Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a da li su imali dozvolu za nabavku od neke druge agencije, npr. ove za lijekove i med. sredstva ?
Ne sjecam se tog dijela, muckali su nesto da Malina dobije dozvolu, tu je Bavrkica dala svoj potpis kao "strucno lice".
@apsidejzi samo pisi
Pa dobro, gdje je ona u ovom predmetu ?
Sta znam, svakako da ovi nisu cisti i da trebaju odgovarati, ali mislim da je krug osudjenih trebao biti puno veci, jer je mnogo ljudi upleteno u ovo.
Ne znam to fakat pozaboravljao sam vise. Mislim da je ona formalno pravno cista ako jeste bila zaposlena u Malini, a tu struku svakako ima iako se njom ne bavi. Tesko bi se dokazalo da ona zna da je ovog Asim poslo da se javi Fadilu. Bar
Poenta price je da je Fikret izabran da odradi taj posao pa se procedura stimala prema njemu, umjesto da se odradi procedura i izabere najbolji jel
Nevjerovatno kakva bahatost i onda glume neke moralne vertikale i narodne mucenike na pravdi Boga . To je sve do koske ogrezlo u tom nakaradnom sistemu i mislilo da je nedodirljivo... Ova presuda je minijaturna pravda narodu u odnosu na sto taj ljudski olos zapravo zasluzuje. Osim Solaka, koji je u najboljem slucaju samo instinktivno mogao naslutiti da je upleten u nesto nemoralno
I kompliment za klixovog brisaca komentara! Stvarno na clancima neumoljivo brise komentare koji nisu pozitivni za ovaj trojac, no mislim da mu dobar dio zenskog roda trenutno stuca.
Pazite ove placenicke rezimske ponjave od teksta i pokusaja nametanja nekog narativa o upitnoj ispravnosti presude. Halo preko firme za uzgoj malina su uvozili medicinske respiratore, sta treba tu jos reci...
Mene zanima, posto se negdje pisalo, da li je stvarno ova "Srebrena malina" imala dozvolu od Agencije za lijekove i med. sredstva za ovu nabavku i da li je istina da su ovi malina respiratori dobili sluzbenu verifikaciju/ atest za koristenje?
Ako jeste, onda bi oni koji su dali te dozvole trebali biti osudjeni zajedno s ovima, zasto oni nisu optuzeni?
koliko se sjećam dozvolu su dobili tek kada su aparati stigli u BiH...čitava drama je oko toga bila.
Isto tako je drama bila oko atesta, jer ga niko nije htio ni raditi.
dječak sa šibicama wrote: ↑28/04/2020 00:28
Frajer se jos nasmijao svima, kofol pokrenuta istraga za koju svi znamo kako ce zavrsiti, jos ce mu neku plaketu onaj polupismeni gradonacelnik dodijeliti, pocasni gradjanin grada Sarajeva.
A grada ni u picki materini vise nema.
Drzava taman po mjeri.
eto ipak je zavrsilo
hahah
mora da su bas zasrali u nabavci
Interesantno je seciranje presude, medijsko eksponiranje kriminalaca, medijski prostor im je poklonjen... Kad je Asim oslobodjen jer je "snimak nerazgovjetan" a svi smo ga slusali i savrseno sve razumjeli, mediji se time nisu bavili ni pola dana.
Upravo to promjenila se vlast i amerikanci malo naruzili pravosuđe nista drugo, promil pavde se desio i prije koji dan izvjestaj da samo najkorumpiranija drzava u regionu, u euorpi samo je 1-2 drzave ispred nas.
Ipak je ovo pomak na bolje. Trebali su dobiti dosta više, ali i ovo je odlično. Gube tlo pod nogama i to je lijepo gledati. Čitam komentare zelenih ovaca na fb i uživam.
Pa kao kad je presuda za Eseda Radeljaša bila ukinuta jer ga u tekstu presude imenovaše Esad umjesto Esed.. od tada prošlo puno godina i predmet zastario, ostao Esed na slobodi...
Isner wrote: ↑31/01/2024 13:52
Pa kao kad je presuda za Eseda Radeljaša bila ukinuta jer ga u tekstu presude imenovaše Esad umjesto Esed.. od tada prošlo puno godina i predmet zastario, ostao Esed na slobodi...
Al ove jeba što se promjeni vlast...
Esed Radeljaš se namjerno potpisivao kao Esad i radi toga su neke optužnice pale.
Svejedno je odgulio zatvora što mu je nepovratno sjebalo zdravlje i na kraju je od toga i crko.
dječak sa šibicama wrote: ↑31/01/2024 10:33
Interesantno je seciranje presude, medijsko eksponiranje kriminalaca, medijski prostor im je poklonjen... Kad je Asim oslobodjen jer je "snimak nerazgovjetan" a svi smo ga slusali i savrseno sve razumjeli, mediji se time nisu bavili ni pola dana.