Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MMM1977 wrote: ↑03/03/2024 09:36
Danas navijamo za United?
Nema smisla.
United je u minulim godinama pokazao da će rado dobiti po guzici samo da spriječe Liverpool da osvoji br 20. Dakle nemoj očekivati da ginu za svaku loptu kao na Anfieldu. To i ogroman jaz u kvaliteti te loš menadžer i mislim da mogu biti sretni ako City odigra u trećoj brzini za 2-0, da se malo štede i rotiraju prije Anfielda.
Nema smisla.
United je u minulim godinama pokazao da će rado dobiti po guzici samo da spriječe Liverpool da osvoji br 20. Dakle nemoj očekivati da ginu za svaku loptu kao na Anfieldu. To i ogroman jaz u kvaliteti te loš menadžer i mislim da mogu biti sretni ako City odigra u trećoj brzini za 2-0, da se malo štede i rotiraju prije Anfielda.
Ten Hag je pod velikim pritiskom, smjena je u vlasnickoj strukturi i on im mora nekako pokazati da treba ostati. Bore se za ligu sampiona, vjerovatno i 5. ide ove sezone. Tako da mislim da ce sve ovo prevladati zelju za tim da Liverpool ne osvoji. E sad, druga je stvar sto su kita pa vjerovatno ne mogu nista Cityu, al eto, mozda nas iznenade . City izgubi danas, mi ih mlatnemo na Amfieldu i imamo 7 vise
Darwin je zvijer, suvisno je vise i pricati o njemu. Fakat je covjek igracina, Salah, Van Dijk, Trent i Darwin, to je najbolje sto imamo. Najbolje se iz ovog ugla vidi nacin kretanja. Samo ovaj korak naprijed u momentu kad Mac Allister zamahuje vrijedi 100 miliona. Najbolje napadačko kretanje bez lopte na svijetu sigurno.
Ti kao Arsen Wenger u svoje vrijeme kad je govorio da Teo Wolkot ima najbolje kretanje bez lopte
Ne znam za Walcotta, al ja nisam vidio bolje kretanje od Darwinovog u zadnjih 4-5 godina.
Nema smisla.
Ten Hag je pod velikim pritiskom, smjena je u vlasnickoj strukturi i on im mora nekako pokazati da treba ostati. Bore se za ligu sampiona, vjerovatno i 5. ide ove sezone. Tako da mislim da ce sve ovo prevladati zelju za tim da Liverpool ne osvoji. E sad, druga je stvar sto su kita pa vjerovatno ne mogu nista Cityu, al eto, mozda nas iznenade . City izgubi danas, mi ih mlatnemo na Amfieldu i imamo 7 vise
Upravo to, moraju više da žele sebi dobro nego nama zlo. Da im nije u igri plasman u LP vjerujem da bi glatko odigrali laganu utakmicu, ovako se moraju boriti.
Naravno da je City favorit ali opet u zadnje vrijeme nisu bas bili uvjerljivi (na stranu FA kup) a gradski je derbi, sve je moguće.
zomri wrote: ↑03/03/2024 10:49
vidio sam na inside anfield da neki snimaju i u svlačionici. to je bilo nakon osvajanja kupa, nije klopp bio unutra čini mi se.
Nevjerovatan igrač, ali ono što mi je najviše došlo do izražaja kod njega jeste odgovornost koju je preuzeo na sebe, u ovih par mjeseci se isprofilisao među apsolutnim liderima na terenu.
Ne samo sto preuzima odgovornost, nego u duelu je puno jaci nego na pocetku sezone, ne pravi glupe faule za zute kartone. Doduse, ima tu veze i tko je jos u vezi, ali je Mac za sada veoma dobar. Plus, osim onoga kad ga je medicinski tim sjebao za posjekotinu, veoma je dobrog zdravlja.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑03/03/2024 10:33
Kad god se desi ovako neka nenormalna utakmica (a nije da ih nema ove sezone) sjetim se da kamere prate ekipu
Doduše ograničeno je u svlačionici, ali opet...
Isto mi prodje kroz glavu, znaci vec vidim kako ide tok emisije i drame protov Newcastlea crveni, gubis 0:1 i preokret, pa kradja protiv Tottenhama, Kloppov odlazak, uzimanje trofeja sa akademcima, pobjeda jucer, itd. a jos ima hejbet da se igra.
Samo da ne useru serijal, materijala imaju koliko hoce.
zomri wrote: ↑03/03/2024 10:49
vidio sam na inside anfield da neki snimaju i u svlačionici. to je bilo nakon osvajanja kupa, nije klopp bio unutra čini mi se.
Kako ovi.iz Jedinstva stoje na terenu, ako im Shity uvali 3 komada za 10 minuta, nece biti nista cudno. Gore nabijaju od svog gola nego djeca od 6 godina kad ispred zgrada igraju.
Gledam raspored sada, od idućih 5 ligaških utakmica čak 4 se igraju na Anfieldu a to su City, Brighton, Sheffield i Palace. Jedno je gostovanje na Old Trafford između Sheffielda i Palacea. Vikend gdje se trebalo ići Evertonu je opet Old Trafford u FA Kupu.
Na Anfieldu će protiv Citya sigurno da gori, a nadam se da će tribine nastaviti u tom ritmu do kraja. Sa potencijalno maksimalnim učinkom (što bi bilo vau, ali ne i nemoguće na Anfieldu sa ovakvom formom i povratkom bolesnih) bi kraj aprila dočekali u nerealno dobroj situaciji, s obzirom da i City i Arsenal, te igraju međusobno te imaju i neke teške utakmice pored toga...