To je vecini dovoljan argument.Dead Man Walking wrote: ↑28/02/2024 21:28 Biden je realno puko, jedini argument za glas za njega je da je s druge strane seoska varalica.
No ti si se vec odlucio da neces glasati za njega tako da se ne moras sekirati.
To je vecini dovoljan argument.Dead Man Walking wrote: ↑28/02/2024 21:28 Biden je realno puko, jedini argument za glas za njega je da je s druge strane seoska varalica.
Postoji, ali je minoran po ovom pitanju.jeza u ledja wrote: ↑28/02/2024 21:38Pa Ameriku je briga. To ti kaze njen predsjednik na videu kojeg sam postavio.
To sto ne radi nesto radikalno drukcije po tom pitanju ne znaci da uticaj drugih saveznika ne postoji. Bukvalno ti kaze sve ih je teze braniti jer ih vode budale.
Ja rahatjeza u ledja wrote: ↑28/02/2024 21:41To je vecini dovoljan argument.Dead Man Walking wrote: ↑28/02/2024 21:28 Biden je realno puko, jedini argument za glas za njega je da je s druge strane seoska varalica.
No ti si se vec odlucio da neces glasati za njega tako da se ne moras sekirati.![]()
Znam, ali Kamala je izabrana da bude potpredsjednica čovjeku koji je iznimno krhak i za kojeg se očekivalo da će biti samo jedan mandat.jeza u ledja wrote: ↑28/02/2024 21:40Potpresjednicu bira predsjednicka kampanja, jer misle da im ta osoba odgovara u tom trenutku. Nema tu neke vizije pogotovo ne na stranackom nivou.dale cooper wrote: ↑28/02/2024 18:41 Ja imam osjećaj da su protratili Kamalu Harris u ove zadnje četiri godine, ako su već imali nju u vidu kao nekoga koga će promovisati
kao neku buduću Bidenovu zamjenu. Jer je Biden na početku imao plan da bude predsjednik za jedan mandat. Čak je čini se i Pence
bio vidljiviji potpredsjednik od nje.I ako Biden pobijedi i dobije još jedan mandat (i preživi ga) fakat ne znam koga ima
demokratska stranka ponuditi za budućnost.
Pa, pravo da ti kazem. Mi znamo samo sta je ishod. Tako da ni ne znamo sta oni rade i govore medju sobom, ha jel. Mozda njima Biden privatno govori genocidajte ih ko ih jebe.sehohari wrote: ↑28/02/2024 21:43Postoji, ali je minoran po ovom pitanju.jeza u ledja wrote: ↑28/02/2024 21:38Pa Ameriku je briga. To ti kaze njen predsjednik na videu kojeg sam postavio.
To sto ne radi nesto radikalno drukcije po tom pitanju ne znaci da uticaj drugih saveznika ne postoji. Bukvalno ti kaze sve ih je teze braniti jer ih vode budale.
Mani se onoga što se govori, ja više volim ocjenjivati ljude po onome što rade, naročito u politici.
Zavisi od ishoda izbora.
A ko će joj isporučiti račun, Americi, da plati tu cijenu? Evropa je apsolutno ovisna, ne smije. Kini ne odgovara da se sukobi. Ostali nemaju ni snage ni muda.jeza u ledja wrote: ↑28/02/2024 22:17Pa, pravo da ti kazem. Mi znamo samo sta je ishod. Tako da ni ne znamo sta oni rade i govore medju sobom, ha jel. Mozda njima Biden privatno govori genocidajte ih ko ih jebe.sehohari wrote: ↑28/02/2024 21:43Postoji, ali je minoran po ovom pitanju.jeza u ledja wrote: ↑28/02/2024 21:38
Pa Ameriku je briga. To ti kaze njen predsjednik na videu kojeg sam postavio.
Mani se onoga što se govori, ja više volim ocjenjivati ljude po onome što rade, naročito u politici.Mislim karikiram, ali kontas.
A uticaj jest minoran, no pretpostavljam da je veci nego prije 5 mjeseci. Isto kao sto imamo one neke rezolucije i slicne stvari, sve to otezava situaciju Americi. Ili da kazem drukcije - cijena podrske Izraelu od strane Amerike se povecava sa svakim novim zlocinom Izraela ili izjavama njihovih idiota.
A uticaj je naravno i od glasaca, poput ovog iznad sto je rahat.![]()
Nece ga odjebat dok ne umre. To je ocito.GandalfSivi wrote: ↑29/02/2024 00:21 Drama sada ko ce biti novi minorityleader u Senatu?
Svi ocekuju Thune-a, ja mislim da Cornyn nije los, ali sumnjam da ijedan odgovara Trumpu. Tetka Lindsey se u zadnje vrijeme uvlaci Trumpu u guzicu previse i za njegove standarde, ali sumnjam da Trump zaboravlja uvrede. Anyhow, imat ce Trump kandidata sigurno, a pretpostavljam da ce njegov uticaj zavisitu od rezultata izbora. Ako levat izgubi i opet ga ne odjebu, mogu se roknuti komotno…
Rob_Atl wrote: ↑29/02/2024 01:38 Ma niko te ziv ne pita za koga glasas, imam komsiju znaci rednek onaj sa dna kace. Nikad nismo pricali o politici, ali cova cim se doselio odma okacio juznjacku zastavu onu, reko nice flag kaze to sam radi crnaca stavio da znaju da imam sve vrste oruzja u kuci (jer ih se navuklo na ovaj dio grada nenormalno) jednom je meni pokazao sta ima, ako se zarati samo se nadam da nece komsija na komsiju. Covjek hladno moze ratovati 5 dana da mu ne zafali nista
![]()
Mislis tabiri
A dobro al opet se razlikuje u koju god temu udjes, pitanje granice, nato, vrhovni sud, roe vs wade, gun control, eto crnci, lgbt, maga, tu je jasno ko dan ko za kog glasa valjdaRob_Atl wrote: ↑29/02/2024 01:38 Ma niko te ziv ne pita za koga glasas, imam komsiju znaci rednek onaj sa dna kace. Nikad nismo pricali o politici, ali cova cim se doselio odma okacio juznjacku zastavu onu, reko nice flag kaze to sam radi crnaca stavio da znaju da imam sve vrste oruzja u kuci (jer ih se navuklo na ovaj dio grada nenormalno) jednom je meni pokazao sta ima, ako se zarati samo se nadam da nece komsija na komsiju. Covjek hladno moze ratovati 5 dana da mu ne zafali nista
![]()
To je inače zanimljivo za Ameriku, nju kada bi neko napao i ne treba vojska, dovoljno u svakoj kući ima oružja i ljudih obučenih za isto da poraze bilo koga ovako ovim rovovskim bitkamaRob_Atl wrote: ↑29/02/2024 01:38 Ma niko te ziv ne pita za koga glasas, imam komsiju znaci rednek onaj sa dna kace. Nikad nismo pricali o politici, ali cova cim se doselio odma okacio juznjacku zastavu onu, reko nice flag kaze to sam radi crnaca stavio da znaju da imam sve vrste oruzja u kuci (jer ih se navuklo na ovaj dio grada nenormalno) jednom je meni pokazao sta ima, ako se zarati samo se nadam da nece komsija na komsiju. Covjek hladno moze ratovati 5 dana da mu ne zafali nista
![]()