Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
papy wrote: ↑18/02/2024 12:34
Pozdrav forumaši
imam pitanja za jednog Mercedes sa OLX-a iskreno ne mogu da odgonetnem da li je AMG oprema ili ne ...kao i dr dodaci...
Da li ovako izgleda c klasa AMG oprema...
Da li je u njemu Renault motor..
Da li je ova snaga motora i dr. baš pripada AMG seriji..
Izgleda kao i obični c klasa s vana nema kromirani lajsni pozadi na karambolci pogotovo...
Mercedes-Benz C 200 AMG fixno (30 000 KM)
https://olx.ba/artikal/58090609
Zamolio bi da stručnjaci odgovaraju
Al pazi ovo je c180 a objave da je c200
Meni je to prvo palo u oci kad sam vidio kilovate. Da li uopste postoji u amg opremi.
AMG Line paketi obuhvaćaju estetske nadogradnje poput AMG stila karoserije, sportskih sjedala, i posebnih AMG naplataka, ali bez značajnih mehaničkih nadogradnji koje se nalaze u pravim AMG modelima. Ti paketi pružaju sportskiji izgled i osjećaj.
AMG Line nema veze sa AMG modelima koji imaju jace motore. AMG line mozes uzeti sa bilo kojim motorom. AMG Line je samo nivo opreme i najskuplji izgled koji mozes da uzmes kod Mercedesa.
Tako da imas, Avantgarde (bez doplate), Exclusive (sa doplatom), AMG (sa jos vecom doplatom).
saiks wrote: ↑18/02/2024 22:02
Al pazi ovo je c180 a objave da je c200
Meni je to prvo palo u oci kad sam vidio kilovate. Da li uopste postoji u amg opremi.
AMG Line paketi obuhvaćaju estetske nadogradnje poput AMG stila karoserije, sportskih sjedala, i posebnih AMG naplataka, ali bez značajnih mehaničkih nadogradnji koje se nalaze u pravim AMG modelima. Ti paketi pružaju sportskiji izgled i osjećaj.
AMG Line nema veze sa AMG modelima koji imaju jace motore. AMG line mozes uzeti sa bilo kojim motorom. AMG Line je samo nivo opreme i najskuplji izgled koji mozes da uzmes kod Mercedesa.
Tako da imas, Avantgarde (bez doplate), Exclusive (sa doplatom), AMG (sa jos vecom doplatom).
Sve ovo ja znam. Samo sam prokomentarisao za ove slabasne motore da li postoji opcija amg opreme.
Sve ovo ja znam. Samo sam prokomentarisao za ove slabasne motore da li postoji opcija amg opreme.