Neka objavi ne znam sta ceka vise.
Vjerovao bih u ono sto cujem, ne u bilo cije interpretacije, nisam bot.
I ja sumnjam da ce objaviti. Osim upitne zakonitosti snimanja, prekrsena bi bila nepisana pravila politike.A_A_AKCIJA wrote: ↑05/02/2024 14:18Čekamo tu kasetu ko nekada Brenin novi album.![]()
Pričaćemo kada objavi, ako ima šta![]()
Provaljeni su ti seljački fazoni
Ovo je samo jedan stari trik Dodika i Čovića, kojim su pokušali srušiti Trojku, uz navijanje i medijsku baražnu vatru SDA.
Ma lahko se to promjeni. Samo se kaze adresa je Trg BiH, i to je to.A_A_AKCIJA wrote: ↑05/02/2024 14:28 Greška Trojke definitivno jeste razgovori izvan institucija, ali je to očito nešto što će se jako teško promijeniti.
Ja ne, ali šta onda Obrajan brblja o sporazumu? On ga je komentarisao, po nekoj logici ne bi političar njegovog nivoa i ranga komentarisao nešto javno tek onako._BataZiv_0809 wrote: ↑05/02/2024 13:37Pa jesi li ti vidio sporazum/dogovor?Point. wrote: ↑05/02/2024 13:26Pa ja, najlakše tako, sve je botovska priča.
Jesu li iz trojke rekli da nema nikakvog dogovora, sporazuma nazovi kako hoćeš i da je sve završilo na priči i željama. Onda dođe tatamata Dejtonskog mirovnog sporazuma i govori o sporazumu iz Laktaša i njegovoj manjkavosti. I šta je tu botovanje ako se pitam kome vjerovati?
Ne znam sta brblja, ocigledno nesto išareti, a sta vidjecemo.
Želiš da kažeš da ova druga strana sda df nemaju nikakav vid argumentacije nego sve što iznesu je botovanje a šta god trojka npr kaže to je po definiciji jaka argumentacija a nikako nikada i nigdje botovanje?_BataZiv_0809 wrote: ↑05/02/2024 15:01Ne znam sta brblja, ocigledno nesto išareti, a sta vidjecemo.
...... ali znam da nijedne pozitivne nisi napisao o Trojci i Konakovicu. I to je ok, imas pravo da ih ne mirises. Ali kad mi krenes sa SDA DF argumentacijom, onda se to zove botovanje.
SDA i DF su lako dokazivo, slagali jedno 95% svega što se tiče vlasti Trojke.
Naravno da su svi SDA DF spinovi botovanje.Point. wrote: ↑05/02/2024 15:08Želiš da kažeš da ova druga strana sda df nemaju nikakav vid argumentacije nego sve što iznesu je botovanje a šta god trojka npr kaže to je po definiciji jaka argumentacija a nikako nikada i nigdje botovanje?_BataZiv_0809 wrote: ↑05/02/2024 15:01Ne znam sta brblja, ocigledno nesto išareti, a sta vidjecemo.
...... ali znam da nijedne pozitivne nisi napisao o Trojci i Konakovicu. I to je ok, imas pravo da ih ne mirises. Ali kad mi krenes sa SDA DF argumentacijom, onda se to zove botovanje.
Ovo nako općenito, nevezano sa moje navodno botovanje.
Pa ni to se ne zna meni se čini, jer bi valjda neko podastro do sad taj sporazum.Point. wrote: ↑05/02/2024 13:01Onda znači da ima neki dogovor, sporazum.drug_profi wrote: ↑05/02/2024 10:29Ja vjerujem da ima manjkavosti u nekom sporazumu. Ali vidim da vi znate o čemu su se sporazumjeli.
Možda se O'Brajenu ne sviđa dogovor oko tehničkih unapređenja izbornog procesa?
Možda je taj dogovor čak bolji od sadašnjeg rješenja, ali ima manjkavosti koje O'Brajen uviđa.
Možda je i uvođenje treće izborne jedinice. Ne znamo. Možemo nagađati jer nismo vidjeli sporazum.
Ali očigledno neki ovdje znaju, pa ih ja pitam.
pa stranački narativ mi je izgledao drugačiji....no iz ove perspektive nasjeo sam na propagandni šupljak još jednih u nizu boraca za budžrt
drug_profi wrote: ↑05/02/2024 15:46Pa ni to se ne zna meni se čini, jer bi valjda neko podastro do sad taj sporazum.Point. wrote: ↑05/02/2024 13:01Onda znači da ima neki dogovor, sporazum.drug_profi wrote: ↑05/02/2024 10:29
Ja vjerujem da ima manjkavosti u nekom sporazumu. Ali vidim da vi znate o čemu su se sporazumjeli.
Možda se O'Brajenu ne sviđa dogovor oko tehničkih unapređenja izbornog procesa?
Možda je taj dogovor čak bolji od sadašnjeg rješenja, ali ima manjkavosti koje O'Brajen uviđa.
Možda je i uvođenje treće izborne jedinice. Ne znamo. Možemo nagađati jer nismo vidjeli sporazum.
Ali očigledno neki ovdje znaju, pa ih ja pitam.
Verbalne dogovore mačku o rep.
Tako se i ja sa ženom dogovorim jedno, a ispadne da sam obećao nešto drugo.
Ok.A_A_AKCIJA wrote: ↑05/02/2024 15:27SDA i DF su lako dokazivo, slagali jedno 95% svega što se tiče vlasti Trojke.
Ponavljanje laži i konstrukcija nije kritika i neće nikada biti, nego botovanje i trolanje.
Bot laže. To je prvi uslov.
Laže o stvarima koje su se desile i koje se nisu desile.
Namjerno izvrće izjave u korist jedne strane. Parcijalno citira, namjerno prešuti objašnjenje...
Ne koristi činjenice i dokaze, nego podmeće mišljenja i pretpostavke.
Cilj mu je izazivanje beznađa i razočarenja u politiku i političare, kao i izazivanje straha, što će glasače usmjeriti na njegovu stranu.
Laž podmeće kao kritiku.
A najveća laž SDA botova je da nisu za SDA i da su kofol zabrinuti patrioti. Bot nikada neće otvoreno stati iza politike koju gura, što zbog stida, što jer zna da tako nikada neće proći to što pokušava.
Pa zar tako nesto uopce postoji?!Point. wrote: ↑05/02/2024 18:27Ok.A_A_AKCIJA wrote: ↑05/02/2024 15:27SDA i DF su lako dokazivo, slagali jedno 95% svega što se tiče vlasti Trojke.
Ponavljanje laži i konstrukcija nije kritika i neće nikada biti, nego botovanje i trolanje.
Namjerno izvrće izjave u korist jedne strane. Parcijalno citira, namjerno prešuti objašnjenje...
Cilj mu je izazivanje beznađa i razočarenja u politiku i političare, kao i izazivanje straha, što će glasače usmjeriti na njegovu stranu.
Laž podmeće kao kritiku.
A najveća laž SDA botova je da nisu za SDA i da su kofol zabrinuti patrioti. Bot nikada neće otvoreno stati iza politike koju gura, što zbog stida, što jer zna da tako nikada neće proći to što pokušava.
A opis trojkinog bota![]()
Stele u zaposljavanju koje vrse u KS spinuju kao da se radi o imenovanjima.Jordan1961 wrote: ↑05/02/2024 18:43Pa zar tako nesto uopce postoji?!Point. wrote: ↑05/02/2024 18:27Ok.A_A_AKCIJA wrote: ↑05/02/2024 15:27
SDA i DF su lako dokazivo, slagali jedno 95% svega što se tiče vlasti Trojke.
Laž podmeće kao kritiku.
A opis trojkinog bota![]()
Ne mislim da O'Brien laže, ali isto tako ne mislim da se radilo o nekom čvrstom sporazumu sa potpisanim pratećim dokumentima. Kao da sePoint. wrote: ↑05/02/2024 07:30Onda Obrajan ili laže ili barata netačnim informacijama ako je tako.dale cooper wrote: ↑04/02/2024 23:52Da se desilo bilo šta vezano za prve dvije stavke valjda bi se do sada pojavio neki dokument. Sve mi se čini da se radilo o neformalnom
sastanku sa neobavezujućim zaključcima i spiskom želja sve tri strane.
No, nekako više vjerujem ameru da barata pravim činjenicama nego Dini.
Brate, ništa te ne sprječava da nam ovdje postaviš konkurse koji su štela NiP-a.
pemanapemani wrote: ↑05/02/2024 21:24 Conjenica je da za godinu dana vladavine trojke nemamo nijednu aferu.
SDA je ozbiljna opozicija i ne sumnjam da imaju bilo sta iskopati, to bi bilo odmah objavljeno.
Mislim da su stele i nastimani konkursi za drzavnu sluzbu proslost.
Danas ti vise treba stela oko preporuke za posao u nekoj velikoj privatnoj kompaniji sa platom 2000+KM.
Trojka od 2018. nema ozbiljne afere.pemanapemani wrote: ↑05/02/2024 21:24 Conjenica je da za godinu dana vladavine trojke nemamo nijednu aferu.
SDA je ozbiljna opozicija i ne sumnjam da imaju bilo sta iskopati, to bi bilo odmah objavljeno.
Danas ti vise treba stela oko preporuke za posao u nekoj velikoj privatnoj kompaniji sa platom 2000+KM.
A_A_AKCIJA wrote: ↑05/02/2024 21:30Trojka od 2018. nema ozbiljne afere.pemanapemani wrote: ↑05/02/2024 21:24 Conjenica je da za godinu dana vladavine trojke nemamo nijednu aferu.
Bilo je loših ministara i ja nemam problem reći da su Hadžiahmetović, Vranić, Hota, Filipović,... mogli puno bolje.
Isto, Tanović je ogromna fula, Mandić, manje više.
NiP centar je itekako zglajzao sa smjenom.
Naravno da ima grešaka, ali glavno je, nema koruptivnih afera, nema politike u službi stranke, nema bahaćenja, nema gaženja pravila kada su "naši" u pitanju.
I to je ogromna razlika u odnosu na SDA.