FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
PM72

#7501 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by PM72 »

suspect_zero wrote: 24/02/2024 19:06
mirota wrote: 24/02/2024 08:01 procitao sam Blank, Stukan me odusevio, kako iskreno prica o dnu na kojem je dugo bio, kako nista ne uljepsava i kako je uspio da se izbori. Svaka cast i emisiju treba mladjima pustati da ne pomisle na droge...odlican intervju, uzivao sam
Da, knjiga čitljiva....nije dubokoumna pa da moraš kontati šta je pisac htio reći....pročitaš za dan kao "Mi djeca sa kolodvora zoo"......samo ima nekih nelogičnih opisa, oni koji su bili ovdje za vrijeme agresije skontat će, kolega @PM72 to bolje zna objasniti.
Nemam ništa protiv Feđe, rijetko ko se izvuče iz tih govana....ustvari nikada se ne izvuku, vazda je "rovac" prisutan, samo mu se odupiru.....nađu neku novu "drogu" koja nije štetna.

Onako kada ga posmatram dok priča, verbalna i neverbalna komunikacija....šta znam, imam neku šuhvu da će opet skuhat jedan (šta će mi biti, jak sam ja) šut. :oops: .....fakat bih voljela da mi je sumnja samo budalaština u mojoj glavi.
Knjigu pročitao...mjesta i jedinice koje on opisuje jednostavno ne postoje.
NediM17

#7502 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by NediM17 »

Shemso gost.
suspect_zero

#7503 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by suspect_zero »

JoseMujica wrote: 24/02/2024 19:11 Feđa je iskren i mjesto što čovjeka pljujete učite na njegovim greškama.

Trenutno od Feđe nema čistijeg čovjeka...čak ni alkohol ne konzumira
Uh što ga ti pretjera :lol: .....de ba, odvadi malo.
Sarkastičan si jelde :D
redhat

#7504 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by redhat »

Šemso ima karizmu drvene štokrle.......ko njega bude vidio kao rješenje i budućnost treba ozbiljno da se preispita.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#7505 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by JoseMujica »

suspect_zero wrote: 24/02/2024 19:17
JoseMujica wrote: 24/02/2024 19:11 Feđa je iskren i mjesto što čovjeka pljujete učite na njegovim greškama.

Trenutno od Feđe nema čistijeg čovjeka...čak ni alkohol ne konzumira
Uh što ga ti pretjera :lol: .....de ba, odvadi malo.
Sarkastičan si jelde :D
nisam tita mi

Feđa čist 100% nularicu čovjek pije

zadao se u posao i u žirokopter

ozbiljniji je i pouzdaniji čovjek nego ja
n+1

#7506 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by n+1 »

PM72 wrote: 24/02/2024 19:11
mirota wrote: 24/02/2024 08:01 procitao sam Blank, Stukan me odusevio, kako iskreno prica o dnu na kojem je dugo bio, kako nista ne uljepsava i kako je uspio da se izbori. Svaka cast i emisiju treba mladjima pustati da ne pomisle na droge...odlican intervju, uzivao sam
Da, knjiga čitljiva....nije dubokoumna pa da moraš kontati šta je pisac htio reći....pročitaš za dan kao "Mi djeca sa kolodvora zoo"......samo ima nekih nelogičnih opisa, oni koji su bili ovdje za vrijeme agresije skontat će, kolega @PM72 to bolje zna objasniti.
Nemam ništa protiv Feđe, rijetko ko se izvuče iz tih govana....ustvari nikada se ne izvuku, vazda je "rovac" prisutan, samo mu se odupiru.....nađu neku novu "drogu" koja nije štetna.

Onako kada ga posmatram dok priča, verbalna i neverbalna komunikacija....šta znam, imam neku šuhvu da će opet skuhat jedan (šta će mi biti, jak sam ja) šut. :oops: .....fakat bih voljela da mi je sumnja samo budalaština u mojoj glavi.
:thumbup: Ublehaš.
nekome

#7507 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nekome »

jel ovo jos jedan koji ce napokon zaustaviti sunovrat drzave i drustva i napokon nas navesti na pravi put kako bi napokon prestali sa ovima sto ne znaju sta rade i nam pokazati ili ako nista dati sansu da odaberemo nekoga da nas izvadi iz govana inace ce sve biti gotovo 3h nakon izbora i onda smo nepovratno (do sljedecih izbora) izgubljeni
zippoo87

#7508 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by zippoo87 »

Sve sto je otpalo od karcenogen tkiva SDA je takodjer kancerogeno.
Okupio oko sebe stari SDA skart i kao "nova" stranka :lol: :lol: :lol:
Evo sada ču da je ubacio u stranku i mog komsiju Muhameda Ibrahimovica :lol:
O majko.
Adriatic

#7509 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Adriatic »

Jedan SDA-ovac jedna stranka :lol:
Hoće li i ovaj kao Konaković pričati da je SDA bila sve do sada poštena, ali više nije pa je izašao? :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#7510 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

Konakovic ih je i srusio.
mayab

#7511 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by mayab »

redhat wrote: 24/02/2024 19:18 Šemso ima karizmu drvene štokrle.......ko njega bude vidio kao rješenje i budućnost treba ozbiljno da se preispita.
Šemsina stranka neće biti ni tamo ni vamo , kako reče , e pa Šemso mislim da to nije pametno, nego daj se odmah profiliraj, jesi li sa vlasti ili sa opozicijom!
Vidim nije zadovoljan trojkom, isto kao da slušam Baketa !
I naravno , pozicionirani su kao stranka CENTRA ( a šta drugo očekivati :lol: )
I , da rekao je i "priprijetio" kako će on dodigu odgovoriti kao treba , samo dok se nešto prokontaju :lol: čak je i pokazao kažiprst Image
Ne znam , niti smrdi niti miriše , a najmanje volim upravo to što ne želi da se izjasni :|
redhat

#7512 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by redhat »

mayab wrote: 25/02/2024 09:38
redhat wrote: 24/02/2024 19:18 Šemso ima karizmu drvene štokrle.......ko njega bude vidio kao rješenje i budućnost treba ozbiljno da se preispita.
Šemsina stranka neće biti ni tamo ni vamo , kako reče , e pa Šemso mislim da to nije pametno, nego daj se odmah profiliraj, jesi li sa vlasti ili sa opozicijom!
I , da rekao je i "priprijetio" kako će on dodigu odgovoriti kao treba , samo dok se nešto prokontaju :lol: čak je i pokazao kažiprst Image
Ne znam , niti smrdi niti miriše , a najmanje volim upravo to što ne želi da se izjasni :|
Svi će se oni Dodi nagovoriti, do sad su se 20 godina spremali da mu šuknu ali sad su spremni, haman, uskoro...sabur.
Šta je sa FBiH , tu nema dode a sve se raspada? Ko je tu kriv?
Teško je biti blijeđi i manje zanimljvi od raznih Genjaca pa i Zvizdića ali Šemso odnosi prvu nagradu.
Tromblon

#7513 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Tromblon »

PM72 wrote: 24/02/2024 19:11

Frajer je sve nalagao, izmjenio događaje, prilagodio ih svojoj koristi. Šatro ga iranci obučavali 92, dajte molim vas. O Mirni neću da govorim. Ne znam kako spava poslije tog što je napisao.

Jedino što se izbiriko malo ko glumac.
nekome

#7514 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nekome »

mayab wrote: 25/02/2024 09:38
I , da rekao je i "priprijetio" kako će on dodigu odgovoriti kao treba , samo dok se nešto prokontaju :lol: čak je i pokazao kažiprst
pa ovo su najbolji trenutci za nove stranke i manje stranke... imas moc za prevagu pa onda ko vise/bolje ponudi, prevagnes, najprofitabilniji momenti :)
Haris033

#7515 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Haris033 »

Tromblon wrote: 25/02/2024 10:19 Frajer je sve nalagao, izmjenio događaje, prilagodio ih svojoj koristi. Šatro ga iranci obučavali 92, dajte molim vas. O Mirni neću da govorim. Ne znam kako spava poslije tog što je napisao.
Tako je.
Niko ne zna lagati kao narkomani. :-)
Sponzor je njemu knjigu dobro upakovao i objavio, a onda zajedno ubiru plodove..

A što se tiče Iranaca, oni su BiH došli tek u ljeto ‘94. Imao obuku kod njih. Btw, ti ljudi uopšte nisu poput drugih arapa. Pozitivno sam se iznenadio njihovom razmišljanju, te kako su obrazovani, urbani, a o vojnim sposobnostima da ne pričam.. Da nisam lično doživio, ne bi vjerovao..

A Štuka kao glumac, na nivou Ermina Sijamije.. Ublehe obojica.
Maca je za njih obojicu, Anthony Hopkins :izet:
Bitvin

#7516 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Bitvin »

Zanimljivo je da nikad niko nije potvrdio bilo šta iz Feđine knjige. Jebi ga, ja da sam bio vojnik i napisao knjigu o tome, neko od mojih suboraca bi napisao neki predgovor, komentar, kritiku, prisustvovao promocijama. Ali ne, Feđa je u tome solo. Pročitao sam knjigu i pratio neke njegove intervjue, sumnja je došla i ostala.
nivla

#7517 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nivla »

Bitvin wrote: 25/02/2024 19:12 Zanimljivo je da nikad niko nije potvrdio bilo šta iz Feđine knjige. Jebi ga, ja da sam bio vojnik i napisao knjigu o tome, neko od mojih suboraca bi napisao neki predgovor, komentar, kritiku, prisustvovao promocijama. Ali ne, Feđa je u tome solo. Pročitao sam knjigu i pratio neke njegove intervjue, sumnja je došla i ostala.
pa alijin snajperista, radio samostalno
Edin H.

#7518 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Edin H. »

Haris033 wrote: 25/02/2024 18:55
Tromblon wrote: 25/02/2024 10:19 Frajer je sve nalagao, izmjenio događaje, prilagodio ih svojoj koristi. Šatro ga iranci obučavali 92, dajte molim vas. O Mirni neću da govorim. Ne znam kako spava poslije tog što je napisao.
Tako je.
Sponzor je njemu knjigu dobro upakovao i objavio, a onda zajedno ubiru plodove..

A što se tiče Iranaca, oni su BiH došli tek u ljeto ‘94. Imao obuku kod njih. Btw, ti ljudi uopšte nisu poput drugih arapa. Pozitivno sam se iznenadio njihovom razmišljanju, te kako su obrazovani, urbani, a o vojnim sposobnostima da ne pričam.. Da nisam lično doživio, ne bi vjerovao..

U ljeto 93. Su došli mudžahedini, ja ih vidio na Alipašinom, pomislih ode ovo sve do đavola, ko ove pusti.

A malo prije toga sam razgovarao prvi put sa novinarima IRNE, počeli oni nešto kao sa pričom zašto se Alija ne izjavi da se bori za islamsku BiH, pošaljem ih u džamiju, tamo će valjda naći neke istomišljenike.
Valjda su nakon toga došli Iranci o kojima ti govoriš,

E sad, da su Feđu trenirali 92., sigurno nisu, možda je ponegdje možda bio koji strani student, ali valjda je htio da istakne šta se poslije dešavalo, a s obzirom da se već demobilisao nije mogao ubaciti u vremenski kontekst.
black

#7519 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by black »

Haris033 wrote: 25/02/2024 18:55 Btw, ti ljudi uopšte nisu poput drugih arapa. Pozitivno sam se iznenadio njihovom razmišljanju, te kako su obrazovani, urbani, a o vojnim sposobnostima da ne pričam.. Da nisam lično doživio, ne bi vjerovao..
naravno da nisu 'poput drugih arapa' naprosto zato sto su oni perzijanci :mrgreen:

a fedja tipicno razmazeno dijete imucnih roditelja, namasto je svasta ali....najkrace, kako vec rekose, ublehas
Haris033

#7520 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Haris033 »

Edin H. wrote: 25/02/2024 20:32U ljeto 93. Su došli mudžahedini, ja ih vidio na Alipašinom, pomislih ode ovo sve do đavola, ko ove pusti..
Otišli smo malo u off :-D

Ti mudžahedini sa Irancima nemaju nikakve veze. Fakat, ostaje enigma kako su mudžahedini ušli u BiH i zbog čega? Namjerno su ubačeni preko Hr kako bi se u budućnosti stvorila slika da su se Bošnjaci borili za Islamsku državi, jer do njihove pojave u BiH se vodio pravi narodno-oslobodilački rat ARBiH protiv mnogo jačeg okupatora JNA i srbijanskih paravojnih jedinica, kao i HVO-a i Hr vojske. Sredinom ‘94 počelo je smjenjivanje generala hrvatske i srpske nacionalnisti, a onda su počela dezeterstva istih, uglavnom iskakanjem iz kamiona u Kiseljaku, Kreševu..

A Iranci.. Njih nekoliko došlo zajedno sa kamionima u kojima su bile Alpha uniforme, dugi hekleri, NATO KZ sistemi veze, Hr lunch paketi.. Tada je Iran bio u najboljim odnosima sa SAD.
Nisu to primitivni ljudi sa dugim bradama i maramama, koji tekbiraju i sl. Došli, obučili i vratili se kući. Nisu učestvovali niti u jednoj akciji.
hamos

#7521 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by hamos »

Haris033 wrote: 25/02/2024 21:22
Edin H. wrote: 25/02/2024 20:32U ljeto 93. Su došli mudžahedini, ja ih vidio na Alipašinom, pomislih ode ovo sve do đavola, ko ove pusti..

Ti mudžahedini sa Irancima nemaju nikakve veze. Fakat, ostaje enigma kako su mudžahedini ušli u BiH i zbog čega? Namjerno su ubačeni preko Hr kako bi se u budućnosti stvorila slika da su se Bošnjaci borili za Islamsku državi, jer do njihove pojave u BiH se vodio pravi narodno-oslobodilački rat ARBiH protiv mnogo jačeg okupatora JNA i srbijanskih paravojnih jedinica, kao i HVO-a i Hr vojske. Sredinom ‘94 počelo je smjenjivanje generala hrvatske i srpske nacionalnisti, a onda su počela dezeterstva istih, uglavnom iskakanjem iz kamiona u Kiseljaku, Kreševu..

A Iranci.. Njih nekoliko došlo zajedno sa kamionima u kojima su bile Alpha uniforme, dugi hekleri, NATO KZ sistemi veze, Hr lunch paketi.. Tada je Iran bio u najboljim odnosima sa SAD.
Nisu to primitivni ljudi sa dugim bradama i maramama, koji tekbiraju i sl. Došli, obučili i vratili se kući. Nisu učestvovali niti u jednoj akciji.
a sta se radi danas, sa masovnim dolaskom turskih studenata, arapa u bosnjackim dijelovima drzave? ista politika
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#7522 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by PreWiBa »

hamos wrote: 25/02/2024 21:50

a sta se radi danas, sa masovnim dolaskom turskih studenata, arapa u bosnjackim dijelovima drzave? ista politika
Uzimaju se pare, i to veoma dobre pare :thumbup:
n+1

#7523 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by n+1 »

Edin H. wrote: 25/02/2024 20:32
Haris033 wrote: 25/02/2024 18:55
Tako je.

U ljeto 93. Su došli mudžahedini, ja ih vidio na Alipašinom, pomislih ode ovo sve do đavola, ko ove pusti.

A malo prije toga sam razgovarao prvi put sa novinarima IRNE, počeli oni nešto kao sa pričom zašto se Alija ne izjavi da se bori za islamsku BiH, pošaljem ih u džamiju, tamo će valjda naći neke istomišljenike.
Valjda su nakon toga došli Iranci o kojima ti govoriš,

E sad, da su Feđu trenirali 92., sigurno nisu, možda je ponegdje možda bio koji strani student, ali valjda je htio da istakne šta se poslije dešavalo, a s obzirom da se već demobilisao nije mogao ubaciti u vremenski kontekst.
Drugim riječima, kada su ovdje došli mudžehedini/Iranci, on se već drogirao po Njemačkoj. Arapa (demobilisanog) je mogao vidjeti eventualno iza rata, nakon što se Feđa vratio iz Njemačke da nam objasni s kim i kako smo ratovali, dok se on drogirao po Njemačkoj.

Potom se nastavio drogirati na račun poreskih obveznika države koju, kako voli reći, nije vrijedilo braniti, ali joj je vrijedilo (i još uvijek vrijedi) uzimati novac.
hamos

#7524 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by hamos »

sehohari wrote: 25/02/2024 21:53

Ko uzima pare ? I jel vrijedi toga da nam nasele i naprave i cetvrtu manjinu?
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#7525 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by PreWiBa »

hamos wrote: 25/02/2024 21:57
sehohari wrote: 25/02/2024 21:53

Ko uzima pare ? I jel vrijedi toga da nam nasele i naprave i cetvrtu manjinu?
Svako ko zna zaraditi.
Čuj naseljavanje, ljudi sebi ovdje prave vikendice.

Dajem 100 maraka ako si ikada vidio više od pet turista iz zaljeva, a kamoli pričao s njima.
Locked