Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nema šta nismo radili i šejtanali u odrastanju--najbolja škola ulicna škola--al se NIKAD za nikad nisam zakacio za tramvaj
Ja se kacio i pozadi i na vrata, sve dok jedan poznanik, Renato se zvao, nije zaplatio glavom, kada ga je pukla bandera i poginuo. A, ta ekipa je bas bila luda, penjali su se i na krov tramvaja, kako ih nije ubila struja, nije mi jasno. Hasisari iz Kaktusa.
bitanga_sa_otesa wrote: ↑15/02/2024 20:59
taj zaokruzeni je ovaj sto se vidi pored maja gume,kod nekadasnje ambulante vmc,vidi se i ona na ovoj crno bijeloj slici.
Onda je onaj drugi lijevo kod Energoinvesta. U svakom slučaju možemo datirati sliku na iza 1943.
te bunkere nije nimalo lako srušiti.
u drugom svjetskom su švabe napravile gomilu njih, posebno neke monstrume koji i dan danas stoje. najveći je mislim u hamburgu a u berlinu i beču ih ima nekoliko
Po meni, ni Sarajci ni BBI nije mjesto ovdje, vidi se po ovoj slici. Ovo bi bio jedan baš lijep gradski trg, sa recimo nekom pasarelom prema Velikom parku. Nisam nikakav arhitekta, ali tako mi se čini, možda griješim
Po meni, ni Sarajci ni BBI nije mjesto ovdje, vidi se po ovoj slici. Ovo bi bio jedan baš lijep gradski trg, sa recimo nekom pasarelom prema Velikom parku. Nisam nikakav arhitekta, ali tako mi se čini, možda griješim
Bio bi lijep trg. Samo, eto. Ima potrebe i za trznim centrom koji je ozivio taj dio.
RJ57 wrote: ↑15/02/2024 21:55
te bunkere nije nimalo lako srušiti.
u drugom svjetskom su švabe napravile gomilu njih, posebno neke monstrume koji i dan danas stoje. najveći je mislim u hamburgu a u berlinu i beču ih ima nekoliko
Ni ne treba ih rusiti. Al bih zasadila njaku puzavicu ala brsljen da kamuflira.