Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ali fakat kakav moras biti smrad da pored hiljadu sranja u kantonu ti se ponasas ko rahmetlija,cim neko dirne u tender odma se gicas
serem vam se u politiku
oldtajmer wrote: ↑16/03/2024 19:05
ali fakat kakav moras biti smrad da pored hiljadu sranja u kantonu ti se ponasas ko rahmetlija,cim neko dirne u tender odma se gicas
serem vam se u politiku
Priča se po forumu da su nabavke i tenderi za rijamu otprilike jedina nadležnost ministra.
Prema tome...
serem vam se u politiku
Priča se po forumu da su nabavke i tenderi za rijamu otprilike jedina nadležnost ministra.
Prema tome...
onda puna podrska za ministra,odlicno radi svoj posao
serem vam se u politiku
Prema tome...
onda puna podrska za ministra,odlicno radi svoj posao
Dokle vise ovi prosjaci.Pa kad je ovako u Martu sta će bit na ljeto.Sta se ceka vise.Pa gledam muž i zena turisti žale se nemozes kafe popit.Ustali ljudi nemogu vise.Pa 3 lika su mi prišla dok sam popio fuka i pojeo kolac.Halo daj mi vlast čim pridje hapsana i na Bjelasnicu pa nek tamo prose jebo ih onaj ko ih dovede.
DZONPI wrote: ↑16/03/2024 20:08
Dokle vise ovi prosjaci.Pa kad je ovako u Martu sta će bit na ljeto.Sta se ceka vise.Pa gledam muž i zena turisti žale se nemozes kafe popit.Ustali ljudi nemogu vise.Pa 3 lika su mi prišla dok sam popio fuka i pojeo kolac.Halo daj mi vlast čim pridje hapsana i na Bjelasnicu pa nek tamo prose jebo ih onaj ko ih dovede.
Evo cim se helikopter nabavi oduvace prosjake.
Sabur!
Policija je leglo korumpiranih, lijenih klosara koji su se uhljebljavali decenijama. Milion Katica to ne moze promijeniti. To moze promijeniti iskljucivo pravosudje. Jedino sto Katica ispravno moze uraditi je ukazati na duboko ukorjenjeni kriminal unutar policije i casno dati ostavku na mjesto ministra.