Jel ima zime u Svedskoj drug?Point. wrote: ↑21/02/2024 07:27Sad si prešao na prozivanje @relativno84, sunce ti poljubim pa tebi je fakat cijeli opus forumanja prozivanje nekih likova na koje se nakačiš. Ne znam za tebe, ali ja bi takvo ponašanje provjerio sa nekim stručnjakom.Login77777 wrote: ↑21/02/2024 07:18Nedime dragi cemu se protivis? Nije sramota postaviti ovdje ono sto na tviteru postavis. Znamo mi da ti je SDA draga.relativno84 wrote: ↑20/02/2024 18:22
Sto vise mislis vise se umaras, sto ti to treba, moram te razocarati opet kratka.
Ako nista sreca je pa me nisi pomijesao s Nihadom Kestendžićem.
Lakse o forumasima misliti, jer sta bi tek bilo da pocnes misliti o citacu vodomjera naprednom direktoru.
![]()
![]()
![]()
Narod i Pravda (Konakovic)
- Login77777
#31651 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
-
goredole
#31652 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
sankcije bas i ne djeluju jer .ebe se njima sto ne mogu dobiti vizu za ameriku, a i svakako nemaju imovine po US of A. isto tako, ne vidim da je kriticna masa protiv dodika i protiv RS-a i ovakvog ustavno-pravnog uredjenja, a oni sto i jesu eno ih u sjeverno-zapadno od GP Gradiska i GP Gradina i oni znacajan dio zaradjene love trose ili salju u BIH. sve u svemu, ovakav limbo moze potrajati i 20-30 godina, a u tih 20-30 godina ljudima prodje zivotmali_balon wrote: ↑21/02/2024 07:32Veoma optimisticno i ja se nogom u gujcu......ali ja mislim da ce EU i USA prvo probati narodu RSa oci otvoriti sankcijma i uskracivanjem love pritom dopustajuci da Dodik laje, kad skontaju da ce Srbi radije krepat od gladi nego progledati onda ce Dodika kupiti parama i nekim egzoticnim egzilom....a dovesti zapad frendli politicara na vlast......i tad tek ide ovaj tvoj hibridni statusA_A_AKCIJA wrote: ↑20/02/2024 22:52Imaju dvije krajnosti i biće nešto između toga.
Jedna je da nespremna država poput nas postane punopravna članica EU, pa da Mile handri EU blokirajući glasanja i radeći za Putina.
Jel možete zamisliti da BiH sutra glasa pozitivno za pomoć Ukrajini, a da se Mile složi? A po našem ustavnom uređenju, sve ovisi od njegovih delegata u Domu naroda.
Druga krajnost je da ostanemo u ovom limbu, vakuumu i da nas fakat poklopi Rusija preko Srbije i zauvijek ostanemo izvan EU. Ovo je scenarij koji ne žele ni USA.
EU je itekako svjesna obje opcije i uradiće sve da ih izbjegne.
Imaćemo vjerojatno neki hibridni status, gdje ćemo biti dio sigurnosne strukture EU, dobijaćemo lijepe fondove, otvorene granice, slobodu kretanja roba, kapitala i radnika i nećemo se pitati za većinu bitnih stvari. Zauzvrat ćemo morati pripitomiti ustavno pravni poredak, i dosta zakona. Daytonska BiH ne može u EU.
Evropa ovim misli da će rastom standarda otvoriti oči ljudima zatucanim plemenskim ideologijama i da će na taj način ohladiti regiju.
Mene ako se pita, elhamdulillah, nogom u guzicu, daj odmah da potpišemo.
- Styling
#31653 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kada bi jos samo pojedini na forumu naucili razliku izmedju "zaposljavanj" i "imenovanja", zivot bi im bio puno laksi. A, i manje frustracija zbog neznanja i nepoznavanja osnovne terminologije.Dupli_skalp wrote: ↑20/02/2024 13:33 nip i nip-ovci su ista mafija kao sda, samo presvukli košulje.
banda obična, samo dobra sebi i svojim poltronima. sve isto kao stranka iz koje su proistekli.
fuj za sve koji s njima koaliraju!
-
zigson
#31654 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Imenovao me asim

-
mali_balon
#31655 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
20 30 godina u politici je nista......sada se rjesavaju stvari za sljedecih 50 do 100ggoredole wrote: ↑21/02/2024 08:20sankcije bas i ne djeluju jer .ebe se njima sto ne mogu dobiti vizu za ameriku, a i svakako nemaju imovine po US of A. isto tako, ne vidim da je kriticna masa protiv dodika i protiv RS-a i ovakvog ustavno-pravnog uredjenja, a oni sto i jesu eno ih u sjeverno-zapadno od GP Gradiska i GP Gradina i oni znacajan dio zaradjene love trose ili salju u BIH. sve u svemu, ovakav limbo moze potrajati i 20-30 godina, a u tih 20-30 godina ljudima prodje zivotmali_balon wrote: ↑21/02/2024 07:32Veoma optimisticno i ja se nogom u gujcu......ali ja mislim da ce EU i USA prvo probati narodu RSa oci otvoriti sankcijma i uskracivanjem love pritom dopustajuci da Dodik laje, kad skontaju da ce Srbi radije krepat od gladi nego progledati onda ce Dodika kupiti parama i nekim egzoticnim egzilom....a dovesti zapad frendli politicara na vlast......i tad tek ide ovaj tvoj hibridni statusA_A_AKCIJA wrote: ↑20/02/2024 22:52
Imaju dvije krajnosti i biće nešto između toga.
Jedna je da nespremna država poput nas postane punopravna članica EU, pa da Mile handri EU blokirajući glasanja i radeći za Putina.
Jel možete zamisliti da BiH sutra glasa pozitivno za pomoć Ukrajini, a da se Mile složi? A po našem ustavnom uređenju, sve ovisi od njegovih delegata u Domu naroda.
Druga krajnost je da ostanemo u ovom limbu, vakuumu i da nas fakat poklopi Rusija preko Srbije i zauvijek ostanemo izvan EU. Ovo je scenarij koji ne žele ni USA.
EU je itekako svjesna obje opcije i uradiće sve da ih izbjegne.
Imaćemo vjerojatno neki hibridni status, gdje ćemo biti dio sigurnosne strukture EU, dobijaćemo lijepe fondove, otvorene granice, slobodu kretanja roba, kapitala i radnika i nećemo se pitati za većinu bitnih stvari. Zauzvrat ćemo morati pripitomiti ustavno pravni poredak, i dosta zakona. Daytonska BiH ne može u EU.
Evropa ovim misli da će rastom standarda otvoriti oči ljudima zatucanim plemenskim ideologijama i da će na taj način ohladiti regiju.
Mene ako se pita, elhamdulillah, nogom u guzicu, daj odmah da potpišemo.![]()
-
cija123
#31656 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Na žalost, loša ti je teorija, što i ne čudi, jer nam stalno oni, koji bi to trebali objasniti narodu, mislim na političare, bacaju neke "šuplje", da kada krenemo u pregovore nećemo znati šta ćemo od para. Daleko je to od toga.
Prvo su nam pričali o 6 milijardi, koje ćemo dobiti, pa da su to pare za regiju, pa dođe Ursula pa reče da ćemo dobiti neke pare, ako donesemo Zakon o gasu na nivou BiH, pa sad više niko i ne spominje te pare. A istina je da od 2003 ili 2004. kad je pokrenuta predpristupna pomoć IPA, za Zapadni Balkan, EK izrađuje plan raspodjele novca za regiju, za naredne tri godine, i tu se uvijek tačno procijeni koliko će koja država dobiti love, a naravno od naših institucija zavisi koliko će kvalitetnih projekata napraviti i hoćemo li te pare povući. Mnogo je tih para propalo ili su otišle u neke strategije, smjernice, preporuke i skupljaju prašinu po institucijama.
Važno je reći, da mi sa započinjenjem pregovora, nećemo dobiti pristup nikakvim EU strukturalnim fondovima, niti će biti nekih extra para, osim što, kao i sada, postoje grantovi zbog energetske krize i rata Rusije i Ukrajine. To su neke extra pare, mimo predpristupnih fondova pomoći.
Raspored otvaranja poglavlja i datum za početak pregovora određuje EK, i nema otvaranja sljedećeg poglavlja, dok se ne zatvori prethodno, te se pare i ne dijele na osnovu toga. Zato Srbija pregovara već 11 godina i zatvorila je tri poglavlja, a CG 10 godina, zatvorila četiri.
Bilo bi jako dobro da otvorimo pregovore, ali daleko je to da će tada "čuda da se dese", ali bi ipak bio veliki korak naprijed vezano za EU integracije, što ne bi donijelo nikakvo blagostanje i procvat privrede, kako nas sada političari ubjeđuju.
EU definitivno treba da bude cilj BiH, nema drugog, ali u blagodetima života u EU mogu "uživati" tek naredne generacije.....možda.
- vee-jay
#31657 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
u pravu si.cija123 wrote: ↑21/02/2024 12:14Na žalost, loša ti je teorija, što i ne čudi, jer nam stalno oni, koji bi to trebali objasniti narodu, mislim na političare, bacaju neke "šuplje", da kada krenemo u pregovore nećemo znati šta ćemo od para. Daleko je to od toga.
Prvo su nam pričali o 6 milijardi, koje ćemo dobiti, pa da su to pare za regiju, pa dođe Ursula pa reče da ćemo dobiti neke pare, ako donesemo Zakon o gasu na nivou BiH, pa sad više niko i ne spominje te pare. A istina je da od 2003 ili 2004. kad je pokrenuta predpristupna pomoć IPA, za Zapadni Balkan, EK izrađuje plan raspodjele novca za regiju, za naredne tri godine, i tu se uvijek tačno procijeni koliko će koja država dobiti love, a naravno od naših institucija zavisi koliko će kvalitetnih projekata napraviti i hoćemo li te pare povući. Mnogo je tih para propalo ili su otišle u neke strategije, smjernice, preporuke i skupljaju prašinu po institucijama.
Važno je reći, da mi sa započinjenjem pregovora, nećemo dobiti pristup nikakvim EU strukturalnim fondovima, niti će biti nekih extra para, osim što, kao i sada, postoje grantovi zbog energetske krize i rata Rusije i Ukrajine. To su neke extra pare, mimo predpristupnih fondova pomoći.
Raspored otvaranja poglavlja i datum za početak pregovora određuje EK, i nema otvaranja sljedećeg poglavlja, dok se ne zatvori prethodno, te se pare i ne dijele na osnovu toga. Zato Srbija pregovara već 11 godina i zatvorila je tri poglavlja, a CG 10 godina, zatvorila četiri.
Bilo bi jako dobro da otvorimo pregovore, ali daleko je to da će tada "čuda da se dese", ali bi ipak bio veliki korak naprijed vezano za EU integracije, što ne bi donijelo nikakvo blagostanje i procvat privrede, kako nas sada političari ubjeđuju.
EU definitivno treba da bude cilj BiH, nema drugog, ali u blagodetima života u EU mogu "uživati" tek naredne generacije.....možda.![]()
prije da je teorija nego neka nada.
istina je da ce i Dodik i Covic (i SDFA) samo sve i dalje blokirati i uslovljavati.
i da se generalno nece nista promijeniti.
- basicm
#31658 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dodik i Covic su partneri trojke, tako da sve sto rade, fakturisite trojci.
Nema vise sdfa kako ih vi zovete, oni su sad autsajderi.
Nema vise sdfa kako ih vi zovete, oni su sad autsajderi.
-
cija123
#31659 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I ovo je tačno, zna se ko je pozicija, a ko opozicija trenutno, i sdfa ima dovoljno svojih faktura u višegodišnjoj vladavini, pa nema potrebe da im fakturišemo i sadašnje ublehaštvo, parolaštvo i nerad.
Uši su nas zabolile od najbrže donesenog budžeta u istoriji BiH za 2023. godinu....niko ne pita, a šta je sa budžetom za 2024. godinu, za koji ni nacrt ne postoji.
Uši su nas zabolile od priče kako je vraćeno 12/12/12, nakon što je sdfa poklonila institucije u prethodnim sazivima VM. Pita li iko kakva je sad situacija?! Vraćeno, pa poklonjeno....nako.
Uši su nas zobolile od istorijskih sjednica VM, na kojima je nakon 20 godina usvojen Zakon o vanjskoj politici BiH, nikad veći budžet za oružane snage BiH, helikopteri, kamioni, avioni....čuda. Šta bi s tim?
Forto nedavno, na nekoj tv, nakon sastanka sa ministrom transporta Češke, toliko ga je ponijelo, priča kako će to biti divno kada bude išao voz od Sa i Praga, jednom sedmično
-
NediM17
#31660 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tko nam ovo 'adžiju sekira ?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#31661 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
naučili ljudi Bakir, Seka, SDA ko pjesmicu i samo to šilje
daj da vidimo kakve pameti, politika, poteza...jebla vas više sda
-
NediM17
#31662 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Malo mu ga "trenerko" zavuk'o.
-
goredole
#31663 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
u periodu od 1914 do 1944 (dakle, 30 godine) na ovim prostorima su se izmjenjale 3 drzavne forme (mislim da sam dobro izbrojao), a nakon '44 je dosla i cetvrta tako da ti je u politici vrijeme jako relativan pojam moj Alberte.mali_balon wrote: ↑21/02/2024 09:5520 30 godina u politici je nista......sada se rjesavaju stvari za sljedecih 50 do 100ggoredole wrote: ↑21/02/2024 08:20sankcije bas i ne djeluju jer .ebe se njima sto ne mogu dobiti vizu za ameriku, a i svakako nemaju imovine po US of A. isto tako, ne vidim da je kriticna masa protiv dodika i protiv RS-a i ovakvog ustavno-pravnog uredjenja, a oni sto i jesu eno ih u sjeverno-zapadno od GP Gradiska i GP Gradina i oni znacajan dio zaradjene love trose ili salju u BIH. sve u svemu, ovakav limbo moze potrajati i 20-30 godina, a u tih 20-30 godina ljudima prodje zivotmali_balon wrote: ↑21/02/2024 07:32
Veoma optimisticno i ja se nogom u gujcu......ali ja mislim da ce EU i USA prvo probati narodu RSa oci otvoriti sankcijma i uskracivanjem love pritom dopustajuci da Dodik laje, kad skontaju da ce Srbi radije krepat od gladi nego progledati onda ce Dodika kupiti parama i nekim egzoticnim egzilom....a dovesti zapad frendli politicara na vlast......i tad tek ide ovaj tvoj hibridni status![]()
-
mali_balon
#31664 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Moj Alberte...pa ogovoris ono sto sam i rekao.....goredole wrote: ↑21/02/2024 19:27u periodu od 1914 do 1944 (dakle, 30 godine) na ovim prostorima su se izmjenjale 3 drzavne forme (mislim da sam dobro izbrojao), a nakon '44 je dosla i cetvrta tako da ti je u politici vrijeme jako relativan pojam moj Alberte.mali_balon wrote: ↑21/02/2024 09:5520 30 godina u politici je nista......sada se rjesavaju stvari za sljedecih 50 do 100ggoredole wrote: ↑21/02/2024 08:20
sankcije bas i ne djeluju jer .ebe se njima sto ne mogu dobiti vizu za ameriku, a i svakako nemaju imovine po US of A. isto tako, ne vidim da je kriticna masa protiv dodika i protiv RS-a i ovakvog ustavno-pravnog uredjenja, a oni sto i jesu eno ih u sjeverno-zapadno od GP Gradiska i GP Gradina i oni znacajan dio zaradjene love trose ili salju u BIH. sve u svemu, ovakav limbo moze potrajati i 20-30 godina, a u tih 20-30 godina ljudima prodje zivot![]()
![]()
-
Seawolf
#31665 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Četiri ....goredole wrote: ↑21/02/2024 19:27u periodu od 1914 do 1944 (dakle, 30 godine) na ovim prostorima su se izmjenjale 3 drzavne forme (mislim da sam dobro izbrojao), a nakon '44 je dosla i cetvrta tako da ti je u politici vrijeme jako relativan pojam moj Alberte.mali_balon wrote: ↑21/02/2024 09:5520 30 godina u politici je nista......sada se rjesavaju stvari za sljedecih 50 do 100ggoredole wrote: ↑21/02/2024 08:20
sankcije bas i ne djeluju jer .ebe se njima sto ne mogu dobiti vizu za ameriku, a i svakako nemaju imovine po US of A. isto tako, ne vidim da je kriticna masa protiv dodika i protiv RS-a i ovakvog ustavno-pravnog uredjenja, a oni sto i jesu eno ih u sjeverno-zapadno od GP Gradiska i GP Gradina i oni znacajan dio zaradjene love trose ili salju u BIH. sve u svemu, ovakav limbo moze potrajati i 20-30 godina, a u tih 20-30 godina ljudima prodje zivot![]()
![]()
KuK monarhija ....
Država Slovenaca, Hrvata i Srba ....
Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca / Kraljevina Jugoslavija i
Tzv. NDH.
-
megaman4
#31666 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ti stvarno mislis da trojka ima kapacitet za bilo sta?JoseMujica wrote: ↑21/02/2024 18:30 naučili ljudi Bakir, Seka, SDA ko pjesmicu i samo to šilje![]()
Da su sa Konakovicem drugi partneri umjesto hablecine Forte i nesposobnog Niksica, garantujem da bi rezultati bili mnogo bolji u korist BiH, unatoc osovini Covic-Dodik.
Svjestan je sada i kifla toga, jer je izgleda ostao sam, dok ovaj dvojac saginje gace gdje god mogu.
Zato kazem trojka nece jos dugo ostati u koaliciji niti u vlasti.
-
HelaS
#31667 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Znaš narodnu poslovicu o babi i njenim snovimamegaman4 wrote: ↑21/02/2024 20:08Ti stvarno mislis da trojka ima kapacitet za bilo sta?JoseMujica wrote: ↑21/02/2024 18:30 naučili ljudi Bakir, Seka, SDA ko pjesmicu i samo to šilje![]()
daj da vidimo kakve pameti, politika, poteza...jebla vas više sda![]()
Da su sa Konakovicem drugi partneri umjesto hablecine Forte i nesposobnog Niksica, garantujem da bi rezultati bili mnogo bolji u korist BiH, unatoc osovini Covic-Dodik.
Svjestan je sada i kifla toga, jer je izgleda ostao sam, dok ovaj dvojac saginje gace gdje god mogu.
-
megaman4
#31668 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ako citas zadnjih dana izmedju redova, da se naslutiti da osovina Covic-Dodik vec uveliko trazi druge partnere, a najava Konakovica da ce podnijeti krivicnu prijavu zbog neimenovanja Ismeta G. za generalnog direktora UKCS, govori samo da su odnosi dobro naruseni i ne bi me iznenadilo da Kifla smijeni Primorca u inat HDZ-u, i Rimcu. Bit ce svega.HelaS wrote: ↑21/02/2024 21:22Znaš narodnu poslovicu o babi i njenim snovimamegaman4 wrote: ↑21/02/2024 20:08Ti stvarno mislis da trojka ima kapacitet za bilo sta?JoseMujica wrote: ↑21/02/2024 18:30 naučili ljudi Bakir, Seka, SDA ko pjesmicu i samo to šilje![]()
Zato kazem trojka nece jos dugo ostati u koaliciji niti u vlasti.![]()
-
goredole
#31669 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Seawolf wrote: ↑21/02/2024 20:04Četiri ....goredole wrote: ↑21/02/2024 19:27u periodu od 1914 do 1944 (dakle, 30 godine) na ovim prostorima su se izmjenjale 3 drzavne forme (mislim da sam dobro izbrojao), a nakon '44 je dosla i cetvrta tako da ti je u politici vrijeme jako relativan pojam moj Alberte.mali_balon wrote: ↑21/02/2024 09:55
20 30 godina u politici je nista......sada se rjesavaju stvari za sljedecih 50 do 100g![]()
KuK monarhija ....
Država Slovenaca, Hrvata i Srba ....
Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca / Kraljevina Jugoslavija i
Tzv. NDH.
- JoseMujica
#31670 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ispravka krivog navoda...mislio sammegaman4 wrote: ↑21/02/2024 20:08Ti stvarno mislis da trojka ima kapacitet za bilo sta?JoseMujica wrote: ↑21/02/2024 18:30 naučili ljudi Bakir, Seka, SDA ko pjesmicu i samo to šilje![]()
-
goredole
#31671 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
iiiii Alberte, koji je recept da se ne promjeni i sedmo drzavno uredjenje na ovim prostorima u zadnjih, malo jace od, 100 godina?mali_balon wrote: ↑21/02/2024 20:01Moj Alberte...pa ogovoris ono sto sam i rekao.....goredole wrote: ↑21/02/2024 19:27u periodu od 1914 do 1944 (dakle, 30 godine) na ovim prostorima su se izmjenjale 3 drzavne forme (mislim da sam dobro izbrojao), a nakon '44 je dosla i cetvrta tako da ti je u politici vrijeme jako relativan pojam moj Alberte.mali_balon wrote: ↑21/02/2024 09:55
20 30 godina u politici je nista......sada se rjesavaju stvari za sljedecih 50 do 100g![]()
i ja serem
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#31672 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ja ne vjerujem da još uvijek neko misli da je Dino ovdje good guy. Dino, bivši SDA-ovac sa dna kace, stari sarajevski šibicar.megaman4 wrote: ↑21/02/2024 20:08Ti stvarno mislis da trojka ima kapacitet za bilo sta?JoseMujica wrote: ↑21/02/2024 18:30 naučili ljudi Bakir, Seka, SDA ko pjesmicu i samo to šilje![]()
Njegova stranka je baš nalik neke potencijalne filadžanistanske političke scene.
Po mom mišljenju, jedino ga donekle druga dva partnera, a zapravo USA ambasada drži da ne potpiše sve živo.
-
palermo
#31673 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dobro ti je ovo potencijalno fildzanisticke politicke scene. I mislim tacno.sehohari wrote: ↑21/02/2024 22:11Ja ne vjerujem da još uvijek neko misli da je Dino ovdje good guy. Dino, bivši SDA-ovac sa dna kace, stari sarajevski šibicar.megaman4 wrote: ↑21/02/2024 20:08Ti stvarno mislis da trojka ima kapacitet za bilo sta?JoseMujica wrote: ↑21/02/2024 18:30 naučili ljudi Bakir, Seka, SDA ko pjesmicu i samo to šilje![]()
Njegova stranka je baš nalik neke potencijalne filadžanistanske političke scene.
Po mom mišljenju, jedino ga donekle druga dva partnera, a zapravo USA ambasada drži da ne potpiše sve živo.
Nego, ovo sam hotio priupitati....zasto se Dino kao ministar vanjskih poslova toliko bihuzuri oko izbora Gavrankapetqnovica. Mislim, ako vec hoce ministra da proziva....sto ga recimo ne upita kako nas Antisa moze 30 godina biti direktor.....
- basicm
#31674 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ovo je precizno receno.sehohari wrote: ↑21/02/2024 22:11
Ja ne vjerujem da još uvijek neko misli da je Dino ovdje good guy. Dino, bivši SDA-ovac sa dna kace, stari sarajevski šibicar.
- JoseMujica
#31675 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ti ozbiljno misliš da on išta smije pitati Čirilicu za bilo šta u Herceg Bosni?palermo wrote: ↑21/02/2024 22:33Dobro ti je ovo potencijalno fildzanisticke politicke scene. I mislim tacno.sehohari wrote: ↑21/02/2024 22:11Ja ne vjerujem da još uvijek neko misli da je Dino ovdje good guy. Dino, bivši SDA-ovac sa dna kace, stari sarajevski šibicar.megaman4 wrote: ↑21/02/2024 20:08
Ti stvarno mislis da trojka ima kapacitet za bilo sta?![]()
Nego, ovo sam hotio priupitati....zasto se Dino kao ministar vanjskih poslova toliko bihuzuri oko izbora Gavrankapetqnovica. Mislim, ako vec hoce ministra da proziva....sto ga recimo ne upita kako nas Antisa moze 30 godina biti direktor.....