Drzao ga iskljucenim 20 minuta, evo vratio nazad opet nece. DS zmiga.
Telemach BH
Moderator: Benq
-
muki_muky
#21726 Re: Telemach BH
- kabal1337
#21727 Re: Telemach BH
- Telemach
#21728 Re: Telemach BH
Zdravo @muki_muky,
Zahvaljujemo Vam se na javljanju na ovaj način. Zaista nam je žao zbog zabilježenih odstupanja u radu internet servisa. Ljubazno Vas molimo da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke kako bismo izvršili detaljne provjere i dostavili Vam povratne informacije. Stojimo Vam na raspolaganju.
-
muki_muky
#21729 Re: Telemach BH
Poslano.Telemach wrote: ↑24/02/2024 12:18Zdravo @muki_muky,
Zahvaljujemo Vam se na javljanju na ovaj način. Zaista nam je žao zbog zabilježenih odstupanja u radu internet servisa. Ljubazno Vas molimo da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke kako bismo izvršili detaljne provjere i dostavili Vam povratne informacije. Stojimo Vam na raspolaganju.
-
muki_muky
#21730 Re: Telemach BH
@Telemach Evo proradi samo.

- Telemach
- mc-twin
#21732 Re: Telemach BH
@Telemach je li ima neko iz napredne podrske da radi vikendom?
- Telemach
#21733 Re: Telemach BH
Zdravo @mc-twin ,
Zahvaljujemo Vam se na javljanju na ovaj način. U slučaju da je potrebno predlažemo da nam dostavite više informacija u inbox stranice, rado bismo provjerili o čemu je riječ i uputili poziv sa naše strane. Stojimo Vam na raspolaganju.
- mc-twin
#21734 Re: Telemach BH
- Telemach
#21735 Re: Telemach BH
@mc-twin ,mc-twin wrote: ↑24/02/2024 22:47Hvala.![]()
Nema na čemu. Za sva dodatna pitanja i informacije uvijek smo na raspolaganju.
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#21736 Re: Telemach BH
Kako ono ide, aplikacija na mobitelu je u pitanju...
A drugi provajder i neda mi da gledam...
Ima li neka caka....ili je to tako?
Na haloo mreži me nepita ništa, sve OK.
A na Mis-net neda...
U pitanju je SK kanal.
A drugi provajder i neda mi da gledam...
Ima li neka caka....ili je to tako?
Na haloo mreži me nepita ništa, sve OK.
A na Mis-net neda...
U pitanju je SK kanal.
- Telemach
#21737 Re: Telemach BH
Zdravo @anex , @Gizmo967 , @hava123 ,
Zahvaljujemo Vam se na obraćanju na ovaj način. Shodno Uslovima korištenja, Pretplatnik može gledati programske sadržaje preko EON usluge isključivo u okviru teritorije BiH. EON servis namijenjen je isključivo za ličnu i nekomercijalnu upotrebu u okviru domaćinstva Pretplatnika. Lista kanala na EON servisu odgovara listi kanala programskog/ih paketa EON ili Total TV usluge koju Pretplatnik trenutno koristi, objavljenom na našoj zvaničnoj stranici telemach.ba, kao i totaltv.tv, uz ograničenja propisana Uslovima korištenja. Ukoliko Pretplatnik gleda programski sadržaj, putem EON servisa, preko mreže drugog davaoca usluga pristupa Internetu (garantovana mogućnost gledanja programskog sadržaja putem EON servisa je u svakom slučaju 70% kanala programskog/ih paketa EON TV ili Total TV usluge koju Pretplatnik trenutno koristi). Napominjemo, Pretplatnik može da koristi EON servis, uklјučujući sve karakteristike i funkcionalnosti povezane sa istim, u skladu sa važećim zakonima, pravilima i propisima ili drugim ograničenjima za korištenje usluge ili sadržaja preko istog. Za sva dodatna pitanja, na raspolaganju smo.
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#21738 Re: Telemach BH
Ima li još neko sličan problem.
Već par mjeseci nakon što ubacim karticu u ci+ slot slika na tv počinje lediti,trzati i postaje negledljiva. Mjesto gdje se nalazi kartica se vrlo brzo zagrije.
Tv je sony bravia xr55x90jcep.
Ista kartica na samsung tv radi bez problema.
Isplati li se zbog ovog slati tv na servis?
Telemachov tehničar mi je predložio da vratim karticu i uzmem eon box.
Već par mjeseci nakon što ubacim karticu u ci+ slot slika na tv počinje lediti,trzati i postaje negledljiva. Mjesto gdje se nalazi kartica se vrlo brzo zagrije.
- Telemach
#21739 Re: Telemach BH
Zdravo @ajdamo ,ajdamo wrote: ↑26/02/2024 19:45 Ima li još neko sličan problem.
Zahvaljujemo Vam se na obraćanju na ovaj način. Zaista nam je žao zbog zabilježenih poteškoća na koje ste naišli kao korisnik naših usluga. Želimo prioritetno izvršiti sve potrebne provjere i pristupiti daljem rješavanju navedenih odstupanja. Zamolit ćemo Vas da nam dostavite korisničke podatke u inbox stranice, kao i kontakt telefon na koji smo u mogućnosti uputiti poziv. Stojimo Vam na raspolaganju.
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#21740 Re: Telemach BH
Već je bio tehničar. Ovaj problem se doslovno dešava samo na ovom tv.Telemach wrote: ↑26/02/2024 20:15Zdravo @ajdamo ,ajdamo wrote: ↑26/02/2024 19:45 Ima li još neko sličan problem.
Zahvaljujemo Vam se na obraćanju na ovaj način. Zaista nam je žao zbog zabilježenih poteškoća na koje ste naišli kao korisnik naših usluga. Želimo prioritetno izvršiti sve potrebne provjere i pristupiti daljem rješavanju navedenih odstupanja. Zamolit ćemo Vas da nam dostavite korisničke podatke u inbox stranice, kao i kontakt telefon na koji smo u mogućnosti uputiti poziv. Stojimo Vam na raspolaganju.
U kući imam još 2 starija samsunga na njima nema problema.
Pošto imam 2 kartice pokušao sam i to zamijeniti ali ne pomaže.
- Telemach
#21741 Re: Telemach BH
@ajdamo
Ukoliko je potrebna dodatna provjera sa naše strane ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam u inbox stranice dostavite korisničke podatke nosioca ugovora. Stojimo Vam na raspolaganju.
- adexonis
#21742 Re: Telemach BH
Pozdrav svima,
U posljednja 3-4 dana me poceo zezati wifi, a nije sigurno 2 godine, apsolutno nikakvih problema nisam imao. Prije skoro 2 mjeseca sam zamjenio paket sa eon full na eon full duo (fiksni ne treba vise).
Naime svi uredjaji u stanu se kace na 5GHz mrezu i postavke su iste unazad 2 godine (radilo, ne diraj)

Imam deklarisanu brzinu na speedtestu uvijek. Trenutno ne mogu mjeriti prema Telemach BH serveru (izbaciva gresku) i putem bh telecom lte i telemach mreze.
Sto se tice komsija u blizini max imam 3 routera na 36 kanalu ali na 80MHz plus moj. Probao sam koristiti 52 kanal DFS i isti problem desava.
Problem je tokom listanja drustvenih mreza pa i stranica, jednostavno ne otvara nekad komentare, video sadrzaj. Viber nekad ne downloaduje sliku isl... onda proradi. Ukoliko prebacim na lte odmah sve vrti. Dakle ovo je prisutno unazad par dana i na svim uredjajima se isti problem manifestuje.
Takodjer sam primjetio nakon zamjene paketa da mi je ponovo upaljen ap Unifi koji sam davno ugasio, dok je u postavkama portala i dalje bio ugasen. Pozivom Telemacha su mi ponovo sistemski ugasili.
Neke preporuke za postavke da mjenjam na routeru, kanal, sirinu, sideband isl?
Zauzeti su kanali 36, 42, 44 i 48, ali nista prebukirano, ili imate i vi slicnih problema u posljednje vrijeme?

Hvala
U posljednja 3-4 dana me poceo zezati wifi, a nije sigurno 2 godine, apsolutno nikakvih problema nisam imao. Prije skoro 2 mjeseca sam zamjenio paket sa eon full na eon full duo (fiksni ne treba vise).
Naime svi uredjaji u stanu se kace na 5GHz mrezu i postavke su iste unazad 2 godine (radilo, ne diraj)

Imam deklarisanu brzinu na speedtestu uvijek. Trenutno ne mogu mjeriti prema Telemach BH serveru (izbaciva gresku) i putem bh telecom lte i telemach mreze.
Sto se tice komsija u blizini max imam 3 routera na 36 kanalu ali na 80MHz plus moj. Probao sam koristiti 52 kanal DFS i isti problem desava.
Problem je tokom listanja drustvenih mreza pa i stranica, jednostavno ne otvara nekad komentare, video sadrzaj. Viber nekad ne downloaduje sliku isl... onda proradi. Ukoliko prebacim na lte odmah sve vrti. Dakle ovo je prisutno unazad par dana i na svim uredjajima se isti problem manifestuje.
Takodjer sam primjetio nakon zamjene paketa da mi je ponovo upaljen ap Unifi koji sam davno ugasio, dok je u postavkama portala i dalje bio ugasen. Pozivom Telemacha su mi ponovo sistemski ugasili.
Zauzeti su kanali 36, 42, 44 i 48, ali nista prebukirano, ili imate i vi slicnih problema u posljednje vrijeme?

Hvala
- typeOnegative
#21743 Re: Telemach BH
Izbjegavaj druge tj više kanale osim ta 3 4 koja si naveo ( 36-48) jer nisu namijenjeni za ove stvari . Savjetujem da testiraš koji od njih ima najmanje interferencija i ostaviš tako ( meni se dok sam koristio njihov router i mogao birati ugl najbolje pokazivali 36 i 40), ako ti je većina uređaja gdje je router idi na 80MHz, ako je raštrkano možda bi bilo 40MHz bolje...malo testiraj i skontaj što je najbolje, jbg za wifi nema univerzalnog pravila.
- Telemach
#21744 Re: Telemach BH
Zdravo @adexonis,adexonis wrote: ↑27/02/2024 12:53 Pozdrav svima,
Hvala
Hvala Vam na obraćanju ovim putem. Žao nam je čuti da ste naišli na poteškoće prilikom korištenja naših usluga. Kolege iz Tima tehničke podrške će Vas ubrzo kontaktirati za dalje detaljne provjere rada servisa. Ljubazno Vas molimo za samo malo strpljenja. Sa naše strane ćemo učiniti sve što je u našim mogućnostim kako bismo Vam osigurali neometan rad usluga, kao i do sada.
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#21745 Re: Telemach BH
Pozdrav svima.
Da li postoji problem sa iOS mobilnom app MojTelemach ?
Cim kliknem na TV u aplikaciji, odmah me izbacuje
Izbrisao je, pa ponovo instalirao, sve isto.
Da li postoji problem sa iOS mobilnom app MojTelemach ?
Cim kliknem na TV u aplikaciji, odmah me izbacuje
Izbrisao je, pa ponovo instalirao, sve isto.
- rida1976
#21746 Re: Telemach BH
Postoji. Ne mogu da rijese ovaj problem godinu dana.
- Telemach
#21747 Re: Telemach BH
Zdravo @heat i @rida1976 ,
Hvala Vam na javljanju. Upoznati smo sa poteškoćom, iduća bi trebala biti otklonjena sa novom verzijom aplikacije. Trenutno ne raspolažemo informacijom kada će ista biti spuštena ka korisnicima. Navedenom tabu možete uredno pristupiti preko pretraživača.
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#21748 Re: Telemach BH
@Telemach
Kada možemo očekivati da se otkloni kvar u rejonu Skenderije?
- Telemach
#21749 Re: Telemach BH
Zdravo @suad-sarajevo ,suad-sarajevo wrote: ↑28/02/2024 17:40 @Telemach
Zahvaljujemo se na javljanju i postavljenom upitu na ovaj način. Prije svega upućujemo izvinjenje zbog poteškoća na koje ste naišli kao korisnik naših usluga. Uzimajući u obzir da je na navedenom lokalitetu zabilježen prekid servisa kolege iz relevantnog sektora ulažu maksimalne napore kako bi korisnicima omogućili u najkraćem mogućem roku neometano korištenje usluga. Ljubazno Vas molimo za još malo strpljenja i razumijevanja. Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#21750 Re: Telemach BH
Dragi Telemaše,
da li imate problema na Dobrinji (SA) ?
Posljednja dva dana, puca mi net konekcija i TV app ˝baguje˝
da li imate problema na Dobrinji (SA) ?
Posljednja dva dana, puca mi net konekcija i TV app ˝baguje˝