Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam, RAV4 je za mene bio i ostao čudno auto.
Mada, općenito nekako čudno gledam na vozila sa dalekog istoka, pa sam možda malo biased.
A Tesla je za mene bilo i ostalo bezlično vozilo, bez obzira na model.
Tesla i jeste smece. Nekvalitetno izradjeno.
Ali to se za toyotu ne moze reci.
Meni rav4 bas dobro i izgleda.... osim sto su unutra usrali. Sve isto kao u Corolle ....
Niti je Toyota više na nivou od prije 20 godina niti je Tesla smeće. Model 3 i Y su ok što se tiče kvaliteta. Lošiji od Audija naravno ali su neka sredina. Model S i X su dosta kvalitetniji... pogotovo unutrašnjost
Ne znam, RAV4 je za mene bio i ostao čudno auto.
Mada, općenito nekako čudno gledam na vozila sa dalekog istoka, pa sam možda malo biased.
A Tesla je za mene bilo i ostalo bezlično vozilo, bez obzira na model.
Meni rav4 bas dobro i izgleda.... osim sto su unutra usrali. Sve isto kao u Corolle ....
Niti je Toyota više na nivou od prije 20 godina niti je Tesla smeće. Model 3 i Y su ok što se tiče kvaliteta. Lošiji od Audija naravno ali su neka sredina. Model S i X su dosta kvalitetniji... pogotovo unutrašnjost
Ja sam ih dosta vozio i mogu reci da su smece
Imam Model 3 od septembra... žena ga vozi... sasvim solidno auto. Prije toga imala Cupru Leon Plugin Hybrid. Kvalitet sličan. Meni je unutrašnjost u Tesli baš ružna... volan pogotovo. Ja sam vozio Model S par mjeseci a poslu... odlično auto. Nikakvih problema nisam imao...
PS: kupljen polovan sa skoro 80.000 km. Garancija mu traje do 80.000 na sve i do 160.000 na motore i bateriju. Odveo ga na servis prije isteka garancije... zamijenili neke stvari bez prigovora uradili tehnički. Očekujem da neće vidjeti radionicu iduće 3-4 godine
Kao sto rekoh prije neki dan, moj prvi auto, kupljen '99 bio Clio 1.4 Automatic. Super mali automobil. Prodao ga RVI 2 godine poslije. Nazalost zavrsio karijeru na Ivanu kad se covjek sudario sa kombijem iz suprotnog pravca.