Kasparov izaziva Tuckera.
Kao Rus koji se opirao diktaturi KGB-a i ratu, dužan sam izazvati Tuckera Carlsona nakon njegovog intervjua s Putinom.
Tuckeru, čini se da ne možeš ili ne želiš razotkriti Putinove laži. Ako vas zanima istina, dat ću priliku vama i vašim gledateljima da je čujete.
Navikao sam na sukobe licem u lice, ali budući da izazivam, mjesto je na vašem izboru. Voljan sam raspravljati ovdje na X ako želite. Siguran sam da ćete se složiti da je važno da ljudi čuju obje strane priče o slobodi govora i sobodi ideja
S Putinom je bilo lako jer ste ga rado pustili da nesmetano demonstrira svoj uvrnuti pogled na stvarnost. Ali teško da je pošteno slušati lekcije jedinog odgovornog za rat, a u isto vrijeme nas - one koji ga žele prekinuti - nazivati ratnim huškačima.
S Putinom je bilo lako jer ste ga rado pustili da nesmetano demonstrira svoj uvrnuti pogled na stvarnost. Ali teško da je pošteno slušati lekcije jedinog odgovornog za rat, a u isto vrijeme nas - one koji ga žele prekinuti - nazivati ratnim huškačima.
Saberi se, Tucker. Započnimo.