Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vjeshalica wrote: ↑01/02/2024 10:04
Ubijeni je vec bio razveden covjek kad se sa njom ozenio. Pa nije mu opstinska komisija dodijelila zenu, sam je birao.
Za ovakve izjave u vezi onog ubistva u Gradaccu se odmah palio forumski linc.
Pokazatelj da je @Truba upravu.
Pa upravu je vjestica. Mnogi muskarci misle donjom umjesto gornjom glavom. Isto kao sto je istina da se zene loze na problematicne tipove, pa zazale.
Ja mnogo manje empatije imam kod ovakvih slucajeva nego kad neko nastrada slucajno kao onaj momak sto se vracao kuci sa drugovima.
Naravno da je upravu.
Upravu si i ti.
Ja samo kazem da se na ovom forumu stotine stranica nakucalo raspravljajuci se o zenskim zrtvama i svaki komentar koji je upucivao da zeni treba dati savjet da se ne upusta u bilo sta s takvim likovima, a kamoli da se udaje i djecu radja - je bio docekan na noz.
Takodjer ovo ponovo pokazuje besmisao razdvajanja kazni po polnom osnovu.
Pedofilija označava poremećaj seksualnog izbora, kod kojeg osoba doživljava djecu predpubertetske dobi (tj. djecu koja još nemaju sekundarne spolne osobine) kao seksualno uzbuđujuće i koji postižu seksualno uzbuđenje maštanjem o seksualnoj aktivnosti s pretpubertetskom djecom ili stvarnom seksualnom aktivnošću s njima.
Ovdje postoji mogucnost nezakonitih seksualnih radnji sa maloljetnicom, ali to nije isto sto i pedofilija.
ShnjaZZZ wrote: ↑01/02/2024 12:41
Nemoguće je danas isplanirat ubistvo iz kojeg ćeš se izvući osim ako nemaš viška 100 hiljada eura za profesionalce ili ako te politika ne pokriva.
Nije nemoguce,iako jeste tesko i zahtijeva dosta planiranja i razmisljanja o svacemu. Nije svako sposoban za to, ali opet uraditi to ovako ofirno da te skontaju za dan je bas totalni amaterizam.
Truba wrote: ↑02/02/2024 08:10
Zenin ljubavnik ili otac???
Na sta sumnjas???
Ako je dijete imalo vezu sa ljubavnikom koji je punoljetan onda je pedofilija u pitanju. S druge strane, nemam podatke o njenom ocu u smislu kakav je bio čovjek mada mi ni on ne izgledao kao svetac...
Pedofilija označava poremećaj seksualnog izbora, kod kojeg osoba doživljava djecu predpubertetske dobi (tj. djecu koja još nemaju sekundarne spolne osobine) kao seksualno uzbuđujuće i koji postižu seksualno uzbuđenje maštanjem o seksualnoj aktivnosti s pretpubertetskom djecom ili stvarnom seksualnom aktivnošću s njima.
Ovdje postoji mogucnost nezakonitih seksualnih radnji sa maloljetnicom, ali to nije isto sto i pedofilija.
Pomiješao sam ali sam znao da ima nekog krivičnog djela ..
Na sta sumnjas???
Ako je dijete imalo vezu sa ljubavnikom koji je punoljetan onda je pedofilija u pitanju. S druge strane, nemam podatke o njenom ocu u smislu kakav je bio čovjek mada mi ni on ne izgledao kao svetac...
onda je majku trebala trovati ne oca
mada mozda joj je ocuh
uglavnom neuredan život je doveo do ovoga
neuredan zivot svih
HelaS wrote: ↑02/02/2024 11:48
"...Petrić će stići avionom iz Španije na aerodrom u Sarajevu, a zatim će biti sproveden u zatvor u Foči..." ne bi li što prije pobjegao
Na sta sumnjas???
Pa i njen otac s obzirom da djevojcica ima 14 godina, majka 32, a on je ubijen sa 46 imao je 32 kada je napravio dijete sedamnaestogodisnjakinji.
Na sta sumnjas???
Pa i njen otac s obzirom da djevojcica ima 14 godina, majka 32, a on je ubijen sa 46 imao je 32 kada je napravio dijete sedamnaestogodisnjakinji.
Djeca su iz prvog braka.
Dvoje starijih.
Ova od 14 koja je u pritvoru je od ubice i zrtve. Ide u istu skolu kao i moja djeca.
Dvoje starijih.
Ova od 14 koja je u pritvoru je od ubice i zrtve. Ide u istu skolu kao i moja djeca.
Znam da se pominjalo da ima neku djecu iz prvog braka.
Dakle ova sto je ucestvovala u ubistvu ima 14 godina, a mama 32, dakle sa 18 je pokupio ubijeni.
Da.
Morao je pokupit ranije, jer trebalo je dijete i nosit 9 mjeseci, a i zacudo bi bilo da je od prve ostala trudna
Meni je djevojcice zao. Nije psihologija bas jednostavna, a dijete je lako izmanipulisati, ucijeniti ili prepasti, posebno od strane majke. Ko zna sta je tu sve bilo.
Ma ako je mala bila zaljubljena u maminog frajera, mogao ju je i on lako manipulisati, naravno uz majcin pristanak. Elem, jebo krim film… bolesno do bola sve skupa.