Bgm cijene fino pišu.

Moderator: Benq
Zdravo @rida1976,
Zdravo @mirota,
Zdravo @Dzordzevi,
Nije par korisnika vec svi korisnici u BiH jer je BiH specificna i tri jezika su sluzbena, tako da i telemach vec ima i srpski i hrvatski jezik tako da treba samo ih dozvoliti u sistemu da se mogu koristiti.dzenanalic22 wrote: ↑30/01/2024 11:01Neće ni biti jer nema velike potražnje za tim. Osim par korisnika u BiH, u svim drugim državama to nije prioritet pa sumnjam da će to implementirati u skorije vrijeme.
Jeste specifična, ali po zakonu su dužni imati barem jedan od 3 službena jezika. Većina operatera ima jedan. Kanali na BH Telecomu imaju samo hrvatsku lokalizaciju, ista stvar i kod HT Eroneta, samo hrv lokalizacija. Na m:telu samo srpska lokalizacija. Zašto bi se onda Telemach, koji i ne vrši razvoj EON usluge, tu nešto pretjerano zalagao za dodavanje 2 jezika.kakaljin wrote: ↑30/01/2024 11:16Nije par korisnika vec svi korisnici u BiH jer je BiH specificna i tri jezika su sluzbena, tako da i telemach vec ima i srpski i hrvatski jezik tako da treba samo ih dozvoliti u sistemu da se mogu koristiti.dzenanalic22 wrote: ↑30/01/2024 11:01Neće ni biti jer nema velike potražnje za tim. Osim par korisnika u BiH, u svim drugim državama to nije prioritet pa sumnjam da će to implementirati u skorije vrijeme.
Telemach wrote: ↑29/01/2024 08:59Zdravo @Dzordzevi,
Zahvaljujemo se što ste nam pružili priliku da Vam pomognemo na ovaj način. Zaista nam je žao zbog poteškoća na koje ste naišli prilikom korištenja naših usluga. Kolege iz Tima za tehničku podršku upravo vrše detaljnu provjeru usluga po ugovoru koji koristite. Biti ćete kontaktirani u što kraćem roku za dalje detaljne provjere. Stojimo Vam na raspolaganju za više informacija.
Meni je bitno da mogu na eon smart tv birati komentatore prilikom vracanja programa unazad, nije bas tako davno bilo da se na istoj to moglo birati.
Zdravo @DzordzeviDzordzevi wrote: ↑30/01/2024 15:51 Hvala na pomoci. Zvali su me iz vase podrske, rekli da pratim ponasanje. Naime, kad restartujem ruter na jedno 5 minute ugasim i onda upalim, internet je opet okej u toku dana, ali naredni dan opet moram uraditi istu stvar, kao da prekida svako par sekundi na milisekundu, i brzina se dosta smanji, a ping bude oko 40 uglavnom, i onda kad opet restartujem, bude okej dan-dva. Takodjer sam primjetio na telefonu, kad dodjem kuci na primjer, nece uopste odmah da se poveze na WiFi, vec moram ici u postavke i povezati se, a nekad nece ni tako, pise unable to join the network, pa moram gasiti wifi, zaboraviti mrezu, i citav proces odraditi da bih se povezao. Kad to sve odradim, sve radi okej, al mi nema smisla da moram svaki dan gubiti vrijeme da bih restartovao ruter, zaboravljao mrezu itd.
Zdravo @scarr,
Zdravo @Risbo 111,
Imaš to na računu. Gore lijevo piše broj kupca, to ti je taj ID (počinje sa brojem 5). A broj ugovora je također odmah do tog broja (počinje sa brojem 6).aston_martin wrote: ↑31/01/2024 12:24 evo pitanje za telemqch. vidim zatvorena poslovnica, pa reko kako da platim online? traze neki ID korisnika, broj ugoovorq, gdje to da nadjem, gdje to pise?
hvala, pronasao sam to.hamo1977 wrote: ↑31/01/2024 12:40Imaš to na računu. Gore lijevo piše broj kupca, to ti je taj ID (počinje sa brojem 5). A broj ugovora je također odmah do tog broja (počinje sa brojem 6).aston_martin wrote: ↑31/01/2024 12:24 evo pitanje za telemqch. vidim zatvorena poslovnica, pa reko kako da platim online? traze neki ID korisnika, broj ugoovorq, gdje to da nadjem, gdje to pise?
Zdravo @aston_martin,