Mislim na sistem odluka u predsjedništvu.
Takav veto ne bi bio moguć, jer je veto po definiciji samo ako glasaš protiv neke odluke, ne dolazi do izražaja ako u startu to tijelo odluči negativno.
Mislim na sistem odluka u predsjedništvu.
Apsolutno, znaju da su mrtvi (a kao da vec nisu) ako se EU put otvori pod ovom garniturom. Tzv drzavotvorna stranka, a u stvarnosti se mole da ne dobijemo pristup._BataZiv_0809 wrote: ↑06/03/2024 18:29
Moli boga da ne otvorimo pregovore jer SDFA nije na vlasti.
To je ono sto je Komsic sam neisprovociran u maniri sarajevskog jalijasa zajebanta, bolno iskreno rekao-ne ide im dobro a puno oni nade polazu u EU put pa su nervozni![]()
Veci je problem sto su stvorili takav narativ da veliki broj ljudi negativno gleda na EU i uopste ne podrzava ulazak u istuortodont wrote: ↑06/03/2024 18:38Apsolutno, znaju da su mrtvi (a kao da vec nisu) ako se EU put otvori pod ovom garniturom. Tzv drzavotvorna stranka, a u stvarnosti se mole da ne dobijemo pristup._BataZiv_0809 wrote: ↑06/03/2024 18:29
To je ono sto je Komsic sam neisprovociran u maniri sarajevskog jalijasa zajebanta, bolno iskreno rekao-ne ide im dobro a puno oni nade polazu u EU put pa su nervozni![]()
Vjerovatno je Dodikov interes i racuna na pomoc stranke oko njegovog slucaja na Sudu BiH,pogotovo ako znamo za koju stranku vezu Senu Uzunovic.ljubijankic wrote: ↑06/03/2024 18:27 Hoce li neko objasniti koji je interes Dodika, koji je protiv drzave zajedno sa izdajnickom trojkom da pusti na slobodu Fadila Novalica, koji je jedan od anekra odbrane drzave i Bosnjakog naroda? Prpa ziv i zdrav bio rjesi ovu kontradikciju zelenim okom, mi ovim normalnim nista ne mozemo
Sda je pravila greske i popustala,al "Trojka" radi iste ili gore stvari pravdajuci to ovako "i Sda je to radila" a primjer je ovaj cetvrti delegat Snsd-u bas kao i Sda.izvrsni direktor wrote: ↑06/03/2024 13:50Pa ja, dok je sda bila, dodik je bio manji od makovog zrna. Na prosjackom stapu bioupitan wrote: ↑05/03/2024 22:54 Dodik je klasicni trgovac,moras dati da bi nesto dobio.
Trojka je za sve ovo sto je uradila dobila da on o njima govori dobro i lose o Sda.
Pa i ja bi o Trojci govorio dobro,od para se zivi.
80M+ KM za kupovinu zgrade-kum.
Direktor UIO,Ministarstvo finansija,Sigurnosti,SIPa itd...
Nepravedna raspodjela love od UIO,od Raka,akciza itd.
Dug Rtsa prema Ftv/Bht,dug prema Autocestama FBiH niko i ne spominje.
HE Buk bijeloj,Istocnoj interkonekcija-gas....
Svaki sastanak tkz.rs bude u plusu za nekoliko miliona KM.
*Njiva je nabacio Milloradu na volej "prodajom" (neustavno) zemljista Adriatic metalsu bez trazenja dozvole od VM.
Znaci Dodiktramvajtrojka wrote: ↑06/03/2024 19:37
Vidi ove kuknjave kadirovaca prizivaju na savez sa srbima da se odjebe zapad u BiH i prigrli novi unipolarni svijet sa Rusijom i kinom na čelu![]()
![]()
![]()
Koji ludjaci sreca pa su smaknuti sa vlasti jer bi nas odveli u nepovratni put bez povratka![]()
Bgt zar niste mogli skontati neku novu pricu za 1.5 godinu vec, sda je dala ali trojka je .........upitan wrote: ↑06/03/2024 19:46Sda je pravila greske i popustala,al "Trojka" radi iste ili gore stvari pravdajuci to ovako "i Sda je to radila" a primjer je ovaj cetvrti delegat Snsd-u bas kao i Sda.izvrsni direktor wrote: ↑06/03/2024 13:50Pa ja, dok je sda bila, dodik je bio manji od makovog zrna. Na prosjackom stapu bioupitan wrote: ↑05/03/2024 22:54 Dodik je klasicni trgovac,moras dati da bi nesto dobio.
Trojka je za sve ovo sto je uradila dobila da on o njima govori dobro i lose o Sda.
Pa i ja bi o Trojci govorio dobro,od para se zivi.
80M+ KM za kupovinu zgrade-kum.
Direktor UIO,Ministarstvo finansija,Sigurnosti,SIPa itd...
Nepravedna raspodjela love od UIO,od Raka,akciza itd.
Dug Rtsa prema Ftv/Bht,dug prema Autocestama FBiH niko i ne spominje.
HE Buk bijeloj,Istocnoj interkonekcija-gas....
Svaki sastanak tkz.rs bude u plusu za nekoliko miliona KM.
*Njiva je nabacio Milloradu na volej "prodajom" (neustavno) zemljista Adriatic metalsu bez trazenja dozvole od VM.
Razlika je sto je Sda na nekim projketima i popustanjima stala a "Trojka" nastavila.
E ovo. Oni se nadaju da ce sve propasti, jbo drzavu i narod, samo da bi oni uletili slavodobitno ko spasioci, a s njima tek nema price._BataZiv_0809 wrote: ↑06/03/2024 18:29
Alčak , wtftramvajtrojka wrote: ↑06/03/2024 19:37
Vidi ove kuknjave kadirovaca prizivaju na savez sa srbima da se odjebe zapad u BiH i prigrli novi unipolarni svijet sa Rusijom i kinom na čelu![]()
![]()
![]()
Koji ludjaci sreca pa su smaknuti sa vlasti jer bi nas odveli u nepovratni put bez povratka![]()
Vidjet ces kad bude, eu je otvorila pregovore uprkos trojci_BataZiv_0809 wrote: ↑06/03/2024 18:29
Kako je lijepo kada sami potvrde ono što pričam godinama.ljubijankic wrote: ↑06/03/2024 19:50Znaci Dodiktramvajtrojka wrote: ↑06/03/2024 19:37
![]()
![]()
![]()
![]()
tramvajtrojka wrote: ↑06/03/2024 19:37
![]()
![]()
Na pitanje koje prijatelje, Zahiragić je odgovorio: “Razne, i Kineze i Ruse. Možemo mi i sa Srbijom praviti bolje odnose jer očito s Hrvatskom nismo u stanju napraviti ih. Zašto Bošnjaci i Srbi ne bi pokušali napraviti neku potpuno novu politiku?”
E dobro si, tako ce bitizvrsni direktor wrote: ↑06/03/2024 20:08Vidjet ces kad bude, eu je otvorila pregovore uprkos trojci_BataZiv_0809 wrote: ↑06/03/2024 18:29
![]()
Niksic izjavio za N1.Šta je sa Južnom interkonekcijom, jel Čović popustio?
Nije još popustio, to je jedan projekat od interesa za Federaciju. Nemam nikakvu dilemu da trebamo ući u taj proces. Ovdje imamo samo politički problem za koji se nadam da ćemo ga riješiti. Smatramo da je korektno da napravimo mješovitu upravu BH-Gasa i da napravimo podružnicu u Mostaru. Ne želimo da lomimo stvari preko koljena.
Gledaj kadirovaca sunce ti yebemtramvajtrojka wrote: ↑06/03/2024 19:37
![]()
![]()