Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Locked
tramvajtrojka

#18576 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by tramvajtrojka »

Prpa.ba wrote: 26/01/2024 23:18
tramvajtrojka wrote: 26/01/2024 22:36 Gospodnja Jelka Miličević je pravno nevina osoba i ne zaslužuje da se spominje sa drugostepenim presudjenim korumpiranim kriminalcima :wink:
Kakvo ce gustanje da bude na kahvi u Lukavici sutra. :thumbup:
Ja sam ti rekao prpa uvijek imas bujruma dole na kafu sa mnom :thumbup: jesi otisao na pogresnu stranu al tvoje agitovanje i glasanje je dovelo do ove situacije u kojoj uzivamo tako da pravi prijatelji pamte dobre strane :wink: :wink: :thumbup:
last mohicans

#18577 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by last mohicans »

duh_sa_sjekirom wrote: 26/01/2024 22:04
A_A_AKCIJA wrote: 26/01/2024 21:49
duh_sa_sjekirom wrote: 26/01/2024 21:45 Postavih pitanje neki dan ovdje, al' niko ni mukajet:
Ko savjetuje Naidu?
Imaš sastav kabineta na web stranici skupštine KS.
Ko god da je, ne misli joj dobro...
Niko, ona je samostalni stijelac, a nekad djeluje pod uticajem tajne halke kao što je ovaj tim koji je učestvovao u kreiranju maštovitog SAFERA.
kokakolas

#18578 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by kokakolas »

Jedina stvar koja mi je draza od javnog duga sumske je kmecanje zelenih termita. U Zenicu kada podjem ja :thumbup:
Jordan1961

#18579 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Jordan1961 »

DonieBrasco wrote: 26/01/2024 22:52 Ocekujem sad za slucaj Dzenan Memic da se kontignet osoba privede i da se utvrdi ko stiti i koga silne godine.
A David Dragićević?
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#18580 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by sime_cipol »

Samo kako se Jelka izvuce :? :roll:
DonieBrasco

#18581 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by DonieBrasco »

Jordan1961 wrote: 26/01/2024 23:26 A David Dragićević?
Naravno. :thumbup:
ljubijankic

#18582 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by ljubijankic »

Prpa.ba wrote: 26/01/2024 22:32
ljubijankic wrote: 26/01/2024 22:25 Najvaznije je vidjeti vas koliko nisko padate i kakva gamadi branite :bih: sve u cilju jake drzave i Bosnjackog naroda :bih:
Napisem ti lijepo da mi je drago sto je Fadil zaplatio, i da je jedina mrlja na cijelom procesu to sto nije zaplatila i Jelkica, a ti opet isto.

Cak i ako si placen za svoju forumsku aktivnost, nije lijepo bolan. :kiss:
Zeleno oko danas slabo radi :bih: Vjerovatno zbog Fadila se desava malo bug ali rjesit ce se to kroz para dana, dok Zaha napise skriptu
A_A_AKCIJA

#18583 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by A_A_AKCIJA »

Večeras, mnogim SDAovcima neće san na oči.

Dođe i taj dan da se ide u muriju, a krali kao da nema sutra. Haj što su krali, nego se bahatili.
Što Dino jučer reče, njihove brige ovih dana su manje političke, a više advokatske prirode. :izet:

NiPovci, sa druge strane, spavaju snom pravednika.

Jel Narod i Pravda, ili nije :D

Već od ponedjeljka, ide nova runda zatvorskog materijala.

Da bacim mali teaser: ha se malo zarovilo u EPBiH, u tužilaštvo otišle ozbiljne prijave o kriminalu u rudnicima, 150 miliona.

A za utorak Amel Kovačević najavio press sa pikanterijama iz BH telekoma. Hint, kako izgubiti hiljadu kilometara optičke mreže i desetine miliona na računima :D

Laku noć, :izet:
Prpa.ba

#18584 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Prpa.ba »

Je li vam prehrabri Halil otisao na izdrzavanje kazne? :lol: Ili spava snom pravednika.
ponosnibabuka

#18585 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by ponosnibabuka »

Tuga je gledati kako se cipelari casni i najbolji premijer u historiji i momak koji dolazi iz srebrenice.u normalnoj drzavi sa normalnim ljudima ovakvim osobama bi se digao spomenik.U jeku nestasice respiratora oni su nabavili 100 i to duplih,sto na kraju izadje 200 respiratora.To ni americi koja je "najaca sila" nije moglo poci za rukom.Zato im i jeste trn u oku,sto se jedan premijer sa balkana pokazao jačim i sposobnijim od njih.
Isproban obrazac.Prvo hajmo unistiti i oklevetati naucnike i akademske velicine (predsjednikova snaha),pa onda ugledne privrednike m(premijera),ratne zrtve(Fikreta),zlatne ljiljane (heroja Željka),do potpunog unistenja i palestinizacije cijelog naroda.
Nepravda.Hajmo narode na ulice,svi,studenti,penzioneri,rudari..... NEDAMO PREMIJERA!
Janjicar

#18586 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Janjicar »

Prpa.ba wrote: 27/01/2024 00:19 Je li vam prehrabri Halil otisao na izdrzavanje kazne? :lol: Ili spava snom pravednika.
:lol: :lol:
MAha

#18587 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by MAha »

Neka svako radi svoj posao. Svaki SDAovac koji je ukrao marku neka odgovara (i bilo ko drugi). Nadam se da ce zaista sudstvo da prodise, i da vise nece biti nedodirljivih, nebitno pozicija opozicija, daidjic amidzic.
Trojka nema bas ni mnogo dilema, sve je sada realitvno jasno. Zna se sta su ualovi EU, zna se, evo ameri jasno rekli, i slazem se potpuno (mislim da su akroz realno rekli). Usvojiti neophodne zakone, neka vala Schmitd nametne tehnicke izmjene izbornog zakona, izvesti na cistac HDZ sto se tice plina, pa nek se sukobe sa Amerima ako su tako jaki (izgleda da ce hrvatska tu opet pokusati zamutiti vodu, ne ,nam bas hocel moc "kupit" amere ko sto su Shmidta). I to je to cini mi se.
upitan

#18588 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by upitan »

Kako ce sudstvo da prodise ako znamo ko njeg kontrolise-politika.
Napravljena je greska davno,dozvolilo se da se strane sudije i strani tuzioci zamijene.
Bakir je rekao strancima u Mostaru NE,a Novalic javno kako nama u FBiH MMF nije potreban.
Dovoljan razlog za alarme,ovo sto se desilo.
*Operacija"Kula" na kraju je prosla,nemojte zaboraviti pejper...
Milorad svaki put kad govori javno onda proziva strance,onda od toliko napada na Ustav dobije optuznicu koja je vise predstava za javnost.
Nema alarma.
Bosnjak je ranjiv,mi cemo se boriti sami za sebe i oko sebe za komadic vlasti.
Na kraju kad sami sebe savladamo pojest ce nas kralj i kraljica i tu ce biti nas kraj.
Naravno da treba ispitati stanje u svim drzavnim firmama al ne u posljednje cetri godine nego od 1995 pa do danas.
Btw bivsi ministar U VKS, Almir B.javno je govorio o kriminalu u KS.
I to ce se jednog dana i realizovati ali ako se nekada formira neka druga vlast.
GandalfSivi

#18589 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by GandalfSivi »

tramvajtrojka wrote: 26/01/2024 23:15

kmeka sa mindera se nastavlja :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Bio sam i ja svjedok sta je Reuf svojevremeno pricao, ali da mi opet ne bi psovao u porukama, tu cu stati.

Ako cita (a ako i ne, prenjet ce mu neko), fakat se zapitam kako ono kad legne i sklopi oci, da li ga je sramota licemjerstva koje prosipa? I da, ovo je prvi put da ga kritikujem ovdje (za razliku od onoga sta su mu pudlice prenosile), ali jarane, fakat, imas li obraza vise, dokle?
Seyfo

#18590 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Seyfo »

Taj za obraz čuo nije. GS stranka bila fol građanska,propala ko žeton. Za markicu više postaje novi Mulahusein.
Prpa.ba

#18591 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Prpa.ba »

Kad se vec spominje, zar nije zabrinjavajuce da je luksemburski bot pokazao vise samokriticnosti unutar SDA botovanja nego vecina forumasa koji navijaju za Trojku. :mrgreen:
Seyfo

#18592 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Seyfo »

To je on samo Bakira upozorio da nije tranša na vrijeme uplaćena. Zabrinjavajuće samo za Bakira. Ali općenito pohvalno. I nadli. Nadasve
GandalfSivi

#18593 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by GandalfSivi »

Prpa.ba wrote: 27/01/2024 06:14 Kad se vec spominje, zar nije zabrinjavajuce da je luksemburski bot pokazao vise samokriticnosti unutar SDA botovanja nego vecina forumasa koji navijaju za Trojku. :mrgreen:
Ja bio SDPovac kada mi je Reuf prisao (kao Zlajin savjetnik), ja SDPovac i sada (uvijek spreman da ukazem na probleme).

Gdje je Refa a isto gdje je i Prpa sada?
problemnatravunu

#18594 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by problemnatravunu »

ponosnibabuka wrote: 27/01/2024 00:25 Tuga je gledati kako se cipelari casni i najbolji premijer u historiji i momak koji dolazi iz srebrenice.u normalnoj drzavi sa normalnim ljudima ovakvim osobama bi se digao spomenik.U jeku nestasice respiratora oni su nabavili 100 i to duplih,sto na kraju izadje 200 respiratora.To ni americi koja je "najaca sila" nije moglo poci za rukom.Zato im i jeste trn u oku,sto se jedan premijer sa balkana pokazao jačim i sposobnijim od njih.
Isproban obrazac.Prvo hajmo unistiti i oklevetati naucnike i akademske velicine (predsjednikova snaha),pa onda ugledne privrednike m(premijera),ratne zrtve(Fikreta),zlatne ljiljane (heroja Željka),do potpunog unistenja i palestinizacije cijelog naroda.
Nepravda.Hajmo narode na ulice,svi,studenti,penzioneri,rudari..... NEDAMO PREMIJERA!
Sarkazam , jelde :mrgreen:
ljubijankic

#18595 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by ljubijankic »

GandalfSivi wrote: 27/01/2024 05:34

Bio sam i ja svjedok sta je Reuf svojevremeno pricao, ali da mi opet ne bi psovao u porukama, tu cu stati.

Ako cita (a ako i ne, prenjet ce mu neko), fakat se zapitam kako ono kad legne i sklopi oci, da li ga je sramota licemjerstva koje prosipa? I da, ovo je prvi put da ga kritikujem ovdje (za razliku od onoga sta su mu pudlice prenosile), ali jarane, fakat, imas li obraza vise, dokle?
Inace poprilicno redovan dok Dodika u Crvenoj Jabuci. Na neki nacin mora pokazati lojalnost, Colpa, Duric i Husic su mu ozbiljna konkurencija u pusenju kurca srbima
tramvajtrojka

#18596 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by tramvajtrojka »

problemnatravunu wrote: 27/01/2024 06:58
ponosnibabuka wrote: 27/01/2024 00:25 Tuga je gledati kako se cipelari casni i najbolji premijer u historiji i momak koji dolazi iz srebrenice.u normalnoj drzavi sa normalnim ljudima ovakvim osobama bi se digao spomenik.U jeku nestasice respiratora oni su nabavili 100 i to duplih,sto na kraju izadje 200 respiratora.To ni americi koja je "najaca sila" nije moglo poci za rukom.Zato im i jeste trn u oku,sto se jedan premijer sa balkana pokazao jačim i sposobnijim od njih.
Sarkazam , jelde :mrgreen:
Tesla nas trola, a Mishelinka dobacuje napravio novi profil da zabavlja raju :mrgreen: :mrgreen:
MuaDib

#18597 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by MuaDib »

Sad Seka može odahnuti, Vlada nam podvalila respiratorne. A jesu poletili u krizni štab svi odreda i da se predstavljaju ko spasioci, a izvuku pare iz budžeta. A Jelku je opet izvukla njihova glupost i bahatost, gdje su ženu isključili, pa naknadno uključili u proces. Jer je trebalo zavrnut pare.
Mislim da će se SDA sada polako distancirati od ovog slučaja, jer vrh je dobio žrtveno jare, a dalja galama je direktno provociranje pravosuđa i samo motiv za širenje istrage.
A priča o udaru na Bošnjake, je ostavljena za DF, NES, Faktor, Stav i islamističke portale i analitičara na Hayatu. Suštinski ovo je prilika da se polako i ustrajno raspakuje najveća politička nesreća BiH zvana SDA. Sistem koji su napravili kadrovima kojim su premrežili sve, sistematično treba demontirati i dovesti u okvire zakona.
tramvajtrojka

#18598 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by tramvajtrojka »

Image

Kad bot iz Luksemburga poistovjeti Fadila sa bozijim poslanikom il Mandelom :lol: :lol: :lol:

I onda kazu oni su veliki mumini a ismijavaju se sa vjerom :mrgreen:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#18599 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by Chmoljo »

GandalfSivi wrote: 27/01/2024 05:34

I onda kaze nisu SDFA...
moimoi

#18600 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2

Post by moimoi »

sime_cipol wrote: 26/01/2024 23:33 Samo kako se Jelka izvuce :? :roll:
Kako samo? A nalogodavac, citaj Sebija?
Locked