrote: 18/03/2024 15:29Međutim biti Fikret Abdic fudbala u danasnje vrijeme, biti Vicina pudlica, e to je novi level.
14 dana
tramvajtrojka

#24014 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by tramvajtrojka »

kakaljin wrote: 18/03/2024 16:23
sakib_jebivjetric wrote: 18/03/2024 16:18 Kako ih Azmir isprska :lol:
Irelevantan lik u sportu tako da nista on nije uradio osim sto se ocekuje od njega da igra po vicinim notama i da ne radi za dobrobit BH fudbala
Jel pricas o Mirvicu il Azmiru jer vise je Mirvic irelevantna ličnost u ovoj ligi od Azmira, moras se bas potruditi da desetine miliona bacis u nista :mrgreen:
challmander

#24015 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by challmander »

HowForWhom wrote: 18/03/2024 16:29
Pa i vi ste sutili i smijali se kad je 5 sudija sankcionisano jer su neosnovano i kriminalno sudili u vasu korist.
Onda Zrinjski odradi titulu u Bijeljini i mi vam krivi jer smo se eto smijali i radovali nasoj pobjedi na derbiju!?

De ba nemoj zajebavat, budi malo realan.

ako cemo vracat film daleko, zasto niko nije stao na stranu Sarajeva kad je Brotnjo morao biti prvak, slucaj Gavric i slucaj Sadovic?
Tad su vasi sateliti po medijima pokrenuli pricu da je Zeljo vec kupio titulu i da je zavrseno sve, sudije se suspendovale uglavnom nakon medijskog pritiska. Nama je tad bilo dovoljno da zavrsimo tekmu u Krupi i moglo se ali nisu htjeli na neposten nacin. I da napomenemo kako nakon tih suspenzija sudija nije se ni faul smio svirat za Zelju, taman da neko igracu nogu slomi.

Opet ponavljam, da ste posteni ovaj sastanak bi sazvali na pauzi izmedju dvije polusezone ili na pocetku sezone a ne sad fol trazite posteno sudjenje kad ste usrali i prvenstvo i kup. Sad je dosao na vas red da malo kmecite :lol:
Charuga
Globalni moderator

#24016 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Charuga »

ljubijankic wrote: 18/03/2024 13:13Vicine kuje :bih: Duric, Copla, SDA, Zeljo, nastavi niz
ljubijankic wrote: 18/03/2024 13:21Zato sto Velez ima muda za razliku od Vicinih kuja
3 dana

Ti si počeo pa si negdje nestao. Odmori i ti koji dan.
Logovan

#24017 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

kakaljin wrote: 18/03/2024 16:31

Pa kad se skonta kada te dvaput odbiju sto bi onda ti pristajao na poziv, ali kao sto sam vec rekao mora se krenuti naprijed i napraviti sastanak sto prije evo bila je odlicna prilika sada ali izgleda ostali klubovi su zadovoljni sa sudjenjem i stanjem u BH fubalu pa zato nisu pristali na sastanak, jer drugo objasnjenje nemam za odbijanje.

Logicno je da dva najveca kluba u drzavi prvi pokrenu to pitanje ali izgleda ovima sa grbavice to nije u interesu.
Većina je nezadovoljna rekao bih, odbili jer im ne odgovara. Jedni se bore za Europu, drugi za opstanak, treći imaju nesto treće koje ne žele da izgube, itd. Ili ako se nema dobar izgovor, onda se kaže "nije vrijeme" ili "bolje kada završi sezona".
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#24018 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

Logovan wrote: 18/03/2024 16:40

Većina je nezadovoljna rekao bih, odbili jer im ne odgovara. Jedni se bore za Europu, drugi za opstanak, treći imaju nesto treće koje ne žele da izgube, itd. Ili ako se nema dobar izgovor, onda se kaže "nije vrijeme" ili "bolje kada završi sezona".
A kako je Zeljo napisao......

Kako saznajemo, u službenom odgovoru koji je FK Željezničar dostavio na adresu FK Sarajevo čelnici Plavih su se zahvalili Mirviću na pozivu, no smatraju da se pripreme za sastanak trebaju uraditi kvalitetno uz seriju preliminarnih konsultacija između klubova, što ovaj put nije učinjeno.
Iz tabora Plavih smatraju da trenutno nije pravi trenutak za organizaciju ovakvog sastanka, te su predložili da se sastanak održi nakon završetka sezone, te da se tada "na stol" stave konkretni prijedlozi kako poboljšati integritet domaćih takmičenja.
kakaljin

#24019 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by kakaljin »

hrasno38 wrote: 18/03/2024 16:43

Kako saznajemo, u službenom odgovoru koji je FK Željezničar dostavio na adresu FK Sarajevo čelnici Plavih su se zahvalili Mirviću na pozivu, no smatraju da se pripreme za sastanak trebaju uraditi kvalitetno uz seriju preliminarnih konsultacija između klubova, što ovaj put nije učinjeno.
Iz tabora Plavih smatraju da trenutno nije pravi trenutak za organizaciju ovakvog sastanka, te su predložili da se sastanak održi nakon završetka sezone, te da se tada "na stol" stave konkretni prijedlozi kako poboljšati integritet domaćih takmičenja.
Pa sta je prvi sastanak nego konsultacije za dalje kako i sta. Ovo je bio odlican trenutak da se pocne sa stancima i dogovorima kako dalje i da skoro buse spreman za slijedecu sezonu kako i sta, a ne na vrat na nos nesto krenuti odmah pred sezonu i neces uspjeti sve izdetaljisati.

Ovo je cisti izgovor da se ne zeli sastanak radi stvari da se ne bi zamjerili da ih sudije ne pocnu kasapiti i posalju u drugu ligu.

Da ste samo vi dosli sastanak bi bio na odlicnom putu, ali ste ga i vi minirali.
hrasno38

#24020 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

kakaljin wrote: 18/03/2024 16:49

Pa sta je prvi sastanak nego konsultacije za dalje kako i sta. Ovo je bio odlican trenutak da se pocne sa stancima i dogovorima kako dalje i da skoro buse spreman za slijedecu sezonu kako i sta, a ne na vrat na nos nesto krenuti odmah pred sezonu i neces uspjeti sve izdetaljisati.

Ovo je cisti izgovor da se ne zeli sastanak radi stvari da se ne bi zamjerili da ih sudije ne pocnu kasapiti i posalju u drugu ligu.

Da ste samo vi dosli sastanak bi bio na odlicnom putu, ali ste ga i vi minirali.
Pa bolan nebio i Zelju kasape ovu sezonu...vise nego Sarajevo ako cemo posteno. Ja opet ponavljam Mirvicev poziv bi imao podrsku da ga je uputio nako sto su eliminisali Slobodu a sudija sudio kako je sudio a sad nece niko iz prostog razloga sto je ovaj poziv cista ironija.
kakaljin

#24021 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by kakaljin »

hrasno38 wrote: 18/03/2024 16:53

Pa bolan nebio i Zelju kasape ovu sezonu...vise nego Sarajevo ako cemo posteno. Ja opet ponavljam Mirvicev poziv bi imao podrsku da ga je uputio nako sto su eliminisali Slobodu a sudija sudio kako je sudio a sad nece niko iz prostog razloga sto je ovaj poziv cista ironija.
PA ako vas kasape onda trebate doci na sastanak,a ne da ga odbijate.
Sa takvim razmisljanjem onda nikada nece biti niti jednog sastanka jer ce uvijek ista prica biti sto nije onda.

Sto je totalno glupa prica, jer ovo mora jedno krenuti, po meni dva najveca kluba u drzavi trebaju to pokrenuti ali evo jedan opet minira sastanak
hrasno38

#24022 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

kakaljin wrote: 18/03/2024 16:55

Sa takvim razmisljanjem onda nikada nece biti niti jednog sastanka jer ce uvijek ista prica biti sto nije onda.

Sto je totalno glupa prica, jer ovo mora jedno krenuti, po meni dva najveca kluba u drzavi trebaju to pokrenuti ali evo jedan opet minira sastanak
Trebaju ali kad zavrsi sezona a ne kad to nekome pase u sred sezone.
kakaljin

#24023 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by kakaljin »

hrasno38 wrote: 18/03/2024 16:58
kakaljin wrote: 18/03/2024 16:55

Trebaju ali kad zavrsi sezona a ne kad to nekome pase u sred sezone.
Treba kada je aktuelno a ne kada bude sve gotovo.
last mohicans

#24024 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Niko nije očekivao od sisonje, a koji je u strukturama saveza, da se ko biva buni protiv samog sebe. Od fk sadaka i nemojte nas, bijeda se o sebi zabavila, također ništa neočekivano. Za tu istu faking karmu koju nama 5 godina nabijate, vjerovatno vas stigne čim prije.
last mohicans

#24025 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

internazionale wrote: 18/03/2024 13:47
HowForWhom wrote: 18/03/2024 13:41
internazionale wrote: 18/03/2024 13:38

Meni je najjači dio da oni od Vice NE SMIJU doći na sastanak i reći šta misle da trebaju reći.

Je li moguće biti toliki rob i jad :shock: Ono da Vico ne pomisli da su nešto dogovarali, Vicku iza leđa

U drugu ruku meni je drago i da se niko ne odazove. Da se def razbije ta priča o zlom Vici, BiH fudbalu, patrotizmu... i sličnom sranju.
Ma kome nije jasno i ko ne vidi da se vec godinama fudbal u BiH gasi kao sto se gasila kosarka i rukomet (pa se ugasilo) neka sjedi i mirno gleda.
Pocelo je sa srozavanjem reprezentacije, liga je vec odavno srozana na najnize moguce grane....
Meni je "interesantno" kako ih/nas je lik odradio. Bacio bijedi nekih para, zavadio, i sad može raditi šta hoće.

Pa oni NE SMIJU sjesti za sto, ono javno da kažu sjedili smo, pričali, šta nekoga boli kurac o čemu.

A ne treba se zanositi tim krupnim pričama o spašavanju fudbala. Imali su/smo izbora, tako odabrali i ćao
Pa svaki navijač bez nekih specijalnih intelektualnih kapaciteta vidi, vide jedan Magoda i Šteta, a ne vide predstavnici klubova, a to im poso. Hajte molim vas :lol: Podanički i samopišajući mentalitet i strah od neviđenog.
Post Reply