Ozimician wrote: ↑10/02/2024 16:36
teskeredzic_22 wrote: ↑10/02/2024 16:34
Ozimician wrote: ↑10/02/2024 10:58
Ti imas cak i vlastite nekretnine u Sarajevu?
A ovamo kukas.
Da nije bilo sina svih naših naroda i narodnosti , čovjeka koji je mojim roditeljima , časnim i poštenim običnim radnicima , "poklonio" stan na osnovu samodoprinosa , spavao bih kod tebe pod kirijom.
Ovako ćeš ti meni platiti za 10 godina još pet puta skuplje barem to što imam , jer tebi je samo iz tebi znanih razloga važno da živiš u smogu , gužvi i magli pored toliko lijepih i zdravih i lijepih mjesta u ovoj zemlji a ja odoh na more
Dakle ti si povlastena burzujska kasta bio.
I sad se zalis na radni narod.
A cijena uvijek zavisi od potraznje, ti i sad mozes sve prodati i otici na more.
Ni na šta se ja ne žalim i ni na koga.
Otac i majka su bili radnici , SSS , otac stopostotni ratni vojni invalid parapčegičar teško ranjen kao dobrovoljac u ABiH i od 1993 , od najljepših godina do danas gleda u plafon jer jedino to može fizički, dobro pazi šta govoriš nekom prije nego ga upoznaš, uvrijedićeš nekoga bez potrebe pa čak i namjere i to žestoko , za bana.
Lude sarajevske cijene i potražnju uzrokujete baš vi , iz Donjeg ili Gornjeg Vakufa , sa Čvrsnice ili Maglaja , kad odradite vaše živote u Njemačkoj vi se ne vraćate u vaše prelijepe gradove i mjesta , svima vam je cilj - Sarajevo.
Dobrodošli. Spremajte lovu , nema više Titovine.