ti si bolestan čovjek.
Banned user for reason “”
» Zoooka
Ti k'o i oni.liyf wrote: ↑29/01/2024 19:08i treba mahalat da zna svaka nana sa pijace ko mu je i mati i otac i sestra, treba ih zajedno na sudu staviti u red da se svima vide licamali_balon wrote: ↑29/01/2024 19:05Pa onda bi polupismena krezuba stoka morala malo da upotrijebi sivu masu u glavu za neki vid razmisljanja morali bi nesta nauciti, procitati...ovako ova suplja "hamo vid mu glave" i mahalanje o sestrama i materi je lakse nema upotrebe mozgaNo Mind wrote: ↑29/01/2024 19:00 Pustite njega i njegovu pojavu, to je sve nebitno... Prava pitanja su zasto se takvima isplati hodati naoruzan. tj. sta pravosudje radi da to adekvatno sankcionise, i ko tu ne radi svoj posao kako treba. A onda sta MUP radi na preventivi i na sprovedbi zakona, zasto ti majmuni jurcaju okolo i hodaju naoruzani?
Sta ima ko od tog sto mu se zna familija....sta haj navedi mi jednu korisni stvar.....sta, obraz, stid, upiranje prstom....eto jednu korisnu stvar mi navedi i ja kapu skidamliyf wrote: ↑29/01/2024 19:08i treba mahalat da zna svaka nana sa pijace ko mu je i mati i otac i sestra, treba ih zajedno na sudu staviti u red da se svima vide licamali_balon wrote: ↑29/01/2024 19:05Pa onda bi polupismena krezuba stoka morala malo da upotrijebi sivu masu u glavu za neki vid razmisljanja morali bi nesta nauciti, procitati...ovako ova suplja "hamo vid mu glave" i mahalanje o sestrama i materi je lakse nema upotrebe mozgaNo Mind wrote: ↑29/01/2024 19:00 Pustite njega i njegovu pojavu, to je sve nebitno... Prava pitanja su zasto se takvima isplati hodati naoruzan. tj. sta pravosudje radi da to adekvatno sankcionise, i ko tu ne radi svoj posao kako treba. A onda sta MUP radi na preventivi i na sprovedbi zakona, zasto ti majmuni jurcaju okolo i hodaju naoruzani?
Strasno. Ma kako ruzno zvucalo stvarno sam se nadao da momci u autu gdje je momak poginuo nisu uzorni i pristojni te da je ovo bio neki okrsaj narkomancica. Ovo cini ovaj slucaj jos daleko daleko tuznijim...
kao postidiće se, al u kurcu. mogu samo blebetati o šarmu milionera.mali_balon wrote: ↑29/01/2024 19:33Sta ima ko od tog sto mu se zna familija....sta haj navedi mi jednu korisni stvar.....sta, obraz, stid, upiranje prstom....eto jednu korisnu stvar mi navedi i ja kapu skidamliyf wrote: ↑29/01/2024 19:08i treba mahalat da zna svaka nana sa pijace ko mu je i mati i otac i sestra, treba ih zajedno na sudu staviti u red da se svima vide licamali_balon wrote: ↑29/01/2024 19:05
Pa onda bi polupismena krezuba stoka morala malo da upotrijebi sivu masu u glavu za neki vid razmisljanja morali bi nesta nauciti, procitati...ovako ova suplja "hamo vid mu glave" i mahalanje o sestrama i materi je lakse nema upotrebe mozga
Jebo te zivot kud ovo procitahgidra wrote: ↑29/01/2024 19:18 Ubica i četvero djece se uopste nisu poznavali.
Ubistvo je iz obijesti, preslikano Denis Mrnjavac 2 i ne sumnjam da će mediji i javnost izvršiti strašan pritisak na sudstvo da se ubica maksimalno i adekvatno kazni jer je danas zivot izgubio, dječak, 4 razred srednje skole na pravdi boga, koji je imao čitav život pred sobom, nevin.
Prema tome, molba @Chmoljo da svaki vid trolanja i omaložavanja ubijenog i njegovih drugova na ovoj temi kazniš, ovo je tragedija, ogromna, za porodicu nevino nastradalog dječaka, kao i ostale djece koji ce imati traumu za zivot, jer im je najbolji drugar ubijen pred očima...
Četiri dijeteta/momčića, školski drugovi iz 5 gimnazije, maturanti, otišli da jedu i provozaju se i u vožnji sreli ubicu koji im je dobacio, 'sta gledate i smijete se debili' dok su ovi stajali na semaforu kod Montane. Fina djeca, super đaci, neki od njih i sportisti bez ikakvih ekcesa u životu. Djeca su se tu i smijala, zajebavala između sebe u Citroenu, dok je crveno svijetlo bilo i jedan od njih je otvorio prozor i rekao ubici, 'što brate, šta je problem'. U međuvremenu se upalilo zeleno svijetlo, Šuman ih je pretekao i blokirao na tramvajskim šinama, dešavalo se sve u sekundama i ubistvo se desilo na raskrsnici na Otoci, a ne kod Merkura. Jedino je suvozač u Citroenu skontao da ide ka njima sa pištoljem i pobjegao impulsivno. Šuman im je, dok je blokirano auto bilo, uletio na to prazno suvozačevo mjesto, vozača udario i dječaka iza njega (zato su dvojica povrijeđena), a ubio momčića Farisa koji je bio iza suvozačevog mjesta i pobjegao. Dječak koji je jedini pobjegao (suvozač) dok je trčao i bježao koliko ga noge nose, je odmah pozvao policiju. Ponavljam, sve se to dešavalo u sekundama, nisu mogli ni odreagovati, izaći iz vozila ostala trojica...
Ovi su kasnije samo nastavili voziti i došli do Merkura, od adrenalina, na prvu, ovo ubijeno dijete kao i ostala dvojica nisu ni skontali da je ovaj upucan. Do semafora kod Merkura je Faris umro.
Ovo se moglo desiti sinoć svakome...
eto znaće se zbog koga je završio tu gdje je završio, meni dosta.mali_balon wrote: ↑29/01/2024 19:33Sta ima ko od tog sto mu se zna familija....sta haj navedi mi jednu korisni stvar.....sta, obraz, stid, upiranje prstom....eto jednu korisnu stvar mi navedi i ja kapu skidamliyf wrote: ↑29/01/2024 19:08i treba mahalat da zna svaka nana sa pijace ko mu je i mati i otac i sestra, treba ih zajedno na sudu staviti u red da se svima vide licamali_balon wrote: ↑29/01/2024 19:05
Pa onda bi polupismena krezuba stoka morala malo da upotrijebi sivu masu u glavu za neki vid razmisljanja morali bi nesta nauciti, procitati...ovako ova suplja "hamo vid mu glave" i mahalanje o sestrama i materi je lakse nema upotrebe mozga
Mah niko mu nije kriv, kad je budala obuzeli ga Dzini tbjrb..last mohicans wrote: ↑29/01/2024 19:25Jedno je sigurno, izaći će nabildan.Cakson wrote: ↑29/01/2024 18:011.Noge mu polomiti KOLJENA trajno da invalid ostane.donnie_darko wrote: ↑29/01/2024 17:57 To je to. Shisha, tetovazica, pederiska sa 15km sitno u njoj od mame naravno, air max nike s pijace naravno, zatamnjena stakla i nekakvi stickeri na autu od 2000km. Sad je bruda dobio utoku i morao je ostavit svoj potpis
![]()
2. Ma ja bi ga šakama na smrt izudarao.
3. Ne znam sta mu ne bi radio sve, za njega je zatvor nista ode tamo malo lezi trenira neko ga šibne al nije to to
Zato sto nikada popularnije nije bilo da si klosar, u svakom segmentu zivota.propojeilijas wrote: ↑29/01/2024 19:52 momak izgubi zivot nizasta jebote ovo sarajevo puno klosarcica koji su umislili da su neko i nesto
Nagledao sam se takvih slucajeva, ali obicno su ti likovi pod uticajem nekih droga pa misle da su veci od Boga, a jos ako imaju kakvo oruzje, muda im porastu jer se osjecaju superiorno. Ovo je horor...duh_sa_sjekirom wrote: ↑29/01/2024 19:50 Ali koja je to agresivnost, mržnja, bijes...pa da zbog običnog pogleda ubiješ nepoznatog čovjeka...
Jesmo u govnima kao društvo, sunce ti poljubim...
Ja svakodnevno razmisljam kako ce moj mali sad od godinu i po dana odrasti i u kakvom okruzenju debila ce rasti. Nekad mi je najbolja opcija sjedi kuci za kompjuterom, radi, igraj igrica ali bolje to nego vani. Zalosno da u grupi od 10 djecaka i djevojcica 7 se vec debili zahvaljujuci roditeljima. Naravno nije u svakom dijelu grada lose niti je sve isto, ali prevelika kolicina debila, majmuna i narkomana nas okruzuje. Kud ces dalje kad bi profesori strajkovali jer kako ce biti uzor ako vozi 20 godina staro auto. Otisli u krasni kurac ko i cijeli svijet.
Zato se i jeste kurčio jer je bio svjestan da ima pištolj. Ne bi im se ni obratio ili bi samo dobacio i opsovao. Muda porasla. Ovo više nema smisla, ne do Bog da se meni desilo, kako sam kratkih zivaca, da Bog da bi osaburao. Pitanje je dana kad će neki roditelj uzeti pravdu u svoje ruke.Benq wrote: ↑29/01/2024 19:55Nagledao sam se takvih slucajeva, ali obicno su ti likovi pod uticajem nekih droga pa misle da su veci od Boga, a jos ako imaju kakvo oruzje, muda im porastu jer se osjecaju superiorno. Ovo je horor...duh_sa_sjekirom wrote: ↑29/01/2024 19:50 Ali koja je to agresivnost, mržnja, bijes...pa da zbog običnog pogleda ubiješ nepoznatog čovjeka...
Jesmo u govnima kao društvo, sunce ti poljubim...