P.S. ne brini. Čuvaćemo Ševalu.
Fikret (srebrena malina) i respiratori
-
sakib_jebivjetric
#11126 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Pozdrav za Fikreta uz riječi, I Alija je ležao u zatvoru.
- Billy The Pljuc
#11127 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ni simpatični ni smiješni, eklatantni primjeri SDA njuški, otpada ljudskog roda najgore vrste. Ja iskreno ne znam koji mi je od njih trojice odvratniji a u čitavoj ovoj aferi je ostalo još mnogo takvih likova i likuša koji će proći neokrznuti. Malo su i dobili, niko od njih nikad nije ništa pošteno u životu zaradio/stekao. Izaći će uz dobro vladanje ranije i vratiti se u uživanju dobara i trošenju para za koje se nisu ni oznojili. Da se mene pitalo visili bi sva trojica u Titovoj kao opomena kao i većina sdaovaca al' se sreća nije pitalo. Ovaj smrad o kojem je tema ni iz čega je postao bizMismen, našim parama su ga gurali i naše pare je krao i troši i trošiti će. Helem sve je već odavno rečeno na ovoj temi, kazna koju su dobili je sramotno mala.
- dječak sa šibicama
#11128 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
U cijeloj prici, a inace odlican opis, mozda je najsablaznije sto oni misle da su zapravo dobri, Bogu mili, dragi.Hendrix wrote: ↑27/01/2024 23:04 Fikret je tipicni bosnjacki prevarant i lopina bez moralnog kompasa. Jedan od mnogih koji ne prezaju ni od cega u vlastitom bogacenju. Upoznao sam ih toliko kroz posao u uvijek je ista shema...jako izrazen motiv vjere, odradi se Hadz ili se izgradi/obnovi dzamija, patnja za visokom modom i najskupljim autima, potpuno odsustvo empatije prema drugima i opravdanje kako se treba "snaci" u danasnjem vremenu.
Od toga je mozda samo sablaznije sto je Fikret Hodzic, i danas ovog trena, kod mnogih hanuma i dalje najpozeljniji zet. Jeste ozenjen i sve to, ali on je TAJ. Ogledni primjer uspjesnog i plahog Bosnjaka. Da se ne lazemo, dobar broj ljudi ovakve kao Fikret gledaju sa simpatijama.
Kod nas se ionako u dobroj mjeri lopovi ne osudjuju zato sto su lopovi, vec sto mnogi misle "pu majku mu, sto i ja ne mogu tako".
-
DonieBrasco
#11129 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Prije svega da te stranka prati i da si odan stranci to je kljucno !
Jer ko te jebe ako iz Srebrenice i ako ti je tamo sve stradalo ako nisi odan stranci i ako te stranka ne prati, isto tako ako si Asim koji je ranjen u ratu ali nisi odan stranci, djete sehida neka si ako nisi odan stranci i ista te ne prati.
To je poenta svega.
Jer ko te jebe ako iz Srebrenice i ako ti je tamo sve stradalo ako nisi odan stranci i ako te stranka ne prati, isto tako ako si Asim koji je ranjen u ratu ali nisi odan stranci, djete sehida neka si ako nisi odan stranci i ista te ne prati.
To je poenta svega.
-
last mohicans
#11130 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Vi ste samo ljubomorni na našeg Fikra. Trudite se, radite se, pa će i vama kanut. Al, najĵači su mi kad citiraju ajete i kad traže uporište za svoje lopovluke i krađu u vjeri. Sjetimo se i ovoga lopinaša
- Reglan
#11131 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Je li se on raVeo na kraju
- Ricken
#11132 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ako je istina da je osuđen, za nešto, zašto ga tužilaštvo nije niti tužilo, onda nije smio dobiti dana kazne.Billy The Pljuc wrote: ↑28/01/2024 00:38 Ni simpatični ni smiješni, eklatantni primjeri SDA njuški, otpada ljudskog roda najgore vrste. Ja iskreno ne znam koji mi je od njih trojice odvratniji a u čitavoj ovoj aferi je ostalo još mnogo takvih likova i likuša koji će proći neokrznuti. Malo su i dobili, niko od njih nikad nije ništa pošteno u životu zaradio/stekao. Izaći će uz dobro vladanje ranije i vratiti se u uživanju dobara i trošenju para za koje se nisu ni oznojili. Da se mene pitalo visili bi sva trojica u Titovoj kao opomena kao i većina sdaovaca al' se sreća nije pitalo. Ovaj smrad o kojem je tema ni iz čega je postao bizMismen, našim parama su ga gurali i naše pare je krao i troši i trošiti će. Helem sve je već odavno rečeno na ovoj temi, kazna koju su dobili je sramotno mala.
Ja kao građanin ove zemlje, i poreski obveznik ne želim sudstvo koje kažnjava bez mogućnosti odbrane.
Bez obzira šta osobno mislio o Hodžiću, to je zabrinjavajuća pojava u funkcionisanju sudskog aparata.
Drugim riječima, ako ti možda nije jasno, šta to suštinski znači, čovjek je kažnjen bez mogućnosti da se iznese svoju odbranu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#11133 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Mozemo mi bagatelisati ove presude, ali cinjenica je da je ovo prvi slucaj u postratnoj BiH da se zbog lopovluka vlasti otislo u ćuzu.
Presedan je postavljen.
Presedan je postavljen.
- problemnatravunu
#11134 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Kad bude tekst presude dostupan, svaki apsolvent prava će moći vidjeti šta Fikro "lupeta", ili ima osnova
- tramvajtrojka
#11135 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
jah bez mogućnosti da iznese svoju odbranuRicken wrote: ↑28/01/2024 09:51Ako je istina da je osuđen, za nešto, zašto ga tužilaštvo nije niti tužilo, onda nije smio dobiti dana kazne.Billy The Pljuc wrote: ↑28/01/2024 00:38 Ni simpatični ni smiješni, eklatantni primjeri SDA njuški, otpada ljudskog roda najgore vrste. Ja iskreno ne znam koji mi je od njih trojice odvratniji a u čitavoj ovoj aferi je ostalo još mnogo takvih likova i likuša koji će proći neokrznuti. Malo su i dobili, niko od njih nikad nije ništa pošteno u životu zaradio/stekao. Izaći će uz dobro vladanje ranije i vratiti se u uživanju dobara i trošenju para za koje se nisu ni oznojili. Da se mene pitalo visili bi sva trojica u Titovoj kao opomena kao i većina sdaovaca al' se sreća nije pitalo. Ovaj smrad o kojem je tema ni iz čega je postao bizMismen, našim parama su ga gurali i naše pare je krao i troši i trošiti će. Helem sve je već odavno rečeno na ovoj temi, kazna koju su dobili je sramotno mala.
Ja kao građanin ove zemlje, i poreski obveznik ne želim sudstvo koje kažnjava bez mogućnosti odbrane.
Bez obzira šta osobno mislio o Hodžiću, to je zabrinjavajuća pojava u funkcionisanju sudskog aparata.
Drugim riječima, ako ti možda nije jasno, šta to suštinski znači, čovjek je kažnjen bez mogućnosti da se iznese svoju odbranu.
daj ba vi fkt mislite da svi tu sdaovsku u celofan upakovanu propagandu ce prihvatiti objeručke
-
giannibelif
#11136 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Osudjen je jer je pušten niz vodu kao jedna od karika, a nikome nije bitan. Kriv je jer se upustio u nabavku, pojavio se tu jer je bio nečiji "mali od palube" koji ima eto firmu pa možemo preko njega provući. I bi naguzna mina jer stigla su drugačija vremena, ne zato što je proradila pravna država već što su se popeli na penis i Briselu i Vašingtonu.
-
geoxx
#11137 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Nije istina. Sta ocekujes od osudjenog nego da napada presudu? Sokantna pojava.Ricken wrote: ↑28/01/2024 09:51Ako je istina da je osuđen, za nešto, zašto ga tužilaštvo nije niti tužilo, onda nije smio dobiti dana kazne.Billy The Pljuc wrote: ↑28/01/2024 00:38 Ni simpatični ni smiješni, eklatantni primjeri SDA njuški, otpada ljudskog roda najgore vrste. Ja iskreno ne znam koji mi je od njih trojice odvratniji a u čitavoj ovoj aferi je ostalo još mnogo takvih likova i likuša koji će proći neokrznuti. Malo su i dobili, niko od njih nikad nije ništa pošteno u životu zaradio/stekao. Izaći će uz dobro vladanje ranije i vratiti se u uživanju dobara i trošenju para za koje se nisu ni oznojili. Da se mene pitalo visili bi sva trojica u Titovoj kao opomena kao i većina sdaovaca al' se sreća nije pitalo. Ovaj smrad o kojem je tema ni iz čega je postao bizMismen, našim parama su ga gurali i naše pare je krao i troši i trošiti će. Helem sve je već odavno rečeno na ovoj temi, kazna koju su dobili je sramotno mala.
Uostalom, imas dostupnu kompletnu presudu na stranici Suda BiH i u uvodnim stranicama mozes vidjeti za sto je optuzen, a za sto osudjen. Ali jebo to, bolje slusati reality show kod Senada.
- Ricken
#11138 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Nemam ja šta da mislim, evo čekam da neko demantuje, da je mu je izrečena kazna za djelo za koje ga tužilaštvo nije teretilo.tramvajtrojka wrote: ↑28/01/2024 10:02jah bez mogućnosti da iznese svoju odbranuRicken wrote: ↑28/01/2024 09:51Ako je istina da je osuđen, za nešto, zašto ga tužilaštvo nije niti tužilo, onda nije smio dobiti dana kazne.Billy The Pljuc wrote: ↑28/01/2024 00:38 Ni simpatični ni smiješni, eklatantni primjeri SDA njuški, otpada ljudskog roda najgore vrste. Ja iskreno ne znam koji mi je od njih trojice odvratniji a u čitavoj ovoj aferi je ostalo još mnogo takvih likova i likuša koji će proći neokrznuti. Malo su i dobili, niko od njih nikad nije ništa pošteno u životu zaradio/stekao. Izaći će uz dobro vladanje ranije i vratiti se u uživanju dobara i trošenju para za koje se nisu ni oznojili. Da se mene pitalo visili bi sva trojica u Titovoj kao opomena kao i većina sdaovaca al' se sreća nije pitalo. Ovaj smrad o kojem je tema ni iz čega je postao bizMismen, našim parama su ga gurali i naše pare je krao i troši i trošiti će. Helem sve je već odavno rečeno na ovoj temi, kazna koju su dobili je sramotno mala.
Drugim riječima, ako ti možda nije jasno, šta to suštinski znači, čovjek je kažnjen bez mogućnosti da se iznese svoju odbranu.![]()
a pokusali na sve nacine da spase svoju guzicu cak i navodeci eh vidite sranje u Palestini eno u njihovim bolnicama isti usisivaci od respiratora stoje
![]()
![]()
daj ba vi fkt mislite da svi tu sdaovsku u celofan upakovanu propagandu ce prihvatiti objeručke![]()
Ako je tako, a uzet ćemo da je tako, dok sud ili neko ne demantuje, onda iz toga proizilazi činjenica da nije mogao izvoditi dokaze i dati odgovor na činjenice za koje je kažnjen, jer nije bio optužen za to djelo, niti je proces po tom pitanju, u njegovom slučaju vođen.
Tako ja razumijem informaciju da je osuđen za stvari za koje nije niti optužen. Ili da je pojednostavim, optuže te da si džepario po tramvaju, a presude za pranje narko novca.
-
goredole
#11139 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
je li moguce da su u toku postupka promjenili optuznicu sto uopce nije nemoguce za uraditi??Ricken wrote: ↑28/01/2024 10:15Nemam ja šta da mislim, evo čekam da neko demantuje, da je mu je izrečena kazna za djelo za koje ga tužilaštvo nije teretilo.tramvajtrojka wrote: ↑28/01/2024 10:02jah bez mogućnosti da iznese svoju odbranuRicken wrote: ↑28/01/2024 09:51
Ako je istina da je osuđen, za nešto, zašto ga tužilaštvo nije niti tužilo, onda nije smio dobiti dana kazne.
Drugim riječima, ako ti možda nije jasno, šta to suštinski znači, čovjek je kažnjen bez mogućnosti da se iznese svoju odbranu.![]()
a pokusali na sve nacine da spase svoju guzicu cak i navodeci eh vidite sranje u Palestini eno u njihovim bolnicama isti usisivaci od respiratora stoje
![]()
![]()
daj ba vi fkt mislite da svi tu sdaovsku u celofan upakovanu propagandu ce prihvatiti objeručke![]()
Ako je tako, a uzet ćemo da je tako, dok sud ili neko ne demantuje, onda iz toga proizilazi činjenica da nije mogao izvoditi dokaze i dati odgovor na činjenice za koje je kažnjen, jer nije bio optužen za to djelo, niti je proces po tom pitanju, u njegovom slučaju vođen.
Tako ja razumijem informaciju da je osuđen za stvari za koje nije niti optužen. Ili da je pojednostavim, optuže te da si džepario po tramvaju, a presude za pranje narko novca.
btw jel do mene al mislim da Fikro nije uopce hajrovao koliko sveopce pucanstvo smatra da jeste?
-
DonieBrasco
#11140 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Jeste primijetili u izjavama Bakira, Seke, njihovih medija i ostalih sektasa sam se Fadil spominje i brani, neigdje Slolaka i Hadzica.
- Ricken
#11141 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Pa do sada niko nije na takav način napadao presudu.geoxx wrote: ↑28/01/2024 10:13Nije istina. Sta ocekujes od osudjenog nego da napada presudu? Sokantna pojava.Ricken wrote: ↑28/01/2024 09:51Ako je istina da je osuđen, za nešto, zašto ga tužilaštvo nije niti tužilo, onda nije smio dobiti dana kazne.Billy The Pljuc wrote: ↑28/01/2024 00:38 Ni simpatični ni smiješni, eklatantni primjeri SDA njuški, otpada ljudskog roda najgore vrste. Ja iskreno ne znam koji mi je od njih trojice odvratniji a u čitavoj ovoj aferi je ostalo još mnogo takvih likova i likuša koji će proći neokrznuti. Malo su i dobili, niko od njih nikad nije ništa pošteno u životu zaradio/stekao. Izaći će uz dobro vladanje ranije i vratiti se u uživanju dobara i trošenju para za koje se nisu ni oznojili. Da se mene pitalo visili bi sva trojica u Titovoj kao opomena kao i većina sdaovaca al' se sreća nije pitalo. Ovaj smrad o kojem je tema ni iz čega je postao bizMismen, našim parama su ga gurali i naše pare je krao i troši i trošiti će. Helem sve je već odavno rečeno na ovoj temi, kazna koju su dobili je sramotno mala.
Uostalom, imas dostupnu kompletnu presudu na stranici Suda BiH i u uvodnim stranicama mozes vidjeti za sto je optuzen, a za sto osudjen. Ali jebo to, bolje slusati reality show kod Senada.
Usput, ovo nije nikakva ekskluzivna informacija iz Senadove kolaž emisije, nego izjava advokata iz predmeta nakon prvostepene presude, kao i zaključak obrazloženja izdvojenog mišljenja.
- Ricken
#11142 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ne znam. Hajrovanje dotičnog me ne zanima, ali me kao građanina jako zanima, indicija da bi u BiH mogli postojati prijeki sudovi.goredole wrote: ↑28/01/2024 10:22je li moguce da su u toku postupka promjenili optuznicu sto uopce nije nemoguce za uraditi??Ricken wrote: ↑28/01/2024 10:15Nemam ja šta da mislim, evo čekam da neko demantuje, da je mu je izrečena kazna za djelo za koje ga tužilaštvo nije teretilo.tramvajtrojka wrote: ↑28/01/2024 10:02
jah bez mogućnosti da iznese svoju odbranu![]()
![]()
![]()
btw jel do mene al mislim da Fikro nije uopce hajrovao koliko sveopce pucanstvo smatra da jeste?![]()
- hepekcina
#11143 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
to je Fikretovo subjektivno gledanje na cijelu stvar, a zaboravio si dodati i onaj dio kad on kaže da nije pravnik i da se ne razumije baš.Ricken wrote: ↑28/01/2024 10:15Nemam ja šta da mislim, evo čekam da neko demantuje, da je mu je izrečena kazna za djelo za koje ga tužilaštvo nije teretilo.tramvajtrojka wrote: ↑28/01/2024 10:02jah bez mogućnosti da iznese svoju odbranuRicken wrote: ↑28/01/2024 09:51
Ako je istina da je osuđen, za nešto, zašto ga tužilaštvo nije niti tužilo, onda nije smio dobiti dana kazne.
![]()
![]()
Otiđi na stranicu suda pa pročitaj...pusti šta Fikret priča, a kad ga sretneš upitaj ga otkud on u toj šemi?
-
DonieBrasco
#11144 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
greska.
Last edited by DonieBrasco on 28/01/2024 10:32, edited 2 times in total.
-
geoxx
#11145 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
To se zove prekoracenje optuznice. Clan 297. stav 1. tacka j) ZKP-a, bukvalno poseban zalbeni osnov imas u vezi toga.Ricken wrote: ↑28/01/2024 10:24Pa do sada niko nije na takav način napadao presudu.geoxx wrote: ↑28/01/2024 10:13Nije istina. Sta ocekujes od osudjenog nego da napada presudu? Sokantna pojava.Ricken wrote: ↑28/01/2024 09:51
Usput, ovo nije nikakva ekskluzivna informacija iz Senadove kolaž emisije, nego izjava advokata iz predmeta nakon prvostepene presude, kao i zaključak obrazloženja izdvojenog mišljenja.
I niko nikad nije napadao presudu na taj nacin? Sta si ti, advokat, pravnik krivicar, sudija, pa pricas iz iskustva?
Lupas gluposti. Cuj uzet cemo da je to tako, pa dok ga sud ne demantuje. Treba svaki sud na svijetu demantovati svakog osudjenog koji logicno kaze nije kriv. Nije niko nikad.
Imas presudu javno objavljenu pa citaj. Ali zapravo sta ces citati kad nemas pojma o pravu i krivicnom pravu, pa ce ti to doci kao citanje prosjecnih kineskih novina.
Bolje upali ponovo Senada da se popravis.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#11146 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Zna se dobro ko je Fadila u ovo uvalio, zar mislite da jedan inzinjer koji u svojoj karijeri ima ozbiljnih projekata ne vidi da je neka stvar fail
?
-
DonieBrasco
#11147 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
https://www.facebook.com/alma.omerovic. ... embed_post
Za ne upucene koji ne znaju ko je doticna, samoo cu napisati "i ona je iz Srebrenice" znate odmah kojoj sketi pripada - isto maslo i pprivilegije kao Hodzic.
P.S. Pogledajte komentare i mentalitet ovaca.
Za ne upucene koji ne znaju ko je doticna, samoo cu napisati "i ona je iz Srebrenice" znate odmah kojoj sketi pripada - isto maslo i pprivilegije kao Hodzic.
- tramvajtrojka
#11148 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
jednostavno je krenulo pranje kriminalaca od jucer udar na bosnjake, korumpirani sud, osudjeni na pravdi boga itd.itd. muti vodu da se umanji opseg kriminala koji su pociniligeoxx wrote: ↑28/01/2024 10:31To se zove prekoracenje optuznice. Clan 297. stav 1. tacka j) ZKP-a, bukvalno poseban zalbeni osnov imas u vezi toga.
I niko nikad nije napadao presudu na taj nacin? Sta si ti, advokat, pravnik krivicar, sudija, pa pricas iz iskustva?
Lupas gluposti. Cuj uzet cemo da je to tako, pa dok ga sud ne demantuje. Treba svaki sud na svijetu demantovati svakog osudjenog koji logicno kaze nije kriv. Nije niko nikad.
Imas presudu javno objavljenu pa citaj. Ali zapravo sta ces citati kad nemas pojma o pravu i krivicnom pravu, pa ce ti to doci kao citanje prosjecnih kineskih novina.
Bolje upali ponovo Senada da se popravis.
uvijek kad bi neko sdaovac bio osudjen za neko sranje isao je neki spin opravdanja
- sefket_ramadani
#11149 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
prejakoDonieBrasco wrote: ↑28/01/2024 10:35 https://www.facebook.com/alma.omerovic. ... embed_post
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#11150 Re: Fikret (srebrena malina) i respiratori
Ja bih mu dao 4 godine jer je bezobrazan i pokvaren pa je krenuo u ovu avanturu.
Sad nek pise memoare iz Vojkovica.
Sad nek pise memoare iz Vojkovica.
Last edited by sime_cipol on 28/01/2024 10:45, edited 1 time in total.