SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Naslovnica

#75101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

Pod hitno vratiti sluzenje JNA, starijeg vodnika i atomski slijeva!
teskeredzic_22
Grijem se na: Toplane
Vozim: Peugeot

#75102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by teskeredzic_22 »

Naslovnica wrote: 29/01/2024 20:11 Pod hitno vratiti sluzenje JNA, starijeg vodnika i atomski slijeva!
I traume od te iste vojske normalnim ljudima zbog idiota.

Kakva vojska , kakvi bakrači , nakon te i takve JNA , genocid i hiljade ratnih zločina.

Obrazovanje , kućni odgoj i pravna država.
mali_balon

#75103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_balon »

Chmoljo wrote: 29/01/2024 19:36
mali_balon wrote: 29/01/2024 19:33
liyf wrote: 29/01/2024 19:08 i treba mahalat da zna svaka nana sa pijace ko mu je i mati i otac i sestra, treba ih zajedno na sudu staviti u red da se svima vide lica
Sta ima ko od tog sto mu se zna familija....sta haj navedi mi jednu korisni stvar.....sta, obraz, stid, upiranje prstom....eto jednu korisnu stvar mi navedi i ja kapu skidam
kao postidiće se, al u kurcu. mogu samo blebetati o šarmu milionera.

a postanje slika i linkova do profila članova porodice ubice ću obrisati promptno. ipak je pala mrtva glava. hoćete li vi sutra biti odgovorni ako neko od ožalošćene porodice odluči da se osveti jer će znati kome?
Ma ja, jos ce ga oplakat kao zrtvu sistema drustva drzave i svih nas..
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#75104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Chmoljo »

Naslovnica wrote: 29/01/2024 20:11 Pod hitno vratiti sluzenje JNA, starijeg vodnika i atomski slijeva!
prije pozorište, kino i pomilovat po glavi.

kad mi kaže, koji će nam kurac kultura.
mali_balon

#75105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mali_balon »

Chmoljo wrote: 29/01/2024 20:16
prije pozorište, kino i pomilovat po glavi.

kad mi kaže, koji će nam kurac kultura.
Ma samo teska robija tj tucanje kamena i dugorocne kazne....a prije toga odvaljivanje bubrega u tapaciranim podrumakim prostorijama...npr za nezakonito oruzje 15g i prislian rad
Last edited by mali_balon on 29/01/2024 20:19, edited 1 time in total.
propojeilijas

#75106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by propojeilijas »

muha_sa wrote: 29/01/2024 17:59
donnie_darko wrote: 29/01/2024 17:57 To je to. Shisha, tetovazica, pederiska sa 15km sitno u njoj od mame naravno, air max nike s pijace naravno, zatamnjena stakla i nekakvi stickeri na autu od 2000km. Sad je bruda dobio utoku i morao je ostavit svoj potpis

Image
Smrknut - zajeban tip :D
provesce mladost u zatvoru a mogo je ganjat cure po gradu sad ce u cuzi drkat na poster
Hakiz

#75107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Hakiz »

propojeilijas wrote: 29/01/2024 20:18
donnie_darko wrote: 29/01/2024 17:57 To je to. Shisha, tetovazica, pederiska sa 15km sitno u njoj od mame naravno, air max nike s pijace naravno, zatamnjena stakla i nekakvi stickeri na autu od 2000km. Sad je bruda dobio utoku i morao je ostavit svoj potpis

Image
provesce mladost u zatvoru a mogo je ganjat cure po gradu sad ce u cuzi drkat na poster
Osim četvrtkom.
Gray

#75108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Gray »

Meni se lično desilo, ima preko 15 godina, vozim se iz pravca Vraca i treba da skrenem lijevo prema Tomu, meni 20ak godina, sa mnom djevojka u autu. Stali na crveno, ispred nas neki golf 3 kabriolet. Sjedimo tako čekamo ka crvenom, pričam sa djevojkom, zezamo se, kada izlazi neka kockasta glava iz tog golfa, počinje da urla "kome ti jebeš mater", pokušava da otvori vrata od auta i lupa po staklu. Sreća pa je bilo zaključano, poslije 15ak sekundi se vraća u auto i ode kroz crveno.

Znaci niko ga ni pogledao nije, niti mu bilo sta rekao, bilo crveno na semaforu, normalno stao iza njega, pričao sa djevojkom i zezali se, uopšte ga nisam ni registrovao, niti zatrubio ni ništa, jer je bilo crveno na semaforu.

Sa kakvim debilima zrak dijelimo.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#75109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mk ultra »

Momka nema

I sada cekamo komandira koji niti moze narediti policiji niti moze stati ispred policije da nam kaze kako su oni u rekordnom roku rijesili slucaj :(

Nije dzabe otvorena tem
mup-ks-postoji-li-t164106.html
DonieBrasco

#75110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DonieBrasco »

Samo racije po šiša kaficima svakog vikenda, kile droge i komada oruzija bi se oduzelo, kao i suzbijanje podvođenja djevojaka. Da ne pricamo o orkestru alarma automobila i objekata, svaku noc, gdje su te patrole sta radi policija.

Da samo znate koliko sam puta cuo da su inspektori rak rana polcije a onda tek tuzilastvo i sudovi.
reboot

#75111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by reboot »

Gray wrote: 29/01/2024 20:20 Meni se lično desilo, ima preko 15 godina, vozim se iz pravca Vraca i treba da skrenem lijevo prema Tomu, meni 20ak godina, sa mnom djevojka u autu. Stali na crveno, ispred nas neki golf 3 kabriolet. Sjedimo tako čekamo ka crvenom, pričam sa djevojkom, zezamo se, kada izlazi neka kockasta glava iz tog golfa, počinje da urla "kome ti jebeš mater", pokušava da otvori vrata od auta i lupa po staklu. Sreća pa je bilo zaključano, poslije 15ak sekundi se vraća u auto i ode kroz crveno.

Znaci niko ga ni pogledao nije, niti mu bilo sta rekao, bilo crveno na semaforu, normalno stao iza njega, pričao sa djevojkom i zezali se, uopšte ga nisam ni registrovao, niti zatrubio ni ništa, jer je bilo crveno na semaforu.

Ma raja pukla :lol: Slično mi se desilo, kružni tok na Ilidži, u unutrašnjoj traci, crveno nam. Puštam auto da se uključi. Momčina iza mene profura, stade na trotoar spusti prozor i ide pitanje "šta je bilo, imaš neki problem" :lol: Poslije par sekundi udari po gasu, uspio je nekako, kako ne znam, proći između dva auta, jedno u unutrašnjoj jedno u vanjskoj traci a da ne napravi udes. Haj da je ispred ili pored bio pa da kažeš pogledao ga il nešto. Definitivno raja nije normalna.
Semper123

#75112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Semper123 »

Ovo je stvarno katastrofa, unistena su dva mlada zivota. Nek je rahmet malom Faruku a porodici sabura.
Šta reci za Šumana, svako ko ga poznaje zna da je bio mangup u nastajanju, nije nikome dao pardona, isao je glavom kroz zid. Da nije uradio ovako nesto vjerovatno bi se profilirao u vodecu licnost Buca Potoka. Ovako ce da truhne u zatvoru da svoje starosti. Sigurno ce dosta malih kokošara iz Buča potoka odahnuti jer je Šuman u zatvoru, jer je fkt mladju raju postrojavao. Ne znam stvarno je tuga , ovo me podsjeca na slucaj Mrnjavac.
last mohicans

#75113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by last mohicans »

Šta kaže nevidljivi Katica, istraga vršena u tajnosti. Šta to znači, tajno ga molili da se preda? Ne mogu da se odlučim koji je najgori od tri najveća neradnika i nespobnjakovića na KS, između njega, Tanovića i Mandića.
muha_sa

#75114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muha_sa »

reboot wrote: 29/01/2024 20:25
Gray wrote: 29/01/2024 20:20 Meni se lično desilo, ima preko 15 godina, vozim se iz pravca Vraca i treba da skrenem lijevo prema Tomu, meni 20ak godina, sa mnom djevojka u autu. Stali na crveno, ispred nas neki golf 3 kabriolet. Sjedimo tako čekamo ka crvenom, pričam sa djevojkom, zezamo se, kada izlazi neka kockasta glava iz tog golfa, počinje da urla "kome ti jebeš mater", pokušava da otvori vrata od auta i lupa po staklu. Sreća pa je bilo zaključano, poslije 15ak sekundi se vraća u auto i ode kroz crveno.

Ma raja pukla :lol: Slično mi se desilo, kružni tok na Ilidži, u unutrašnjoj traci, crveno nam. Puštam auto da se uključi. Momčina iza mene profura, stade na trotoar spusti prozor i ide pitanje "šta je bilo, imaš neki problem" :lol: Poslije par sekundi udari po gasu, uspio je nekako, kako ne znam, proći između dva auta, jedno u unutrašnjoj jedno u vanjskoj traci a da ne napravi udes. Haj da je ispred ili pored bio pa da kažeš pogledao ga il nešto. Definitivno raja nije normalna.
Fakat mi nije do smjeha :-) --sjeban sam, al se ovom moram nasmijat :lol:
MMM1977

#75115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by MMM1977 »

duh_sa_sjekirom wrote: 29/01/2024 19:50 Ali koja je to agresivnost, mržnja, bijes...pa da zbog običnog pogleda ubiješ nepoznatog čovjeka...
Jesmo u govnima kao društvo, sunce ti poljubim...
Prepao se, jbg
moimoi

#75116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by moimoi »

Heroin los i nikakav.
Hakiz

#75117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Hakiz »

Čovjek htio da ti pomogne, pita imaš li problem, a ti tako o njemu.

Zaista, ni jedno dobro djelo ne ostane nekažnjeno :(

:wink:
GandalfSivi

#75118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by GandalfSivi »

Semper123 wrote: 29/01/2024 20:28 Ovo je stvarno katastrofa, unistena su dva mlada zivota. Nek je rahmet malom Faruku a porodici sabura.
Šta reci za Šumana, svako ko ga poznaje zna da je bio mangup u nastajanju, nije nikome dao pardona, isao je glavom kroz zid. Da nije uradio ovako nesto vjerovatno bi se profilirao u vodecu licnost Buca Potoka. Ovako ce da truhne u zatvoru da svoje starosti. Sigurno ce dosta malih kokošara iz Buča potoka odahnuti jer je Šuman u zatvoru, jer je fkt mladju raju postrojavao. Ne znam stvarno je tuga , ovo me podsjeca na slucaj Mrnjavac.
Grob te jebo sta se sve ovdje nece procitati…
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#75119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mk ultra »

DonieBrasco wrote: 29/01/2024 20:25 Samo racije po šiša kaficima svakog vikenda, kile droge i komada oruzija bi se oduzelo, kao i suzbijanje podvođenja djevojaka. Da ne pricamo o orkestru alarma automobila i objekata, svaku noc, gdje su te patrole sta radi policija.

Da samo znate koliko sam puta cuo da su inspektori rak rana polcije a onda tek tuzilastvo i sudovi.
Garantujem da ovo doticnom klosaru nije prvi put da mase pistoljem i puca okolo / prijeti

Tako da policija je kriva sto on ima pistolj
Policija je kriva sto on moze pomisliti da ovo moze da uradi

Itd itd

Katico hvala ti za sve. Za najgori MUP KS ikada.
donnie_darko

#75120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by donnie_darko »

GandalfSivi wrote: 29/01/2024 20:31
Semper123 wrote: 29/01/2024 20:28 Ovo je stvarno katastrofa, unistena su dva mlada zivota. Nek je rahmet malom Faruku a porodici sabura.
Ma sve budala do budale, nije ni cudo sto se ovakve stvari desavaju kad zivimo u totalno ludom drustvu.
noviclan

#75121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by noviclan »

propojeilijas wrote: 29/01/2024 20:18

Image
Ja kont'o ibisevic, kakva drkica bit ce glavni primac dok se ne ubilduje
Haris033

#75122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Haris033 »

DonieBrasco wrote: 29/01/2024 20:25 Samo racije po šiša kaficima svakog vikenda, kile droge i komada oruzija bi se oduzelo, kao i suzbijanje podvođenja djevojaka. Da ne pricamo o orkestru alarma automobila i objekata, svaku noc, gdje su te patrole sta radi policija.

Ne znam čemu ovolika rasprava kada se ništa neće promijeniti.
Mi živimo u mafijaškoj državi u kojoj je normalan protok teških droga. Ubice, dileri, razbojnici, provalnici, prosjaci, džeparoši slobodno šetaju gradom..
Čitav sistem i država je u korupciji.
Kada bi se desilo da BiH postane pravna država, više od pola stanovništva bi zaglavilo u zatvoru. :izet:
Naslovnica

#75123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

teskeredzic_22 wrote: 29/01/2024 20:13
I traume od te iste vojske normalnim ljudima zbog idiota.

Kakva vojska , kakvi bakrači , nakon te i takve JNA , genocid i hiljade ratnih zločina.

Obrazovanje , kućni odgoj i pravna država.
Ama covjece, nisi valjda mislio da bukvalno mislim na agresorsku JNA?!
last mohicans

#75124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by last mohicans »

GandalfSivi wrote: 29/01/2024 20:31
Bit će vodeći kitoprimač u Zenici, a obećavao je...
teskeredzic_22
Grijem se na: Toplane
Vozim: Peugeot

#75125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by teskeredzic_22 »

Naslovnica wrote: 29/01/2024 20:39
Ama covjece, nisi valjda mislio da bukvalno mislim na agresorsku JNA?!
Ma ne.

Govorio sam o tim teorijama "vojska gradi čovjeka , zatežeš krevet , učiš se disciplini" i ostali klinci-palci.

Svi koji su sjebali sve su služili - vojsku i to upravo onu vojsku koja se diže kao primjer izgradnje individualnosti i kvaliteta.

Da izvineš na izrazu : sranje.

Obrazovanje , kućni odgoj , pravna država.
Post Reply