To nesto u stilu "Hrvatska do Drine".
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
-
plavi_E
#22326 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Andrej Plenković iz Banje Luke: Mi se borimo za BiH kao da se borimo za Hrvatsku
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#22327 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Upravo sad bio s plenkijem i covketom
Jurisnici nasi
-
Seawolf
#22328 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nisi ti kriv što si up'o u loše društvo.
- dječak sa šibicama
#22329 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Plenki vedri i oblaci na Balkanu ili da kazem, jugoistocnoj Europi.
-
DonieBrasco
-
PM72
#22331 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Bore se za BiH ko birvaktile usrani HVO
- Athlon64
-
made_in_sarajevo
#22333 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
E cuj ovdje jos zeljkeca brane i velicaju. Koliko zeljkec sjedi u predsjednistvu ukupno? Koliko je zeljkec proveo u parlamentu drzavnom ukupno? Necemo ni zaboraviti izjavu kako je obaranje vlasti u kantonu da bi se uslo u NATO. Kanton jaci od drzave
. Gdje je zeljkec sve uvalio familiju, pa ja nije ni cudo da je kanton jaci od drzave, a vidimo iz prilozenih tuzbi, presuda...
Sigurno ste dini jebavali majku kod emele na klixu kad je pricao za zeljkeca. I sve je tacno rekao, sta je godina proveo na funkciji i NISTA nije uradio, osim bakiru se nagovorio, obraz amire, pa pojeo sam svoja govna i eto bolje zeljkec nego covic. Bravo zeljkec uspio si u zivotu.
Inace i dino je tu rekao da HR politika dosta radi na EU putu bosne, zato i plenkijeva izjava da se bore. Doduse vjerovatno im je receno ili cete raditi kako kazemo ili cemo vas karati kao i madjare, ali ljudi bar rade. Zeljkec evo isto poceo, samo jos 4 godine mandat da se zaleti i eto ga krece sa radom.
Sigurno ste dini jebavali majku kod emele na klixu kad je pricao za zeljkeca. I sve je tacno rekao, sta je godina proveo na funkciji i NISTA nije uradio, osim bakiru se nagovorio, obraz amire, pa pojeo sam svoja govna i eto bolje zeljkec nego covic. Bravo zeljkec uspio si u zivotu.
Inace i dino je tu rekao da HR politika dosta radi na EU putu bosne, zato i plenkijeva izjava da se bore. Doduse vjerovatno im je receno ili cete raditi kako kazemo ili cemo vas karati kao i madjare, ali ljudi bar rade. Zeljkec evo isto poceo, samo jos 4 godine mandat da se zaleti i eto ga krece sa radom.
-
Officer Crabtree
#22334 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Još jedan Dinin protivželjkovac.
Jesi li i ti protiv nametanja.
Jesi li i ti protiv nametanja.
- Athlon64
#22335 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
NIP govori svakako HDZ ustima.
-
PM72
#22336 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
A gdje je to Željko uvalio familiju? Reci konkretnomade_in_sarajevo wrote: ↑02/03/2024 17:30 E cuj ovdje jos zeljkeca brane i velicaju. Koliko zeljkec sjedi u predsjednistvu ukupno? Koliko je zeljkec proveo u parlamentu drzavnom ukupno? Necemo ni zaboraviti izjavu kako je obaranje vlasti u kantonu da bi se uslo u NATO. Kanton jaci od drzave. Gdje je zeljkec sve uvalio familiju, pa ja nije ni cudo da je kanton jaci od drzave, a vidimo iz prilozenih tuzbi, presuda...
-
made_in_sarajevo
#22337 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Bhtelecom konkretno. Ako laze vise ljudi telekoma lazem i ja. Nije bitno sad ko jr lik i pozicija ali je preko zeljkeca dosao dok je sda harao telekomom. To je sto znam sa vise strana za tog lika i da se ljudima povracalo u telekomu kad je dobio funkciju jednog od direktora ni manje ni vise. Posteni zeljkec nikad nikoga nije zaposlio, on posteno 20 godina uzima politicku platu bez da je ista konkretno uradio. Ah da povalio je kanton radi NATO, samo sto NATO cemo se nacekati jos dobro izgleda.
-
PM72
#22338 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Čuj nije bitno ko je lik i pozicija...optužiš čovjeka za nepotizam i onda nije bitno...šuplja priča.made_in_sarajevo wrote: ↑02/03/2024 18:29 Bhtelecom konkretno. Ako laze vise ljudi telekoma lazem i ja. Nije bitno sad ko jr lik i pozicija ali je preko zeljkeca dosao dok je sda harao telekomom. To je sto znam sa vise strana za tog lika i da se ljudima povracalo u telekomu kad je dobio funkciju jednog od direktora ni manje ni vise. Posteni zeljkec nikad nikoga nije zaposlio, on posteno 20 godina uzima politicku platu bez da je ista konkretno uradio. Ah da povalio je kanton radi NATO, samo sto NATO cemo se nacekati jos dobro izgleda.
-
NediM17
#22339 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Truba, labudan i komi (sva trojica) u prvom safu do plenkija i cirila.
Isp'o na dnevniku.
Isp'o na dnevniku.
- Athlon64
#22340 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Kakve su to gluposti, naravno da je Željko nekad nekoga uvalio na neko mjesto. Samo što Željkova uvaljivanja nisu ni 5% od uvaljivanja od strane SDA, SDP, HDZ, NIP....made_in_sarajevo wrote: ↑02/03/2024 18:29 Bhtelecom konkretno. Ako laze vise ljudi telekoma lazem i ja. Nije bitno sad ko jr lik i pozicija ali je preko zeljkeca dosao dok je sda harao telekomom. To je sto znam sa vise strana za tog lika i da se ljudima povracalo u telekomu kad je dobio funkciju jednog od direktora ni manje ni vise. Posteni zeljkec nikad nikoga nije zaposlio, on posteno 20 godina uzima politicku platu bez da je ista konkretno uradio. Ah da povalio je kanton radi NATO, samo sto NATO cemo se nacekati jos dobro izgleda.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
-
PM72
#22342 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja pitam koga je od familije uvalio?Athlon64 wrote: ↑02/03/2024 19:26Kakve su to gluposti, naravno da je Željko nekad nekoga uvalio na neko mjesto. Samo što Željkova uvaljivanja nisu ni 5% od uvaljivanja od strane SDA, SDP, HDZ, NIP....made_in_sarajevo wrote: ↑02/03/2024 18:29 Bhtelecom konkretno. Ako laze vise ljudi telekoma lazem i ja. Nije bitno sad ko jr lik i pozicija ali je preko zeljkeca dosao dok je sda harao telekomom. To je sto znam sa vise strana za tog lika i da se ljudima povracalo u telekomu kad je dobio funkciju jednog od direktora ni manje ni vise. Posteni zeljkec nikad nikoga nije zaposlio, on posteno 20 godina uzima politicku platu bez da je ista konkretno uradio. Ah da povalio je kanton radi NATO, samo sto NATO cemo se nacekati jos dobro izgleda.
- Athlon64
#22343 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne znam, nisam ja to tvrdio, pitaj ovog gore.PM72 wrote: ↑02/03/2024 19:31Ja pitam koga je od familije uvalio?Athlon64 wrote: ↑02/03/2024 19:26Kakve su to gluposti, naravno da je Željko nekad nekoga uvalio na neko mjesto. Samo što Željkova uvaljivanja nisu ni 5% od uvaljivanja od strane SDA, SDP, HDZ, NIP....made_in_sarajevo wrote: ↑02/03/2024 18:29 Bhtelecom konkretno. Ako laze vise ljudi telekoma lazem i ja. Nije bitno sad ko jr lik i pozicija ali je preko zeljkeca dosao dok je sda harao telekomom. To je sto znam sa vise strana za tog lika i da se ljudima povracalo u telekomu kad je dobio funkciju jednog od direktora ni manje ni vise. Posteni zeljkec nikad nikoga nije zaposlio, on posteno 20 godina uzima politicku platu bez da je ista konkretno uradio. Ah da povalio je kanton radi NATO, samo sto NATO cemo se nacekati jos dobro izgleda.
-
PM72
#22344 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ma ne znà nego lupeta.Čuo je neku priču,pričale žene u brijačnici...
-
sumirprimus
#22345 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne uvlajuje se familija nego drugi ljudi za uslugu i uticaj .
Pa onda omamo armiju patriota koji su spremni maltene i zivotom branit odredjene partije i ljude, a tu se posebno isticu zeljkini jurisnici
Pa onda omamo armiju patriota koji su spremni maltene i zivotom branit odredjene partije i ljude, a tu se posebno isticu zeljkini jurisnici
-
DonieBrasco
#22346 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
U BH Telekom bez štele su zaposleni samo IT strucnjaci i inzinjeri ljudi koji moraju da imaju znanje da koji nema sve bi tamo izgorilo, Uz par pravnika i ekoomista sto znaju znanje.
Ovo ostalo od portira, cistacice do šefova sve je štela i prije svega stranka. Pretrpana administracija i kanacelarije, tamo najvise rade kafe aprati, da vam ne pricam koji prostatluk i primitivizmu koji se odvija.
Ovo ostalo od portira, cistacice do šefova sve je štela i prije svega stranka. Pretrpana administracija i kanacelarije, tamo najvise rade kafe aprati, da vam ne pricam koji prostatluk i primitivizmu koji se odvija.
-
PM72
#22347 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne sumnjam u to ali me zanima koga od familije je on lično uvalio.DonieBrasco wrote: ↑02/03/2024 19:43 U BH Telekom bez štele su zaposleni samo IT strucnjaci i inzinjeri ljudi koji moraju da imaju znanje da koji nema sve bi tamo izgorilo, ovo ostalo od portira, cistacice do šefova sve je štelaI stranka. Pretrpana administracija i kanacelarije, tamo najise rade kafe aprati, da vam ne pricam koji prostatluk i primitivizam se odvija.
-
DonieBrasco
#22348 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ko ce to znat sta se prepirete time kao mala dijeca, kao da nisu sve i jedan politicar bez obzira na stranku svoje supruge, bracu/seste, rodbinu pozaposljavali.
Samo sjede i ljencare po kancelarijama.
Sjecam se prije par godina SDA kadara covjek iz Tuzle doveli ga na neko šefovsko mjesto u Elektroprivredu, ono zaposlio dva sina oba mederesu zavrsila isto na neke odgovorne rukovodece pozicije sta dalje da pricamo.
Znam za slucajeve (mnozina) u BH Telekom, u istoj kancelariji sjede mama, otac, dvoje djece, sta dalje da pricamo porodica prima plate u istoj kancelariji.
Samo sjede i ljencare po kancelarijama.
Sjecam se prije par godina SDA kadara covjek iz Tuzle doveli ga na neko šefovsko mjesto u Elektroprivredu, ono zaposlio dva sina oba mederesu zavrsila isto na neke odgovorne rukovodece pozicije sta dalje da pricamo.
Znam za slucajeve (mnozina) u BH Telekom, u istoj kancelariji sjede mama, otac, dvoje djece, sta dalje da pricamo porodica prima plate u istoj kancelariji.
Last edited by DonieBrasco on 02/03/2024 19:51, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#22349 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne uvaljuje zepjkec familiju.. 
-
PM72
#22350 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne prepirem se nego me zanima.Pošto sam ostao bez odgovora smatraću to izmišljotinomDonieBrasco wrote: ↑02/03/2024 19:48 Ko ce to znat sta se prepirte time kao mala dijeca, kao da nisu sve i jedan svoje supruge, rodbini pozaposljavali. Sigurno ne peru prozore ili WC, nego sjede i ljencare po kancelarijama.