Ma nemaš pojma
Dino je visok dvametra
Angelina mu sama ne može zavrnuti uši.
Zato je morao doći Pistorius da joj da lopovsku.
Sve je ovo u cilju sprječavanja Trojke da izda i proda.
Pa to i budale vide
Ma nemaš pojma
Malo „legitimno predstavljanje“ a malo gradjanski sistem. Sve zavisi sta mu odgovara u tom momentu.

Švicarac, znam da tebi odgovara gradjanski sistem, ali samo za nebosnjake. I postene good boy "Bosnje", ali samo kad dokazu da nisu kriminogeni, a i da znaju raditi posao.Login77777 wrote: ↑07/02/2024 08:09 Malo „legitimno predstavljanje“ a malo gradjanski sistem. Sve zavisi sta mu odgovara u tom momentu.![]()
Čekamo još samo potvrdu da doktor Božo Ljubić bude imenovan mjesto Sebije na KUCS-u.Prpa.ba wrote: ↑07/02/2024 08:19Švicarac, znam da tebi odgovara gradjanski sistem, ali samo za nebosnjake. I postene good boy "Bosnje", ali samo kad dokazu da nisu kriminogeni, a i da znaju raditi posao.Login77777 wrote: ↑07/02/2024 08:09 Malo „legitimno predstavljanje“ a malo gradjanski sistem. Sve zavisi sta mu odgovara u tom momentu.![]()
I da dodam da smo dosli u zanimljiv stadij forumske misli, gdje je odgovor na sada vec masovni i nezabiljezeni disbalans na stetu Bosnjaka po svim nivoima: jesi li to protiv gradjanske drzave?
Genijalni, genijalni.![]()
ovaj otisao full mode u fasiste
Bolesno, df se pretvorio u bosnjacke zavetnike, ovakva politika df a i ovakvih kerbera poput reufa bajrovica, begica i slicnih bosnjake i bosnu vodi u nestanak. Borba za opstanak i preporod bosnjaka i bosne mora krenuti od borbe protiv ovakve politike df a kojom bajrovici i begici truju bosnjake.
Gomila huškača koji valjda smatraju da smo mi svi budale, pa bi sutra uzeli za puške kako bi branili HIFA pumpe i terminale, BINGO markete i mallove, Al Shidi elitna naselja, vile na Poljinama, Hastorove propale tvornice i savjetničku gomilu okupljenu oko Bakira i Željka.sajber87 wrote: ↑07/02/2024 09:38
Bolesno, df se pretvorio u bosnjacke zavetnike, ovakva politika df a i ovakvih kerbera poput reufa bajrovica, begica i slicnih bosnjake i bosnu vodi u nestanak. Borba za opstanak i preporod bosnjaka i bosne mora krenuti od borbe protiv ovakve politike df a kojom bajrovici i begici truju bosnjake.
Ovo je opasno da mnogi nisu svjesni koliko
Fasista na svim stranama, kazem ja, samo gerila ovdje moze pomoci!
Uvijek nas je (Bosnjake) pamet.krasila.......za razliku od ( da izvinu onih par pametnih ) Hrvata koji bi branili imovinu Covica, Zovke, Slezaka, Grubisica itd....Škobo Habu wrote: ↑07/02/2024 09:53Gomila huškača koji valjda smatraju da smo mi svi budale, pa bi sutra uzeli za puške kako bi branili HIFA pumpe i terminale, BINGO markete i mallove, Al Shidi elitna naselja, vile na Poljinama, Hastorove propale tvornice i savjetničku gomilu okupljenu oko Bakira i Željka.sajber87 wrote: ↑07/02/2024 09:38
Ovo je opasno da mnogi nisu svjesni koliko
More Reufe ne ori drumova, nego ti sa Hebibovićem, Imamovićem, Begićem, Fazlagićem, Gratzom, Begovićem i sličnim dežurnim bošnjačkim ideolozima vježbaj kopanje rovova na -10 celzijusa.
Ko su “oni”?DonieBrasco wrote: ↑07/02/2024 10:34 Oni su spremni na radikalne poteze sa nesagledivim posljedicama sto je najgore.
Susjed,
Nisam siguran da sam te shvatio. Jel kazes da smo se zajebali jos tamo prije trideset godina jer smo mi tada braniliq zapravo Hasu Pekusica i kompqniju. Vala ako smo se tada zajealil izgleda vise necemo. Nema braniti Hasu.
Sto Gnojnica ? Pa zar ne rekosmo da necemo vise braniti imovinu Hase, Sude, Bakira i inih.Škobo Habu wrote: ↑07/02/2024 11:24A, ništa...Onda krampu u ruke i lagano počni kopati rovove oko Gnojnica.![]()
Ne, nismo mi branili Hasu, nego te otvoreno pitam da li je iko na liniji znao da kada odbranimo da ce nam sve pokrasti(sta smo stvarali 2 generecije) oni sta su nas vodili i trebali najvise da zrtvuju. Da cemo krvlju branjeno dati Hasi i slicnima kao da im je babovina?palermo wrote: ↑07/02/2024 11:25
Nisam siguran da sam te shvatio. Jel kazes da smo se zajebali jos tamo prije trideset godina jer smo mi tada braniliq zapravo Hasu Pekusica i kompqniju. Vala ako smo se tada zajealil izgleda vise necemo. Nema braniti Hasu.
A Hrvati sta im je drago, eto im nek brane Slezaka, Covic, Zovku, Golemce i ine.....rekoh ti, nasa ( bosnjacka) pamet je neprocjenjiva
Ako sam te dobro shvatio ( a dina mi, nisam siguran u to) kriv je zapravo Berlinski zid. Sto je pao.dr_Evil wrote: ↑07/02/2024 11:30Ne, nismo mi branili Hasu, nego te otvoreno pitam da li je iko na liniji znao da kada odbranimo da ce nam sve pokrasti(sta smo stvarali 2 generecije) oni sta su nas vodili i trebali najvise da zrtvuju. Da cemo krvlju branjeno dati Hasi i slicnima kao da im je babovina?palermo wrote: ↑07/02/2024 11:25
A Hrvati sta im je drago, eto im nek brane Slezaka, Covic, Zovku, Golemce i ine.....rekoh ti, nasa ( bosnjacka) pamet je neprocjenjiva
Rekoh ti, nasa(bosnjacka) pamet je neprocjenjiva. Odbranimo sta smo mogli, i onda u miru bez ispaljenog metka pojeo vuk kenjca. Ali da nisam ja samo budala, hvala neku vecer Vedranu kod Nenada u gostima, sto je izrekao ovo isto sta ja tebi sada kazem - sve zlo je krenulo od kada je drustvena imovina prevedena u drzavnu.
Raspravljas se sa covjek koji je javno napisao da trebamo biti zahvalni na tome sto imamo ratne profitere.dr_Evil wrote: ↑07/02/2024 11:30Ne, nismo mi branili Hasu, nego te otvoreno pitam da li je iko na liniji znao da kada odbranimo da ce nam sve pokrasti(sta smo stvarali 2 generecije) oni sta su nas vodili i trebali najvise da zrtvuju. Da cemo krvlju branjeno dati Hasi i slicnima kao da im je babovina?palermo wrote: ↑07/02/2024 11:25
Rekoh ti, nasa(bosnjacka) pamet je neprocjenjiva. Odbranimo sta smo mogli, i onda u miru bez ispaljenog metka pojeo vuk kenjca. Ali da nisam ja samo budala, hvala neku vecer Vedranu kod Nenada u gostima, sto je izrekao ovo isto sta ja tebi sada kazem - sve zlo je krenulo od kada je drustvena imovina prevedena u drzavnu.
Naravno, globalizacija i slicni fazoni.. Bit ce da zato velike firme i dan danas daju dionice svojim radnicima kao poticaj za svoj rad i da mogu djelom upravljati svojom sudbinom. Bit ce da zato skandinavski giganti su u drzavnom i drustvenom vlasnistvu. Ali hebo to, napravite mjesta za obitelji 200 (u Hrvatskoj), kod nas je ipak 50-ak.