Pa jel iko iz uprave procitao njegovo saopstenje kad glupson sam nije procitao prije pustanja u javnost ovu glupost. Pa glupane zasto taj stab prima platu? Ko je odgovoran za rezultate i za igru seljacicu nafurani? Glupsone na kvadrat evo ja sam kriv za ovakve rezultate koje pretplacene zvijezde ostvaruju. Posto niko u FK Sarajevo ne trazi krivca i uzroke za lose rezultate predlazem tebi glupsonu kao glavnom i odgovornom da angazujes kao konzulte Logovanog, Maharadzu i Last Mohicanosa da oni istraze ko je kriv za ovakve rezultate i igru. Vjeruj mi da ce to bolje uraditi nego vi koji ste to trebali uraditi. Pored toga oni bi to uradili za puno manje para vjeruj mi.Naš stručni štab ne traži krivca za rezultate, takva je priroda fudbala.
Nasli ste krivca u supcicu Ziljkicu (smrad koji nije trebao ni doci u klub) i dali malo para nekim navijacima da se smiri situacija no i pored "drasticnih" mjera i "jedinstva" ne pobjedismo Igman. Znam da ce sve leci i biti u redu u srijedu kad pobjedimo Borca u dogovorenoj tekmi. Ti ces nastaviti sa prosipanjem supljeg u prazno a raja/navijaci ce sve zaboraviti jer eto pobjedili smo mrskog Borca i na putu smo da osvojimo kup. Da je gazda pravi ti bi vec bio bivsi direktor.
Za kraj "dragi" direktore ili "dragi" intelektualac ima jedna narodna koja tebi super pristaje: "NIJE PROBLEM KAD SI GLUP PA VALJAS BALVANE,VEC JE PROBLEM KAD SI BALVAN PA VALJAS GLUPOSTI." Zivjeli