Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

swanfilter

#36076 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by swanfilter »

tramvajtrojka wrote: 22/02/2024 23:17
swanfilter wrote: 22/02/2024 21:42
Bazinga1234 wrote: 22/02/2024 21:36

Kako me ovaj frajer nervira
Mozda ostala navika iz Vize i onaj fazon o Sarajlijici ...
covjek o sebi i pri sebi primjer modernog Bošnjaka za 21. stoljece :thumbup: :thumbup:
Ma da. I da mu poput Dzajica takvi budu kumovi, pa sutra prvo kumu metak u glavu na kucnom pragu.

Sta znas, mozda i on u jednom trenutku otkrije korene. Mada ovaj Suljo nema tog kapaciteta ...
mali_balon

#36077 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali_balon »

Eno sad vam i Semso smeta.....e svasta...koji je gori/bolji semso ili lord chivas.....koji je najbolje prikazao glupog bosanca iz vica
iClass

#36078 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by iClass »

mali_balon wrote: 23/02/2024 05:44 Eno sad vam i Semso smeta.....e svasta...koji je gori/bolji semso ili lord chivas.....koji je najbolje prikazao glupog bosanca iz vica
Obojica smetaju na svoj način
Ateista

#36079 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ateista »

Bazinga1234 wrote: 22/02/2024 21:36
Enis Bešlagić: Za sebe volim reći da sam Bosanac i Dalmatinac jer ne možeš biti i Bosanac i Hercegovac
Kako me ovaj frajer nervira
Nemam nista konkretno protiv njega, ali i mene malo nervira sa svojim pokusajima humora koji mi bas i ne lezi. Nekako se bas spustio nisko humorom za sire narodne mase, ali jbg valja i glumcima i danasnjem vaktu od neceg zivjeti, glumacki turbo folk...
Last edited by Ateista on 24/02/2024 13:05, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#36080 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Nisamsdaali wrote: 23/02/2024 00:36
tramvajtrojka wrote: 22/02/2024 23:17
covjek o sebi i pri sebi primjer modernog Bošnjaka za 21. stoljece :thumbup: :thumbup:
To je tarik filipović, a ovo je klasični uvlakač
:thumbup:
tramvajtrojka

#36081 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by tramvajtrojka »

Ovi ljudi su hodajuci mrtvaci kako ovo iko moze dozvoliti jos da se javno reklamiraju na yt kao nesto pozitivno :shock: :shock: , jos lola pod zemljom hladno kopa ugalj bez ikakve zaštite iznad njega dok ostala dvojica puse cigare i piju pivu

I sutra kad ih zatrpa bice jao drzava nek uradi nešto :roll:
vjeshalica

#36082 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjeshalica »

Covjek koji sjedi sa Crtom, i koji ne bira sa kakvim "crtama" hoce sjesti za sto, nebitno da li je poznat ili ne, je obicna čmarčina.

Nekad se prije vodilo racuna sa kim sjedas i druzis se, a danas kad sjednes za sto sa sto vecim krim miljeom,narkašima ljudožderima je postalo nobl. Govvnna.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#36083 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

https://www.klix.ba/lifestyle/modailjepota/rusenje-tradicionalnih-normi-ljepote-nova-miss-njemacke-je-iranka/240226108

Sto jedete govna kad je hljeb 2 marke
dr_Evil

#36084 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dr_Evil »

_BataZiv_0809 wrote: 26/02/2024 15:19 https://www.klix.ba/lifestyle/modailjepota/rusenje-tradicionalnih-normi-ljepote-nova-miss-njemacke-je-iranka/240226108

Sto jedete govna kad je hljeb 2 marke
39 godina, krvi ti isusove, jest da je to zena u najboljim seksualnim godinama, ali! :D
oldtajmer

#36085 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by oldtajmer »

Kako su neobični načini otkrivanja spola djeteta postali hit u svijetu, čini se da su se i bh. youtuber i njegova partnerica Amila priključili trendu.

Ipak, odlučili su to učiniti na malo drugačiji način od onih ustaljenih. Umjesto pucanja balona s rozom ili plavom bojom ili jedenja torte čiji je fil obojen u jednu od ove dvije boje - oni su spol djeteta odlučili saznati uz pomoć helikoptera.
Naime, kako se može vidjeti na snimku koji je Demirović podijelio na svojim profilima na mrežama par je saznao spol tako što je helikopter preletio iznad njih ispuštajući plavu boju.
Uz ovo Mirza i Amila su spremili iznenađenje za svoje prijatelje koji su pogađali kojeg spola će beba biti.
sunce ti zarko poljubim kakvo je ovo ludilo :lol:
ne kontam ovo nikako pa ako mi moze neko pojasniti da li je jedini smisao skupljanje lajkova i sl pizdarija ili je u pitanju nesto drugo :?
Hakiz

#36086 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Hakiz »

oldtajmer wrote: 27/02/2024 14:30
Kako su neobični načini otkrivanja spola djeteta postali hit u svijetu, čini se da su se i bh. youtuber i njegova partnerica Amila priključili trendu.

Ipak, odlučili su to učiniti na malo drugačiji način od onih ustaljenih. Umjesto pucanja balona s rozom ili plavom bojom ili jedenja torte čiji je fil obojen u jednu od ove dvije boje - oni su spol djeteta odlučili saznati uz pomoć helikoptera.
Naime, kako se može vidjeti na snimku koji je Demirović podijelio na svojim profilima na mrežama par je saznao spol tako što je helikopter preletio iznad njih ispuštajući plavu boju.
Uz ovo Mirza i Amila su spremili iznenađenje za svoje prijatelje koji su pogađali kojeg spola će beba biti.
ne kontam ovo nikako pa ako mi moze neko pojasniti da li je jedini smisao skupljanje lajkova i sl pizdarija ili je u pitanju nesto drugo :?
Ja naparavim nešta "romantično", ti poželiš i uspiješ da me nadmašišm pokažeš i svojoj i drugima kako si bolji od mene, onaj treći nadmaši tebe i ode to u perverziju.

I još ako si neko ko živi od youtubeea, tiktoka ili instagrama, ta perverzija je pojača na n-tu.
dr_Evil

#36087 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dr_Evil »

Hakiz wrote: 27/02/2024 15:08
oldtajmer wrote: 27/02/2024 14:30

Ja naparavim nešta "romantično", ti poželiš i uspiješ da me nadmašišm pokažeš i svojoj i drugima kako si bolji od mene, onaj treći nadmaši tebe i ode to u perverziju.

I još ako si neko ko živi od youtubeea, tiktoka ili instagrama, ta perverzija je pojača na n-tu.
Jos ako je Ramo Isak licno bio pilot, koji bi to show bio
SmokingMan

#36088 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by SmokingMan »

Najezda gurua koji ti omogućavaju zaradu od najmanje 10K mjesečno, samo ako klikneš na link in bio gdje stoju popust na kurs od 1500 $.
iClass

#36089 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by iClass »

SmokingMan wrote: 27/02/2024 15:19 Najezda gurua koji ti omogućavaju zaradu od najmanje 10K mjesečno, samo ako klikneš na link in bio gdje stoju popust na kurs od 1500 $.
Ti kursevi su porez na budale, a sto se tice gurua ako se probiješ, ekstremno velika a lagana zarada. Na udemyu imaš kurseve gdje te nauce osnovama i naprednim stvarima JavaScripta za 20 dollara, ovi ljudi su na Balkanu prodavali kurseve oko zarade za 250 eura pa na gore a prodali su u hiljadama. Dakle, zarađivali su stotine hiljada maraka na kursevima.

Ubaciš koji snimak iz Dubajia, kakvo skupo auto, kažeš im kako si "svoj gazda" i kako radiš odakle želiš i još uzimaš velike pare i kako to i oni mogu samo da kupe taj kurs i malo se potrude. Još nudiš brza rješenje, tipa da će to postići u 5 mjeseci rada, jer ako kažeš da se moraju truditi godinama, manje će ljudi kupiti. Valjda ljudi vole ta brza rješenja, lakše je uzeti čaj za mršavljenje nego se znojiti u teretani i mjesecima paziti na hranu. Ti gurui uglavnom uderaju i na emociju, pa ono "vidi kako vam je jadan život sad, morate raditi za nekog, ustajati u 6 ujutru, koja sedmica odmora pa opet za malu platu na posao". Ovo se zove prodavanje snova. Imaš stranog YouTubera Coffeezilla, on je raskrinkao te njihove gurue.
Hakiz

#36090 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Hakiz »

iClass wrote: 27/02/2024 20:41
SmokingMan wrote: 27/02/2024 15:19 Najezda gurua koji ti omogućavaju zaradu od najmanje 10K mjesečno, samo ako klikneš na link in bio gdje stoju popust na kurs od 1500 $.
Ti kursevi su porez na budale, a sto se tice gurua ako se probiješ, ekstremno velika a lagana zarada. Na udemyu imaš kurseve gdje te nauce osnovama i naprednim stvarima JavaScripta za 20 dollara, ovi ljudi su na Balkanu prodavali kurseve oko zarade za 250 eura pa na gore a prodali su u hiljadama. Dakle, zarađivali su stotine hiljada maraka na kursevima.

Ubaciš koji snimak iz Dubajia, kakvo skupo auto, kažeš im kako si "svoj gazda" i kako radiš odakle želiš i još uzimaš velike pare i kako to i oni mogu samo da kupe taj kurs i malo se potrude. Još nudiš brza rješenje, tipa da će to postići u 5 mjeseci rada, jer ako kažeš da se moraju truditi godinama, manje će ljudi kupiti. Valjda ljudi vole ta brza rješenja, lakše je uzeti čaj za mršavljenje nego se znojiti u teretani i mjesecima paziti na hranu. Ti gurui uglavnom uderaju i na emociju, pa ono "vidi kako vam je jadan život sad, morate raditi za nekog, ustajati u 6 ujutru, koja sedmica odmora pa opet za malu platu na posao". Ovo se zove prodavanje snova. Imaš stranog YouTubera Coffeezilla, on je raskrinkao te njihove gurue.
Pogledaj na Youtube kanal Anna's Analisys.
Dope_Man

#36091 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Dope_Man »

Nema se tu sta kontati, to je trenutna "zlatna groznica". Svi bi brzu lovu, pa su malo pametniji skontali da mogu zaraditi brzu lovu prodavajuci takvim ljudima suplju o tome kako zaraditi brzu lovu.
kakavdanakneiskustvu

#36092 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Gledam NBA tekmu Dallas- Philadelphia, na svakom ali svakom time outu pjesma na španskom jeziku,znam da je Dallas u Texasu koji graniči sa Mexicom,ali baš svaka pjesma da je na španskom jeziku, ne kontam nikako
Jack Be Nimble

#36093 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jack Be Nimble »

kakavdanakneiskustvu wrote: 03/03/2024 21:09 Gledam NBA tekmu Dallas- Philadelphia, na svakom ali svakom time outu pjesma na španskom jeziku,znam da je Dallas u Texasu koji graniči sa Mexicom,ali baš svaka pjesma da je na španskom jeziku, ne kontam nikako

Luka. Vole ga reperi is PR, sigurno su pjesme o njemu. Kao sto je Portland pustao Halida i Dubiozu. Ne znam ko jos igra za Dallas, mozda ima neko iz spanskog podrucja.
azurna_obala

#36094 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by azurna_obala »

Ćaća kupio petogodišnjaku dron i doveo ga u park da se igra, jebemti selo
zigzag

#36095 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zigzag »

hoće ćaće i plejstešn bebama kupiti
kakavdanakneiskustvu

#36096 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Jack Be Nimble wrote: 05/03/2024 14:42
kakavdanakneiskustvu wrote: 03/03/2024 21:09 Gledam NBA tekmu Dallas- Philadelphia, na svakom ali svakom time outu pjesma na španskom jeziku,znam da je Dallas u Texasu koji graniči sa Mexicom,ali baš svaka pjesma da je na španskom jeziku, ne kontam nikako

Luka. Vole ga reperi is PR, sigurno su pjesme o njemu. Kao sto je Portland pustao Halida i Dubiozu. Ne znam ko jos igra za Dallas, mozda ima neko iz spanskog podrucja.
nije portland svaki time out puštao halida i dubiozu
Jack Be Nimble

#36097 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jack Be Nimble »

Nije, ali pustao
kakavdanakneiskustvu wrote: 05/03/2024 18:06

Nije ni prije Jurkica, pa su poceli. Nije zbog Jurkica, nego pokusavaju ove sa prezimenima sa ic i vic privuci. Mozda Mavs pokusavaju privuci latino raju. Marketing je marketing.

A za vrijeme Jurke, svaki dan se vrtilo po fejsbuku kako Portland pusta nase pjesme. Moja mama koja nezna razliku izmedju kosarkaske i fudbalske lopte, znala je za Portland.
kakavdanakneiskustvu

#36098 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Jack Be Nimble wrote: 05/03/2024 23:00 Nije, ali pustao

Nije ni prije Jurkica, pa su poceli. Nije zbog Jurkica, nego pokusavaju ove sa prezimenima sa ic i vic privuci. Mozda Mavs pokusavaju privuci latino raju. Marketing je marketing.

A za vrijeme Jurke, svaki dan se vrtilo po fejsbuku kako Portland pusta nase pjesme. Moja mama koja nezna razliku izmedju kosarkaske i fudbalske lopte, znala je za Portland.
sve ok,ali nekako mi to previše,pa nije utakmica bila u Meksiku
Hakiz

#36099 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Hakiz »

kakavdanakneiskustvu wrote: 06/03/2024 08:06
Jack Be Nimble wrote: 05/03/2024 23:00 Nije, ali pustao

sve ok,ali nekako mi to previše,pa nije utakmica bila u Meksiku
Ma, kao da jeste :lol:
oldtajmer

#36100 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by oldtajmer »

ne kontam zasto su popularni toliko raznorazni gurui,lajf koucovi i sl .
evo novi primjer ublehasa

Post Reply