Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzaba je Zelji sto je otjero onolike igrace i doveo toliko novih kad nije doveo napadaca jer protv Zrinjskog imati onakve tri sanse i ni jednu ne iskoristiti dobro ce biti da se izvuce bod kao sto je i izvukao a to je malo u borbi za opstanak.
Odlicno tekma prvo poluvrijeme. Iako je Zrinja bio bolji kone su trebale pobjediti jer su imali zicere od kojih su bar jednom morali pogoditi. Vidi se rad trenera. Akrapovic nije jurisao na pobjedu vec pustio Zrinju da preuzme igru. Stari vuk zna s cim raspolaze. Mora se priznati da su Karic i Muftic bili odlicni. Za golmana sam uvijek govorio da je odlican a ovaj novajlija Karic je bas prijatno iznenadjenje. Drugo poluvrijeme je bilo dosta slabije no sve u svemu dobra tekma za gledanje i dosta raje na tekmi. U prvom poluvremenu sam gledajuci Zrinju pomislio kad ce moji Pitari ovako igrati. Iako su slabiji nego ranije kod njih se zna sta ko treba raditi, brza transformacija igre, tacna dodavanja i borbenost svih igraca. No u drugom su stali. Kone zaista mogu da zale za pobjedom iako su slabiji bili. Zivjeli.
svi u napad wrote: ↑17/02/2024 21:06
Odlicno tekma prvo poluvrijeme. Iako je Zrinja bio bolji kone su trebale pobjediti jer su imali zicere od kojih su bar jednom morali pogoditi. Vidi se rad trenera. Akrapovic nije jurisao na pobjedu vec pustio Zrinju da preuzme igru. Stari vuk zna s cim raspolaze. Mora se priznati da su Karic i Muftic bili odlicni. Za golmana sam uvijek govorio da je odlican a ovaj novajlija Karic je bas prijatno iznenadjenje. Drugo poluvrijeme je bilo dosta slabije no sve u svemu dobra tekma za gledanje i dosta raje na tekmi. U prvom poluvremenu sam gledajuci Zrinju pomislio kad ce moji Pitari ovako igrati. Iako su slabiji nego ranije kod njih se zna sta ko treba raditi, brza transformacija igre, tacna dodavanja i borbenost svih igraca. No u drugom su stali. Kone zaista mogu da zale za pobjedom iako su slabiji bili. Zivjeli.
Ne bih ja rekao da je željezničar bio slabiji, mozda po parametru posjeda lopte ali iz tog posjeda zzrinjski je napravio ništa... Sve u svemu optimitistican početak za kone, ako im ostane ovaj voljni momenat onda ni široki nije neosvojiv.. Mada srce prizeljkuje reprizu toka prvenstva kao nakon one tekme kad su Borac razvalili
Za neku ocjenu treba malo sacekati, barem 5-7 kola. Treba vidjeti kako cemo izgledati protiv slabijih ekipa. Donekle je i lakse sa HSK jer se nadigravaju, ne igraju bunker, ne valjaju se, sanse su nam dosle iz kontre. Vidjecemo protiv Sloge, Zvijezde, Igmana, GOŠK. Nazad smo dobro stajali, Zrinjski imao 2 sanse i to u jednoj akciji. Bilbija se nije vidio. To ohrabruje. Samo jos da imamo nekoga da da go