Ne, to što si ti radio je samo da si branio svoj argument.JohnnyS wrote: ↑25/02/2024 13:22Doslovno sam upis iza napisao da nikad ne bih tu gradio kazalište, nego bih stavio trg ili park.sehohari wrote: ↑25/02/2024 13:17Vidi se da se ipak radi o dva različita svijeta.JohnnyS wrote: ↑25/02/2024 06:09
A ništa onda, to vratiti islamskoj zajednici, a partizu biskupiji i gotovo.
Ali bi širitelj mržnje i ekstremist iz redova samozvane građanske stranke ostavio partizansko groblje na otetoj zemlji, a tu bi gradio interkulturalni centar baziran na izučavanju Rumijeve Mesnevije. Pa nećemo se tako, što bi prijetećim tonom rekao ovaj neki email, dječaci igrati
Čak i ti kao neko ko naginje lijevo indirektno braniš HDZ, izvukavši iz rukava nešto treće u diskusiji.
U biti, ti se ne razlikuješ od Kajana kojeg voliš kritikovati, i ti nebi nikad sam počeo da daš neku kritiku na gradnju HNK ili kada bi na mjestu gdje IZ hoće sada da napravi svoj centar pravili novu katedralu.
I svakako mislim kako je pogreška raditi u Mostaru bilo što, a da može uzburkati "drugu stranu" uključujući i to kazalište
Kao prvo, ja kritikujem što ti sam nikada ovdje samoinicijativno ne pišeš o tome, već tek onda kada neko prozove drugu stranu pišeš nešto tipa "eto, da se mene pita, ja tu svakako ne bih gradio X", a onda u idućem dijelu posta nastavljaš "ali eto, pošto se ni nešto na Partizanskom groblju me može riješiti, može biti i HNK".
I tako u većini diskusija radiš.
Kao lafo ti nisi za to, ali na kraju uvijek braniš "svoje", i HNK, i ultra-mega zvonik, i šta sve ne.
Ne kažem da trebaš imati isto mišljenje ovdje, forum je, ali kada imamo Trubu i Novaka možemo i sve ostalo "trpiti", ne moraš nam svoje mišljenje upakivati u neki celofan.