Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kažu da je engleski, ja samo kupio, pa kad dođe na red, jeftinije tesko da ce biti
PS plus extra je najbolje uzimat u Indiji, ja sam platio oko 120 km godisnju oko nove godine, a FC 24 trenutno na akciji ispod 20 km
napravis indian acc i kupiš ps plus pa sa svoga eng acc igraš online igre?
Glavni acc mi je indijski, nemam nikakav americki ili engleski, prakticki je i ovaj indijski engleski, sve je na engleskom, samo sto su cijene u rupijima
Fifu normalno igram na malom pingu, jer po najblizem serveru nalazi igrace, ne po regiji u kojoj je acc, za vecinu igara je tako, ali nije bas za sve.
Kažu da je engleski, ja samo kupio, pa kad dođe na red, jeftinije tesko da ce biti
PS plus extra je najbolje uzimat u Indiji, ja sam platio oko 120 km godisnju oko nove godine, a FC 24 trenutno na akciji ispod 20 km
Glavni acc mi je indijski, nemam nikakav americki ili engleski, prakticki je i ovaj indijski engleski, sve je na engleskom, samo sto su cijene u rupijima
Fifu normalno igram na malom pingu, jer po najblizem serveru nalazi igrace, ne po regiji u kojoj je acc, za vecinu igara je tako, ali nije bas za sve.
kupujes indijske kartice i tako dopunuješ wallet i kupuješ igre?
treba li vpn i slicno?
treba li vpn i slicno?
Ne treba, odeš na G2A i kucaš network gift card india. Tamo su cijene u $$$, a na wallet legne koliko piše rupija na cardu.
@Madrid Fifa gleda fizičku lokaciju sa koje igraš, nema veze na kojoj lokaciji ti je PSN account ni na kojoj lokaciji ti je EA account
I ja sam uzeo spidermana iako nemam konzolu trenutno
Za playstation ne treba vpn moze sve bez vpn.a. Pri registraciji izaberes drzavu koju hoces i picis.
treba li vpn i slicno?
Preko Indijskog amazona sam registrovao novi nalog i tamo kupio dopunu za wallet, ne treba vpn.
Prakticki i lakse vec americki nalog, kupis recimo dopunu od 2000 rupia za 2000 rupia i platis jedino konverziju, nista vise.
treba li vpn i slicno?
Preko Indijskog amazona sam registrovao novi nalog i tamo kupio dopunu za wallet, ne treba vpn.
Prakticki i lakse vec americki nalog, kupis recimo dopunu od 2000 rupia za 2000 rupia i platis jedino konverziju, nista vise.
Meni jednom u dolarima kad sam placao skinulo duplo pa isao u banku da provjerim ona gleda nije joj jasno kako u dolarima. Mogu mislti reakcije da kazes da placas u rupijima
Pazario za Black Friday dualsense po cijeni od 109km, a kad je otvorena BB prodavnica na Ilidzi, bila je akcija 20% na hardver, tad sam pazario sluske za 160km i Spidermana 2, 6-7 dana nakon izlaska sa 30% popusta za 111km.
PlusSA wrote: ↑30/01/2024 11:39
Koristite li slušalice ili bolje pitanje koristite li slušalice dok igrate PS5?
Kontam da nabavim sebi jedne, ima li šta dobro solidna alternativa Sony pulse 3d slušama.
Uzeo prije pola godine Sony InZone H9 Wireless, battery life 30+h, druga dimenzija igranja.
adnan_hz wrote: ↑18/03/2024 10:17
Suspendovan mi je ovaj japanski akaunt, ali sam uredno igrao igricu sinoc na svom primarnom akauntu. Nema izgleda sa japancima šale
Ma ja hoce to tako
US cijene paprene to nece banovati iako se igra npr iz Bosne, ali ako se igraš sa nekim jeftinijim varijantama odmah blokiraju acc.
adnan_hz wrote: ↑18/03/2024 10:17
Suspendovan mi je ovaj japanski akaunt, ali sam uredno igrao igricu sinoc na svom primarnom akauntu. Nema izgleda sa japancima šale
Ma ja hoce to tako
US cijene paprene to nece banovati iako se igra npr iz Bosne, ali ako se igraš sa nekim jeftinijim varijantama odmah blokiraju acc.
Ma neka je mogu igrati, kad je predjem boli me briga, izbrisat ću je sa konzole Nije skupo placeno, pa da ocajavam.
Dobar! Ja na 450 lvl-u u zombijima, hoću taj Ripper skin da uzmem, moramo nekog Warlorda našamarati prvo
Warlord je samo jedna od misija u act 3. Zakhaev je finalna misija. Nakon nje otkljucavas ovaj skin. sto se warlorda tice, moras rijesiti prvo placenicki kamp. Nakon toga placenicku utvrdu i otvoriti sef u njoj. Iz sefa uzeti karticu. koja otvara vrata dvorca ( koji se nalazi u zoni 2 ). ako ti treba pomoc, tu sam. ja sam sve te misije rijesio prije 3 mjeseca.
Citam na drugom forumu da.postoji opcija da se preko turske uzme ps plus za manje para?! Jel ko to pokusao? I kao da ima neki online market (ne znam smijem li staviti link) sa raznim ponudama za psn gift cards i naloge... kao platis turcinu a on ti direktno napravi nalog sa turskim accountom?! Jel ko zna nesta vise?
BaDa wrote: ↑20/03/2024 16:50
Citam na drugom forumu da.postoji opcija da se preko turske uzme ps plus za manje para?! Jel ko to pokusao? I kao da ima neki online market (ne znam smijem li staviti link) sa raznim ponudama za psn gift cards i naloge... kao platis turcinu a on ti direktno napravi nalog sa turskim accountom?! Jel ko zna nesta vise?
Koristim ja al ne isplati se više kao nekad.
Drasticno su podigli cijenu ps plus a igre su bara bara kao US store.
Dok naštimaš Turski acc, pa njihovu karticu, proviziju banke itd itd vjeruj US acc je bolja i jednostavnija opcija.
3x mjeseca ps plus sam platio oko 26-27km.