Pred nosom ti bio BH Telecom i uleti turista klizeci. Znam da ti nije lako.
Ali brzo ce 2026, samo da se ne odluce na tehnicki mandat kao 2018-2022.
Pred nosom ti bio BH Telecom i uleti turista klizeci. Znam da ti nije lako.
Sta kaze trojka pravi ustupke srbima i hrvatima
Šta mu je druga opcija?zavrzlama wrote: ↑09/02/2024 13:15 Sda je zlo i tu nema zbora....ali trojka mora znati da glasaci nisu za njih glasali da zamijeme sda mego da rade drugacije nego sda.
Ukoliko trojka radi po uputama amera sve je Ok,ali ako rade na svoju ruku onda smo u problemu...
Konakovic mi sve vise ide na zivce pricom da se sa dodikom moze nesto postici i dogovoriti...
a sve tri kombinacije su za razgradnju drzave i jacanje etnicke komponente.DaysleepeR wrote: ↑09/02/2024 12:21 1. Može Izborni al prvo EU zakoni.
2. Mogu EU zakoni al prvo izborni
3. Može izborni i EU zakoni, al prvo zakon o sudijama.
I svako će svakog na kraju da upuca.
A mi ležimo i iskrvarićemo.
Ludnica."Što se tiče Predsjedništva, jedna mala izmjena koja mijenja i stavlja jedan dodatak oko izbora člana Predsjedništva. Kod bošnjačkog i srpskog se ništa ne mijenja, kod hrvatskog se uvodi mali intsturment odvraćanja. Samo će biti mali dodatak da onaj ko pobjedi na federalnoj razini mora pobjediti na području pet kantona koji su tamo definisani. Za one koji su do sada bošnjačkim glasovima birali dva člana Predsjedništva nemaju više to koristi raditi, drugim riječima jasno je kako će se birati hrvatski član. Jedan mali dodatak, nikakva politička izmjena. Sve kolege su izrekom kazale nema smisla da bošnjački narod bira hrvatskog člana Predsjedništva, pa evo dati ćemo zadovoljstvo tim elementom malog odvraćanja, ništa više od toga", kazao je Čović.
nista lose u ovom nema. i nema smisla da bosnjaci biraju hrvatima predstavnka, a vi se sad uhvatite mrtvog slova na papiru koji vrijedi koliko i jugoslovenski ustav 92ge.Prpa.ba wrote: ↑09/02/2024 13:57 Nego, imamo i konkretne detalje "malih promjena" za "veliki euro napredak":
Ludnica."Što se tiče Predsjedništva, jedna mala izmjena koja mijenja i stavlja jedan dodatak oko izbora člana Predsjedništva. Kod bošnjačkog i srpskog se ništa ne mijenja, kod hrvatskog se uvodi mali intsturment odvraćanja. Samo će biti mali dodatak da onaj ko pobjedi na federalnoj razini mora pobjediti na području pet kantona koji su tamo definisani. Za one koji su do sada bošnjačkim glasovima birali dva člana Predsjedništva nemaju više to koristi raditi, drugim riječima jasno je kako će se birati hrvatski član. Jedan mali dodatak, nikakva politička izmjena. Sve kolege su izrekom kazale nema smisla da bošnjački narod bira hrvatskog člana Predsjedništva, pa evo dati ćemo zadovoljstvo tim elementom malog odvraćanja, ništa više od toga", kazao je Čović.Konakovic zurno da opise benefite eurointegracija. Obvezatno da spomene neke milijarde i kamione koji cekaju na granici.
![]()
I omladinu koja se vraca.Prpa.ba wrote: ↑09/02/2024 13:57 Nego, imamo i konkretne detalje "malih promjena" za "veliki euro napredak":
Ludnica."Što se tiče Predsjedništva, jedna mala izmjena koja mijenja i stavlja jedan dodatak oko izbora člana Predsjedništva. Kod bošnjačkog i srpskog se ništa ne mijenja, kod hrvatskog se uvodi mali intsturment odvraćanja. Samo će biti mali dodatak da onaj ko pobjedi na federalnoj razini mora pobjediti na području pet kantona koji su tamo definisani. Za one koji su do sada bošnjačkim glasovima birali dva člana Predsjedništva nemaju više to koristi raditi, drugim riječima jasno je kako će se birati hrvatski član. Jedan mali dodatak, nikakva politička izmjena. Sve kolege su izrekom kazale nema smisla da bošnjački narod bira hrvatskog člana Predsjedništva, pa evo dati ćemo zadovoljstvo tim elementom malog odvraćanja, ništa više od toga", kazao je Čović.Konakovic zurno da opise benefite eurointegracija. Obvezatno da spomene neke milijarde i kamione koji cekaju na granici.
![]()
Da napravi sijelo na koje ce pozvati Bogicevica Beslagica Lazovica Miletic i mmoge druge pametne glave i cuti njihovo misljenje o taktici nadtupa prema antibih dvojcu..Kiki_Musampa wrote: ↑09/02/2024 13:28Šta mu je druga opcija?zavrzlama wrote: ↑09/02/2024 13:15 Sda je zlo i tu nema zbora....ali trojka mora znati da glasaci nisu za njih glasali da zamijeme sda mego da rade drugacije nego sda.
Ukoliko trojka radi po uputama amera sve je Ok,ali ako rade na svoju ruku onda smo u problemu...
Konakovic mi sve vise ide na zivce pricom da se sa dodikom moze nesto postici i dogovoriti...
Da vidim, CIPS prebivaliste - sahovnica, "uvjerenja" - sahovnica, imam li veze u gradskom odboru HDZ-a - komplet mladez. Sve spremno! Ima da pijem kavicu sa palermom svaki dan kad budemo drzali koalicione sastanke! Jedino ako nas ti sa SOA vezama ometes i kazes im sta sam pisao na njih
jebte mozes li ista odgovorit jednostavno, jel radis u norveskoj ili si u bosni?dr_Evil wrote: ↑09/02/2024 14:04Da vidim, CIPS prebivaliste - sahovnica, "uvjerenja" - sahovnica, imam li veze u gradskom odboru HDZ-a - komplet mladez. Sve spremno! Ima da pijem kavicu sa palermom svaki dan kad budemo drzali koalicione sastanke! Jedino ako nas ti sa SOA vezama ometes i kazes im sta sam pisao na njih![]()
Pa to sam ti vec odgovorio vise puta; pola-pola, jos koji mjesec, i onda moram odluciti.sumirprimus wrote: ↑09/02/2024 14:06
jebte mozes li ista odgovorit jednostavno, jel radis u norveskoj ili si u bosni?
kako pola pola 6 mjeseci za 6? sezonski ili?dr_Evil wrote: ↑09/02/2024 14:08Pa to sam ti vec odgovorio vise puta; pola-pola, jos koji mjesec, i onda moram odluciti.sumirprimus wrote: ↑09/02/2024 14:06
jebte mozes li ista odgovorit jednostavno, jel radis u norveskoj ili si u bosni?
Evo, zaposlim se kod Poglavnika, njemu treba neko ko zna oko ovog gasa da mu ne bi sta puklo, i jos pri tome da zna tecni hrvatski! Ne ko Truba napola!
E gledaj sta mi rade.. dobro mozda bude kakva centrala samo za ovo nasred oaze u kamenu, sad ja moram biti 'ercegovac patriota i gurati pricu da se mora voditi lokalna politikaDonieBrasco wrote: ↑09/02/2024 14:09 https://n1info.ba/vijesti/za-n1-ambasad ... nu-poruku/
Evo demanata za Covica i kraj price.
@dr_Evil nista od posla.![]()
![]()