ŽK u Trojci?
Jesi li siguran da nije malo t u pitanju?
Pa kakav sad Zeljko kad ste ga ugasili na jednim od proslih izbora? Kakav sad Zeljko kad je Trojkona politika ne sa kriminalcima, nacionalistima, likovima s americke crne liste? Od takve politike ostade samo zabokrecina!A_A_AKCIJA wrote: ↑04/03/2024 10:47Znači, Denis kriv, a Željko?
![]()
Na skijanju bio, pretpostavljam?
Od onih famoznih ne sa kriminalcima, nacionalistima, likovima s americke crne liste do pa eto i Komsic je.
Insajderi koliko ima istine u ovome, i sta se zapravo desava ?https://avaz.ba/vijesti/bih/889543/u-kantonu-sarajevo-vodi-se-pravi-mali-rat-unutar-stranke-steta-preko-damira-hadzica-pokusava-preuzeti-sdp
Nikad nije bila dobra jer nikad nije dala nikakve rezultate. Amerikanci se redovno sastaju sa tim ljudima.ljubijankic wrote: ↑04/03/2024 08:14Dobra je bila crna lista dok su na njoj bili srbi. Kako nevine mumine pocese stavljati tako i izgubi kredibilitet.HD_2015 wrote: ↑04/03/2024 08:04ReymondReddington wrote: ↑03/03/2024 22:08 Kakva crna lista ljudi. Nek ti amerikanci dostave dokaze tuzilastvu zato. Ovako je to samo politicka lista nista drugo.![]()
![]()
Vidim Raymond Reddington se odmah upali kada se spomene black list.
Znaci da je jebemo nesto previse tu listu?ReymondReddington wrote: ↑04/03/2024 11:58Nikad nije bila dobra jer nikad nije dala nikakve rezultate. Amerikanci se redovno sastaju sa tim ljudima.ljubijankic wrote: ↑04/03/2024 08:14Dobra je bila crna lista dok su na njoj bili srbi. Kako nevine mumine pocese stavljati tako i izgubi kredibilitet.
nije istoDonieBrasco wrote: ↑04/03/2024 12:26Ne valjaju kad dođe naplata zlodjela, ne bitno ko je u pitanju.
Prepuni đepovi oraha tj. milijardi.
Truba wrote: ↑04/03/2024 12:33nije istoDonieBrasco wrote: ↑04/03/2024 12:26Ne valjaju kad dođe naplata zlodjela, ne bitno ko je u pitanju.
hdz je protiv vake bosna
a sda je patriotska za bosnu
i sad usporedjujemo 2 stranke
Ne godi mu zima u Svedskoj…
Jel realno da je neko ovo napisaoTruba wrote: ↑04/03/2024 12:33nije istoDonieBrasco wrote: ↑04/03/2024 12:26Ne valjaju kad dođe naplata zlodjela, ne bitno ko je u pitanju.
hdz je protiv vake bosna
i sad usporedjujemo 2 stranke
Login77777 wrote: ↑04/03/2024 12:49Ne godi mu zima u Svedskoj…![]()

Jel ti to neka kolegica iz sveCke?
SDA je jedina bh patriJotska stranka prpe mi…ljubijankic wrote: ↑04/03/2024 12:53Jel realno da je neko ovo napisaoTruba wrote: ↑04/03/2024 12:33nije istoDonieBrasco wrote: ↑04/03/2024 12:26
Ne valjaju kad dođe naplata zlodjela, ne bitno ko je u pitanju.
hdz je protiv vake bosna
i sad usporedjujemo 2 stranke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koja trojka?no_sekirli wrote: ↑04/03/2024 09:25E jebga, ambasador/konzul ne predstavlja Željku, Željka ili Denisa nego predstavlja državu. To što je nepisano pravilo do sada bilo da se ne miješaju, moglo je konačno biti ili pravo pravilo napisano na papiru pa da se izbjegnu ovakve stvari ili da se konačno prekine ta paradigma da svakakva ojebina po prijedlogu jednog člana predsjedništva predstavlja cijelu državu. A u biti predstavlja samo njegovu/njenu etničku skupinu, odnosno partiju. Ako je Trojka dašak nove politike, onda se treba barem nešto mijenjati šta nije valjalo zadnjih 30 godina. Ili barem pokušato promijeniti.GandalfSivi wrote: ↑04/03/2024 03:05 Jebete totalno sa Tegeltijom. Od kako je dejtonske BiH, dva clana predsjednistva se nisu trecem mjesala u izbor ambasadora/konzula. Da je drugacije nikada ih ne bi izabrali. Kao da bi Dodik pristao na Alkalaja da bude ambasador u Americi.
A kakvih je bilo (sa raznih strana) Tegeltija je jos i dobar…
Jasno je kao dan da su neki progutali žabu pa odobrili Lagumdžiju, kao i da su progutali govno i odobrili Potkovanog, ali samo od ova 2 člana predsjedništva sam unaprijed očekivao da će izjaviti neki qrac, posut se pepelom i opet ga odobriti.
Trojka, za ovo, veliki minus od mene.
Ljudi koji su za bosnu trebaju imati poseban tretman sudova...blaze kazne i uvjetne za razliku od mrzitelja bosne za isto pocinjeno djeloljubijankic wrote: ↑04/03/2024 12:53Jel realno da je neko ovo napisaoTruba wrote: ↑04/03/2024 12:33nije istoDonieBrasco wrote: ↑04/03/2024 12:26
Ne valjaju kad dođe naplata zlodjela, ne bitno ko je u pitanju.
hdz je protiv vake bosna
i sad usporedjujemo 2 stranke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sustina.dječak sa šibicama wrote: ↑04/03/2024 13:28 Ako je Trojka kriva jer je Rumeni aminovao Tegeltiju, jel onda SDFA kriva jer je i Komsic aminovao Tegeltiju, pitam za uciteljicu.
Pa kakav sad Zeljko kad ste ga ugasili na jednim od proslih izbora? Kakav sad Zeljko kad je Trojkina politika ne sa kriminalcima, nacionalistima, likovima s americke crne liste? Od takve politike ostade samo zabokrecina!dječak sa šibicama wrote: ↑04/03/2024 13:28 Ako je Trojka kriva jer je Rumeni aminovao Tegeltiju, jel onda SDFA kriva jer je i Komsic aminovao Tegeltiju, pitam za uciteljicu.
ovo Trojka na plakat i pred izbore"Više ste uradili u proteklih nekoliko mjeseci nego u proteklih nekoliko godina. Pitanje je zašto vam je toliko trebalo. Svi znate i svi mi znamo da imamo još posla pred nama", poručio je šef austrijske diplomatije.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/snazna-poruka-schallenberga-iz-sarajeva-svako-ko-stoji-na-eu-putu-bih-igra-se-s-vatrom/240304066
jel' tako tesko odgovoriti na pitanjeBHCluster wrote: ↑04/03/2024 13:44Pa kakav sad Zeljko kad ste ga ugasili na jednim od proslih izbora? Kakav sad Zeljko kad je Trojkina politika ne sa kriminalcima, nacionalistima, likovima s americke crne liste? Od takve politike ostade samo zabokrecina!dječak sa šibicama wrote: ↑04/03/2024 13:28 Ako je Trojka kriva jer je Rumeni aminovao Tegeltiju, jel onda SDFA kriva jer je i Komsic aminovao Tegeltiju, pitam za uciteljicu.
Izdajnicka Austrija hoce tajno da nas vrati u granice Austrougarskog carstva. Ne dajte patriote o vi jedini koji volite i borite se za drazvuvee-jay wrote: ↑04/03/2024 14:24ovo Trojka na plakat i pred izbore"Više ste uradili u proteklih nekoliko mjeseci nego u proteklih nekoliko godina. Pitanje je zašto vam je toliko trebalo. Svi znate i svi mi znamo da imamo još posla pred nama", poručio je šef austrijske diplomatije.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/snazna-poruka-schallenberga-iz-sarajeva-svako-ko-stoji-na-eu-putu-bih-igra-se-s-vatrom/240304066![]()
znamo naravno da je pitanje retoricke naravi ali da odgovorimo:
Dejtonska BiH je napravljena na "konceptu dogovora":
- Sa SDFA je to do sada bilo: ja tebi fotelju, ti meni fotelju a drzavu ko *ebe
- Sada bez SDFA je: ja tebi fotelju, ti meni fotelju + jacanje drzave i koraci prema EU