Radar? Otkud tu...drug_profi wrote: ↑01/02/2024 12:25 Radi li onaj totem na Lapišnici?
Nešto se ne sjećam jesam li sinoć baš 60 prošao ili sam brže...
Tu je koliko znam samo sparta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Radar? Otkud tu...drug_profi wrote: ↑01/02/2024 12:25 Radi li onaj totem na Lapišnici?
Nešto se ne sjećam jesam li sinoć baš 60 prošao ili sam brže...
I pretpostavljao sam, neko vidio one kamere pa mislio da su radari.
U semizovcu vec ima koliko sam vidio prije kule
To je već "stari", taj je postavljen već neko vrijeme, novi će biti navodno u Poturovićima, tu je 60 ograničenje.
Ma jok to mora mibo uzeti lovu za instaliranje
Ja bih volio da vidim ko moze na ijednoj od ovih lokacija postici nominalnu brzinu od guzvedzeko1 wrote: ↑14/02/2024 13:57To je već "stari", taj je postavljen već neko vrijeme, novi će biti navodno u Poturovićima, tu je 60 ograničenje.
Definitivno, jer "vlast" misli tako rješavati probleme divljačke vožnje neuračunjivih likova bez vozačkih dozvola i sa neregistriranim autima....escobar__ wrote: ↑15/02/2024 06:18 Vožnja državom je postala maltretiranje i živa patnja - dobar dio vozača usporava saobraćaj i vozi ispod ograničenja u strahu da ih negdje neće skinut radar, idioti su stvorili takvu atmosferu da se vozači danas više fokusiraju na radare i policijske kontrole nego na samu cestu i saobraćaj na njoj.
U Sarajevu ovo bukvalno prelazi u iživljavanje.
boli vlast briga za sigurnost ucesnika i pjesaka. samo pare pare pareproblemnatravunu wrote: ↑15/02/2024 06:38Definitivno, jer "vlast" misli tako rješavati probleme divljačke vožnje neuračunjivih likova bez vozačkih dozvola i sa neregistriranim autima....escobar__ wrote: ↑15/02/2024 06:18 Vožnja državom je postala maltretiranje i živa patnja - dobar dio vozača usporava saobraćaj i vozi ispod ograničenja u strahu da ih negdje neće skinut radar, idioti su stvorili takvu atmosferu da se vozači danas više fokusiraju na radare i policijske kontrole nego na samu cestu i saobraćaj na njoj.
U Sarajevu ovo bukvalno prelazi u iživljavanje.
Onda se samo odjednom , nekada , kao iznenade i objave kako neki lik ima hiljade KM neplaćenih kazni , vaaaauuuu....
Dje ce onda biti biznis tu, nece biti rentabilni radari btw ono iskljucenje u butilama iz pravca VOG da li je neko upratio da se senzori nalaze samo u desnoj saobracajnoj traci nekako kada vozis 1300 na 70 nikako mogli su staviti znak 80 i da "puca" na 91 kao sto ima znak 80 kada se vozi prema sarajevu od vlakova