Ovom liku je sve smijesno izgleda, tako je i nakucao 10k postova za tri godine.Naslovnica wrote: ↑18/03/2024 11:57Ne kontam šta je smiješno.tramvajtrojka wrote: ↑18/03/2024 11:42E jbg sadadječak sa šibicama wrote: ↑18/03/2024 11:39 Valjda je ocigledno da sigurnosna situacija nije zadovoljavajuca, ne razumijem sta sad fanovi trojke hoce reci, da jeste? Po cemu se onda razlikuju od SDFA botina, koji isto to tvrde kad je njihova stranka na vlasti.
Mene ne zanima ko je ministar, ko komesar, ko u koju violinu gudi, mene je strah hodati ulicom jer bukvalno igras lutriju. Hoce li te neki trkac pokupiti autom ili ce te neki od ranije poznat policiji zbosti nozem zbog mobitela ili ces stradati u nekoj sacekusi kao kolateralna zrtva.
Pun mi vise qrac komesara i ministara koji kenjaju na tv ekranu da je situacija zadovoljavajuca.![]()
![]()
Ništa čovjek nije slagao.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
Karikaturist
#77451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- tramvajtrojka
#77452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naslovnica wrote: ↑18/03/2024 11:57Ne kontam šta je smiješno.tramvajtrojka wrote: ↑18/03/2024 11:42E jbg sadadječak sa šibicama wrote: ↑18/03/2024 11:39 Valjda je ocigledno da sigurnosna situacija nije zadovoljavajuca, ne razumijem sta sad fanovi trojke hoce reci, da jeste? Po cemu se onda razlikuju od SDFA botina, koji isto to tvrde kad je njihova stranka na vlasti.
Mene ne zanima ko je ministar, ko komesar, ko u koju violinu gudi, mene je strah hodati ulicom jer bukvalno igras lutriju. Hoce li te neki trkac pokupiti autom ili ce te neki od ranije poznat policiji zbosti nozem zbog mobitela ili ces stradati u nekoj sacekusi kao kolateralna zrtva.
Pun mi vise qrac komesara i ministara koji kenjaju na tv ekranu da je situacija zadovoljavajuca.![]()
![]()
Ništa čovjek nije slagao.

Nista kad krenete po hljeb i mlijeko samo ovo na sebe nabacite da se osjecate sigurno
- kabal1337
#77453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da iii,tramvajtrojka wrote: ↑18/03/2024 12:02
Nista kad krenete po hljeb i mlijeko samo ovo na sebe nabacite da se osjecate sigurno![]()
, dobro za djecaka znamo ovdje nista ne valja dok mu je zagrebacka kanalizacija zlatna zato i pretjeruje
, njega shvatam al daj ba ima gorih gradova po evropi od Sarajeva po javnoj sigurnosti pa se ne prica tako jbt sta bi pricali da prodjete napuljom, marsejom, parizom, barselonom itd.itd.
sta trebamo se ravnati prema njima i biti zadovoljni ovom situacijom.
. te francuska i evropa
- Ateista
#77454 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Podrzavam konstruktivnu kritiku svake vlasti, tako i ove, kada je ta kritika sa ciljem da se stvari poboljsaju za sve nas, ali treba razlikovati konstruktivnu kritiku od one kojoj je cilj da vlast priakze losom kako bi se prethodna vratila, uglavnom zbog nekih licnih ciljeva. Ako cemo pricati realno i konstruktivno, daleko je ova vlast od idealne, ali na zalost trenutno je najbolje sto se nudi i daleko je bolja od prethodne, koliko god mi svi ocekvali vise, razlika se ipak vidi. Kad neko kaze da cemo ih mijenjati, moje je pitanje sa kim cemo ih mijenjati? Sad i da dodje neka nova perspektivna i progresivna stranka, sta ona moze uraditi sama? U vlast moraju sa nekim koalicijama i tu odmah imamo razne kompromise i puno istih ljudi na nekim pozicijama. Dalje, i da na vlas dodje neko idealan, savrseno posten, samostalno da bude na vlasti, ne moze se sve preko noci rijesiti, puno je uhljebljenih ljudi na nizim pozicijama i bez obzira ko je na vlasti ti uhljebljeni su zaostavstina prethodnih vlasti, koji su navikli na nerad, koji ce dolaskom nove vlasti jos vise se potruditi da ne rade jer im ne odgovara da ti ostanu na vlasti i da ih natjeraju da stvarno rade. Tako je i sa policijom, tesko je iskorijeniti ono sto je godinama postavljeno kao normalno i neki standard. Ne tvrdim da neko stvarno radi na tome, sta se radi u pozadini mi tesko mozemo znati, ali ako i neko hoce i zna, tesko to moze tek tako promijeniti. Sto se tice sigurnosne situacije, tacno je da ovo nije nista neobicno i van neke uobicajene statistike. Kriminala, pucnjave, prosjaka i slicnog ce uvijek biti i ima u svim gradovima. Naravno da treba raditi na tome da se to smanji koliko je moguce, ali nerealno je ocekivati grad bez ovih pojava.
- tramvajtrojka
#77455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
joj ankete javnog mnijenja
-
Naslovnica
#77456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Spoiler
Show
tramvajtrojka wrote: ↑18/03/2024 12:02
Nista kad krenete po hljeb i mlijeko samo ovo na sebe nabacite da se osjecate sigurno![]()
, dobro za djecaka znamo ovdje nista ne valja dok mu je zagrebacka kanalizacija zlatna zato i pretjeruje
, njega shvatam al daj ba ima gorih gradova po evropi od Sarajeva po javnoj sigurnosti pa se ne prica tako jbt sta bi pricali da prodjete napuljom, marsejom, parizom, barselonom itd.itd.
Ima li brojeva za djecu? Na stranu što ovo ne pomaže kada te kabadahija zgazi na trotoaru u Titovoj.
Tačno je da ima gorih gradova, kakva mi je to utjeha?
Ima li boljih?
-
Forsaken
#77457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sto su aktivni branitelji trojke na ovom threadu u zadnje vrijeme. red trollanja,red spamanja,red ismijavanja.
-
Naslovnica
#77458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Spoiler
Show
tramvajtrojka wrote: ↑18/03/2024 12:28
joj ankete javnog mnijenja![]()
![]()
, bas se pretjeruje drama
, ova ne smije izaci poslije osam pa sta te ceka meksicki kartel ispred zgrade ovi penzionerski boomeri lupaju nebuloze po obicaju
![]()
A i ovaj Klix, samo talasa bezze i širi dezinformacije...
https://www.klix.ba/vijesti/bih/gradjan ... /240318032
ZABRINJAVAJUĆE STANJE
Anketa / Građani Sarajeva: Izbjegavam da izlazim nakon 20 sati, moramo dati šansu ekspertima
Sigurnosna situacija u Kantonu Sarajevo je sve više zabrinjavajuća usljed skoro pa svakodnevnih slučajeva nasilja, pucnjava, teških saobraćajnih nesreća, razbojništva i maloljetničke delinkvencije. Ekipa Klix.ba portala upitala je građanke i građane kako se osjećaju povodom ovakve situacije.
Da je vidno narušena sigurnosna situacija na sarajevskim ulicama i da sistem loše funkcioniše u tom smislu, potvrdili su ispitanici naše ankete.
"Meni je to užasno. Ni sama ne bih znala reći osjećam li se sigurno ili nesigurno ali to što čovjek čuje i što se sinoć dogodilo sve poremeti, svaku misao", priznala je jedna od sagovornica.
"Izbjegavam da izlazim navečer iza 20:00 sati ako mogu to da izbjegnem, eventualno ako neću sama ići čitavim putem", ustanovila je studentica sarajevskog univerziteta.
Jedan od sagovornika uporedio je trenutno stanje sa onim iz devedesetih godina kad se odvijao rat na ovim prostorima.
"Situacija je takva da je treba ozbiljno razmotriti. Nije nikakva panična, svugdje u svijetu svašta ima pa i ovdje. Ostaci ratnih zbivanja su još uvijek prisutni jer sad nije ništa uzeti pištolj i ubiti čovjeka", napominje upitani Sarajlija.
Sve građanke i građani su zapravo svjedoci nedavnih stravičnih događaja i incidenata koje su ocijenili kao uistinu uznemiravajuće.
"U Sarajevu se ne osjećam navečer sigurno. Ubistvo dvije doktorice me naročito pogodilo, mlade, uspješne i dobre doktorice koje su nesretno izgubile život", navela je jedna gospođa.
Upitali smo građane i kakva očekivanja imaju od nadležnih i treba li doći do smjene onih koji su na trenutnim funkcijama, odnosno ministra unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo - Admira Katice i komesara sarajevske policije Fatmira Hajdarevića.
"Situacija je izvandredno loša. Frekvencija nesigurnosti je jako povećana i to je ono što nas obične građane najviše zabrinjava. Dok se na čelu takvih službi nalaze poslušnici nikada nećemo imati bolju situaciju. Moramo dati šansu ekspertima", naznačio je Sarajlija.
Među upitanim su bili i turisti koji, također, nisu zadovoljni sigurnosnim stanjem.
"Najlošiji grad u Bosni i Hercegovini i najnesigurniji što se toga tiče, sve ostalo je super", tvrdi jedan od turista koje smo sreli u glavnom gradu.
Pojedini, pak, navode da se osjećaju sigurno i da nema razloga za brigu.
"Poprilično je sigurno i ljudi u Sarajevu su generalno prijatni", smatra jedan od mladića.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#77459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nema gorih, ovo se sve dešava samo kod nas
droga, pucnjave, sudari, skulšutinzi, to su sve apstraktni pojmovi za većinu gradova. Treba samo prepisati od svih tih gradova i bit će bolje
https://crna-hronika.info/sebija-izetbe ... ahu/596228
https://crna-hronika.info/hana-sramota- ... ava/596254

Sarajevo Medellin
droga, pucnjave, sudari, skulšutinzi, to su sve apstraktni pojmovi za većinu gradova. Treba samo prepisati od svih tih gradova i bit će bolje
Sarajevo Medellin
Last edited by Velkoski on 18/03/2024 12:40, edited 1 time in total.
- Ateista
- tramvajtrojka
#77461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa sta kukate 90% ovdje koji kukaju što policija ne radi svoj posao ode na auto podforum gdje kuka sto su radari postavljen, sto im smetaju osobe u saobraćaju koje voze po ograničenju jer su sporaci, opravdavaju se razna nelegalna parkiranja, izmisljaju se lazni saobracajni propisi da se zajebu zakoni i propisi i onda se dodje ovdje nek policija radi nesto ne ide to takoNaslovnica wrote: ↑18/03/2024 12:37Ma ja ba šta znaju građani građani.SpoilerShowtramvajtrojka wrote: ↑18/03/2024 12:28
![]()
, ova ne smije izaci poslije osam pa sta te ceka meksicki kartel ispred zgrade ovi penzionerski boomeri lupaju nebuloze po obicaju
![]()
ZABRINJAVAJUĆE STANJE
Anketa / Građani Sarajeva: Izbjegavam da izlazim nakon 20 sati, moramo dati šansu ekspertima
Sigurnosna situacija u Kantonu Sarajevo je sve više zabrinjavajuća usljed skoro pa svakodnevnih slučajeva nasilja, pucnjava, teških saobraćajnih nesreća, razbojništva i maloljetničke delinkvencije. Ekipa Klix.ba portala upitala je građanke i građane kako se osjećaju povodom ovakve situacije.
Da je vidno narušena sigurnosna situacija na sarajevskim ulicama i da sistem loše funkcioniše u tom smislu, potvrdili su ispitanici naše ankete.
"Meni je to užasno. Ni sama ne bih znala reći osjećam li se sigurno ili nesigurno ali to što čovjek čuje i što se sinoć dogodilo sve poremeti, svaku misao", priznala je jedna od sagovornica.
"Izbjegavam da izlazim navečer iza 20:00 sati ako mogu to da izbjegnem, eventualno ako neću sama ići čitavim putem", ustanovila je studentica sarajevskog univerziteta.
Jedan od sagovornika uporedio je trenutno stanje sa onim iz devedesetih godina kad se odvijao rat na ovim prostorima.
"Situacija je takva da je treba ozbiljno razmotriti. Nije nikakva panična, svugdje u svijetu svašta ima pa i ovdje. Ostaci ratnih zbivanja su još uvijek prisutni jer sad nije ništa uzeti pištolj i ubiti čovjeka", napominje upitani Sarajlija.
Sve građanke i građani su zapravo svjedoci nedavnih stravičnih događaja i incidenata koje su ocijenili kao uistinu uznemiravajuće.
"U Sarajevu se ne osjećam navečer sigurno. Ubistvo dvije doktorice me naročito pogodilo, mlade, uspješne i dobre doktorice koje su nesretno izgubile život", navela je jedna gospođa.
Upitali smo građane i kakva očekivanja imaju od nadležnih i treba li doći do smjene onih koji su na trenutnim funkcijama, odnosno ministra unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo - Admira Katice i komesara sarajevske policije Fatmira Hajdarevića.
"Situacija je izvandredno loša. Frekvencija nesigurnosti je jako povećana i to je ono što nas obične građane najviše zabrinjava. Dok se na čelu takvih službi nalaze poslušnici nikada nećemo imati bolju situaciju. Moramo dati šansu ekspertima", naznačio je Sarajlija.
Među upitanim su bili i turisti koji, također, nisu zadovoljni sigurnosnim stanjem.
"Najlošiji grad u Bosni i Hercegovini i najnesigurniji što se toga tiče, sve ostalo je super", tvrdi jedan od turista koje smo sreli u glavnom gradu.
"Poprilično je sigurno i ljudi u Sarajevu su generalno prijatni", smatra jedan od mladića.
-
nekome
#77462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ko o cemu, hana o sarjevu xD
-
Forsaken
#77463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne bi mjenjao vlast. Al isto tako ne bih se pravio lud i branio ljude koji ne rade dobar posao. Smjenio bih ministra i stavio novog, cisto da postoji ODGOVORNOST - ako ne radis dobro sljedi ti noga. Trenutno, lik ne radi dobro ali ga svi brane da ne talasaju. Zato i nema motiva niko da ista uradi kako bi nam bilo bolje.
Osim toga jebo bi mater ovim sudijama al to je vec osinje gnjezdo.
-
Hakiz
#77464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Trebalo bi povećati vidljivost, prisustvo policije. Ljudima stvoriti utisak da bi policajci mogli biti iza svakog ćoška. I u toku noći. Prođu iskreno s vremena na vrijeme patrolna kola recimo kroz Alipašino.
Doduše, ne vjerujem da bi to puno šta promijenilo. Stoji policajac ispred SCC, automobili uredno parkirani na traci za skretanje. I tako.
Doduše, ne vjerujem da bi to puno šta promijenilo. Stoji policajac ispred SCC, automobili uredno parkirani na traci za skretanje. I tako.
- tramvajtrojka
#77465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Brate mene strah Hana je rekla da smo nesigurni, to je taj iq200 o kojem je pricalaVelkoski wrote: ↑18/03/2024 12:39 nema gorih, ovo se sve dešava samo kod nas
Sarajevo Medellin
- kabal1337
#77466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naravno,tramvajtrojka wrote: ↑18/03/2024 12:40pa sta kukate 90% ovdje koji kukaju što policija ne radi svoj posao ode na auto podforum gdje kuka sto su radari postavljen, sto im smetaju osobe u saobraćaju koje voze po ograničenju jer su sporaci, opravdavaju se razna nelegalna parkiranja, izmisljaju se lazni saobracajni propisi da se zajebu zakoni i propisi i onda se dodje ovdje nek policija radi nesto ne ide to takoNaslovnica wrote: ↑18/03/2024 12:37Ma ja ba šta znaju građani građani.SpoilerShowtramvajtrojka wrote: ↑18/03/2024 12:28
![]()
![]()
ZABRINJAVAJUĆE STANJE
"Poprilično je sigurno i ljudi u Sarajevu su generalno prijatni", smatra jedan od mladića.![]()
evo ja prvi
Prosle godine su mi isjekli sve 4 gume na autu, na javnom parkingu gdje nisam dobio p. kaznu nikad.
Uredno prijavio
Premjestio se na drugo parking mjesto gdje se parkira i od prije rata, nikad se kazne nisu pisale.
Kada mogu fizicki parkiram na drugo mjesto gdje isto kazne ne pisu.
Do sada sam 3x dobio p. kaznu. Auto uredno nikome ne smeta mogu su dva vozila mimoic bez ikakvih problema. ( Nema znaka zabrane).
Nikad nisu nasli ko je isjekao gume ( a saznao sam ko je).
Samo da dodam ne samo moje vozilo, vec niz.
Zatim ljudi koji dodju parkiraju gdje ima znak Zabrana parkiranja i zaustavljanja- Nikada kaznu nisu dobili, blokiraju ulicu nikad kaznu nisu dobili.
Na drugom mjestu vozila uredno parkirana ometaju saobracaj, nema kazni.
Likovi parkiraju ispred Bbi, po ulicama trotoarima blokiraju pjesake - nema kazni.
dobar sistem nema sta
Lik isarao 200m ulice, zidova uz ulicu pogrdnim nazivima, jedan spomenik i dalje to radi...
Narko dileri kojima nikada nije racija odradjena. daj bjezi
Last edited by kabal1337 on 18/03/2024 12:57, edited 2 times in total.
-
Naslovnica
#77467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Spoiler
Show
tramvajtrojka wrote: ↑18/03/2024 12:40Naslovnica wrote: ↑18/03/2024 12:37Ma ja ba šta znaju građani građani.SpoilerShowtramvajtrojka wrote: ↑18/03/2024 12:28
![]()
![]()
ZABRINJAVAJUĆE STANJE
[/quote]
Takvim logičkim greškama i whataboutismima apsolutno gubiš relevantnost kao objektivan sagavornik.
-
Naslovnica
#77468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako je Hana rekla da smo nesigurni, znajući nju, onda mora da smo sigurni?tramvajtrojka wrote: ↑18/03/2024 12:47Brate mene strah Hana je rekla da smo nesigurni, to je taj iq200 o kojem je pricalaVelkoski wrote: ↑18/03/2024 12:39 nema gorih, ovo se sve dešava samo kod nas
Sarajevo Medellin![]()
![]()
![]()
Logi.
- Ateista
#77469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To onda podrzavam.Forsaken wrote: ↑18/03/2024 12:43Ne bi mjenjao vlast. Al isto tako ne bih se pravio lud i branio ljude koji ne rade dobar posao. Smjenio bih ministra i stavio novog, cisto da postoji ODGOVORNOST - ako ne radis dobro sljedi ti noga. Trenutno, lik ne radi dobro ali ga svi brane da ne talasaju. Zato i nema motiva niko da ista uradi kako bi nam bilo bolje.
Iako ne mislim da ministar ima carobni stapic, ali ako ne radi dobro treba ga mijenjati. Za smjenu vlasti trenutno nemamo bolje alternative.
-
Naslovnica
#77470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meni, pa vjerovatno i većini, uopšte nije bitno ko je na vlasti nego je u pitanju da ispravno i kvalitetno rade posao koji im je dodijeljen.
- oldtajmer
#77471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
izdrzo je mujo i gore je jedna od najdrazih narodnih umotvorina na ovim prostorima,nemoj molim te nikad da se ugledamo na boljeg vec vazda na goreg pa se onda tjesimo kako je nama ustvari odlicno
cinjenica je da ima hiljadu puta gorih mjesta za zivot,ali boli me kita za to kad znam da se ovdje svaki dan desavaju sranja a niko ni prstom da mrdne zbog toga
cinjenica je da ima hiljadu puta gorih mjesta za zivot,ali boli me kita za to kad znam da se ovdje svaki dan desavaju sranja a niko ni prstom da mrdne zbog toga
- kabal1337
#77472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
oldtajmer wrote: ↑18/03/2024 13:02 izdrzo je mujo i gore je jedna od najdrazih narodnih umotvorina na ovim prostorima,nemoj molim te nikad da se ugledamo na boljeg vec vazda na goreg pa se onda tjesimo kako je nama ustvari odlicno![]()
-
Sefket007
#77473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Za trojkine BOTINE situacija je zadovoljavajuća. 
Jel vas opste stid i sram samih sebe radi gluposti koje pišete.
To sto neko poziva nekog ministra i komesara ili Vladu za loš rad je ISPRAVNA stvar nije valjda da trebamo se praviti ludi (kao neki ovdje) i lagati sami sebe i druge.
Trojkini botovi = SDA botivi isti način rada isto sve, samo vjerujem da su ovi Trojkini malo plaćeniji.
Mozete misliti postoje ljudi koji eto dodju na forum i napisu sta oni misle bez ikakvog interesa i obaveze prema nekoj stranci i politici... Aaaa gledaj čuda!
Kažite sami sebe necete daleko stici, puno bolje je da odete svojim predsjednicima stranke i kažete istinu da stanje nije dobro i da se treba POPRAVLJATI NESTO.
A vi ovdje svakoga ko napise kritiku proglašavate botom i ismijavate nekim glupim fazonima.
@tramvajtrojka ti si najveci Bot ovdje i pogledaj ti fazona i gluposti kojim pokušavaš nesto maskirat pa sramota druže fakat.
Ova Vlada tim ogranicenjima brzine (koje spominješ) i postavljanjem kamera nije riješila nista osim što je povećala pritisak na NORMALNE LJUDE koji uredno plaćaju sve kazne koje dobiju eto jer voze 1 ili 5 km/h preko ograničenja. Vakooo strasna brzina. Ovi sto spominješ je poseban blam.
Jel vas opste stid i sram samih sebe radi gluposti koje pišete.
To sto neko poziva nekog ministra i komesara ili Vladu za loš rad je ISPRAVNA stvar nije valjda da trebamo se praviti ludi (kao neki ovdje) i lagati sami sebe i druge.
Trojkini botovi = SDA botivi isti način rada isto sve, samo vjerujem da su ovi Trojkini malo plaćeniji.
Mozete misliti postoje ljudi koji eto dodju na forum i napisu sta oni misle bez ikakvog interesa i obaveze prema nekoj stranci i politici... Aaaa gledaj čuda!
Kažite sami sebe necete daleko stici, puno bolje je da odete svojim predsjednicima stranke i kažete istinu da stanje nije dobro i da se treba POPRAVLJATI NESTO.
A vi ovdje svakoga ko napise kritiku proglašavate botom i ismijavate nekim glupim fazonima.
@tramvajtrojka ti si najveci Bot ovdje i pogledaj ti fazona i gluposti kojim pokušavaš nesto maskirat pa sramota druže fakat.
Ova Vlada tim ogranicenjima brzine (koje spominješ) i postavljanjem kamera nije riješila nista osim što je povećala pritisak na NORMALNE LJUDE koji uredno plaćaju sve kazne koje dobiju eto jer voze 1 ili 5 km/h preko ograničenja. Vakooo strasna brzina. Ovi sto spominješ je poseban blam.
Last edited by Sefket007 on 18/03/2024 13:06, edited 1 time in total.
-
Naslovnica
#77474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tako je meni moja mati govorila dok sam bio mali...oldtajmer wrote: ↑18/03/2024 13:02 izdrzo je mujo i gore je jedna od najdrazih narodnih umotvorina na ovim prostorima,nemoj molim te nikad da se ugledamo na boljeg vec vazda na goreg pa se onda tjesimo kako je nama ustvari odlicno![]()
Djeca u Africi nemaju šta da jedu, gladuju...a ti nećeš da jedeš.
Pa mi zgura kašićicu u usta.
I nabacio ja preko metra.
A djeca u Africi i dalje gladuju.
-
Sefket007
#77475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To je to... Ni manje ni više.Forsaken wrote: ↑18/03/2024 12:43Ne bi mjenjao vlast. Al isto tako ne bih se pravio lud i branio ljude koji ne rade dobar posao. Smjenio bih ministra i stavio novog, cisto da postoji ODGOVORNOST - ako ne radis dobro sljedi ti noga. Trenutno, lik ne radi dobro ali ga svi brane da ne talasaju. Zato i nema motiva niko da ista uradi kako bi nam bilo bolje.