samo trolovi reklamiraju i brane po svaku cijenu svoje stranke....po tome se poznajusajber87 wrote: ↑04/02/2024 10:29Trenutno imas samo dvije opcije trojka ili sdfa, ako mislis da su treca opcija sda sluge iz sbih nes profa(predsjednice izetbegovicu) hadzikadic onda si naivan kao francuska sobarica. Jedino da nam kazes na koju trecu opciju mislis inace ovako ostavljas dojam da si prikriveni sdfahepekcina wrote: ↑04/02/2024 10:07nije tačno da imamo samo dvije opcije...ima stranaka ko salate i mora se tražiti nešto treće_BataZiv_0809 wrote: ↑04/02/2024 09:57
Ma cim cujes izraze:
Dinokio
Profesor fizickog
Suspenzija ustava na 1 dan
Nametnuta vlada
Dogovor iz Bakinaca
Znas s kim imas posla.
Trenutno imaju samo 2 opcije. Treba raditi da se to promijeni, naravno. Doci ce vrijeme i za to. Nije ni Trojka dosla preko noci.
Ali povratak SDFA nije put ka alternativi.
slažem se da povratak SDFA nije put ka alternativi
a najgora je stvar tepati vlasti šta god da radi
normalni ljudi diskutuju o idejama, o tom šta se dešava, šta ko radi i koje su posljedice toga
valjda je to trebala biti poenta i ovog foruma, sve dok ga trolovi nisu uništitili nametanjem međusobnih prepucavanja s ljudima koji se ne slažu s njima
Ako se ne slažem s ovim što trenutno radi Trojka to ne znači da sam za SDA....ja sam za one koji ne kradu, ne lažu, ne rastaljuju se i ne prodaju državu radi fotelja....sumnjam da se SDA može ukolopiti u ove kriterije
sama ideja koju Trojka sada fura: Mi ćemo se dogovarati, potiče od Alije Izetbegovića...eto probalo se i danas smo tu gdje jesmo
kao što tada bilo kakav dogovor s fašistima, mimo ustavno-pravnog okvira nije bio moguć, jednako nije moguć ni danas, niti će biti moguć sutra. Historija je pokazala, u do sada bezbroj puta, da činjenje ustupaka nakaradnim idejama vodi u sunovrat svakog društva.
imperativ je svakom normalnom i čestitom čovjeku biti protiv toga