Pomogla sam mu.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- Bloo
- Globalna šefica
- vee-jay
#21502 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
i to bi onda vodilo argumentovane diskusije_BataZiv_0809 wrote: ↑16/02/2024 08:05Fakat.Chmoljo wrote: ↑16/02/2024 07:45Netacno. Z4 su srbi odbili.swanfilter wrote: ↑15/02/2024 20:45
Vrsice ga i dalje. I nece se obazirati, ko god ih upozoravao.
A dovoljan rezultat ce im biti nakaradna solucija, da bi se i njima udovoljilo.
Jos gora da ce nasi mudraci pristati. Kao i Aljo onomad.
Njofra nikada ne bi pristao na DS. Makar mu nuklearkom prijetili ...
Ovo je abeceda.
-
swanfilter
#21503 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nisu ga ni Hrvati prihvatili, nego spremni bili pregovarati.Chmoljo wrote: ↑16/02/2024 07:45Netacno. Z4 su srbi odbili.swanfilter wrote: ↑15/02/2024 20:45Vrsice ga i dalje. I nece se obazirati, ko god ih upozoravao.no_sekirli wrote: ↑15/02/2024 20:31 Pa naravno da vrse pritisak, sta ocekujes da drugo rade? Ali, nesto im slabo taj pritisak daje rezultate u zadnje vrijeme![]()
-
plavi_E
#21504 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
"Ako se potvrdi da imam bilo kakav kontakt s narkokartelom, otići ću iz ove zemlje, a ne samo podnijeti ostavku", zaključio je Konaković govoreći o ovoj temi.
Veoma cudna izjava ministra Konakovica. Kako on to misli jednostavno otici ako se dokaze da ima veze sa narkokartelima? Ova opcija je moguca ako on ima jos neko drzavljanstvo osim BiH.
Veoma cudna izjava ministra Konakovica. Kako on to misli jednostavno otici ako se dokaze da ima veze sa narkokartelima? Ova opcija je moguca ako on ima jos neko drzavljanstvo osim BiH.
- tramvajtrojka
#21505 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pogledaj citavu izjavu a ne samo djelic iz hayatovog naslovaplavi_E wrote: ↑16/02/2024 09:36 "Ako se potvrdi da imam bilo kakav kontakt s narkokartelom, otići ću iz ove zemlje, a ne samo podnijeti ostavku", zaključio je Konaković govoreći o ovoj temi.
-
ljubijankic
#21506 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ma ko ce brate citati, Avdo je to sažeo, ne treba dalje nistatramvajtrojka wrote: ↑16/02/2024 09:42Pogledaj citavu izjavu a ne samo djelic iz hayatovog naslovaplavi_E wrote: ↑16/02/2024 09:36 "Ako se potvrdi da imam bilo kakav kontakt s narkokartelom, otići ću iz ove zemlje, a ne samo podnijeti ostavku", zaključio je Konaković govoreći o ovoj temi.
- oldtajmer
#21507 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/34 ... ragom.html
ovaj doktor bas neki zanimljiv covjek, bas ispada kao da je neka siva eminencija
ovaj doktor bas neki zanimljiv covjek, bas ispada kao da je neka siva eminencija
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21508 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Prihvatili su plan kao osnovu za dalje pregovore.swanfilter wrote: ↑16/02/2024 09:34Nisu ga ni Hrvati prihvatili, nego spremni bili pregovarati.Chmoljo wrote: ↑16/02/2024 07:45Netacno. Z4 su srbi odbili.swanfilter wrote: ↑15/02/2024 20:45
Vrsice ga i dalje. I nece se obazirati, ko god ih upozoravao.
- Haris.ba
#21509 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Mi smo imali nesrecu da je Milosevic skontao sta se desava i preuzeo dogovore u Dejtonu. Zato je i moljakao zadnji dan kada su se raspali pregovori oko Brckog.
Da nije otjerao od sebe predstavnike iz paradrzave RS slicna bi se situacija desila ko sa Z4 u Hrvatskoj.
-
plavi_E
#21510 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Zbog ovih covicevih pudlica sto se ne odvajaju od moje nogavice samo da kazem da je citat iz mog posta preuzet sa Klixa i nalazi se na kraju vijesti.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/konakov ... /240215061
Debilsko kretensko supljiranje ne moze negirati cinjenicu da je ministar Konakovic javno izjavio da ima mogucnost da pobjegne iz BiH na sigurno ako upadne u probleme. Veoma nespretna izjava Konakovica. Izgleda da mu je izletjelo.
Debilsko kretensko supljiranje ne moze negirati cinjenicu da je ministar Konakovic javno izjavio da ima mogucnost da pobjegne iz BiH na sigurno ako upadne u probleme. Veoma nespretna izjava Konakovica. Izgleda da mu je izletjelo.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#21511 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
al prije toga će izdati i onda će pobjeći.plavi_E wrote: ↑16/02/2024 09:59 Zbog ovih covicevih pudlica sto se ne odvajaju od moje nogavice samo da kazem da je citat iz mog posta preuzet sa Klixa i nalazi se na kraju vijesti.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#21512 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa kad ce onda prodati?Chmoljo wrote: ↑16/02/2024 10:16al prije toga će izdati i onda će pobjeći.plavi_E wrote: ↑16/02/2024 09:59 Zbog ovih covicevih pudlica sto se ne odvajaju od moje nogavice samo da kazem da je citat iz mog posta preuzet sa Klixa i nalazi se na kraju vijesti.
-
plavi_E
#21513 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa izdao je vec:
Gotove i dogovorene helikoptere OS BiH.
Juznu konekciju pristajuci da se ona ostavi po strani kad se je odobrila istocna konekcija.
Ustav Feeracije BiH pristajuci na jednodnevnu suspenziju ustava umjesto da se trajno promjeni ustav da ne moze doci do blokada koje je koristila SDA.
<Predavanje pozicija HDZ-u koje je drzala SDA je mozda izdaja a mozda je strah od vlastitih kriminalaca pa su zbog toga odlucili da te pozicije daju postenjacima iz HDZ-a.
Juznu konekciju pristajuci da se ona ostavi po strani kad se je odobrila istocna konekcija.
Ustav Feeracije BiH pristajuci na jednodnevnu suspenziju ustava umjesto da se trajno promjeni ustav da ne moze doci do blokada koje je koristila SDA.
<Predavanje pozicija HDZ-u koje je drzala SDA je mozda izdaja a mozda je strah od vlastitih kriminalaca pa su zbog toga odlucili da te pozicije daju postenjacima iz HDZ-a.
-
plavi_E
#21514 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Bez obzira na svo supljiranje i kreveljenje. Ministar je sam izjavio da ako dodje do problema da on ima mogucnost ode iz BiH. Cinjenica ostaje cinjenica. Valjda bi logicnije bi bilo izjava u stilu "ako me uhvate da imam veze sa narkokartelima odoh sam u zatvor".
I cemu sva ova ujdurma oko toga? Pa zar nije takika Trojke ne dati se isprovocirati i u tisini raditi svoj posao? Kako sad odjednom ovolika halabuka i sazivanje pres konferencije samo zbog toga ? I jos izjavi ako ga uhvate da ima veze sa narkokarteila on ode iz BiH.
I cemu sva ova ujdurma oko toga? Pa zar nije takika Trojke ne dati se isprovocirati i u tisini raditi svoj posao? Kako sad odjednom ovolika halabuka i sazivanje pres konferencije samo zbog toga ? I jos izjavi ako ga uhvate da ima veze sa narkokarteila on ode iz BiH.
- Chmoljo
#21515 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
po toj logici, i ti si jedan obični dezerter.plavi_E wrote: ↑16/02/2024 10:27 Pa izdao je vec:
- tramvajtrojka
#21516 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Jos jednom ti kazem pogledaj izjavu i citav kontekst recenice u kojom je izreceno imas video presice, nego sto pravis proizvoljne zakljuckeplavi_E wrote: ↑16/02/2024 10:38 Bez obzira na svo supljiranje i kreveljenje. Ministar je sam izjavio da ako dodje do problema da on ima mogucnost ode iz BiH. Cinjenica ostaje cinjenica. Valjda bi logicnije bi bilo izjava u stilu "ako me uhvate da imam veze sa narkokartelima odoh sam u zatvor".
I cemu sva ova ujdurma oko toga? Pa zar nije takika Trojke ne dati se isprovocirati i u tisini raditi svoj posao? Kako sad odjednom ovolika halabuka i sazivanje pres konferencije samo zbog toga ? I jos izjavi ako ga uhvate da ima veze sa narkokarteila on ode iz BiH.![]()
-
plavi_E
#21517 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Po kojoj to logici?Chmoljo wrote: ↑16/02/2024 10:39po toj logici, i ti si jedan obični dezerter.SpoilerShowplavi_E wrote: ↑16/02/2024 10:27 Pa izdao je vec:
- Chmoljo
#21518 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
jer si izdao svoju zemlju i ostavio je umjesto da se potrudiš da obezbjediš ovdje bolji život generacijama koje dolaze.plavi_E wrote: ↑16/02/2024 10:42Po kojoj to logici?Chmoljo wrote: ↑16/02/2024 10:39po toj logici, i ti si jedan obični dezerter.SpoilerShowplavi_E wrote: ↑16/02/2024 10:27 Pa izdao je vec:
- Chmoljo
#21519 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
pošto si ograničen kao balkon, i lijen da pogledaš izjavu, da vidimo šta je to Konaković stvarno rekao na pitanje hoće li podnijeti ostavku ako se ispostavi da ima veze sa narko kartelom:plavi_E wrote: ↑16/02/2024 10:38 Bez obzira na svo supljiranje i kreveljenje. Ministar je sam izjavio da ako dodje do problema da on ima mogucnost ode iz BiH. Cinjenica ostaje cinjenica. Valjda bi logicnije bi bilo izjava u stilu "ako me uhvate da imam veze sa narkokartelima odoh sam u zatvor".
I cemu sva ova ujdurma oko toga? Pa zar nije takika Trojke ne dati se isprovocirati i u tisini raditi svoj posao? Kako sad odjednom ovolika halabuka i sazivanje pres konferencije samo zbog toga ? I jos izjavi ako ga uhvate da ima veze sa narkokarteila on ode iz BiH.![]()
"Ako se potvrdi da imam bilo kakav kontakt s narko kartelom moram pobjeći iz ove zemlje, ne smijem hodati gradom, a kamoli podnijeti ostavku."
ništa ovdje nezgrapno nema.
- BHCluster
#21520 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Mozda kad odlezi kaznu onda ipak napad na muina lazova Kokainovica je napad na Bosnu i Hercegovinu.plavi_E wrote: ↑16/02/2024 09:36 "Ako se potvrdi da imam bilo kakav kontakt s narkokartelom, otići ću iz ove zemlje, a ne samo podnijeti ostavku", zaključio je Konaković govoreći o ovoj temi.
- tramvajtrojka
#21521 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
U crnu zemlju propasti od sramote sva izjava je u tom smjeru ko je gledao presicu je to cuo , a ne doci na hayat kod avde u emisiju i govoriti kako su neopravdano osudjeni kao neki presudjeni kriminalciChmoljo wrote: ↑16/02/2024 10:49pošto si ograničen kao balkon, i lijen da pogledaš izjavu, da vidimo šta je to Konaković stvarno rekao na pitanje hoće li podnijeti ostavku ako se ispostavi da ima veze sa narko kartelom:plavi_E wrote: ↑16/02/2024 10:38 Bez obzira na svo supljiranje i kreveljenje. Ministar je sam izjavio da ako dodje do problema da on ima mogucnost ode iz BiH. Cinjenica ostaje cinjenica. Valjda bi logicnije bi bilo izjava u stilu "ako me uhvate da imam veze sa narkokartelima odoh sam u zatvor".
"Ako se potvrdi da imam bilo kakav kontakt s narko kartelom moram pobjeći iz ove zemlje, ne smijem hodati gradom, a kamoli podnijeti ostavku."
ništa ovdje nezgrapno nema.
-
internazionale
#21522 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ovo, uz onu pauzu na press konferenciji, su po meni ključni dokazi.plavi_E wrote: ↑16/02/2024 09:59 Zbog ovih covicevih pudlica sto se ne odvajaju od moje nogavice samo da kazem da je citat iz mog posta preuzet sa Klixa i nalazi se na kraju vijesti.
Nećeš Kifla majčin sine ti prevariti iskrenog i pravog Sda vjernika muslimana niti istog takvog iskrenog i pravog Df Željkecovog patriotu i građanina
- Chmoljo
#21523 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
preporučujem da se pogleda cijela izjava. mislim zbog sebe ako ništa, da se poštedi prosipanja.BHCluster wrote: ↑16/02/2024 10:50Mozda kad odlezi kaznu onda ipak napad na muina lazova Kokainovica je napad na Bosnu i Hercegovinu.plavi_E wrote: ↑16/02/2024 09:36 "Ako se potvrdi da imam bilo kakav kontakt s narkokartelom, otići ću iz ove zemlje, a ne samo podnijeti ostavku", zaključio je Konaković govoreći o ovoj temi.
-
palermo
#21524 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa protiv pravila foruma je i trollovanje, stalkiranjw forumasa pa ae opet radi. Moja poenta je da je u situaciji kada je na forumu prakticki sve dozvoljenp nekako neprilicno pozovati na banovanje bilokoga. A ako se to vec radi onda bi trebalo biti makar principjelan.vee-jay wrote: ↑16/02/2024 09:23protiv pravila foruma je postavljati tekstove clanaka a ne postaviti izvor i za to se prije dobivalo ban.
sta ti mislis, zasto ne postavlja linkove izvora?
-
plavi_E