Pa ova vijest je bila na drugim portalima prije 2 sedmice.
Klix fkt kasni sa nekim stvarima. I opet nakon toliko vremena od slucaja, nisu u stanju da naprave smisleni tekst i istrazivanje.
Pa ova vijest je bila na drugim portalima prije 2 sedmice.
Narkomanija i dileri
Ne postoji mi mrzi likovi od ovih. Fol aventador od frizerskog zanata, a ovaj Ambeskovic od dizanja bacvi i guma. Kako da ne. Sve go kriminalac, pa otvori buregdzinicu, da opere pare.
Narkomanija jeste, migrant nije. Jedan crni s čaršije koji živi u onim podrumima obnovljene Beledije kraj vijećnice.
U velikim količinama.
Znam za par "od prije poznatih policiji" hajvana koji u belediji žive
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/890610/avaz-otkriva-identitet-muskarca-koji-je-ranio-djevojku-na-bascarsiji-itekako-poznat-policijiTvrtko II Kotromanić wrote: ↑08/03/2024 20:38Znam za par "od prije poznatih policiji" hajvana koji u belediji žive
Go klosar i narkoman
Ima jedna baš porodica ne zna se koji sin im je više hairli![]()
Nek i one pucaju na muskarce za njihov dan, pa da bude ravnopravnost.propojeilijas wrote: ↑08/03/2024 20:35 pocelo se pucat i na zene za osmi mart sta je sljedece u Sarajevu
a prije 2019. vijest :Osivčić je od ranije poznat organima gonjenja. On je u septembru 2019. pritvoren, a godinu poslije i osuđen u Kantonalnom sudu u Sarajevu jer je zajedno sa Samirom Uzunovićem i Admirom Duvnjakom naoružan i maskiran upao u kuću u starom dijelu Sarajeva.
Samir Uzunović i Admir Duvnjak i on su osuđeni na ukupno šest godina i mjesec zatvora zbog razbojništva.
Osivčić je proglašen krivim i zbog nedozvoljenog držanja oružja. Presuda im je izrečena na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je optužena trojka sklopila sa sarajevskim Tužilaštvom.
Pojedinačno, Osivčić je osuđen na dvije godine i mjesec zatvora, dok su Uzunović i Duvnjak dobili po dvije godine. Razbojnička trojka je optužena zbog razbojništva u Starom Gradu u Sarajevu i to jer su u septembru 2019. maskirani upali u kuću u Ulici Sumbul-česma u Sarajevu, gdje su uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkali vlasnika kuće Sakiba B.
Uz prijetnju vatrenim oružjem, odnijeli su novac, LCD televizor, mobitel, kao i prehrambene artikle, nakon čega su pobjegli. Prilikom pretresa Osivčićeve kuće policija je tada pronašla pištolj nepoznate marke, kalibra 7,62 mm, dok je kod Uzunovića pronađen mobitel koji su ukrali od Sakiba B.
znaci i pored ranijih sranja koje je radio bez problema se nagodio sa tuzilatvom 2019. godine za manju kaznuOsivčić je stari znanac policije. Sumnjičio se da je bio član grupe koja je opljačkala „Raiffeisen banku'' u naselju Hrasnica na Ilidži. Ista grupa teretila se i za razbojništvo u prodavnici "Genelec" u trgovačkom centru „Mercator“ u Ložioničkoj ulici te krađu Škode Fabije i Toyote Yaris u bh. prijestonici.
Mislim da pretjerujes. Sta sad treba, da on leta po BiH i da se bori za sebe, za istinu ubijenog djeteta i jos za druge. A drugi ce govoriti sto nisi ovo, sto nisi ono. Jebi ga, ne ide.haris0032 wrote: ↑08/03/2024 18:25Zato što ide u Tuzlu na protest i drži govor, dok se o situaciji u Sarajevu ne govori, odnosno uvjeravaju nas da je zadovoljavajuća, a imamo gaženje pješaka svaki drugi dan, ubistva, ranjavanja, bombe i sl. Zato što ako si borac za istinu i pravdu, ne možeš selektivno birati, a znamo zašto bira. Sutra da ih Muriz organizuje za rahmetli Dženana opet bih išao kao i svake. Ostalo što radi ne podržavam.
Ee znam za njegavjeshalica wrote: ↑08/03/2024 20:57https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/890610/avaz-otkriva-identitet-muskarca-koji-je-ranio-djevojku-na-bascarsiji-itekako-poznat-policijiTvrtko II Kotromanić wrote: ↑08/03/2024 20:38Znam za par "od prije poznatih policiji" hajvana koji u belediji žive
Go klosar i narkoman
Ima jedna baš porodica ne zna se koji sin im je više hairli![]()
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/crna-hronika/osudivani-razbojnik-opet-uhapsen-sada-je-pao-potjernici-a-hapsen-je-zbog-pljacki-oruzja-732352
https://crna-hronika.info/ko-je-pucao-kod-vijecnice-advokat-haris-osivcic-je-samo-uzeo-pistolj-muskarcu-koji-se-sam-ranio/436014
Itd itd itd
Harun Osivčić, pucač sa Čaršije, od ranije poznat po drzanju oruzja,pljacki itd.
Razulareni ljudožder
Meni je veca misterija odakle da on zivi u Belediji.Dead Man Walking wrote: ↑08/03/2024 21:17 Najveca je misterija kako je ovakva njuska uspjela prici i ostvariti kontakt sa bilo kojom djevojkom.
Nije ni meni jasno kako su tu završili niti koja je poslijeratna (WWII) priča sa beledijom ali tamo u tih par stanova fukara i klosarluk živiLogovan wrote: ↑08/03/2024 21:25Meni je veca misterija odakle da on zivi u Belediji.Dead Man Walking wrote: ↑08/03/2024 21:17 Najveca je misterija kako je ovakva njuska uspjela prici i ostvariti kontakt sa bilo kojom djevojkom.
2022. vijest,pa ovaj gigant izgleda nikad nije ni lezao u zatvoruSarajevska policija je u Ulici Zelenih beretki uhapsila Haruna Osivčića (28) za kojim je Općinski sud u Sarajevu raspisao potragu zbog krivičnih djela izazivanje opće opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.
Ovog duvnjaka znam, dobro ga znam. Ali ne znam da je bio u zatvoru.oldtajmer wrote: ↑08/03/2024 21:282022. vijest,pa ovaj gigant izgleda nikad nije ni lezao u zatvoruSarajevska policija je u Ulici Zelenih beretki uhapsila Haruna Osivčića (28) za kojim je Općinski sud u Sarajevu raspisao potragu zbog krivičnih djela izazivanje opće opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.![]()
Ramo Isak: Kriminalci, imate dvije mogućnosti - hapšenje ili da se ubijete