Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zdravo ljudi, htio bih da pitam u vezi halo mreze. Mojoj majci je dosta vise BH Telekoma sto stalno kredit skidaju svaki mjesec pa je ona spominjala prebaciti se u halo mrezu pa bih htio provjeriti par stvari prije nego sto joj pomognem s tim. Da li halo skida kredit mjesecno kao BH Telekom ili ne? Da li se prebacanjem broja u halo broj ostavlja isti, tj. nista od njega se ni mijenja pa cak ni pozivni?
Pennywho wrote: ↑22/02/2024 10:54
Zdravo ljudi, htio bih da pitam u vezi halo mreze. Mojoj majci je dosta vise BH Telekoma sto stalno kredit skidaju svaki mjesec pa je ona spominjala prebaciti se u halo mrezu pa bih htio provjeriti par stvari prije nego sto joj pomognem s tim. Da li halo skida kredit mjesecno kao BH Telekom ili ne? Da li se prebacanjem broja u halo broj ostavlja isti, tj. nista od njega se ni mijenja pa cak ni pozivni?
Pennywho wrote: ↑22/02/2024 10:54
Skida, ali i nadoknadi. 10% na manjim dopunama. Na 10 KM daje oko 1 KM.
Meni stara nakon 2 ili 3 godine kao korisnik Haloo TO sada dobija više para na račun kao bonus kredita šta sam prethodno spomenuo.
tap3ah75 wrote: ↑22/02/2024 11:38
+ možeš sačuvati broj
kod mene ima haloo broj počinje sa 061
Nisam ovo znao. Mi, ja i stara furamo oba operatera. Kad skupi kredit na BH telecom prebacim sebi na svoju BH telecom karticu kredit njen i uzmem sebi jedinice.
Nije to loše... 3x GB na pretplati.
Ipak, mislim da su pretplate, cjenovno mogle biti niže. Smatram da bi pretplata od 25KM bez uzimanja telefona, trebala biti ako ne ispod, onda minimum 20KM.
Sve u svemu, dobro je to sve... Svako će sebi naći šta mu odgovara i akcije se trebaju mijenjati i često dešavati jer to je tržište.
3x više GB na haloo pretplata tarifama, u svim varjantama (sim only i uz telefon)...
https://pretplata.haloo.ba/promo-ponude
Ako i ima neko na pretplati HT Eronet-a, ne vidim razlog da više bude tamo. Tarife cjenovno iste ili čak povoljnije u haloo a nude više + neograničen internet po nižoj brzini protoka koji je HT Eronet ukinuo.
bogata_sirotinja wrote: ↑23/02/2024 14:30
Nije to loše... 3x GB na pretplati.
Ipak, mislim da su pretplate, cjenovno mogle biti niže. Smatram da bi pretplata od 25KM bez uzimanja telefona, trebala biti ako ne ispod, onda minimum 20KM.
Sve u svemu, dobro je to sve... Svako će sebi naći šta mu odgovara i akcije se trebaju mijenjati i često dešavati jer to je tržište.