palermo wrote: ↑11/02/2024 11:50
vee-jay wrote: ↑10/02/2024 22:16
Better Man wrote: ↑10/02/2024 21:32
Da se razumijemo SDA jeste jednim dijelom odgovorna za blokadu države i bila je saučesnik u istoj.
strategija SDFA je bila - potrebno je da drugi blokiraju.
po staroj: oni su kao protiv - a mi kao bi, ali ne mozemo.
Pa pobogu, nas drug sajber se ubi pisuci pohvalw toj strategiji, doduse u izvedbi trojke. Pa sta je drugo prica o tome da treba izvesti na cistinu one koji koce napredak, nego upravo strategija koju ti opisa. Znaci li to da je zapravo strategija ostala ista ??
Problem je sto SDA nije nista izvodila na cistinu, nego je bila prezaposlena gradjenjem duboke drzavine, kupovine medija, kradjom svake marke koju su mogli ukrasti.
Dakle, prvo su se dogovorili oko fotelja, onda su radili isto sto su radili i SNSD i HDZ a na medijima su pljuvali jedne druge
A to nebi trebala da bude strategija Bosnjaka.
Strategija Bosnjaka bi trebala da bude: koliko god oni radili protiv BiH - mi moramo raditi za BiH -- cak i kada bi i mi htjeli da krademo puno, hajmo krasti malo manje a raditi malo vise za BiH -- jer i na Izraelcima se desio genocid, ali ne radi genocida - nego radi izgradjenog Tel Aviva i veza izmedju Izraela sa Evropom i Amerikom - je zapad sada na njihovoj strani.