Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#75276 Re: Liverpool FC
Dzaba, sjebada bas... Vidim Amidza slike postavlja, ni rijeci, vjerovatno i on jos u soku.
Stare mi sad da objave da Mbappe potpisuje na ljeto, nikakva bi mi reakcija bila i rado bih taj potpis mijenjao za Kloppov ostanak!
Da je kakav drugi karakter u pitanju, rekao bih mozda se predomisli do ljeta, ali Jurgen nije taj, karakter je to i odluka je konacna.
Kockanje sa bilo kakvim nedokazanim trenerom - i ide strmoglav sunovrat. Nadam se da im nece pasti neka luda opcija kao Chelseau Potter i slicne ludorije.
Stare mi sad da objave da Mbappe potpisuje na ljeto, nikakva bi mi reakcija bila i rado bih taj potpis mijenjao za Kloppov ostanak!
Da je kakav drugi karakter u pitanju, rekao bih mozda se predomisli do ljeta, ali Jurgen nije taj, karakter je to i odluka je konacna.
Kockanje sa bilo kakvim nedokazanim trenerom - i ide strmoglav sunovrat. Nadam se da im nece pasti neka luda opcija kao Chelseau Potter i slicne ludorije.
-
convict
- AmiĐa_Idriz
#75278 Re: Liverpool FC
Ne bi ništa da komentarišem, bar ne još uvijek. Hladni su mi ekstremiteti od jutros.BHF_Manijak wrote: ↑26/01/2024 15:52 Vidim Amidza slike postavlja, ni rijeci, vjerovatno i on jos u soku.
-
convict
#75279 Re: Liverpool FC
Prosle godine u ovo doba, kad smo bili u rezultatskom kanalu, govorio sam da je mozda najbolje rjesenje da Klopp ode. Stvarno znam jesti govna bez potrebe.
- Capajebo
- AmiĐa_Idriz
#75281 Re: Liverpool FC
Ok, sabrao sam se malo.
Da se razumijemo, bilo bi teško kada god, i kako god. Naravno, to što je neočekivano ovako dodaje taj gram gorušice viška, jer ipak sam se nadao da će odraditi ugovor do kraja, bio sam spreman da je tu negdje kraj, interno nisam očekivao da će nastaviti nakon 2027.
Ali eto, biće šta mora biti, kad - tad bi se ovo desilo i treba se suočiti sa realnošću. Nisam pregledao niti ovaj intevju od jutros, ni presicu, za to nisam još spreman, ali ono što sam pročitao apsolutno razumijem što se Jurgena tiče, kada pogledaš slike kada je tek stigao vidiš koliko se promjenio što govori koliko se investirao u ovu priču i to da nema energije je apsolutno razumljivo. Ja sam se nekako toga plašio prošle sezone, da onaj potop i očaj od tačno godinu dana prije nije bio produkt tog nekog zasićenja i umora, eh, da nas je napustio prošle sezone to bi bio ozbiljan udarac za klub. Ovako se suočio sa problemom, izlio je dobru ploču, i ostaviće iza sebe zdravu sredinu i kvalitetnu ekipu, i tu je zapravo ispunio ultimativno obećanje koje je dao 2015-te godine:
Eh, sad, budućnost. Može biti vedra, može biti tamna i krvava. Kao i sve u životu, nemoguće je predvidjeti. Ali, koliko god da je nepredvidiva i potencijalno strašna trebamo je posmatrati kao neki uzbudljivi period. Ipak, sve kreće od nule. Jorg ode, Pep ode, aj za Krawietza mi nije neočekivano. Ono što me je dodatno moram priznati malko uljuljkalo je Matosov odlazak. Vjerovali ili ne, imam draftiran post od pola metra o njemu gdje sam pisao koliko je taj čovjek bitan postao i sve ovo sa ovim akademcima što gledamo je direktan plod njegovog rada. E, tu je šteta.
No, bilo kako bilo. Ne treba tugovati, već uživati u privilegiji ovih nekoliko mjeseci u kojima se igra za sva 4. trofeja, zamislite da smo u maju za ovo saznali nakon Dublina. Uglavnom, to treba da bude prioritet, ne brinem se ja za nasljednika, Hogan je efikasan lik, ima on nešto u rukavu s obzirom da zna za ovo od novembra.
YNWA
Da se razumijemo, bilo bi teško kada god, i kako god. Naravno, to što je neočekivano ovako dodaje taj gram gorušice viška, jer ipak sam se nadao da će odraditi ugovor do kraja, bio sam spreman da je tu negdje kraj, interno nisam očekivao da će nastaviti nakon 2027.
Ali eto, biće šta mora biti, kad - tad bi se ovo desilo i treba se suočiti sa realnošću. Nisam pregledao niti ovaj intevju od jutros, ni presicu, za to nisam još spreman, ali ono što sam pročitao apsolutno razumijem što se Jurgena tiče, kada pogledaš slike kada je tek stigao vidiš koliko se promjenio što govori koliko se investirao u ovu priču i to da nema energije je apsolutno razumljivo. Ja sam se nekako toga plašio prošle sezone, da onaj potop i očaj od tačno godinu dana prije nije bio produkt tog nekog zasićenja i umora, eh, da nas je napustio prošle sezone to bi bio ozbiljan udarac za klub. Ovako se suočio sa problemom, izlio je dobru ploču, i ostaviće iza sebe zdravu sredinu i kvalitetnu ekipu, i tu je zapravo ispunio ultimativno obećanje koje je dao 2015-te godine:
i na tome trebamo biti zahvalni, jer nam ostavlja dobru putanju i imamo se ipak čemu nadati za budućnost.When Jürgen spoke in 2015, he wanted to leave the club in a better way than when he found it.
Eh, sad, budućnost. Može biti vedra, može biti tamna i krvava. Kao i sve u životu, nemoguće je predvidjeti. Ali, koliko god da je nepredvidiva i potencijalno strašna trebamo je posmatrati kao neki uzbudljivi period. Ipak, sve kreće od nule. Jorg ode, Pep ode, aj za Krawietza mi nije neočekivano. Ono što me je dodatno moram priznati malko uljuljkalo je Matosov odlazak. Vjerovali ili ne, imam draftiran post od pola metra o njemu gdje sam pisao koliko je taj čovjek bitan postao i sve ovo sa ovim akademcima što gledamo je direktan plod njegovog rada. E, tu je šteta.
No, bilo kako bilo. Ne treba tugovati, već uživati u privilegiji ovih nekoliko mjeseci u kojima se igra za sva 4. trofeja, zamislite da smo u maju za ovo saznali nakon Dublina. Uglavnom, to treba da bude prioritet, ne brinem se ja za nasljednika, Hogan je efikasan lik, ima on nešto u rukavu s obzirom da zna za ovo od novembra.
YNWA
- no_sekirli
#75282 Re: Liverpool FC
Svega mi, ne znam je li bolje da je ovako rekao u sred, pa da svi zivimo u ekstazi, ili da je na kraju sezone rekao. Sto netko rece, nadam se da je sve OK sa zdravljem, a pretpostavljam da preuzima De repku poslije Eura. Taman do penzije.
Hvala mu za sve, nadam se da ce nasljednik donijeti barem upola dobrih tekmi kao sto ih je on rezirao.
Hvala mu za sve, nadam se da ce nasljednik donijeti barem upola dobrih tekmi kao sto ih je on rezirao.
- AmiĐa_Idriz
#75284 Re: Liverpool FC
Prva i jedina osoba koja mi je prošla kroz um kada sam pročitao ovu tragediju danas 
- zomri
#75285 Re: Liverpool FC
Klopp preporucuje Pep Lijndersa.
Jest da je sf ali najprirodnije bi mozda rjesenje bilo Terzic i Buvac kad bi se ukomponovali. Nategnuto, znam, ali i situacija je takva
Jest da je sf ali najprirodnije bi mozda rjesenje bilo Terzic i Buvac kad bi se ukomponovali. Nategnuto, znam, ali i situacija je takva
- no_sekirli
#75286 Re: Liverpool FC
Sad je jasno zbog cega nece biti zimskih kupovina. Jebga, nadam se da ce igraci ginut da se osvoji koji pehar dok je tu.
A kasnije, sta bude
A kasnije, sta bude
- no_sekirli
#75288 Re: Liverpool FC
Ja mislim da X.Alonso nema jos dovoljno iskustva za ovako velik klub i ovakvu skupinu kvalitetnih igraca.
Nadam se samo da Murinho nije u igri, istog momenta kad bi dosao stavljam navijanje u hibernaciju dok ne ode.
Nadam se samo da Murinho nije u igri, istog momenta kad bi dosao stavljam navijanje u hibernaciju dok ne ode.
- drug_profi
#75289 Re: Liverpool FC
Ma kakav Mourinho.
Nespojivo sa Liverpulom.
Nespojivo sa Liverpulom.
- BHF_Manijak
#75290 Re: Liverpool FC
Ma veze nemam ni ko je dobra opcija ni na sta ce to liciti, ostajem i dalje pri tome da je ovo los timing. Ljudi svakako drugacije reaguju, mozda ovo igrace fakat nahajpa, ali meni je ovo sjebalo sezonu, sezonu u kojoj si u igir za 4 trofeja.
Bas uzasna informacija tik pred prejebene utakmice, Chelsea i ides Arsenalu.
Za Xabija sam vec rekao. Vidio sam ga kao nasljednika Kloppa, medjutim kako dodje do ove odluke, odjednom postadoh skeptik, veze nemam sto. Valjda jer je u podsvijesti usadjeno da nijedan ne moze biti dovoljno dobar kao Klopp.
Kakvu ce ekipu slagati, hoce li znati s mladim igracima, hoce li igrace boljima praviti kao Klopp, kakve ce mu kupovine biti itd itd itd... Milijardu upitnika.
Bas uzasna informacija tik pred prejebene utakmice, Chelsea i ides Arsenalu.
Za Xabija sam vec rekao. Vidio sam ga kao nasljednika Kloppa, medjutim kako dodje do ove odluke, odjednom postadoh skeptik, veze nemam sto. Valjda jer je u podsvijesti usadjeno da nijedan ne moze biti dovoljno dobar kao Klopp.
Kakvu ce ekipu slagati, hoce li znati s mladim igracima, hoce li igrace boljima praviti kao Klopp, kakve ce mu kupovine biti itd itd itd... Milijardu upitnika.
- Capajebo
#75291 Re: Liverpool FC
Michel iz Girone? 
Ja bih mozda probao sa Nagelsmanom, ali sa Nagelsmanom iz Leipzig-a
Ja bih mozda probao sa Nagelsmanom, ali sa Nagelsmanom iz Leipzig-a
- BHF_Manijak
#75292 Re: Liverpool FC
Ma kakav Nagelsmann, i dalje sam pri misljenju da je prilicna ubleha frajer i da nije kova za najvece domete. Dobar trener, ali ne da s njim titulu uzmes, da osvojis Ligu prvaka i slicno. S Bayernom ne racunam, tamo bi Braco gumena glava uzeo titulu.
Slusam evo ovaj puni interview za zvanicnu stranicu... Energija, prazan, jebo ga dan i njegova energija. Lakse bi mi bilo da nije ni produzio ugovor i da je otisao 2022. Ovako imas jos 2 godine ugovora i odes da ne kazem k'o picka.
Bas sam ogorcen. Osjecam klub ostavljen na cjedilu, jer ga niko ne moze zamijeniti.
Slusam evo ovaj puni interview za zvanicnu stranicu... Energija, prazan, jebo ga dan i njegova energija. Lakse bi mi bilo da nije ni produzio ugovor i da je otisao 2022. Ovako imas jos 2 godine ugovora i odes da ne kazem k'o picka.
Bas sam ogorcen. Osjecam klub ostavljen na cjedilu, jer ga niko ne moze zamijeniti.
- ismar2215
#75293 Re: Liverpool FC
Ja sto vise razmisljam, sve vise mi je tajming na mjestu. Kako cu samo slaviti svaki go i ispratiti sve sto se desava do kraja sezone... I to je posteno, na vrijeme nas je pripremio, znamo da imamo jos 30tak tekmi s njim, uzivajmo... A jbt, ne mogu da vjerujem da je to to od Jurgena.BHF_Manijak wrote: ↑26/01/2024 23:27 Ma kakav Nagelsmann, i dalje sam pri misljenju da je prilicna ubleha frajer i da nije kova za najvece domete. Dobar trener, ali ne da s njim titulu uzmes, da osvojis Ligu prvaka i slicno. S Bayernom ne racunam, tamo bi Braco gumena glava uzeo titulu.
- ismar2215
#75294 Re: Liverpool FC
Nisam ocekivao da je to tako brzoismar2215 wrote: ↑28/12/2023 23:42Bas kontam, gledajuci onaj njegov intervju sa malim Daireom, koliko je on sazivio sa Liverpoolom. Meni licno najdraza figura u i oko kluba kako pratim, a to je od tamo negdje pocetkom 2000tih. Usudio bih se reci i najveca figura kluba u 21. stoljecu. Uz postovanje Gerrarda i ostalih, ovaj covjek je donio nesto sto niko od njih nije. Bit ce bolan rastanak kad dodje.AmiĐa_Idriz wrote: ↑28/12/2023 23:35AmiĐa_Idriz wrote: ↑28/12/2023 23:33 Kapa dole svima u i oko kkuba, nakon onog sunovrata od prošle sezone do prvog mjesta na novu godinu...![]()
![]()
- AmiĐa_Idriz
#75295 Re: Liverpool FC
ismar2215 wrote: ↑26/01/2024 23:35
Ja sto vise razmisljam, sve vise mi je tajming na mjestu. Kako cu samo slaviti svaki go i ispratiti sve sto se desava do kraja sezone... I to je posteno, na vrijeme nas je pripremio, znamo da imamo jos 30tak tekmi s njim, uzivajmo... A jbt, ne mogu da vjerujem da je to to od Jurgena.
Bio bi tek posran da nam je ovo servirao u maju. Ovako nam je dao privilegiju da svjesno uživamo u posljednjem krugu u Monci.
-
ajdamo
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: Dvotočkaš
#75296 Re: Liverpool FC
Pametan, ode na vrhuncu slave ovako će dodatno motivisati ekipu da osvoje titulu s njim.ismar2215 wrote: ↑26/01/2024 23:35Ja sto vise razmisljam, sve vise mi je tajming na mjestu. Kako cu samo slaviti svaki go i ispratiti sve sto se desava do kraja sezone... I to je posteno, na vrijeme nas je pripremio, znamo da imamo jos 30tak tekmi s njim, uzivajmo... A jbt, ne mogu da vjerujem da je to to od Jurgena.BHF_Manijak wrote: ↑26/01/2024 23:27 Ma kakav Nagelsmann, i dalje sam pri misljenju da je prilicna ubleha frajer i da nije kova za najvece domete. Dobar trener, ali ne da s njim titulu uzmes, da osvojis Ligu prvaka i slicno. S Bayernom ne racunam, tamo bi Braco gumena glava uzeo titulu.
Bolje otići na vrijeme nego srozati dio ugleda u narednim godinama.
Eno i Arsene Wenger je priznao u svom Dokumentarcu na Amazonu da je trebao otići 2007. tada je fol bio najbliži odlasku ali je odlučio ostati pa je zadnjh sezona bio omražen među navijačima Arsenala.
- Riddle
#75297 Re: Liverpool FC
Samo da pozdravim ovu ekipu. Kako ste? Ima li šta novo?

- BHF_Manijak
#75300 Re: Liverpool FC
A jebo te dan gledaj izjave, prije manje od godinu dana... Zar je moguce da covjek se toliko ispraznu za godinu dana? E jebem ti sunce da ti jebem.ismar2215 wrote: ↑26/01/2024 23:37Nisam ocekivao da je to tako brzoismar2215 wrote: ↑28/12/2023 23:42Bas kontam, gledajuci onaj njegov intervju sa malim Daireom, koliko je on sazivio sa Liverpoolom. Meni licno najdraza figura u i oko kluba kako pratim, a to je od tamo negdje pocetkom 2000tih. Usudio bih se reci i najveca figura kluba u 21. stoljecu. Uz postovanje Gerrarda i ostalih, ovaj covjek je donio nesto sto niko od njih nije. Bit ce bolan rastanak kad dodje.![]()
Ne znam kako ovo progutati iskreno, meni je cijeli jebeni dan knedla u grlu, stare mi k'o da mi je neko umro. Kontam fulio mrtvi Romano, kontam zajebaju se, kad kurca graha, stvarno ode covjek.
Volio bih se tako izolovati iz svega na kraju sezone, prestati pratiti sve na par sezona, jer nema mi smisla ovo vise bez njega, te energije, te karizme.
Odavno, odavno nisam ovako sjeban bio.