Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
velaxsa
#42101 Re: Utakmice.
Ja mislim da se Rozmanu i ovoj upravi bas dalo dovoljno vremena i podrske, kao i Dudicu prije toga. Uz uslove koje imamo i podrsku koju su dobili ovako se ponasati na terenu...nije u pitanju poraz, nego nacin na koji smo porazeni. Ovolika bezvoljnost, sebičnost, bezobrazluk, neprofesionalnost nakon tek odradjenih priprema u vrhunskim uslovima...koje je opravdanje??? Umor? Neuigranost? Ne poznaju se igraci? Nesto im fali? Neko ih naruzio? Nasekirao? Ne vidjeh da se ijedan danas mnogo nasekirao zbog ovakve igre i predstave. Ne mogu da shvatim kako ihrace nije stid da se ovako ponasaju. Pa ja na terminu kad zabrljam izvinim se saigracima i nastojim ispraviti ili nadoknaditi stetu. Ono se zajebava po terenu...da sebi za pravo da radi sta hoce, a ne ono sto tim trazi ili ocekuje...amaterizam za ogromne pare ...Trebalo bi napraviti kompilaciju svih kornera koje smo danas izveli...ne bi go dali iz kornera i da nema protivnickih igraca u 16...svaka je preletjela 16, otisla u gol out ili direktno golmanu u ruke...
-
Paradox76
#42102 Re: Utakmice.
Sve napisano u dva posta.
Svaka čast.
Jesmo li trenutno totalno loši?
Jesmo.
Imamo li igru?
Nemamo.
Zašto izgledaju bezvoljno i bez ikakve ideje?
Niko ne zna.
Može li trener zabraniti nekome da uradi dobar pas, dribling, odvajanje bez lopte, prići bliže igraču kojeg čuvaš, napraviti dobar centaršut?
Ne može.
Može li konačno početi kažnjavati indolentnost?
MOŽE I MORA.
- Logovan
#42103 Re: Utakmice.
Ma prije bih rekao da smo k'o narod takav. Evo ti primjer reprezentacije. Čim se izgube bodovi tamo gdje nisu trebali odmah je neki belaj. Mogao je nama ovo biti prvi poraz opet bi se nešto slično slušalo. U manjoj mjeri naravno, ali bi bilo.
Ostaviti Rožmana. Kakvo tjeranje, gluposti su to.
-
last mohicans
#42104 Re: Utakmice.
Sve stoji, ali rezultati gdje si od zadnje četri u ligi, tri izgubio, od toga dvije sa po tri gola u kojima si dao samo jedan. U kupu, u regularnom dijelu nisi mogao proći drugoligaša,nego na penale uz golmanove zasluge, a ne sto smo svaki zabili. Sve skupa, u svim takmičenjima, 1/1/3. To je poražavajuća statistika za ono čemu mi težimo, kako naš trener kaže. Ali to je rekao nakon svake utakmice koju smo loše odigrali. Neke utakmice koje smo i dobili, nismo ni tu bili na onom levelu na kojem "težimo",nego se pobjedama nije gledalo u zube. Mislim da je dosta kredita ispucao, naredne tri su ključne.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#42105 Re: Utakmice.
I ponovo...F&N wrote: ↑11/02/2024 15:20 Znaci igra kao i u prvom dijelu ce se svoditi dodaj loptu do ova 3 u napadu pa sta oni skontaju.
Ni igre ni koncepcije.
Mi ne mozemo 3 pasa po zemlji sastaviti o cemu da pricamo dalje.
Koji kurac ono rade na tim pripremama, sta uigravaju, sta treniraju. Bgm bolje te pare u pomozi.ba da smo dali, bolje bi nam se vratilo.
Treneru se dalo sasvim dovoljno vremena da pokaze da ima neku ideju neku koncepciju nesto.
I sam je rekao da cemo na proljece moci vidjeti tu zeljenu igru... Evo je li to ta zeljena igra?
Ni igre, ni trke. Ni akcija, ma nista.
Bolje bi prosli da smo se povukli i igrali na kontre.
-
last mohicans
#42106 Re: Utakmice.
U tom je kvaka, nego se raji podvaljuju muda pod bubrege. Po fensi društvenim mrezama smo pretekli Balkan, a na terenu klinac od ovce. Koliko god smo toksična sredina, pa i taj prokleti istok, ne možes ti raji prodavati maglu. Nije fudbal neka filozofija, raja gleda i vidi nemoć i patnju. Mi ne stvarmo šanse, niti imamo igru. Mi smo se hudnici danas bjesomučno dodavali, uglavnom na našoj polovini ili na centru, bez ikakvog uticaja na igru i okomitost. Rozman nudi neke floskule kao odgovore, a u suštini nema prave odgovore na ovo. Ja sam gledao i press. Poprilično je drzak bio, a novinari ne baš tako dušmanski nastrojeni. I ta gesta prema istoku, je li gestikulirao šutnju ili je čačkao nos, nije mu trebalo, prihvati zvizduke, najodgovorniji si, odglumi da te ne pogađa i daj aplauz iako se ne slažeš. Čovječe, mi obaramo sve negativne rekorde još od Dudića, pa ovi govnari nas od 2009 nisu dobili, ne zato što su lošiji, nego što smo mi baš igrali za Vedrana, krv pišali. I taj segment je danas popišan.Paradox76 wrote: ↑18/02/2024 21:55Sve napisano u dva posta.
Svaka čast.
Jesmo li trenutno totalno loši?
Jesmo.
Imamo li igru?
Nemamo.
Zašto izgledaju bezvoljno i bez ikakve ideje?
Niko ne zna.
Može li trener zabraniti nekome da uradi dobar pas, dribling, odvajanje bez lopte, prići bliže igraču kojeg čuvaš, napraviti dobar centaršut?
Ne može.
Može li konačno početi kažnjavati indolentnost?
MOŽE I MORA.
Last edited by last mohicans on 18/02/2024 22:20, edited 1 time in total.
- omega369
#42107 Re: Utakmice.
Ma jok, husrefu na koljenima pod pendzer ne bi li se smilovao. Ako ne, ugasiti klub odmah...Logovan wrote: ↑18/02/2024 22:01Ma prije bih rekao da smo k'o narod takav. Evo ti primjer reprezentacije. Čim se izgube bodovi tamo gdje nisu trebali odmah je neki belaj. Mogao je nama ovo biti prvi poraz opet bi se nešto slično slušalo. U manjoj mjeri naravno, ali bi bilo.
Zbog toga i jesmo toksicni
Sad ozbiljno. Da Mirvic ima mozga uveo bi kakve sankcije. Znaci, ne trener da kaznjava pa da se okrenu protiv njega, nego gazda
-
internazionale
#42108 Re: Utakmice.
omega369 wrote: ↑18/02/2024 22:19Ma jok, husrefu na koljenima pod pendzer ne bi li se smilovao. Ako ne, ugasiti klub odmah...Logovan wrote: ↑18/02/2024 22:01Ma prije bih rekao da smo k'o narod takav. Evo ti primjer reprezentacije. Čim se izgube bodovi tamo gdje nisu trebali odmah je neki belaj. Mogao je nama ovo biti prvi poraz opet bi se nešto slično slušalo. U manjoj mjeri naravno, ali bi bilo.
Sad ozbiljno. Da Mirvic ima mozga uveo bi kakve sankcije. Znaci, ne trener da kaznjava pa da se okrenu protiv njega, nego gazda
Ti si jedan od toksičnih, vidiš kako si se prepozno.
Iskupite se, pod pendžer i molite babuku da oprosti neznalicama. Ne bi li nam se zvijezde i horoskopi, mjeseĉeve mijene... poklopili pa da zavrsimo 3-4 i evropu izborimo
-
svi u napad
#42109 Re: Utakmice.
Pa ja stvarno ne znam kakve pojedinci imaju kriterije. Jel Musemic otjeran kad je zijanio 3:0. Jesmo li se krvi napili Dudicu nakon nekoliko poraza a gledajuci objektivno ima li smo bolju igru nego danas i stvarali smo sanse a sad ih samo mozes vidjeti ako pogledas vremeplov tj. snimke starog Saraj´va. Nije problem izgubiti gubi i Real al izgubiti 3 tekme a sanse nisi napravio ili kako neko rece mi iz kornera ili prekida ne bi dali ni kad ne bi bilo proivnika u 16 metara. Jel isti ovaj trener govorio kako ce sve biti drukcije nakon priprema i moram priznati da je covjek kad bolje razmislim skroz u pravu. Nema igre, nema sansi, nema odbrane, nema nicega. Zaista je sve drukcije. Gledam druge ekipe iz lige i svaka ama bas svaka napravi bar jednu sansu a mi nista. I sto je najgore on umjesto da se poklopi po usima i moli za oprost usutkuje raju i prepotentno brani poraz sa posjedom lopte koju je imao zahvaljujuci svom ljubimcu Julardziji koji od igraca poznaje samo Djurickovica i Anicica i samo njima ko malo dijete dodaje loptu.
Danas gledam na tv intervju sa direktorom Lokomotive iz Zg koji objasnjava kako su postigli to sto su postigli i na kraju objasni da bivsi igraci koji se bave fudbalom moraju uciti tj. skolovati se jer u poslu je nebitno kakv si igrac bio. Covjek cuda zajedno sa Mamicem napravio, bio instruktor u NSH milina ga slusati i onda se sjetis ko ti je direktor najveceg kluba u BiH i jednostavno se zapitas otkud on tu. Onda se sjetis cuvene izreke "obrazovanog" direktora i danasnje zajebancije na tu temu kockastih.
Na kraju jos jednom jebem sve na svijetu onom ko je kupio kupio ustaske dresove nasem klubu i u kojima su danas na otvorenju sezone kao domacini istrcali na teren. Jos mi je veca muka kad Logovani objasni da je to treca garnitura dresova i oni bjednici izadju danas u njima protiv pravih ustasa. Sram svakog od onih ko je u kupovini istih ucestvovao i jos veci sram onog ko je danas donio odluku da istrce u ovim dresovima.
Danas gledam na tv intervju sa direktorom Lokomotive iz Zg koji objasnjava kako su postigli to sto su postigli i na kraju objasni da bivsi igraci koji se bave fudbalom moraju uciti tj. skolovati se jer u poslu je nebitno kakv si igrac bio. Covjek cuda zajedno sa Mamicem napravio, bio instruktor u NSH milina ga slusati i onda se sjetis ko ti je direktor najveceg kluba u BiH i jednostavno se zapitas otkud on tu. Onda se sjetis cuvene izreke "obrazovanog" direktora i danasnje zajebancije na tu temu kockastih.
Na kraju jos jednom jebem sve na svijetu onom ko je kupio kupio ustaske dresove nasem klubu i u kojima su danas na otvorenju sezone kao domacini istrcali na teren. Jos mi je veca muka kad Logovani objasni da je to treca garnitura dresova i oni bjednici izadju danas u njima protiv pravih ustasa. Sram svakog od onih ko je u kupovini istih ucestvovao i jos veci sram onog ko je danas donio odluku da istrce u ovim dresovima.
-
Adobeg
#42110 Re: Utakmice.
Covjek nije kapacitet za Sarajevo vrijeme ce pokazati,tjeraju se igraci koji nisu po njegovoj zamisli i taktici.Serbecic ima gresaka ali covjek trci ko navijen,avramovski borben isto,balta vrlodobar,vrancic covjek poteza stane na loptu,eto mu ovi danas koji se nisu u putu sreli katastrofa.
- shalla
#42111 Re: Utakmice.
Oj kako smo danas bili spori i bezidejni
Doduše, slično kao i u Tuzli...
Imamo 3 lijeva beka, ne možeš od sva 3 jednog napraviti. 2 desna beka, estagfirullah i estagfirullah²... Doveli ovog Matanovića, frajer sporiji od onih igrača stonog fudbala... Ziljkiću i Penarandi trebaju 4 lopte i 2x širi stadion da bi nešto uspjeli izvesti...
Mogao bih i dalje ali nema potrebe...
Doduše, slično kao i u Tuzli...
Imamo 3 lijeva beka, ne možeš od sva 3 jednog napraviti. 2 desna beka, estagfirullah i estagfirullah²... Doveli ovog Matanovića, frajer sporiji od onih igrača stonog fudbala... Ziljkiću i Penarandi trebaju 4 lopte i 2x širi stadion da bi nešto uspjeli izvesti...
Mogao bih i dalje ali nema potrebe...
-
last mohicans
#42112 Re: Utakmice.
Koja je enigma sa Ziljkićem, on je jos lošiji nego jesenas? On njega u ovako bitnoj utakmici stavlja kao kobiva neko iznenađenje, jes vala, samom Ziljkiću je bilo iznenđenje sto je u prvih 11. Kakve glupsti je pravio, umalo gol ne popismo radi njega, dva, tri zakucavanja u igrače, pogrešne pasove, nabijanje lopti...Hajde da ne hejtam samo njega, podjednako su svi loši bili.
- fwh
#42113 Re: Utakmice.

Nema napretka bez halala od Husrefa. Nepravdu, na bi-gajri'-hak, prema njemu, FKS dugo će još plaćati.
- omega369
#42114 Re: Utakmice.
Arife sine, povedi stado ne bi li se sta poklopilointernazionale wrote: ↑18/02/2024 22:48omega369 wrote: ↑18/02/2024 22:19Ma jok, husrefu na koljenima pod pendzer ne bi li se smilovao. Ako ne, ugasiti klub odmah...Logovan wrote: ↑18/02/2024 22:01
Ma prije bih rekao da smo k'o narod takav. Evo ti primjer reprezentacije. Čim se izgube bodovi tamo gdje nisu trebali odmah je neki belaj. Mogao je nama ovo biti prvi poraz opet bi se nešto slično slušalo. U manjoj mjeri naravno, ali bi bilo.
Sad ozbiljno. Da Mirvic ima mozga uveo bi kakve sankcije. Znaci, ne trener da kaznjava pa da se okrenu protiv njega, nego gazdaUpravo to
Iskupite se, pod pendžer i molite babuku da oprosti neznalicama. Ne bi li nam se zvijezde i horoskopi, mjeseĉeve mijene... poklopili pa da zavrsimo 3-4 i evropu izborimo
Ali, pazi ti mozgova, kompletan fudbal se vrti oko husrefa, pa to nema ni u tanzaniji. Samo zakljucati klub, jedino rjesenje
Jesi li gadjao igrace sirokog? Hajde priznaj
-
internazionale
#42115 Re: Utakmice.
Pravo da ti kažem ja čekam Rožmana da osvoji duplu krunu pa da počnem hajku i jebavanje majki. Jbg vidio od nekih teletabisaomega369 wrote: ↑19/02/2024 14:03Arife sine, povedi stado ne bi li se sta poklopilointernazionale wrote: ↑18/02/2024 22:48Upravo to
Iskupite se, pod pendžer i molite babuku da oprosti neznalicama. Ne bi li nam se zvijezde i horoskopi, mjeseĉeve mijene... poklopili pa da zavrsimo 3-4 i evropu izborimo![]()
Ali, pazi ti mozgova, kompletan fudbal se vrti oko husrefa, pa to nema ni u tanzaniji. Samo zakljucati klub, jedino rjesenje
Jesi li gadjao igrace sirokog? Hajde priznaj
Ali daj Bože da dočekam. Ništa, ostaviću djeci u amanet.
Nego ti što prije iskupi istomišljenike i pravac Husrefu pod pendžer. Čuo si od Peljte kad čovjek ide na trčanje pa ga presretnite i ljubite mu noge znojave i sve ponavljajte "ja sam magarac, Husrefe oprosti"...
- Logovan
#42116 Re: Utakmice.
Subota, 24. februar:
13:00 Zvijezda 09 - Sarajevo
-
mond
#42117 Re: Utakmice.
Ploditi ćemo Zvijezdu sa 0:0 il neki čajnoslu gol ka u Posušju. 
- omega369
#42118 Re: Utakmice.
Hebote, pored ovih nasih lobotomaca ni Klopp ne bi nista osvojio...i njemu bi se husref takario na glavu poslije druge utakmice

- Logovan
-
Adobeg
-
last mohicans
#42121 Re: Utakmice.
Eto klupirani Pena, Julardzija i Mehmedović, trebao je i Ziljkića još.

- Dinostula
#42122 Re: Utakmice.
Realno Andjusic bi trebao umjesto dupeuvlakaca Ziljke ali eto.last mohicans wrote: ↑24/02/2024 12:07 Eto klupirani Pena, Julardzija i Mehmedović, trebao je i Ziljkića još.
![]()
- Logovan
#42123 Re: Utakmice.
Hajde što je Ziljkić u prvih 11, ali on je još i kapiten. 
-
Paradox76
#42124 Re: Utakmice.
Sastav koji sam vidio na treningu.
Igraj bordo bijeli !!!
Igraj bordo bijeli !!!
-
Paradox76
#42125 Re: Utakmice.
Mehmedovic nije igrao protiv Listice, klupirani su Beganovic, Kapetanović, Julardžija i Penaranda.last mohicans wrote: ↑24/02/2024 12:07 Eto klupirani Pena, Julardzija i Mehmedović, trebao je i Ziljkića još.
![]()