Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
sumirprimus

#49551 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

Dead Man Walking wrote: 05/02/2024 21:35 E ako su ih ove vlade koje plesu kako cionisti sviraju oznacile kao teroriste onda je to to.
Ma ne, nego onako kako forumasi klixa kazu, sta kazu komsije? doduse egipat i vec dizu zid od cigle i betina uz pojas gaze
smijesni_ste

#49552 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by smijesni_ste »

Šta reći? :roll:

Nadam se da ne svrstavaju ovakve u civilne žrtve rata pogotovo ne dječije :roll:

https://www.timesofisrael.com/palestini ... bank-town/
Dead Man Walking

#49553 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Dead Man Walking »

sumirprimus wrote: 05/02/2024 21:51
Dead Man Walking wrote: 05/02/2024 21:35 E ako su ih ove vlade koje plesu kako cionisti sviraju oznacile kao teroriste onda je to to.
Ma ne, nego onako kako forumasi klixa kazu, sta kazu komsije? doduse egipat i vec dizu zid od cigle i betina uz pojas gaze

Kad vidim kako se ponasaju u normalnim uslovima zivota sudicu jesul teroristi il nisu. Sve dok generacije odrastaju u getu tesko da mogu biti teroristi.

Evo ovi u normalnim uslovima pljuju svecenike, naseljavaju debile iz svih mogucih vukojebina a ljude istjeruju iz kuca i usput tuku a nerijetko i ubijaju, hapse kako im je cejf i drze po zatvorima bez sudjenja. I kad se pobunis terorista si. Ma ajdee? Rekli Ameri i Britanci.
General War

#49554 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by General War »

Dead Man Walking wrote: 05/02/2024 21:59
sumirprimus wrote: 05/02/2024 21:51

Kad vidim kako se ponasaju u normalnim uslovima zivota sudicu jesul teroristi il nisu. Sve dok generacije odrastaju u getu tesko da mogu biti teroristi.

Evo ovi u normalnim uslovima pljuju svecenike, naseljavaju debile iz svih mogucih vukojebina a ljude istjeruju iz kuca i usput tuku a nerijetko i ubijaju, hapse kako im je cejf i drze po zatvorima bez sudjenja. I kad se pobunis terorista si. Ma ajdee? Rekli Ameri i Britanci.
Ne znam bas da li bi preporucio da cekas da se tebi desi da bi skontao ko je ko, tada je obicno kasno....svaki terorista a i apologeta neci ce hiljadu i jedan razlog da opravda svoje ili tudje ponasanje.
Dead Man Walking

#49555 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Dead Man Walking »

Desilo se i nama, znamo vrlo dobro ko je ko.
HarTar

#49556 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by HarTar »

Đeberale, opet haraš na temi :mrgreen:
General War

#49557 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by General War »

General War

#49558 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by General War »

HarTar wrote: 05/02/2024 22:48 Đeberale, opet haraš na temi :mrgreen:
...eto imao si sedam dana da uzivas ko da ti je u "amanet dato" :D
HarTar

#49559 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by HarTar »

General War wrote: 05/02/2024 22:55
HarTar wrote: 05/02/2024 22:48 Đeberale, opet haraš na temi :mrgreen:
...eto imao si sedam dana da uzivas ko da ti je u "amanet dato" :D
:thumbup: :lol: :lol: :lol: Ae, u pamet :mrgreen: :bih: https://balkans.aljazeera.net/news/worl ... rlnOp2ve9I

https://balkans.aljazeera.net/news/worl ... 6eZ2VlDZhc
General War

#49560 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by General War »

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#49561 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Velkoski »

Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#49562 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

sumirprimus wrote: 05/02/2024 20:56 Ko izbjegava? Pratis li ti uopste temu?
Ok nisu prava za sve ista i recite slobodno ovde se moze samo navijati za hamas i sazaljevati teroriste, ostsnite sami i uzivajte.
Znaci za tebe su oni koji sazaljevaju ubijenu djecu Gaze navijaci Hamasa, a ubijena djeca teroristi.

Evo jedan stih za tebe.

If you’ve no sympathy for human pain,
The name of human you cannot retain!
:wink:
Point.

#49563 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Point. »

Zar nije Sumir rekao da se neće više javljati na ovoj temi?
Bossona

#49564 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bossona »

Dimu1927

#49565 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Dimu1927 »

Ne hranite ova dva igfofila nek se maze medjusobno
Dimu1927

#49566 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Dimu1927 »

Setkaju se lagano, hamas pred slomom, igf zlocinci, tik tok pampers bub
sumirprimus

#49567 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

Ima Bosne_Bice Bosne wrote: 06/02/2024 03:32

Znaci za tebe su oni koji sazaljevaju ubijenu djecu Gaze navijaci Hamasa, a ubijena djeca teroristi.

Evo jedan stih za tebe.

If you’ve no sympathy for human pain,
The name of human you cannot retain!
:wink:
Vidi druze ne poturaj, sto puta sam reko, pricam o hamasu koji se ovde spominje kao otpor, i clanovi kao borci pokreta otpora.

Djecu ne uvlacite u ovo. nije sportski i nije fer da tako poturate klipove. Djeca nikad i ni zasta nisu kriva, i iskreno gledam ni u jednom konfliktu da ne gledam patnju djece, jer ne mogu podnjeti u ne treba mi i taj stres uzivotu. A sad ako vecina vas ne moze taj dio odvojiti od forumskih razlika misljenja i standardnih prepucavanja, i zivog pucanja za komplet dole regijom,to je vas problem.

Sto se tice stihova, fino srednjovjekovno, perzijski, Saadi, jos samo kad bi danasnji perzijanci primijenili u stvarvnom zivotu pa prestali finansirati teroristicke organzacije i huskati svoje milicije sirom te dole regije , usitinu bi onda imalo smisla i meni koji ni luk jeo a nii luk miriso, ovaj stih nalijepiti. Neka njima dole vlada mir, i neka oni primjene ove stihove, lako cu ja za sebe. Niki problem :kiss:
swanfilter

#49568 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by swanfilter »

Dimu1927 wrote: 06/02/2024 09:30

Setkaju se lagano, hamas pred slomom, igf zlocinci, tik tok pampers bub
Jel ovo neka nova serija Kinder jaja? Serija IDF?
dr_Evil

#49569 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by dr_Evil »

sumirprimus wrote: 06/02/2024 10:10
Vidi druze ne poturaj, sto puta sam reko, pricam o hamasu koji se ovde spominje kao otpor, i clanovi kao borci pokreta otpora.

Djecu ne uvlacite u ovo. nije sportski i nije fer da tako poturate klipove. Djeca nikad i ni zasta nisu kriva, i iskreno gledam ni u jednom konfliktu da ne gledam patnju djece, jer ne mogu podnjeti u ne treba mi i taj stres uzivotu. A sad ako vecina vas ne moze taj dio odvojiti od forumskih razlika misljenja i standardnih prepucavanja, i zivog pucanja za komplet dole regijom,to je vas problem.

Sto se tice stihova, fino srednjovjekovno, perzijski, Saadi, jos samo kad bi danasnji perzijanci primijenili u stvarvnom zivotu pa prestali finansirati teroristicke organzacije i huskati svoje milicije sirom te dole regije , usitinu bi onda imalo smisla i meni koji ni luk jeo a nii luk miriso, ovaj stih nalijepiti. Neka njima dole vlada mir, i neka oni primjene ove stihove, lako cu ja za sebe. Niki problem :kiss:
To nije istina.

Spominju se slavni palestinski borci koji su stali u odbranu svog doma, dok se Hamas uvijek naglasi kao teroristicka grupa financirana i osnovana od Izraela kao sto Borrel rece. Kao takav Hamas mora da nestane s lica zemlje.

Ovdje se potura da je agresija pravo na samoodbranu, i da su genocid i etnicko ciscenje legalne metode borbe. Spominje se izraelski rezim kao jedina demokratija na BI, te IDF genocidne orke kao jedine moderne i eticke vojne formacije, a presucuju se genocidne i teroristicke metode istih.

Vidis, kad se stvari postave kako jesu, svi se jednostavno sloze.
SmokingMan

#49570 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by SmokingMan »

Gledajući oaj video, naumpade mi pomalo zaboravljena izreka, jer ona uglavnom upravo daje sažetu sliku puta kojim pojedinac ili grupa mogu doseći potpunu moralnu atrfofiju, kada ona postaje ne samo nešto u čemu se počinje uživati, ne samo puka prolazna navika, bez razmišljanja o ispravnosti postupaka, već i dio ličnosti, sudbina.
Pazi na svoje misli, one postaju riječi. Pazi na svoje riječi, one postaju djela. Pazi na svoja djela, ona postaju navike. Pazi na svoje navike, one postaju karakterne osobine. Pazi na svoj karakter, on postaje tvoja sudbina.

dr_Evil

#49571 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by dr_Evil »

To su te europske i civilizacijske vrijednosti koja je jedina demokratija na BI usvojila. Sta da kazemo, a ne slazemo.
HarTar

#49572 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by HarTar »

dr_Evil wrote: 06/02/2024 14:40
To su te europske i civilizacijske vrijednosti koja je jedina demokratija na BI usvojila. Sta da kazemo, a ne slazemo.
Kakva crna demokratija? Čist primjer fašističke aparthejd države. Gledam šta rade djeci i Palestincima uopšte na Zapadnoj obali, ja ne znam kako oni sve to podnose, a ne ostave sve i pobjegnu glavom bez obzira.
sumirprimus

#49573 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

dr_Evil wrote: 06/02/2024 10:34
sumirprimus wrote: 06/02/2024 10:10

To nije istina.

Spominju se slavni palestinski borci koji su stali u odbranu svog doma, dok se Hamas uvijek naglasi kao teroristicka grupa financirana i osnovana od Izraela kao sto Borrel rece. Kao takav Hamas mora da nestane s lica zemlje.

Ovdje se potura da je agresija pravo na samoodbranu, i da su genocid i etnicko ciscenje legalne metode borbe. Spominje se izraelski rezim kao jedina demokratija na BI, te IDF genocidne orke kao jedine moderne i eticke vojne formacije, a presucuju se genocidne i teroristicke metode istih.

Vidis, kad se stvari postave kako jesu, svi se jednostavno sloze.
Jeste kada bi se lagali.
Ko se trenutno organizovano bori protiv IDF.A?
Hvala prijatno, bajke i šarene laže su vam na drugom spratu.
dr_Evil

#49574 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by dr_Evil »

sumirprimus wrote: 06/02/2024 15:25
Jeste kada bi se lagali.
Ko se trenutno organizovano bori protiv IDF.A?
Hvala prijatno, bajke i šarene laže su vam na drugom spratu.
Protiv IDF genocidnih krvolocnih orki koje krse sve europske i civilizacijske norme treba da se bori svaki punoljetan gradjanin gaze bez obzira na naciju i religiju. Nadam se.

Ako se ne bore ceka ih mucenje i smrt svakako.

Bajke i sarene laze su na mossad twitter profilu, tamo se zahvali.
General War

#49575 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by General War »

HarTar wrote: 06/02/2024 14:45
dr_Evil wrote: 06/02/2024 14:40
Kakva crna demokratija? Čist primjer fašističke aparthejd države. Gledam šta rade djeci i Palestincima uopšte na Zapadnoj obali, ja ne znam kako oni sve to podnose, a ne ostave sve i pobjegnu glavom bez obzira.
E kad svako hoce svasta rec :mastakazes:
Da te podsjetim:

Image
Locked