Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑09/03/2024 22:56
Dajte vasih top 5 restorana
Ove poguzije @tramvajtrojka @Velkoski @dječak sa šibicama @Chmoljo itd...
je l' se to ženiš, gluho bilo?
Ma yok
Nego imam sad opet dosta posjeta iz inostranstva kao prije kovida
Ranije sam furao 4seasons za te prilike, ali dosadio i koliko sam cuo svi konobari i kuhari su dali otkaz
Athlon64 wrote: ↑10/03/2024 00:44
Negdje pročitah da je neki HR kuhar izjavio, kad vidite da dodaju tartufe u jelo, i još ako to ističu, očekujte da ćete platiti nerealno visok račun.
Sto je jos gore, nariba ti nesto boje tartufa i doda tartufovu salsu koja je jakog ukusa i mirisa, pa tesko skontati.
U pravim restoranima ti za stolom na jelo nariba tartuf i time opravdava visoku cijenu ...
_BataZiv_0809 wrote: ↑09/03/2024 22:56
Dajte vasih top 5 restorana
Ove poguzije @tramvajtrojka @Velkoski @dječak sa šibicama @Chmoljo itd...
Dodao bih i @BHF_Manijak
On je velika poguzija.
ne znam gdje njemu stane
ja mislim da i on ovo sranje od salate iz mrvice ne bi mogao završiti
a tek ovo sto khurcu ne valja, a na ovaj cromboloni se navukle zenske kao muha na govno zbog tik toka a jeo sam u albanskim pekarama boljih smecarskih buhtli
Velkoski wrote: ↑10/03/2024 01:31
vidjeh i ja te krombolone kod jedne forumašice na IG, al' sam odustao od namjere da probam kad sam vidio da je nešto lisnato
jebes lisnato koje je tvrdo ko kamen, suho kao sahara i moras ga rezati nozem
al zato lotus kroasan i lotus brownie ubijaju kod njih
vidjeh i ja te krombolone kod jedne forumašice na IG, al' sam odustao od namjere da probam kad sam vidio da je nešto lisnato
je l' svejedno je li Old Town ili Paromlinska? morat ću ujutro da probam, svakako sam već par puta bio na milimetar od narudžbe tog lisnatog smeća
je l' svejedno je li Old Town ili Paromlinska? morat ću ujutro da probam, svakako sam već par puta bio na milimetar od narudžbe tog lisnatog smeća
svejedno ja prosle sedmice bio u paromlinskoj
moja preporuka bolje uzmi vruci lotus brownie nego cromboshit
Krombone sa kremom od pistacije i lješnjaka nisu loše,ali najbolje od svega u Mrvici je banofe, to i baklava kod Hafiz Mustafe u Istanbulu dva slatka koja najviše volim.
Neko spomenu teleću šniclu u Barsi, katastrofa.
Mislim, nije to loše,ali za standard Barse katastrofa.
Prije svega pretanko narezano i automatski ne može valjati.
Taj nekakav krombolone il kako se već zove je na tiktoku popularizovala pekara mijatovic iz Beograda, kod njih fakat izgleda perverzno a ovo u mrvici je rang školskog aspek kroasana
Nisamsdaali wrote: ↑10/03/2024 15:14
Taj nekakav krombolone il kako se već zove je na tiktoku popularizovala pekara mijatovic iz Beograda, kod njih fakat izgleda perverzno a ovo u mrvici je rang školskog aspek kroasana
Kakva bolan pekara crna iz beograda... hahaha. Jest eto srbi su izmislili kromboloni
Nisu oni nista popularizovali.
Ovo jeste krenulo na tik toku, al iz amerike i new yorka... mislim i orginalni naziv mu je new york roll.
A ovi nasi onda se samo uhvatili toga. Ne do bog dragi da sami nesto skontaju. Samo kopiraj i uvaljuj. I u cemu je fazon jbt. Gledam na mrvici ig, to posebni statusi, nemaju kromboloni da se instagramuse ne brinu, bice.
Molim preporuku restorana sa manjom ljetnom bastom kapaciteta za nekih 25 -30 ljudi ili nesto vecu gdje bih mogao rezervisati kompletnu bastu za proslavu rodjendana. Iskljucujem restorane sa ribljim specijaletima jer ne vole svi tu hranu i neke bas preskupe restorane isto jer mi se ne daje sada dvije milje za proslavu rodjendana.
okocha wrote: ↑19/06/2024 01:14
Molim preporuku restorana sa manjom ljetnom bastom kapaciteta za nekih 25 -30 ljudi ili nesto vecu gdje bih mogao rezervisati kompletnu bastu za proslavu rodjendana. Iskljucujem restorane sa ribljim specijaletima jer ne vole svi tu hranu i neke bas preskupe restorane isto jer mi se ne daje sada dvije milje za proslavu rodjendana.
Athlon64 wrote: ↑10/03/2024 00:44
Negdje pročitah da je neki HR kuhar izjavio, kad vidite da dodaju tartufe u jelo, i još ako to ističu, očekujte da ćete platiti nerealno visok račun.
tartufu su uvijek skupi. ja sam sad bila u HR, u milni na bracu. vecera za nas cetvero u piceriji 230 KM. jagnjeci kotleti dva puta,salata,hljeb,dvije pice,jedna pivo, tri soka i tri lava kolaca sa kuglom sladoleda. vecinom su pice oko 30KM.