Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mond
#42426 Re: Utakmice.
Šta me zaboli. Boli njih kurac, boli i mene.
-
last mohicans
-
baxus
#42428 Re: Utakmice.
Nemoj to sebi raditi.velaxsa wrote: ↑03/03/2024 20:52 Ja znam samo da mi je muka da crknem, da mi se povraca. Cijeli dan mi stomak treperi od uzbudjenja, danima se pripremam psihicki za derbi...i onda ti skupina amatera upropasti dan, mjesec, godinu...popisaju se po svima nama...niko od nasih igraca i ss se nije nasekirao veceras. To me najvise boli i nervira....Iliev je podlegao pritisku, ali kod njega se bar vidjela neka srcanost, griza savjesti, huja ga uhvatila...ostali bolikurci obicni....a Akrapovic u par recenica objasni razliku izmedju strucnjaka i palamudana koji ponavlja floskule iz sedmice u sedmicu...
Nema tu niko vrijedan toga.
-
internazionale
#42429 Re: Utakmice.
Ne znam jesi li pod uticajem pitarske pičkopaćeničke ekipe koja sad sve svaljuje na Mirvića, čovjeka koji je upravo slušao te paćenike i dovodio "trenere da naprave iskorak".last mohicans wrote: ↑03/03/2024 20:31 Da se citiramja sam sad 99% ubjeđen da mi sa ovom upravom, gdje Mirvić na čelu, ništa značajno nećemo postići. Mi vrtimo isti film otkad nas je preuzeo, dovedi, otjeraj, dovedi, potjeraj, sto od igrača, pa do trenera, otada nas ni q.. nema, a sve su prilike da će se tako i nastaviti. Preko 100 igrača je sigurno prošlo kroz klub i koliko, 7-8 trenera. Sad, je li lik toliki peh, metuzalem da ne umije, zlobnik koji igra kladionicu, pere-ja ne pere, nije me ni briga više, ne mogu tu ništa značajno uticati, kao ni većina nas, samo me moj klub interesuje. Eto sad ko idemo ka tome da istrpimo, ista pjesma je bila i sa Dudićem, ne istrpismo, ako mi izgubimo u BL i derbi, s Rozmanom je priča završena.
Da se podsjetimo, osvojili smo duplu krunu i u narednu sezonu krenuli s ekipom koja je bila desetkovana povredama. Pitarski pičkopaćenici su dočekali poraz u derbiju da otjeraju Husrefa Musemića. U trenutku kada smo bili PRVI na tabeli. Dakle PRVI na tabeli i aktuelni osvajači DUPLE krune. Otjeraju legendu kluba i još ga ismijavaju.
I da se nadaš napretku a slušaš pičkopaćenike
- Logovan
#42430 Re: Utakmice.
Bili smo drugi, Musemić otišao i onda zauzeli prvu poziciju sa osvojenim bodom protiv Zvijezde (Željezničar izgubio).
-
last mohicans
#42431 Re: Utakmice.
Jarane, ne znam o kome pričaš, ja sam pod uticajem svog mozga i dobrog zapažanja. Navedi šta je pozitivno napravljeno u vrijeme Mirvića sem ove teretane u limenoj kutiji? Što ne dugujemo kao hadalji, eto, to je uspijeh, a ne znači da nećemo ako digne sidro. Hajmo poredat sve njegove iskorake od 2021, ako se ne varam. Lik srlja iz greške u grešku. Šta ako je ovo tačno sto je gore kolega napisao za Maria, Baltu i sl. Ja u Mirvića više ne vjerujem, nekad jesam. Ako je tebi normalno raditi isti greške, a očekivati drugačiji rezultat, onda si se posvađao sa zdravim razumom. Što skijaš nije karakter ko Feđa, pa podnese ostavku. Gore rezultate je naredao, a igre nema ni u milimetrima.internazionale wrote: ↑03/03/2024 21:13Ne znam jesi li pod uticajem pitarske pičkopaćeničke ekipe koja sad sve svaljuje na Mirvića, čovjeka koji je upravo slušao te paćenike i dovodio "trenere da naprave iskorak".last mohicans wrote: ↑03/03/2024 20:31 Da se citiramja sam sad 99% ubjeđen da mi sa ovom upravom, gdje Mirvić na čelu, ništa značajno nećemo postići. Mi vrtimo isti film otkad nas je preuzeo, dovedi, otjeraj, dovedi, potjeraj, sto od igrača, pa do trenera, otada nas ni q.. nema, a sve su prilike da će se tako i nastaviti. Preko 100 igrača je sigurno prošlo kroz klub i koliko, 7-8 trenera. Sad, je li lik toliki peh, metuzalem da ne umije, zlobnik koji igra kladionicu, pere-ja ne pere, nije me ni briga više, ne mogu tu ništa značajno uticati, kao ni većina nas, samo me moj klub interesuje. Eto sad ko idemo ka tome da istrpimo, ista pjesma je bila i sa Dudićem, ne istrpismo, ako mi izgubimo u BL i derbi, s Rozmanom je priča završena.
Da se podsjetimo, osvojili smo duplu krunu i u narednu sezonu krenuli s ekipom koja je bila desetkovana povredama. Pitarski pičkopaćenici su dočekali poraz u derbiju da otjeraju Husrefa Musemića. U trenutku kada smo bili PRVI na tabeli. Dakle PRVI na tabeli i aktuelni osvajači DUPLE krune. Otjeraju legendu kluba i još ga ismijavaju.
-
mirza_15
#42432 Re: Utakmice.
Jagodiću se smiješi Evropa. Gledat ćemo Vidića kako zabija u Realu 
-
last mohicans
#42433 Re: Utakmice.
REALno, Sloga igra nogomet za nas. Jučer zasluženi bod protiv prvaka, nas raskovali dva puta.
-
internazionale
-
internazionale
#42435 Re: Utakmice.
Da nešto naučiš, najgori pitarski pičkopaćenici su ovi šatro upućeni u tajne i dešavanja oko kluba. To je najveća pitarska poganlast mohicans wrote: ↑03/03/2024 21:21Jarane, ne znam o kome pričaš, ja sam pod uticajem svog mozga i dobrog zapažanja. Navedi šta je pozitivno napravljeno u vrijeme Mirvića sem ove teretane u limenoj kutiji? Što ne dugujemo kao hadalji, eto, to je uspijeh, a ne znači da nećemo ako digne sidro. Hajmo poredat sve njegove iskorake od 2021, ako se ne varam. Lik srlja iz greške u grešku. Šta ako je ovo tačno sto je gore kolega napisao za Maria, Baltu i sl. Ja u Mirvića više ne vjerujem, nekad jesam. Ako je tebi normalno raditi isti greške, a očekivati drugačiji rezultat, onda si se posvađao sa zdravim razumom. Što skijaš nije karakter ko Feđa, pa podnese ostavku. Gore rezultate je naredao, a igre nema ni u milimetrima.internazionale wrote: ↑03/03/2024 21:13Ne znam jesi li pod uticajem pitarske pičkopaćeničke ekipe koja sad sve svaljuje na Mirvića, čovjeka koji je upravo slušao te paćenike i dovodio "trenere da naprave iskorak".
-
last mohicans
#42436 Re: Utakmice.
Šta mu ovo znači, a da smo kojom ludom srećom iščupali bolji skor, ne bi ni
Čuj ne bi on ulazio u svlačionici, pa ko će, konjino? Fergi kopačkama gađao najbolje igrače svijeta, ti ne bi ulazio u sukobe. Zna se da su se tvoj miljenik Jular i Prevaranda pobili, šta još ima?
.prozborio.Na pripremama smo igrali dobro, a kad dolazimo u Sarajevo glave idu u drugom smjeru. Dešavale su se ove sedmice stvari koje nisu u redu, a mi to moramo riješiti unutar kluba. Ne bih ulazio u svlačionicu i to šta se tamo dešava", zagonetno je kazao Rožman
Čuj ne bi on ulazio u svlačionici, pa ko će, konjino? Fergi kopačkama gađao najbolje igrače svijeta, ti ne bi ulazio u sukobe. Zna se da su se tvoj miljenik Jular i Prevaranda pobili, šta još ima?
- Logovan
#42437 Re: Utakmice.
Čim pročitam ovako nešto znam da nema normalne rasprave. Zaboravi da sam išta napisao. Živio.
-
last mohicans
#42438 Re: Utakmice.
Eh, hvala, baš si me naučio, ničemu.internazionale wrote: ↑03/03/2024 21:28Da nešto naučiš, najgori pitarski pičkopaćenici su ovi šatro upućeni u tajne i dešavanja oko kluba. To je najveća pitarska poganlast mohicans wrote: ↑03/03/2024 21:21Jarane, ne znam o kome pričaš, ja sam pod uticajem svog mozga i dobrog zapažanja. Navedi šta je pozitivno napravljeno u vrijeme Mirvića sem ove teretane u limenoj kutiji? Što ne dugujemo kao hadalji, eto, to je uspijeh, a ne znači da nećemo ako digne sidro. Hajmo poredat sve njegove iskorake od 2021, ako se ne varam. Lik srlja iz greške u grešku. Šta ako je ovo tačno sto je gore kolega napisao za Maria, Baltu i sl. Ja u Mirvića više ne vjerujem, nekad jesam. Ako je tebi normalno raditi isti greške, a očekivati drugačiji rezultat, onda si se posvađao sa zdravim razumom. Što skijaš nije karakter ko Feđa, pa podnese ostavku. Gore rezultate je naredao, a igre nema ni u milimetrima.internazionale wrote: ↑03/03/2024 21:13
Ne znam jesi li pod uticajem pitarske pičkopaćeničke ekipe koja sad sve svaljuje na Mirvića, čovjeka koji je upravo slušao te paćenike i dovodio "trenere da naprave iskorak".
-
internazionale
#42439 Re: Utakmice.
Nažalost nisi ništa naučio, čim gore pišeš ko je Rožmanov miljenik. Ti znaš šta se dešava u svlaĉionicilast mohicans wrote: ↑03/03/2024 21:32Eh, hvala, baš si me naučio, ničemu.internazionale wrote: ↑03/03/2024 21:28Da nešto naučiš, najgori pitarski pičkopaćenici su ovi šatro upućeni u tajne i dešavanja oko kluba. To je najveća pitarska poganlast mohicans wrote: ↑03/03/2024 21:21
Jarane, ne znam o kome pričaš, ja sam pod uticajem svog mozga i dobrog zapažanja. Navedi šta je pozitivno napravljeno u vrijeme Mirvića sem ove teretane u limenoj kutiji? Što ne dugujemo kao hadalji, eto, to je uspijeh, a ne znači da nećemo ako digne sidro. Hajmo poredat sve njegove iskorake od 2021, ako se ne varam. Lik srlja iz greške u grešku. Šta ako je ovo tačno sto je gore kolega napisao za Maria, Baltu i sl. Ja u Mirvića više ne vjerujem, nekad jesam. Ako je tebi normalno raditi isti greške, a očekivati drugačiji rezultat, onda si se posvađao sa zdravim razumom. Što skijaš nije karakter ko Feđa, pa podnese ostavku. Gore rezultate je naredao, a igre nema ni u milimetrima.
-
internazionale
#42440 Re: Utakmice.
-
last mohicans
#42441 Re: Utakmice.
Donosim logičan zaključak, za razliku od tebe. Kad igra svaku, a nezasluženo, pritom je jedan od najgorih, a lično ga je doveo, normalno da je ljubimac. Očito je to tebi prevelik kognitivni zamor. Nije Sarajevo LA da se ne zna sve. Ima ljudi bliskih klubu koji su upućeni. Ali sve to sad nije ni bitno, reći ću ti kao i logi, prođi me se,popit ću ban na našoj temi.internazionale wrote: ↑03/03/2024 21:34Nažalost nisi ništa naučio, čim gore pišeš ko je Rožmanov miljenik. Ti znaš šta se dešava u svlaĉionicilast mohicans wrote: ↑03/03/2024 21:32Eh, hvala, baš si me naučio, ničemu.internazionale wrote: ↑03/03/2024 21:28
Da nešto naučiš, najgori pitarski pičkopaćenici su ovi šatro upućeni u tajne i dešavanja oko kluba. To je najveća pitarska pogan
-
internazionale
#42442 Re: Utakmice.
last mohicans wrote: ↑03/03/2024 21:38Donosim logičan zaključak, za razliku od tebe. Kad igra svaku, a nezasluženo, pritom je jedan od najgorih, a lično ga je doveo, normalno da je ljubimac. Očito je to tebi prevelik kognitivni zamor. Nije Sarajevo LA da se ne zna sve. Ima ljudi bliskih klubu koji su upućeni. Ali sve to sad nije ni bitno, reći ću ti kao i logi, prođi me se,popit ću ban na našoj temi.internazionale wrote: ↑03/03/2024 21:34Nažalost nisi ništa naučio, čim gore pišeš ko je Rožmanov miljenik. Ti znaš šta se dešava u svlaĉionici
Tamam si sve potvrdio.
Vidi i ti s Logijem i tim upućenim da nam nađete nekog trenera. Al nekog zajebanog da napravimo iskorak
-
Paradox76
#42444 Re: Utakmice.
Sramota.
Jadno, odvratno, kukavički.
Prvi sam rekao da treba dati Rozmanu vrijeme, ali ovo večeras je dno dna.
Dobiješ podršku poslije poraza od Širokog, poslije poraza od Zvijezde fenjeraša, i odigraš ovako kukavički protiv najvećih neprijatelja FKS.
Nikakvo opravdanje nemaju.
Dobiješ podršku poslije poraza od Širokog, poslije poraza od Zvijezde fenjeraša, i odigraš ovako kukavički protiv najvećih neprijatelja FKS.
- Logovan
#42445 Re: Utakmice.
Nakon što je utakmica završila sjetio sam se tvog posta oko treninga, kako se dobro radi i slično. Sad meni nije jasno odakle tolika razlika između treninga i utakmica?Paradox76 wrote: ↑03/03/2024 22:19 Sramota.
Hajde što mi ne znamo šta ćemo sa loptom, ali kako smo onako bezvoljni, mrtvi?
- Silvester071
#42446 Re: Utakmice.
Baš tako.Logovan wrote: ↑03/03/2024 22:29Nakon što je utakmica završila sjetio sam se tvog posta oko treninga, kako se dobro radi i slično. Sad meni nije jasno odakle tolika razlika između treninga i utakmica?Paradox76 wrote: ↑03/03/2024 22:19 Sramota.
Nikakvo opravdanje nemaju.![]()
Včr mi pasa nismo mogli uvezati, NIJEDNOG a kamoli sta drugo
Nisam bio za smjene/ostavke ali ovo što zadnjih tekmi nam priredjuju fudbaleri i sš je za govnjikave motike, nizasta drugo.
BRUKA I SRAMOTA!
-
mond
#42447 Re: Utakmice.
Nemanje karaktera eto šta je. Mekušci.
-
Paradox76
#42448 Re: Utakmice.
Na vise treninga sam bio, pogotovo pred utakmice sa Širokim, Zvijezdom, Borcem.Logovan wrote: ↑03/03/2024 22:29Nakon što je utakmica završila sjetio sam se tvog posta oko treninga, kako se dobro radi i slično. Sad meni nije jasno odakle tolika razlika između treninga i utakmica?Paradox76 wrote: ↑03/03/2024 22:19 Sramota.
Nikakvo opravdanje nemaju.![]()
Vjeruj mi da sam vidio ozbiljan rad, strogoću Rozmana i stručnog štaba, pozitivnu energiju medju igračima.
Ne mogu da vjerujem kako su na utakmicama bezvoljni, bez ideja, uigranih akcija, želje za pobjedom.
Sve mi vise počinje dosta toga smrditi…
-
svi u napad
#42449 Re: Utakmice.
Mene zaista cudi da samo Last Mochicanos i ja pored dosta starih i iskusnih navijaca vidimo neke stvari koje se vide iz aviona. Zeljo je morao pobjediti veceras inace bi ispali is lige. Pogledajte prvi gol kako govance od novinara napsia "maestralni" gol Hirosa. Iliev stoji 7 metara ispred linije i skroz lijevo. Nikakav udarac (ni jak niti pod precku) prolazi pored golmandzije koji se jos i baca kasno. Njegov i drugi gol. Pogledajte kako skrece loptu. Onda pred kraj teatralno bez razloga (da se vlasi ne dosjete) udara covjeka i dobiva zasluzeno crveni. Ko fol njemu nesto krivo i krv mu udarila u glavu. Neki dan gledam kako u CG namjestise tekmu i danas kod nas. Vec sam ranije pisao i pitao da li ima mogucnosti da se vidi ko je dobio lovu na kladari.
Nije meni zao sto smo izgubili jer treba pomoci konama da ne ispadnu ali brate ne pravi bas toliki cirkus i odigraj 2:1 ili 1:0 a ne da sada seljadija i papci pisaju po nama misleci da su bolji.
Kao sto sam vec nekoliko puta napisao mi cemo osvojiti Kup i tako zaljeciti rane u ovoj sramotno namjestenoj ligi. Zivjeli
Nije meni zao sto smo izgubili jer treba pomoci konama da ne ispadnu ali brate ne pravi bas toliki cirkus i odigraj 2:1 ili 1:0 a ne da sada seljadija i papci pisaju po nama misleci da su bolji.
Kao sto sam vec nekoliko puta napisao mi cemo osvojiti Kup i tako zaljeciti rane u ovoj sramotno namjestenoj ligi. Zivjeli
-
last mohicans
#42450 Re: Utakmice.
Sve ista priča ukrug, kad se vratimo nekoliko godina, mozda i deceniju nazad, jeste da me boli, ali se ne mislim sikirati za pretplaćene princeze. Ima vlasnik neka se sekira. Smrdi dobro, ali kod nas uvijek dismri, hiljadu i jedna zavjera.