Zato sto on ima jos manju podrsku u narodu u ukupnom broju glasova posebno jer je etnicki Bošnjak, Ostali po potrebi
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- tramvajtrojka
#22276 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- Point.
#22277 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ali on se ne poziva na legitimno predstavljanje ko ova HDZ ubleha.tramvajtrojka wrote: ↑01/03/2024 09:53Zato sto on ima jos manju podrsku u narodu u ukupnom broju glasova posebno jer je etnicki Bošnjak, Ostali po potrebitako da mu je broj glasova jos manji od onih koje proziva
![]()
- no_sekirli
#22278 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Da se mene pita, izbori na koje ne izidje 66,67% biraca, bili bi proglaseni nevazecim. Pa dok se boje ne rastope, 10 puta na izbore, 10.
Iako je ovaj Begic ortodoksni krkan i viri iz analnog otvora ZKa, kad se plasticno samo brojke pogledaju, totalno je u pravu.
Iako je ovaj Begic ortodoksni krkan i viri iz analnog otvora ZKa, kad se plasticno samo brojke pogledaju, totalno je u pravu.
-
DonieBrasco
#22279 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nama treba vanredan popis stanovnistva prije svega.
- mayab
#22280 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
to definitivno, jer gomila ljudi više ne živi ovdje...
isto tako, bi vezano sa time trebalo provesti reviziju evidencije "nezaposlenih" po biroima za zapošljavanje
- Login77777
#22281 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nije nista. Samo sto ni on nema vise glasova nego HDZ.
- no_sekirli
#22282 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ma dzabe popis kad se za isti angaziraju stranacki ljudi, koji dobiju instrukcije da popisu sve zive, i koji zive i koji ne. Narocito u selima.
Jedan clan obitelji ima A4 papir i ovaj mu upise sve do treceg koljena.
Jedan clan obitelji ima A4 papir i ovaj mu upise sve do treceg koljena.
-
DonieBrasco
#22283 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Da li se jedan zvanicnik HDZ 1990 da ne napisem HDZ BiH oglasio povodom nezavinsosti kako oni kazu "domovine" jer oni su lideri EU i NATO puta iste, da ne pricamo o demokraciji.
Last edited by DonieBrasco on 01/03/2024 10:13, edited 1 time in total.
- Login77777
#22284 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne poziva samo mu stranka izabrala „legitimno predstavljanje“ ispred gradjanskog modela kada se birala Vlada FBiH.Point. wrote: ↑01/03/2024 09:55Ali on se ne poziva na legitimno predstavljanje ko ova HDZ ubleha.tramvajtrojka wrote: ↑01/03/2024 09:53Zato sto on ima jos manju podrsku u narodu u ukupnom broju glasova posebno jer je etnicki Bošnjak, Ostali po potrebitako da mu je broj glasova jos manji od onih koje proziva
![]()
-
BAK-eV
#22285 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Znaci, da bi komentarisao nesto u politici, moras dobiti 51% glasova na izborima. Ostali politicari sa 49% glasova ne smije ni pisnuti.tramvajtrojka wrote: ↑01/03/2024 09:53Zato sto on ima jos manju podrsku u narodu u ukupnom broju glasova posebno jer je etnicki Bošnjak, Ostali po potrebitako da mu je broj glasova jos manji od onih koje proziva
![]()
Dobra ti teorija.
Last edited by BAK-eV on 01/03/2024 10:44, edited 1 time in total.
- tramvajtrojka
#22286 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Puna usta kvazi patriotizma a ne znamo okaciti drzavnu zastavu kakva drzava takav i praznik
Tito dragi zar bas svaki put se moramo izblamirati
-
laik1981
#22287 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ima i zastava naopako svoju simboliku. Samo ne vjerujem da su je namjerno krenuli naopako 
- black
#22288 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Dragi prijatelji, rodbino, pratitelji,
Danas je dan kada se opraštam od vas, od svoje zemlje, od svog života. Danas je dan kada napuštam Bosnu i Hercegovinu, zemlju koju sam voljeo svim srcem, zemlju koja me je rodila, odgojila, naučila. Danas je dan kada odlazim u Austriju, zemlju koju ne poznajem, zemlju koja mi je strana, zemlju koja mi je jedina nada.
Simbolično na Dan nezavisnosti iste!
Ne mogu više da ostanem ovdje, da gledam kako se naša zemlja raspada, kako se naš narod pati, kako se naša budućnost gasi i kako i sam propadam. Ne mogu više da slušam kako nam obećavaju bolje sutra, kako nam govore da imamo perspektivu, kako nam nude lažnu nadu. Ne mogu više da čekam da se nešto promijeni, da se nešto popravi, da se nešto dogodi.
Ja sam mlada osoba koja ima pravo na život, na sreću, na ljubav. Ja sam mlada osoba koja ima želje, planove, snove. Ja sam mlada osoba koja ima talente, sposobnosti, vještine. Ja sam mlada osoba koja želi da živi, a ne da preživljava.
Zato sam odlučio da odem, da potražim svoju sreću negdje drugdje, gdje ću biti cijenjen, poštovan, priznat i podržan. Gdje ću imati priliku da ostvarim svoje ciljeve i da živim punim plućima. Gdje ću se osjećati sigurno, slobodno i zadovoljno.
Ali, to ne znači da zaboravljam svoju domovinu, niti da je mrzim. Naprotiv, volim je i poštujem, i uvijek ću joj biti zahvalan na svemu što mi je dala. Na mojoj porodici, koja me je voljela i podržavala bezuslovno. Na mojim prijateljima, koji su mi bili oslonac i utjeha u teškim trenucima. Na mojim uspomenama, koje su mi ispunjavale srce radošću i toplinom. Na mojim korijenima, koji su mi davali snagu i identitet.
Ovo je najteža odluka koju sam ikada donio, i najtužniji dan u mom životu. Odlazim sa suzama u očima i bolom u duši, jer znam da ostavljam dio sebe. Ali, odlazim i sa nadom u srcu i osmijehom na licu, jer znam da idem prema novom životu.
Ovo je moj simbolični odlazak, moj način da kažem zbogom. Hvala vam na vašoj podršci, na vašem prijateljstvu, na vašoj ljubavi. Sretan vam svima Dan nezavisnosti. Čuvajte se i budite mi dobro. Vidimo se uskoro.
Vaš Tibor
- tramvajtrojka
#22289 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa ne znam koliko smo debili da se svake godine na isti nacin brukamo male zastavice pogode kako trebaju stajati i onda sa glavnom useru
Kao i sve puna nam usta patriotizma a na terenu nula
-
laik1981
#22290 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Stalo nam je do drzave onoliko koliko mozemo oteti od nje. Kakav patriotizam? Sve je to supljologija.
-
ramizovstrasni388
#22291 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa male zastavice su naopako, ne može trokut prije zvijezde nikakotramvajtrojka wrote: ↑01/03/2024 10:47Pa ne znam koliko smo debili da se svake godine na isti nacin brukamo male zastavice pogode kako trebaju stajati i onda sa glavnom useru![]()
![]()
![]()
Kao i sve puna nam usta patriotizma a na terenu nula![]()
- Haris.ba
#22292 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Najzanimljivije je da je upravo na zgradi ispravno postavljena zastava.tramvajtrojka wrote: ↑01/03/2024 10:40
Puna usta kvazi patriotizma a ne znamo okaciti drzavnu zastavu kakva drzava takav i praznik![]()
![]()
Tito dragi zar bas svaki put se moramo izblamirati![]()
![]()
- Login77777
#22293 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pazi Tibora misli da ga Austrijanci cekaju a oni traze da popune one poslove koje Austrijanci nece da rade. 
- tramvajtrojka
#22294 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Haris.ba wrote: ↑01/03/2024 10:52Najzanimljivije je da je upravo na zgradi ispravno postavljena zastava.tramvajtrojka wrote: ↑01/03/2024 10:40
Puna usta kvazi patriotizma a ne znamo okaciti drzavnu zastavu kakva drzava takav i praznik![]()
![]()
![]()

jok ispravne su male zastavice tako i treba velika zastava stajati
- Haris.ba
#22295 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Te skice koje si postavio su neispravne, uputstvo je neispravno.tramvajtrojka wrote: ↑01/03/2024 10:58Haris.ba wrote: ↑01/03/2024 10:52Najzanimljivije je da je upravo na zgradi ispravno postavljena zastava.tramvajtrojka wrote: ↑01/03/2024 10:40
![]()
![]()
jok ispravne su male zastavice tako i treba velika zastava stajati
Neko je to proturio kao ispravno pa sapire mozgove.
Pravilo je veoma jednostavno - 90 stepeni u smjeru kazaljke na satu.
-
ramizovstrasni388
#22296 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Po ovoj logici, zastava Italije da se okrene vertikalno zeleno polje bi bilo na dnu 
-
svi u napad
#22297 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
"U ime Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, svim građankama i građanima naše države upućujem iskrene čestitke povodom Dana nezavisnosti", navodi se na sajtu NS BiH u poruci koju potpisuje Adnan Džemidžić, generalni sekretar.
Sta reci o ovome osim zemljo otvori se. Posto ne radimo nista protiv nasih govana u FSBiH treba nas sviju pobiti. Pogledajte dobro ovu cestitku. Niko ne reaguje na nju. Dakle da malo objasnim stvari u vezi ove cestitke. Dvije godine prije ove se ne cestita praznik drzave koju predstavljaju u svim takmicenjima. Dvije godine Vico ne dozvoljava i sad ovo narcisoidno govance kao cestita nam praznik. Dakle procitajte pazljivo cestitku i sta vidite. Vidite da Savez ne cestita ponovo praznik nego Vicin uvlakac to radi u svoje ime (upucujem) Halo bolan ko si ti? Proradila malo savjest ali strah od Vice ne dozvoljava da napises UPUCUJEMO. Bijedni uvlakacu zakupi prostor u Oslobodjenju i Avazu pa nam cestitaj praznik a ne koristi zvanicni sajt Saveza za svoju bijednu promociju kako bi kasnije mogao pricati o svojoj "hrabrosti" na cestitanju praznika. Nepismeni uvlakacu zajedno sa ostatkom supaka koji predstavljaju najbrojniji narod u drzavi morali bi ste znati da je Savez drzavna institucija i kao takva mora postovati drzavu. Znam da ce sada pametnjakovici doci sa onim da nisu usvojeni drzavni praznici no to ne mjenja stvar jer ovo je praznik koji je jako vazan za nasu drzavu. Zivjela Bosna i Hercegovina.
Sta reci o ovome osim zemljo otvori se. Posto ne radimo nista protiv nasih govana u FSBiH treba nas sviju pobiti. Pogledajte dobro ovu cestitku. Niko ne reaguje na nju. Dakle da malo objasnim stvari u vezi ove cestitke. Dvije godine prije ove se ne cestita praznik drzave koju predstavljaju u svim takmicenjima. Dvije godine Vico ne dozvoljava i sad ovo narcisoidno govance kao cestita nam praznik. Dakle procitajte pazljivo cestitku i sta vidite. Vidite da Savez ne cestita ponovo praznik nego Vicin uvlakac to radi u svoje ime (upucujem) Halo bolan ko si ti? Proradila malo savjest ali strah od Vice ne dozvoljava da napises UPUCUJEMO. Bijedni uvlakacu zakupi prostor u Oslobodjenju i Avazu pa nam cestitaj praznik a ne koristi zvanicni sajt Saveza za svoju bijednu promociju kako bi kasnije mogao pricati o svojoj "hrabrosti" na cestitanju praznika. Nepismeni uvlakacu zajedno sa ostatkom supaka koji predstavljaju najbrojniji narod u drzavi morali bi ste znati da je Savez drzavna institucija i kao takva mora postovati drzavu. Znam da ce sada pametnjakovici doci sa onim da nisu usvojeni drzavni praznici no to ne mjenja stvar jer ovo je praznik koji je jako vazan za nasu drzavu. Zivjela Bosna i Hercegovina.
- 512MB
#22298 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja patetike, ko da se seli na Marsblack wrote: ↑01/03/2024 10:45Dragi prijatelji, rodbino, pratitelji,
Danas je dan kada se opraštam od vas, od svoje zemlje, od svog života. Danas je dan kada napuštam Bosnu i Hercegovinu, zemlju koju sam voljeo svim srcem, zemlju koja me je rodila, odgojila, naučila. Danas je dan kada odlazim u Austriju, zemlju koju ne poznajem, zemlju koja mi je strana, zemlju koja mi je jedina nada.
Simbolično na Dan nezavisnosti iste!
Ne mogu više da ostanem ovdje, da gledam kako se naša zemlja raspada, kako se naš narod pati, kako se naša budućnost gasi i kako i sam propadam. Ne mogu više da slušam kako nam obećavaju bolje sutra, kako nam govore da imamo perspektivu, kako nam nude lažnu nadu. Ne mogu više da čekam da se nešto promijeni, da se nešto popravi, da se nešto dogodi.
Ja sam mlada osoba koja ima pravo na život, na sreću, na ljubav. Ja sam mlada osoba koja ima želje, planove, snove. Ja sam mlada osoba koja ima talente, sposobnosti, vještine. Ja sam mlada osoba koja želi da živi, a ne da preživljava.
Zato sam odlučio da odem, da potražim svoju sreću negdje drugdje, gdje ću biti cijenjen, poštovan, priznat i podržan. Gdje ću imati priliku da ostvarim svoje ciljeve i da živim punim plućima. Gdje ću se osjećati sigurno, slobodno i zadovoljno.
Ali, to ne znači da zaboravljam svoju domovinu, niti da je mrzim. Naprotiv, volim je i poštujem, i uvijek ću joj biti zahvalan na svemu što mi je dala. Na mojoj porodici, koja me je voljela i podržavala bezuslovno. Na mojim prijateljima, koji su mi bili oslonac i utjeha u teškim trenucima. Na mojim uspomenama, koje su mi ispunjavale srce radošću i toplinom. Na mojim korijenima, koji su mi davali snagu i identitet.
Ovo je najteža odluka koju sam ikada donio, i najtužniji dan u mom životu. Odlazim sa suzama u očima i bolom u duši, jer znam da ostavljam dio sebe. Ali, odlazim i sa nadom u srcu i osmijehom na licu, jer znam da idem prema novom životu.
Ovo je moj simbolični odlazak, moj način da kažem zbogom. Hvala vam na vašoj podršci, na vašem prijateljstvu, na vašoj ljubavi. Sretan vam svima Dan nezavisnosti. Čuvajte se i budite mi dobro. Vidimo se uskoro.
Vaš Tibor
- Haris.ba
#22299 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Italijani imaju svoja specijalna pravila. Moglo se vidjeti nedavno na "aferi" zastava kada je bila zvanicna posjeta u Srbiji. Pa ljudi komentarisali da je objesena madjarska zastava.ramizovstrasni388 wrote: ↑01/03/2024 11:03 Po ovoj logici, zastava Italije da se okrene za 90 stepeni zeleno polje bi bilo na dnu![]()
Nego, kad se radi o zastavi Italije, de je okreni u smjeru kazaljke na satu 90 stepeni da bude zeleno na dnu.
-
ramizovstrasni388
#22300 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
P kažem da bi bilo nepravilno po ovoj logici sa slike na primjeru Italije kao što je nepravilno na malim zastavicamaHaris.ba wrote: ↑01/03/2024 11:06Italijani imaju svoja specijalna pravila. Moglo se vidjeti nedavno na "aferi" zastava kada je bila zvanicna posjeta u Srbiji. Pa ljudi komentarisali da je objesena madjarska zastava.ramizovstrasni388 wrote: ↑01/03/2024 11:03 Po ovoj logici, zastava Italije da se okrene za 90 stepeni zeleno polje bi bilo na dnu![]()
Nego, kad se radi o zastavi Italije, de je okreni u smjeru kazaljke na satu 90 stepeni da bude zeleno na dnu.