Narod i Pravda (Konakovic)

vee-jay

#31401 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by vee-jay »

Grean wrote: 15/02/2024 22:35
_BataZiv_0809 wrote: 15/02/2024 21:56
JoseMujica wrote: 15/02/2024 21:38

tako je...nisu sa njima a jesu sa svim drugim fašistima i crnolistašima, što me je dovelo do zaključka da ovdje nije uopće riječ o principima već o pukoj borbi za fotelje.
Ima li alternative
Niko nije blesav, u ovom sistemu se ne moze bez HDZ-a i nema logike da ne udjes u koaliciju i odreknes se vlasti. Cisto sumnjam da je to iko ocekivao.

Ali ko te je natjerao da glasas za Marinka Cavaru, covjeka sa crne liste? Pitas li se ti sta u tom pravljenju koalicije, npr uslov da ne moze taj i taj? A onda isti Forto prodaje muda pod bubrege kao sta ima Novalic, presudjeni kriminalac

Ovo je jedan mali primjer @A_A_AKCIJA , ko u stvari laze.

I sta ocekivati na ozbiljnijim stvarima ako nisi bio u stanju eliminisati Cavaru a imao si taj (uslov) na tanjiru.
pa zar nije bilo tako da je Kojovic pisao ambasadi 🇺🇸 i tuzio se na Cavaru a ovi mu "dozvolili" da digne ruku
pa nakon toga je krenula hajka na Kojovica kako je sluga USA koja HDZu poklanja drzavu
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#31402 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _BataZiv_0809 »

tako je...nisu sa njima a jesu sa svim drugim fašistima i crnolistašima, što me je dovelo do zaključka da ovdje nije uopće riječ o principima već o pukoj borbi za fotelje.
Ima li alternative
Niko nije blesav, u ovom sistemu se ne moze bez HDZ-a i nema logike da ne udjes u koaliciju i odreknes se vlasti. Cisto sumnjam da je to iko ocekivao.

Ali ko te je natjerao da glasas za Marinka Cavaru, covjeka sa crne liste? Pitas li se ti sta u tom pravljenju koalicije, npr uslov da ne moze taj i taj? A onda isti Forto prodaje muda pod bubrege kao sta ima Novalic, presudjeni kriminalac

I sta ocekivati na ozbiljnijim stvarima ako nisi bio u stanju eliminisati Cavaru a imao si taj (uslov) na tanjiru.
Pa to je vjerovatno dzentlemski dogovor da se jedni drugima ne mijesaju u te izbore.

Da to valja naravno da ne valja.
Hakiz

#31403 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Hakiz »

_BataZiv_0809 wrote: 15/02/2024 22:41

Ima li alternative

Pa to je vjerovatno dzentlemski dogovor da se jedni drugima ne mijesaju u te izbore.

Da to valja naravno da ne valja.
Imaš džentlmenski sporazum koji znači da prihvatiš osobu sa američke crne liste. To jeste, pokakiš se na stav Amerike

A onda očekuješ da ti Amerika bude prijatelj?

Sutra kada Amerikanci kažu, hoćete od nas pomoć? Eno vam Čavare i HDZ, bili su vam važniji od nas, neka vam oni pomognu.

Dobro je to smišljeno.
A_A_AKCIJA

#31404 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

Grean wrote: 15/02/2024 22:35 Ali ko te je natjerao da glasas za Marinka Cavaru, covjeka sa crne liste?
USA ambasada, zvala tokom pregovora da da zeleno svjetlo za Čavaru.

I sve da jeste tako kako se kaže, a nije ni blizu, ne mogu se grijesi porediti, niti šteta učinjena.

SDA nas je zavila u crno. U KS imaš primjer da Trojka radi odlično, dosta bolje od SDA.

Ili ćeš me ubjeđivati da su kiosk od frtalj miliona, sedam godina bez vode isto kao 15.000 trudnicama godišnje, besplatni udžbenici za cijelu osnovnu, vrtići za sve, bolji i pošteniji konkursi, tramvaji, pruga, cijeli grad je gradilište a ne samo za izbore...

Sve bez i jedne ozbiljne afere. Mobiteli u RAD-u najveća afera u pet godina.

Nije ni blizu, a ne isto.
A_A_AKCIJA

#31405 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

vee-jay wrote: 15/02/2024 22:41 pa zar nije bilo tako da je Kojovic pisao ambasadi i tuzio se na Cavaru a ovi mu "dozvolili" da digne ruku
pa nakon toga je krenula hajka na Kojovica kako je sluga USA koja HDZu poklanja drzavu
Upravo tako, Peđu zvao Marfi da ga ubijedi da glasa upo pregovora.
basicm

#31406 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by basicm »

A_A_AKCIJA wrote: 15/02/2024 23:03
Grean wrote: 15/02/2024 22:35 Ali ko te je natjerao da glasas za Marinka Cavaru, covjeka sa crne liste?
USA ambasada, zvala tokom pregovora da da zeleno svjetlo za Čavaru.

I sve da jeste tako kako se kaže, a nije ni blizu, ne mogu se grijesi porediti, niti šteta učinjena.

SDA nas je zavila u crno. U KS imaš primjer da Trojka radi odlično, dosta bolje od SDA.

Ili ćeš me ubjeđivati da su kiosk od frtalj miliona, sedam godina bez vode isto kao 15.000 trudnicama godišnje, besplatni udžbenici za cijelu osnovnu, vrtići za sve, bolji i pošteniji konkursi, tramvaji, pruga, cijeli grad je gradilište a ne samo za izbore...

Sve bez i jedne ozbiljne afere. Mobiteli u RAD-u najveća afera u pet godina.

Nije ni blizu, a ne isto.
Nije bih samo u sarajevu. Kad cete to skontati
Novak20

#31407 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Novak20 »

Ima li alternative
Crnokošuljaši-ustaše iz HSP i Lijanovići. :D
cvrčak_na_hedonizmu

#31408 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

tramvajtrojka wrote: 15/02/2024 22:39
vee-jay wrote: 15/02/2024 22:36 ode i ovaj full u qrac :-)

Davnih dana on iz Amerike pametuje otkako se udruzio sa onim paranoicarem nikolaidisom :lol: :lol:
Znaci sad su Bursac i Nikolaidis postali sdfa botovi :lol: pardon budale i paranoja likovi :D

Ti i novak 20 kada aktivno branite nekoga treba se dobro zamisliti i zapitati.
tramvajtrojka

#31409 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tramvajtrojka »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 15/02/2024 23:52

Davnih dana on iz Amerike pametuje otkako se udruzio sa onim paranoicarem nikolaidisom :lol: :lol:
Znaci sad su Bursac i Nikolaidis postali sdfa botovi :lol: pardon budale i paranoja likovi :D

Jel ovo jos trazis hrvatsku bojnu po forumu :mrgreen: :mrgreen: pa prije ce forto cipovati sviju sa digitalnim novcanikom nego sto ce ta potraga biti uspjesna

no offense al grijesis samo tako :mrgreen:
cvrčak_na_hedonizmu

#31410 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

tramvajtrojka wrote: 15/02/2024 23:57

Jel ovo jos trazis hrvatsku bojnu po forumu :mrgreen: :mrgreen: pa prije ce forto cipovati sviju sa digitalnim novcanikom nego sto ce ta potraga biti uspjesna

no offense al grijesis samo tako :mrgreen:
Ne trazim, nego sam je nasao :D

Ne spominji Fortu i ostale debile jeb'li im 15 minutni gradovi i digitalizacija mamu agendasku.
cvrčak_na_hedonizmu

#31411 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

vee-jay wrote: 15/02/2024 22:02
Hakiz wrote: 15/02/2024 21:50
vee-jay wrote: 15/02/2024 21:43 NS je naucila nesto sto su druge starije stranke vec puno prije nje naucile:
Po ovom sistemu(ustavu) - ako hoces u vlast - moras sa nacionalnim strankama.

A sistem se mijenja iznutra, ne izvana.
Tako je i Josip Broz mijenjao Kraljevinu Jugoslaviju radeći kao ćato u njenoj administraciji.

Sva ta mantra o demokratiji služi da se ništa ne promijeni.

Da ljude odvrati od revolucija.

Šta misliš, kako bi danas izgledala prava radnika u EU da nije bilo komunstičkih revolucija da kapitalistima i kraljevima pokaže šta je moguća alternativa ako se ne humanizuju?

Treba mijenjati Ustav, izbaciti konstitutivnost. Bez konstitutivnosi nacionalne stranke gube smisao.
vrijeme revolucija je passe onog dana kada je Che zavrsio kao logo na majci
drustvene mreze su samo zabile zabile posljednje cavle u kovceg

i btw. demokratija nije mantra, nego jedna od najvecih dostignuca civilizacije
Jasta je, bas mozemo nazvati civilizacijskim dostignucem kada glas dvije budale vrijede vise od jednog normalnog, da ne kazem pametnog insana.

Demokratija je zapravo bila mnogo logicnija u mjestu nastanka, Ateni, kada vecina nije imala pravo glasa ( nekih 80% stanovnistva ), a politikom se nije mogla baviti svaka neostvarena i nesposobna ubleha nego, uglavnom, ostvareni ljudi u zrelom dobu. Tada je takvo uredjenje pomoglo polisima i dijelu stanovnista da ih neka budala tiranin ne moze jebati kako mu to jutro bude ceif.

Sada, ova "demokratija" je zapravo primjeren nacin da kontrolises budalasto stanovnistvo koje misli da se nesto pita i odlucuje, a zapravo se pitaju oni koji drze krupni kapital pri cemu politicari gledaju sebe i sopstveni interes, a da bi postao politicar moras da budes posebna sorta ljudi sastavljeni uglavnom od beskicmenjaka i ljigavca.

Bas jako civilizacijsko dostignuce....
Point.

#31412 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Point. »

Login77777 wrote: 15/02/2024 17:59
Point. wrote: 15/02/2024 17:37
Login77777 wrote: 15/02/2024 13:44

Od DFa je trazeno da prihvate vecinu (gradjanski princip) a oni se odlucili za „legitimno predstavljanje“ i odabrali dari podrsku Lendi.
Gradjanski al u kurcu… :bih:
Ne govorim o tome nego o broju glasova i mandata koliko su dobili ŽK i DF, za koje ne možeš reći da ih narod ne želi.
Naravno da ih narod ne zeli. Da ih zeli bili bi vlast.
A sta kazes o tome zasto nisu postupili kao SDP i podrzali vecinu a ne „legitimno predstavljanje“? Ne mislim time da se pridruze Trojci nego da podrze potpredsjednika iz reda Bosnjaka kojeg bi Trojka imenovala. Kada su isti vec imali vecinu u predstavnickom domu i dn.
Kao sto je to SDP uradila kada je podrzala Dunovica iz DFa kada je DF imao vecinu zajedno sa SDA i HDZ.
Vamo prica o gradjanskoj a gura se „legitimno predstavljanje“ ispred gradjanskog.
Znaci ista stvar koju radi HDZ.
Sa su pristupili Trojci bili bi vlast, onda bi ih po tvojoj logici narod želio?

Brojke su neumoljive. Pogledaš koliko je ŽK dobio glasova, koliko imaju mandata kao stranka.
VladaFBiH

#31413 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by VladaFBiH »

tramvajtrojka wrote: 15/02/2024 16:15
VladaFBiH wrote: 15/02/2024 16:11
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 15/02/2024 16:07

Ti nisi u stanju slozemu recenicu da sastavis kako treba, za pocetak :D svaki komentar ti je u ovom rangu, jedna infantilna prosta recenica i tako unedogled :D

Da bi mi bila vuna onda bih morao da "navijam" za nekoga. S tim da mislim da su svi redom od sdO i njihovih privjesaka preko Rumenog, Nesa i Fahre do Trojke klasicni izdajnici, nesposobnjakovici koji iskljucivo i jedino gledaju svoj interes dok narodu prosipaju lafine i ublehe da rade za njegov interes i boljitak, koji nikako da dodje, ne vidim nacin kako mi moze biti vuna.

Tebe se ne sjecam sa politike od ranije, zato i mozes pisati to sto pises.

De sada jednu infantilnu recenicu tipa "sere mi se" :lol:
na žalost ovi botovi (s koje god strane) ne kontaju da postoje ljudi koje boli neka stvar ko je iz koje stranke sve dok radi kako treba - na ovoj temi im ne diraj šefa iako je šef jedan obični licemjer i lažov istina jako elekventan i ubjedljiv jer uspijeva da ih ubijedi da vjeruju njemu a ne vlastitim očima... a šef stranke iz koje je potekao je jedino možda gori od njega.
I svi su isti jel tako :mrgreen:
fala Bogu da nisu ali ovi porijeklom iz SDfA haman da jesu (ima i svijetlih primjera ali ne previše)
VladaFBiH

#31414 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by VladaFBiH »

internazionale wrote: 15/02/2024 16:20
VladaFBiH wrote: 15/02/2024 16:11
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 15/02/2024 16:07

Ti nisi u stanju slozemu recenicu da sastavis kako treba, za pocetak :D svaki komentar ti je u ovom rangu, jedna infantilna prosta recenica i tako unedogled :D

Da bi mi bila vuna onda bih morao da "navijam" za nekoga. S tim da mislim da su svi redom od sdO i njihovih privjesaka preko Rumenog, Nesa i Fahre do Trojke klasicni izdajnici, nesposobnjakovici koji iskljucivo i jedino gledaju svoj interes dok narodu prosipaju lafine i ublehe da rade za njegov interes i boljitak, koji nikako da dodje, ne vidim nacin kako mi moze biti vuna.

Tebe se ne sjecam sa politike od ranije, zato i mozes pisati to sto pises.

De sada jednu infantilnu recenicu tipa "sere mi se" :lol:
na žalost ovi botovi (s koje god strane) ne kontaju da postoje ljudi koje boli neka stvar ko je iz koje stranke sve dok radi kako treba - na ovoj temi im ne diraj šefa iako je šef jedan obični licemjer i lažov istina jako elekventan i ubjedljiv jer uspijeva da ih ubijedi da vjeruju njemu a ne vlastitim očima... a šef stranke iz koje je potekao je jedino možda gori od njega.
Kaže jedan sarajevski taksista u penziji da nikad nije sreo čovjeka koji je rekao da je Sda glasač

Zanimljivo je pratiti da se na Dinu najviše lože ovi neutralni
Dino me uzbuđuje i jako se ložim na njega i Baketa... zamišljam ih u trojcu sa Sekom... uh kako se ložim na njega... on je ostvarenje svih mojih perverznih maštarija!

:izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
vee-jay

#31415 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by vee-jay »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 16/02/2024 00:26
vee-jay wrote: 15/02/2024 22:02
Hakiz wrote: 15/02/2024 21:50

Tako je i Josip Broz mijenjao Kraljevinu Jugoslaviju radeći kao ćato u njenoj administraciji.

Sva ta mantra o demokratiji služi da se ništa ne promijeni.

Da ljude odvrati od revolucija.

Šta misliš, kako bi danas izgledala prava radnika u EU da nije bilo komunstičkih revolucija da kapitalistima i kraljevima pokaže šta je moguća alternativa ako se ne humanizuju?

Treba mijenjati Ustav, izbaciti konstitutivnost. Bez konstitutivnosi nacionalne stranke gube smisao.
vrijeme revolucija je passe onog dana kada je Che zavrsio kao logo na majci
drustvene mreze su samo zabile zabile posljednje cavle u kovceg

i btw. demokratija nije mantra, nego jedna od najvecih dostignuca civilizacije
Jasta je, bas mozemo nazvati civilizacijskim dostignucem kada glas dvije budale vrijede vise od jednog normalnog, da ne kazem pametnog insana.

Demokratija je zapravo bila mnogo logicnija u mjestu nastanka, Ateni, kada vecina nije imala pravo glasa ( nekih 80% stanovnistva ), a politikom se nije mogla baviti svaka neostvarena i nesposobna ubleha nego, uglavnom, ostvareni ljudi u zrelom dobu. Tada je takvo uredjenje pomoglo polisima i dijelu stanovnista da ih neka budala tiranin ne moze jebati kako mu to jutro bude ceif.

Sada, ova "demokratija" je zapravo primjeren nacin da kontrolises budalasto stanovnistvo koje misli da se nesto pita i odlucuje, a zapravo se pitaju oni koji drze krupni kapital pri cemu politicari gledaju sebe i sopstveni interes, a da bi postao politicar moras da budes posebna sorta ljudi sastavljeni uglavnom od beskicmenjaka i ljigavca.

Bas jako civilizacijsko dostignuce....
sorry ali ti kritikujes kapitalizam a ne demokratiju
a politicari su isti u Americi, Rusiji, BiH ili Kini
drug_profi

#31416 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Kritikuje, a ne nudi prijedlog rješenja.
Valjda diktatura, ili možda anarhija... su bolji?
vee-jay

#31417 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by vee-jay »

ja sam se znao prije pitati: sta se desi u covjeku koji je jedna velicina, kao npr Kusturica, pa se pretvori u govno.
kod Bursaca se primjecuje sva veca radikalizacija i agresivnost kao i vokabular koji mu je sve prljaviji i odvratniji.
ovo napisano je level Vasic, Reuf, Sebija a sigurno ne Dezulovic, Ivancic, Lucic ...
ustvari, zao mi ga je ...
zigson

#31418 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by zigson »

Ma tramvaj licni kiflin bot sta se cudite. Kiflina lijeva ruka :D
Forsaken

#31419 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Forsaken »

izvrsni direktor wrote: 15/02/2024 15:20 Doneses presudu da je sda-ovac kriminalac, komentar sdaOvaca: napad na islam!
Mediji prosire laz o konakovicevom poznanstvu sa kriminalcem, komentar konakovica: stavljam se na raspolaganje sudu!

Pronadji razliku, iliti sto bi sdfa junoše rekle: svi su isti.

3 mjeseca smisljaju lazi o konakovicu ovaj sazove konferenciju i obrise pod njima, tj laznim patriJotama tj onim koji nisu zabrinuti oko pocinjanja pregovora sa eu :izet:
Druze ja sam samo vidio onaj papir koji je konakovic predstavio kao "dokaz", na kojem je neko u wordu isprinto par recenica u stilu 'nisam ja majke mi' i dole rukom napisao OSA.

Jel ono fakat smatrate validnim dokazom za ista? :D
vee-jay

#31420 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by vee-jay »

Forsaken wrote: 16/02/2024 09:30
izvrsni direktor wrote: 15/02/2024 15:20 Doneses presudu da je sda-ovac kriminalac, komentar sdaOvaca: napad na islam!
Mediji prosire laz o konakovicevom poznanstvu sa kriminalcem, komentar konakovica: stavljam se na raspolaganje sudu!

3 mjeseca smisljaju lazi o konakovicu ovaj sazove konferenciju i obrise pod njima, tj laznim patriJotama tj onim koji nisu zabrinuti oko pocinjanja pregovora sa eu :izet:
Druze ja sam samo vidio onaj papir koji je konakovic predstavio kao "dokaz", na kojem je neko u wordu isprinto par recenica u stilu 'nisam ja majke mi' i dole rukom napisao OSA.

sta ti mislis, zasto se drugi novinari ne bave tom temom?
saabsa

#31421 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by saabsa »

JoseMujica wrote: 15/02/2024 16:37
saabsa wrote: 15/02/2024 16:16
JoseMujica wrote: 15/02/2024 15:27

ooo srećo ja svim srcem podržavam Trojku u rastavljanju kriminalne hobotnice i Izmetbegovićevske paradržave, ali nikad nikoga neću podržati da radi iste stvari kao što su oni radili.

A trenutno su tu negdje, a i mi da dobijemo mjesto SDS-a SNSD-e
Koliko se god gadilo dovođenje Rame&co to se očito moralo, da je SDFA nastavila sa svojom vladavinom ne bi imali nikakve nade da će bar "nešto" biti bolje.
Kakvi god da su poređenje trojke sa SDFA je čista blasfemija.
kad te mame i medom te hrane, tako da me ne interesuje puno šta pričaju već gledam šta i kako rade.

glede toga samo slijepac ne vidi, ne puku sličnost, već potpunu jednakost.

A i jednako su glupi i nesposobni, što su u Laktašima pokazali u punom svjetlu. Sreća naša je da su Ameri tu.

A ovi ublehaši da imalo pameti imaju mogli su naučiti iz Don Neonkovih grešaka, na primjer glede Komisije za očuvanje nacionalnih spomenika BiH, koja je danas mrtva zahvaljujući Neonkovom aminovanju izbacivanja stranih eksperata. A isto bi se desilo i sa Ustavnim sudom BiH da je proveden Laktaški dogovor.

I pun mi je kurac više debila koji svoje funkcije predstavljaju kao viši interes, a ne razume se ni u posao koji bi trebali da rade. I pun mi je kurac ovog fušeraja koji proizilazi iz toga.
Misliš da bi Ameri bili tu da je SDFA ostala u vlasti sa tronošcem ?
Možeš li konkretno napisati šta su isporučili HDZu i SNSDu do sad, molim te preskoči one "isporučit će", "oni bi ali ameri ne daju" i slične budalaštine, nego konkretno šta su isporučili ?
Koliko me god nerviraju nekim glupostima koje prave, od SDPa koji je u stvari po korupciji malo crvenija i malo manje lopovska SDA, preko kadrova NIPa koji ko supermen odbacuju civilno odjelo i nastavljaju da lete SDFA stazama korupcije, do NS koja nekad izgleda ko da je sa marsa pala, toliko je i poređenje sa SDFA strukturama i njihovom pljačkom i prodajom države neumjesno.
Forsaken

#31422 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Forsaken »

vee-jay wrote: 16/02/2024 09:33

sta ti mislis, zasto se drugi novinari ne bave tom temom?
Impliciras da Avdo ima privatnu vendetu prema Konakovicu. To je validno. Ali ako je tako onda izneses jake kontra dokaze a ne papir rucno napisan. Druga stvar je sto je Avdin dokaz puno jaci nego ovaj papir, barem ono sto sam na X-u vidio(oficijelni izvor iz MUP-a). Dakle, umjesto Ad Hominem napada, mozda bi se trebalo poraditi na kontra argumentima jer ovako, nekom sa strane koji posmatra izgleda malo smjesno.
A_A_AKCIJA

#31423 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

Forsaken wrote: 16/02/2024 09:42 Impliciras da Avdo ima privatnu vendetu prema Konakovicu. To je validno. Ali ako je tako onda izneses jake kontra dokaze a ne papir rucno napisan. Druga stvar je sto je Avdin dokaz puno jaci nego ovaj papir, barem ono sto sam na X-u vidio(oficijelni izvor iz MUP-a). Dakle, umjesto Ad Hominem napada, mozda bi se trebalo poraditi na kontra argumentima jer ovako, nekom sa strane koji posmatra izgleda malo smjesno.
Jesi li ti jučer počeo pratiti Avdu protiv Konakovića?

Jer da si se malo uključio, znao bi da je Avdo do sada izgubio nekoliko sudskih procesa, gdje je dokazano da laže i gdje je dokazano da je Konaković bio cilj napada.

Stotine hiljada maraka duguje po osnovu presuda protiv njega.

Papir nije nikakav dokaz nego podsjetnik na kojem su imena tri policajca koji su trebali biti iskorišteni da se prisile svjedočiti protiv Konakovića.

Izvor iz MuPa je samo dokaz pritiska koji je vršen na njih. Ili svjedočite ili disciplinska i otkaz.

Iza svega stoji Osmica, koji je radio po nalogu Izetbegovića, zloupotrebljavao OSU, pratio Dinu svuda, samo da nešto pronađe kako bi ga inkriminirao, kako to radi Vučić u Srbiji. I tamo je Čeda narko diler, po istom principu.

A pošto je Osmica iza rešetaka, a svaki dan se sazna nešto novo, samo sjedi i uživaj dok sud ne krene pretresati i ove rabote, pa Avdo izađe na spisku saradnika.

Od jučer znamo da je Denis Stojnić palio aute i radio prljave poslove za OSA-u po nalogu Osmice.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#31424 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by izvrsni direktor »

To sto si ti vidio je nebitno, bitno je sta sud vidi, a u vezi suda covjek nije rekao "ovo je napad na islam" niti "ranjavan sta fali" vec:
stavljam se na raspolaganje sudu!

Razlika? Primijetis li?
Forsaken

#31425 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Forsaken »

A_A_AKCIJA wrote: 16/02/2024 09:59
Forsaken wrote: 16/02/2024 09:42 Impliciras da Avdo ima privatnu vendetu prema Konakovicu. To je validno. Ali ako je tako onda izneses jake kontra dokaze a ne papir rucno napisan. Druga stvar je sto je Avdin dokaz puno jaci nego ovaj papir, barem ono sto sam na X-u vidio(oficijelni izvor iz MUP-a). Dakle, umjesto Ad Hominem napada, mozda bi se trebalo poraditi na kontra argumentima jer ovako, nekom sa strane koji posmatra izgleda malo smjesno.
Jesi li ti jučer počeo pratiti Avdu protiv Konakovića?

Jer da si se malo uključio, znao bi da je Avdo do sada izgubio nekoliko sudskih procesa, gdje je dokazano da laže i gdje je dokazano da je Konaković bio cilj napada.

Stotine hiljada maraka duguje po osnovu presuda protiv njega.

Papir nije nikakav dokaz nego podsjetnik na kojem su imena tri policajca koji su trebali biti iskorišteni da se prisile svjedočiti protiv Konakovića.

Izvor iz MuPa je samo dokaz pritiska koji je vršen na njih. Ili svjedočite ili disciplinska i otkaz.

Iza svega stoji Osmica, koji je radio po nalogu Izetbegovića, zloupotrebljavao OSU, pratio Dinu svuda, samo da nešto pronađe kako bi ga inkriminirao, kako to radi Vučić u Srbiji. I tamo je Čeda narko diler, po istom principu.

A pošto je Osmica iza rešetaka, a svaki dan se sazna nešto novo, samo sjedi i uživaj dok sud ne krene pretresati i ove rabote, pa Avdo izađe na spisku saradnika.

Od jučer znamo da je Denis Stojnić palio aute i radio prljave poslove za OSA-u po nalogu Osmice.
Nisam se oko ovoga interesovao tacno je.

Tvoje objasnjenje ima smisla sad kad ga procitam - objasnjava manje vise sva pitanja koja sam imao.

Haj, vidjecemo sta ce dalje bit :D
Post Reply